AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- senad_flamin
- Kontakt:
Re: AC Milan
MILAN: DE JONG
There was also the concern of the Rossoneri midfielder Dutch force in the City, Nigel De Jong; Mancini for card the player wants a figure of around 10 million euros. Difficult than Inter and AC Milan can offer so much. Meanwhile, the Sun is known that the Dutch would like to Serie A as the destination.
Izgleda problem izdvojiti 10 mil.
There was also the concern of the Rossoneri midfielder Dutch force in the City, Nigel De Jong; Mancini for card the player wants a figure of around 10 million euros. Difficult than Inter and AC Milan can offer so much. Meanwhile, the Sun is known that the Dutch would like to Serie A as the destination.
Izgleda problem izdvojiti 10 mil.
-RIVALDO-
Dobro su se sjetili da dovedu nekog kvalitetnog na DM !!meho-medo je napisao/la:Nigel De Jong na pragu potpisivanja ugovora sa Milanom?
Engleski mediji tvrde da je Milan postao glavni favorit za kupovinu Nigela De Jonga.
Milan je izgleda jako blizu angažmana holandskog reprezentativca Nigel De Jonga. Oni su nadmašili gradskog rivala u ponudi za ovog igrača.
Ostrvski mediji javljaju da Holanđanin konstantno odbija da potpiše novi ugovor sa Cityem, i kako mu je preostala još samo jedna godina do isteka ugovora Inter je dosta dugo bio glavni kandidat za kupovinu ovog 27-godišnjaka.
Međutim, prema tvrdnjama portala Goal.com, vetar je promenio pravac jer je Inter na pragu kupovine Waltera Gargana iz Napolija. Ovaj portal javlja kako je Manchester City već prihvatio Milanovu ponudu od 8 miliona €.
Potsetimo, De Jong je stigao u City iz Hamburga 2009.godine. On je ove godine izgubio svoje mesto u timu nakon što je Roberto Mancini stekao više poverenja u Garetha Barrya
Ima li ista od ovoga
Evo Genoa i Milan zajedno rade na dovodjenju EL Kaddouria
- senad_flamin
- Kontakt:
Znači ako bi uspjeli dovesti ovog mesara bilo bi ovako
Montolivo--De Jong--Nocerino
ovo stvarno nije loše,al odbranu ne smijem ni spominjati,nek nam Bog bude na pomoći.
ovo stvarno nije loše,al odbranu ne smijem ni spominjati,nek nam Bog bude na pomoći.
-RIVALDO-
- Zenichanin
- Kontakt:
Evo ja se javljam da obavljam poziciju stopera
Bolji sam od pola ovih koji konkurisu za tu poziciju sada,
a i obecavam da cu nekom nogu slomit do kraja sezone ( mora neko nastavit gdje je Rhino stao
)
Bolji sam od pola ovih koji konkurisu za tu poziciju sada,
a i obecavam da cu nekom nogu slomit do kraja sezone ( mora neko nastavit gdje je Rhino stao
Zadnja izmjena: Zenichanin, dana/u 23 avg 2012, 11:53, ukupno mijenjano 1 put.
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
Ne zaboravi princa ispred njih !senad_flamin je napisao/la:Znači ako bi uspjeli dovesti ovog mesara bilo bi ovako
Sredina nije losa...ali odbranaaaaaaaaaaaaaaaaa...
Eto ti De Jonga @baresi
Pa imali bi odlicnu sredinu, u napadu vam treba jedan pravi napadac, jer koliko sam vidio Pato se opet povrijedio. Odbrana vam je fakat katastrofa, ne mogu da vjerujem da jedan ovakav klub ima onakvu odbranu.
Pa imali bi odlicnu sredinu, u napadu vam treba jedan pravi napadac, jer koliko sam vidio Pato se opet povrijedio. Odbrana vam je fakat katastrofa, ne mogu da vjerujem da jedan ovakav klub ima onakvu odbranu.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
eh kamo sreće Puma 
de jong je igrač po mom ukusu koji ide na loptu bez kompromisa
itekako bi dobro došao. ne zaboravi da je tu i ambro koji može uskočiti ali i grande sulley
inače ovo je patova 15 povreda od januara 2010.
pogledajte kako se dočekuje legenda psv-a i bivši igrač milana van bommela koji je kratko igrao u milanu ali ostavio dubok trag, grande MVB!
