HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

mostar_mo
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post Postao/la mostar_mo » 02 okt 2009, 11:31

Ada je napisao/la:
ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:Normala okrećemo se komšijama...
Nakon što ih je Željo malo spustio na zemlju mi ćemo ih prizemljiti u nedelju...

Klip sa zadnje utakmice sa njima našeg navijanja
http://www.youtube.com/watch?v=oSt6c9zy ... re=related

IDEMO PO NOVE POBJEDE
Ja navijanja...nemoze niko sa vama, u isto vrijeme pjevate vise pjesama :oops: bravo svinjevci!
Crvena armija dolazi...bjeli brijeg ce slusati...sta mu pje-va-ju rodjeni... ;)

ja znam da smo ih mi nadglasali zadnji derbi kada je RA bio na BB tj gornjoj tribini , nisam tada licno bio zbog nekih obaveza ali sam u Zaliku na svom prozoru mogao cuti razgovijetno sve pjesme koje je pjevao RA ...doduse , duvala je jugovina ali bez obzira ima bar 2 km vazdusne linije ...
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

HŠKZ MOSTAR
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ MOSTAR » 02 okt 2009, 11:37

Bio bih i ja nasekiran da imam onaku emisiju :lol:
Doveli dvojicu nepismenih neobrazovanih hajvana da kukaju pola sata proseći usput koju marku i buseve.

Pogledajte večeras šta je prava emisija, a ne ova nakarada koja se zove "kada oni imaju emisiju đe ćemo mi da je nemamo". Pa makar to bilo okiti studio balonima i stavi par dresova, dovedi nekoga iz uprave ili od igrača i laprdaj pola sata.

Džaba vam sve, kao što smo nekada davno osnovani prije vas i kao što smo prvi Mostarski prvak, prvi imamo i svoje emisije na radiju i televiziji, čak i prve tiskovine pod istim nazivom Zrinjski info.
ZABRANILI IME SVETO MI GA VRATILI - ZRINJSKI MOSTAR
http://www.youtube.com/watch?v=dmt5CsUvTIo

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 02 okt 2009, 11:44

HŠKZ MOSTAR je napisao/la:Bio bih i ja nasekiran da imam onaku emisiju :lol:
Doveli dvojicu nepismenih neobrazovanih hajvana da kukaju pola sata proseći usput koju marku i buseve.

Pogledajte večeras šta je prava emisija, a ne ova nakarada koja se zove "kada oni imaju emisiju đe ćemo mi da je nemamo". Pa makar to bilo okiti studio balonima i stavi par dresova, dovedi nekoga iz uprave ili od igrača i laprdaj pola sata.

Džaba vam sve, kao što smo nekada davno osnovani prije vas i kao što smo prvi Mostarski prvak, prvi imamo i svoje emisije na radiju i televiziji, čak i prve tiskovine pod istim nazivom Zrinjski info.

ma bitno je da si ti cekao pred TV -om da bi dočekao Veležovu emisiju dok mene boli neka stvar za emisiju kluba koji je nastao na temelju principa ukradi , opljackaj itd .. :D

mi imamo ono što vi nikad nećete imati , Bajević , Marić , Vladić , Tuce , Kajtaz , Jurić , Halilhodžić , Salihamidžić , Barbarez itd su samo neka od imena koja su našu slavu pronijela širom Evrope , to je ono sto vi nikada necete imati i zbog toga cete uvijek ostati ono sto i jeste , a to je JEDNA VELIKA NULA ... :D

tuborg-green
Kontakt:

Post Postao/la tuborg-green » 02 okt 2009, 11:49

mostar_mo je napisao/la:

ma bitno je da si ti cekao pred TV -om da bi dočekao Veležovu emisiju dok mene boli neka stvar za emisiju kluba koji je nastao na temelju principa ukradi , opljackaj itd .. :D

mi imamo ono što vi nikad nećete imati , Bajević , Marić , Vladić , Tuce , Kajtaz , Jurić , Halilhodžić , Salihamidžić , Barbarez itd su samo neka od imena koja su našu slavu pronijela širom Evrope , to je ono sto vi nikada necete imati i zbog toga cete uvijek ostati ono sto i jeste , a to je JEDNA VELIKA NULA ... :D
ma upravu si, ne znam šta se raspravljaš sa navijačima vještačko političkog kluba, samo vaš hasan nije
ČUVA BOG ŽELJU SVOG

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 02 okt 2009, 11:52

tuborg-green je napisao/la:
mostar_mo je napisao/la:

ma upravu si, ne znam šta se raspravljaš sa navijačima vještačko političkog kluba, samo vaš hasan nije

Hasan je bio kadet Veleža prije samog rata, i u njegovoj biografiji stoji da su mu maticni klubovi Turbina i Velež ... ;)

VFC1922MOSTAR
Kontakt:

Post Postao/la VFC1922MOSTAR » 02 okt 2009, 11:57

jasta pola ih se sinoc nacrtalo da gledaju emisiju svog bivseg kluba koji jos zivi u njihovim srcima ali samo nece da priznaju.slusaju rezulztat veleza vise od njihovih klubova zrinjskog hajduka ili dinama....
a bas cu ja gledat vasu emisiju
fuj ne zanima me
jer ja sam ROĐENI ROĐENI
A I VI KAD STE SE RODILI ROĐENI STE I VI I VAŠA BUDUČA DJECA...
A POD BB DOLAZIMO SAD SU BUSEVE SREDILI
2000 NAS DOLAZI

tuborg-green
Kontakt:

Post Postao/la tuborg-green » 02 okt 2009, 12:02

VFC1922MOSTAR je napisao/la:jasta pola ih se sinoc nacrtalo da gledaju emisiju svog bivseg kluba koji jos zivi u njihovim srcima ali samo nece da priznaju.slusaju rezulztat veleza vise od njihovih klubova zrinjskog hajduka ili dinama....
fuj ne zanima me
jer ja sam ROĐENI ROĐENI
2000 NAS DOLAZI
a zašto idete busevima, ja kad sam bio u mostaru, bio sam smješten u istočnom dijelu mostara, i nekih 15-tak minuta nam je trebalo da dođemo do bb, zar se ne može nešta organizovati da pjehe odete do bb uz pratnju policije i tako se i vratite, sigurno bi vas i više bilo da tako idete
ČUVA BOG ŽELJU SVOG

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 02 okt 2009, 12:05

tuborg-green je napisao/la:
VFC1922MOSTAR je napisao/la:jasta pola ih se sinoc nacrtalo da gledaju emisiju svog bivseg kluba koji jos zivi u njihovim srcima ali samo nece da priznaju.slusaju rezulztat veleza vise od njihovih klubova zrinjskog hajduka ili dinama....
fuj ne zanima me
jer ja sam ROĐENI ROĐENI
2000 NAS DOLAZI
a zašto idete busevima, ja kad sam bio u mostaru, bio sam smješten u istočnom dijelu mostara, i nekih 15-tak minuta nam je trebalo da dođemo do bb, zar se ne može nešta organizovati da pjehe odete do bb uz pratnju policije i tako se i vratite, sigurno bi vas i više bilo da tako idete

zato drug sto nam ne daju pjeske , previse je rizicno jer sa zgrada gađaju ciglama i betonskim elementima , a i mi normalno onda demoliramo sve ... ne isplati im se , pola grada skršeno bude ...

miki27
Kontakt:

Post Postao/la miki27 » 02 okt 2009, 12:26

fuj ne zanima me
jer ja sam ROĐENI ROĐENI
2000 NAS DOLAZI
Grad im platio prevoz koji oni redovito devastiraju prilikom odlaska. Sad su zvanični zahtjevi da im grad pored plaćanja prevoza plati i ulaznice molim lijepo. Sutra dolazi zahtijev za sokove i sendviće jer zaboga tako su navikli ići na većinju gostovanja. Jao šabana ovo nigdje nema. Treba li im i možda andola i ostalih stvari..

um vuk
Kontakt:

Post Postao/la um vuk » 02 okt 2009, 15:31

evko koja prigodna za pink barby..

za kraj :D
"Age i begovi su plaćali da im sinovi igraju u tom jedinom gradskom timu HŠK" Zrinjski""

ZRINJSKI-MOSTAR

Post Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 02 okt 2009, 17:42

:) :)
Naša tema je prepuna postova od komšija...
:) :)
Neda mi se raspravljati sa vama,sve ćete vidjeti na utakmici... ;)
I dođite što se mene tiće helikopterima,ma zaboli me ...Usput dovedite i ove sarajlije ...Ako vas nedođe bar 2000 nema vam na stadion...I OBAVEZNO PLATITE KARTE U CIJENI OD 20 KM i možete ući...O kakvoj emisiji nešto govorite???
Razvaličemo vas drama minimalno 3:0 ...Pozdrav škriparima i sretno vam sa Sarajevom...