[youtube][/youtube]
usput da se malo raspitam. planiram uzeti kakvu trenerku gornji dio od milana. gledam na oficijelnoj stranci nisu skupe, od prošle sezone sniženje 50% ali kolje poštarina koja izađe koliko i sam artikal. gdje je tu carina, pdv na to izađe skuplja pita od tepsije. gledao sam i dresove na oficijelnoj stranici 70-80$ poštarina bar 40 eura na to preeskupo. kitbag.com otprilike isto... gledao i na ebayu tanko sve. pa da vas pitam ima li još negdje na netu da se to naruči ili negdje kod nas. mora biti original.
de jong je igrač po mom ukusu koji ide na loptu bez kompromisa
itekako bi dobro došao. ne zaboravi da je tu i ambro koji može uskočiti ali i grande sulley
dobar dobarrastafarian je napisao/la: neće u Milanu biti sreće dok ga Pato kćerki meće..
inače ovo je patova 15 povreda od januara 2010.
pogledajte kako se dočekuje legenda psv-a i bivši igrač milana van bommela koji je kratko igrao u milanu ali ostavio dubok trag, grande MVB!
[youtube][/youtube]
usput da se malo raspitam. planiram uzeti kakvu trenerku gornji dio od milana. gledam na oficijelnoj stranci nisu skupe, od prošle sezone sniženje 50% ali kolje poštarina koja izađe koliko i sam artikal. gdje je tu carina, pdv na to izađe skuplja pita od tepsije. gledao sam i dresove na oficijelnoj stranici 70-80$ poštarina bar 40 eura na to preeskupo. kitbag.com otprilike isto... gledao i na ebayu tanko sve. pa da vas pitam ima li još negdje na netu da se to naruči ili negdje kod nas. mora biti original.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
I kladionice o transferu Dijamanta: Milanu najveće šanse
Kako se bliži kraj prelaznog roka, sve više se špekuliše sa mogućim prelaskom našeg Edina Džeke u neki od velikih evropskih klubova.Prema navodima evropskih medija, interesa za našeg napadača ne manjka, a ukoliko se neke stvari poklope vrlo lako bi Edin mogao promjeniti sredinu.
Prema kladionicama, najveće šanse za dovođenje našeg napadača ima AC Milan na kog kvota iznosi 2.5. Zatim slijedi ekipa londonskog Tottenhama sa kvotom 5 te Juventus sa kvotom 9. Sve ove ekipe su pokazale svoj interes te nije tajna da bi u svojim redovima voljele vidjeti bh. intenacionalca.
amin

Kako se bliži kraj prelaznog roka, sve više se špekuliše sa mogućim prelaskom našeg Edina Džeke u neki od velikih evropskih klubova.Prema navodima evropskih medija, interesa za našeg napadača ne manjka, a ukoliko se neke stvari poklope vrlo lako bi Edin mogao promjeniti sredinu.
Prema kladionicama, najveće šanse za dovođenje našeg napadača ima AC Milan na kog kvota iznosi 2.5. Zatim slijedi ekipa londonskog Tottenhama sa kvotom 5 te Juventus sa kvotom 9. Sve ove ekipe su pokazale svoj interes te nije tajna da bi u svojim redovima voljele vidjeti bh. intenacionalca.
amin
- IlPrincipe
- Kontakt:
ma pusti to kad Milan neda pare.
Neće dolaziti više napadača, pogotovo nakon odlaska PAzzinija, jedino možda onaj mladi Niang.
Seedorf gol i dvije asistencije sinoc " onclick="window.open(this.href);return false;
Ze Eduardo nazad u Genovi
Zé Eduardo had a meeting with Allegri and Braida at Via Turati today. They wanted him to do a trial, which the player didn't accept. (Sky)
Neće dolaziti više napadača, pogotovo nakon odlaska PAzzinija, jedino možda onaj mladi Niang.
Seedorf gol i dvije asistencije sinoc " onclick="window.open(this.href);return false;
Ze Eduardo nazad u Genovi
Zé Eduardo had a meeting with Allegri and Braida at Via Turati today. They wanted him to do a trial, which the player didn't accept. (Sky)
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
i opet isto pitanje...ne znam kako je ovo moguce,ali ocito da jeste...milan je popunio kvotu od 2 igraca van eu(zapata i gabriel),jedino da golmana gabriela posalju na pozajmicu pa da se time otvori mjesto....sad neki tvrde da to nije moguce,dok je prije 15 ak dana tizziano crudeli upravo o ovome govorio....UrbyEmanuelson je napisao/la:I kladionice o transferu Dijamanta: Milanu najveće šanse
amin![]()
![]()
![]()
![]()
ma ne samo daje u prosjeku gol svaku drugu utakmicu i igra u milanu vec 5 godina a ima samo 23.senad_flamin je napisao/la:Koji kloc od igrača,ma ne bi mogao ništa i da je zdrav,nije nikad povezao 2 dobre utakmice.ramiral je napisao/la:Imenjače nije se valjda opet povrijedio....cccsenad_flamin je napisao/la:Alexandre Pato's latest injury is expected to put him out for three weeks.