IDEMO PO NOVE POBJEDE
Tko je Prvi i Jedini Mostarski šampion??

ZRINJSKI

antipolitikaa
Kontakt:

Post Postao/la antipolitikaa » 02 okt 2009, 18:17

neviđoh koliko je cijena ulaznice? :D
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!

ZRINJSKI-MOSTAR

Post Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 02 okt 2009, 19:13

HŠK Zrinjski igra iz utakmice u utakmicu sve bolje, a odlična forma naših nogometaša jamči nam da ćemo i u nedjeljnoj utakmici gledati dobru igru naših Plemića.

Ne trebam sada pisati o razlozima zbog kojih se treba i mora doći na utakmicu u nedjelju, ali naši Plemići su zaslužili da se ovaj puta napuni stadion pod Bijelim Brijegom, i da se poslije utakmice zajedno radujemo novoj pobjedi. Nas ništa ne interesira nego dobra igra Plemića i sigurni smo da pobjeda neće izostati. Sigurni smo i da će Ultrasi popuniti svoje stajanje i kao uvijek biti 12 igrač Zrinjskog, a ovaj puta i oni obični navijači sa zapada moraju pokazati da su uz svoj klub (usprkos velikoj cijeni ulaznica za naše prilike)i doći na još jednu nezaboravnu feštu nogometaša i navijača najstarijeg kluba na ovim prostorima. Evo za sve one koji se misle da li će u nedjelju pohoditi stadion Zrinjskog donosimo ekskluzivne snimke našeg portala jedinog hrvatskog medija koji je bio uz HŠK Zrinjski u Modriči I Sarajevu kojima prikazujemo zajednička slavlja Plemića i Ultrasa.

Ultrasima nije teško potegnuti bilo gdje da igra Zrinjski, pa se nadamo da ni Vama dragi navijači i simpatizeru neće biti teško posegnuti nekoliko stotina metara ili par kilometara do stadiona da bi bili uz Zrinjski. Dolazak na utakmicu najavili su Ultrasi i navijači Zrinjskog iz Zagreba, Osijeka, Splita, Vinkovaca, Žepča, kao i iz svih mjesta i gradova Hercegovine.

Budite i vi dio pobjedničkog tima, tima koga čine aktualni i jedini mostarski šampion...

ZRINJSKI JE ŽIVOT I VIŠE OD TOGA

(PREUZETO SA ZRINJSKI.INFO)

IDEMO PO NOVE POBJEDE

ZRINJSKI

ZRINJSKI-MOSTAR

Post Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 02 okt 2009, 19:42

Jedna nova pjesma
http://www.youtube.com/watch?v=bD5pzz7Wsgk

IDEMO PO NOVE POBJEDE

ZRINJSKI

torca_ mostar
Kontakt:

Post Postao/la torca_ mostar » 02 okt 2009, 19:47

ovo je mislim prvi put da je cenera ulaz za prvenstvenu utakmicu al nema veze mislim da bi trebalo bit kao i prosli derbi,nekih 10 tisuca 8-) gorit će

adis_macak
Kontakt:

Post Postao/la adis_macak » 02 okt 2009, 19:50

Jeli utakmica u nedelju,evo gledam na tv-u da je sutra pa kad je sigurno?

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 02 okt 2009, 21:54

utakmica je u nedjelju u 15i30h.... nepiše nigdje koliko je ulaz na stajanju.. zna li itko ???
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

torca_ mostar
Kontakt:

Post Postao/la torca_ mostar » 02 okt 2009, 21:56

nedjelja 15.30

ulaz na stajanju je ja mislim 2 marke kao i obično al nisam skroz siguran

antipolitikaa
Kontakt:

Post Postao/la antipolitikaa » 03 okt 2009, 00:02

Veceras u emisiji Zrinjski info golovi Zrinjskog protiv Veleza ,a daleko najbolji je onaj Makin 10ak min. prije kraja za pobjedu od 1:0,a daleko najslađi onaj lanjski od izdajice Vukovica u 89min :lol:
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!

torca_ mostar
Kontakt:

Post Postao/la torca_ mostar » 03 okt 2009, 00:19

ufff onaj Makin suhi list je nezaboravan 8-)

sta je sa Vukovićem,jel naso klub il je pos suspenzijom?

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.