Daj sledece sezone dobit i 15 mil bilo bi odlično,al realno ne vrijedi ni toliko... Fuuuj
Zadnja izmjena: ahmad_tz, dana/u 23 avg 2012, 19:05, ukupno mijenjano 1 put.
- francobaresi
- Kontakt:
OVO NIJE VEZANO ZA NAŠ MILAN I OVU TEMU ALI JE JAKO ZANIMLJIVO !!
Ekipa Fiorentine za sljedeću sezonu :
Viviano - Vargas - Gonzalo-Gamberini-Cassani - Aquilani - Pizzaro - Borja Valero - Mati Fernandez-Jovetić - Berbatov / Gilardino ... i na klupi Nastasić , Pasquale , Felipe , Ljajić , El Hamdoui , Amauri , Cuardado , Behrami , Lazzari , Natali .. itd itd
IAKO ĆE ME MOŽDA PUNO VAS OVDJE SAD DA NAPADNE , ALI USUDIO BI' SE REĆI DA IMAJU EKIPU PODJEDNAKO KVALITETNU KAO I MI , ETO DOKLE SMO DOGURALI !
Viviano - Vargas - Gonzalo-Gamberini-Cassani - Aquilani - Pizzaro - Borja Valero - Mati Fernandez-Jovetić - Berbatov / Gilardino ... i na klupi Nastasić , Pasquale , Felipe , Ljajić , El Hamdoui , Amauri , Cuardado , Behrami , Lazzari , Natali .. itd itd
IAKO ĆE ME MOŽDA PUNO VAS OVDJE SAD DA NAPADNE , ALI USUDIO BI' SE REĆI DA IMAJU EKIPU PODJEDNAKO KVALITETNU KAO I MI , ETO DOKLE SMO DOGURALI !
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
bez uvrede ali evo ja cu te odmah napasti,odmah u startu los si poznavalac seria a i klubova u njima....behrami presao u napoli,gilardino je vec odavno u genovi,berbatov su samo spekulacije,dok sam 90% siguran da ce im jo jo (jovetić) otici....a brate akvilani vidio si ga i sam u dresu ac milana,prvih 5 tekmi dobar,ostalih 20 katastrofalan....david pizaro je u godinama,da su imalo racunali na njega u as romi,ili da su ga imalu u planu city bi ga otkupio,a roma zadrzala...prema tome...grade ekipu za iduce sezone,tesko ove godine po meni da budu medju prvih 6 na tabeli...a prosla je ta generacija i ekipa od doba rui coste,nune gomesa,enrica chiese,batistute..i ostalihfrancobaresi je napisao/la:OVO NIJE VEZANO ZA NAŠ MILAN I OVU TEMU ALI JE JAKO ZANIMLJIVO !!
- 10DelPiero
- Kontakt:
Po meni bas mogu da budu u prvih 6, imaju dobru ekipu i dobrog trenera sto je najvaznije tako da im uopste ne predvidam neku losu sezonu. Pizzaro jeste u godinama ali uopste nije za odbaciti, dok oni takoder imaju jednog Jovetica koji je kako sam citao prije par dana ipak ostaje tu gdje jeste. Mozda nisu u rangu Milana ali ne bih rekao ni da su daleko, ostavimo to dok krene sezone teren je na kraju najbolji pokazatelj.
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
A Amauri je Parmin igrac.. 
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
De Jong: "Ako ću odlaziti,idem u Inter ili nigdje.Milan? Ne idem u slabe i gotove ekipe"
s jedne FB stranice
s jedne FB stranice
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Smiješno. Ne vjerujem da bi to De Jong izjavio. Pa nije blesav.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta
Mozda i nije ,ko ce ga znat ,a bas je glupo ,Inter ne igra LP i on bi isao tamo a nebi u MilanVidal je napisao/la:Smiješno. Ne vjerujem da bi to De Jong izjavio. Pa nije blesav.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Ja sam mislio na drugi dio rečenice u kome navodno govori u Milanu. A to prvo, takvih stvari ima ali se ne ispunjavaju svakome želje.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- 10DelPiero
- Kontakt:
Ma pusti se tih FB izvora, eto nek je Inter za klasu bolji od Milana 
Alessandro Del Piero !
Trenutno korisnika/ca: celikmilan i 3 gosta.