Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,bodi123,Puma
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
odigrano u Bet-at-home na 0.50 EUR
--------------------------------------------------
FC Vaslui - Inter Milano 2 1.65
FK Crvena Zvezda - Bordeaux 2 1.90
F91 Dudelange - Hapoel Tel Aviv 2 1.45
Zeta - PSV (1:0) hendikep 2 1.60
Barcelona - Real Madrid Oba daju gol 1.55
--------------------------------------------------
FC Vaslui - Inter Milano 2 1.65
FK Crvena Zvezda - Bordeaux 2 1.90
F91 Dudelange - Hapoel Tel Aviv 2 1.45
Zeta - PSV (1:0) hendikep 2 1.60
Barcelona - Real Madrid Oba daju gol 1.55
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Ima li kakva stranica ili forum o live klađenju? Da ljudi daju svoje tipove i to?
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!
Ok,evo parova za sutra:
KM Finska-Belgija 1 1,55
Dvoboj dosada neporazenih ekipa i blaga prednost na strani Finaca ponajprije zbog domaceg terena,pisao sam o Fincima i malo cu se posvetiti Belgijancima...
Oni su u prve dvije utak porazili u gostima Poljsku i kuci Svicarsku tako da u dobrom raspolozenu odlaze u Finsku,ekipa nema neku pretjeranu zvijezdu,tu se izdvaja bek Zaragoze Van Rossom koji im je i najstandardniji igrac,ostatak cine igraci iz belgijske lige(zanimljivo samo su dvojica iz najboljih belg.klubova Spiroua i Oostednea) plus Driesen koji igra u Estudiantesu,ove godine su i pomladili ekipu,fale im Faison,Hervelle i Van den Spiegel a novi su Gillet,De Zeuw i Mwema,vrlo su jak kolektiv,imali su zapazene rez u prijateljskim(pob u gostima nad Francuzima ali sam gledao tu utak,Francuzi su igrali preko neke stvari).....iako ocekujem tvrdu utak,mala prednost Fincima jer imaju Kopponena koji moze sam rijesiti utak a i njihov skandinavski mentalitet im je velika prednost i mnogo bolje ekipe su imale velikih problema sa njima........
Za hrabrije:
Njemacka-Svedska +12,5 2
Njemci totalno pomladili ekipu,nema Hammana,Greena,Kamana i institucije Nowitzkog,od starijih je tu Schaffartzik.ostalo cine igraci i njemacke lige,Benzig,Jagla(ova dvojica vec imaju iskustva sa EP),Gunther,Pleiss,Schwethelm,Zirbes,Ohlbrecht......najjaca karika im je trener Pesic,dosad ubjedljivi u prve dvije utakmice ali imam neki osjecaj da ovu utak mogu lose odigrati jer nemaju onog individualca koji moze pokrenuti kad zapne,igraju kolektivno(sto Pesic itekako voli).....
Svede prevodi NBa igrac Jerebko,stvarno sjajan igrac koji igra 3 i 4,uz njega tu su jos unutarnji igraci Maraker i Kjellbom,oba dosta iskusni i u prve dvije utakmice su bili uz Jerebka nabolji,izvana imaju Granta koji je igrao proslu sez u Nancyju i Massambu iz Ethe uz par igraca iz švedske lige sigurni nisu šaša ekipa,trener im je Brad Dean,koji je imao sjanu sezonu u belgijskom Aalstaru i dugi niz godina je trenirao ekipe u Belgiji i Njemackoj......u svakom kolu bude neko iznenadjenje(u proslom npr.Turska-Bjelorusija hen je bio 15,5 zavrsilo 2 za Turke)pa eto imam osjecaj da bi i ovdje nesto slicno moglo biti.......
KM Finska-Belgija 1 1,55
Dvoboj dosada neporazenih ekipa i blaga prednost na strani Finaca ponajprije zbog domaceg terena,pisao sam o Fincima i malo cu se posvetiti Belgijancima...
Oni su u prve dvije utak porazili u gostima Poljsku i kuci Svicarsku tako da u dobrom raspolozenu odlaze u Finsku,ekipa nema neku pretjeranu zvijezdu,tu se izdvaja bek Zaragoze Van Rossom koji im je i najstandardniji igrac,ostatak cine igraci iz belgijske lige(zanimljivo samo su dvojica iz najboljih belg.klubova Spiroua i Oostednea) plus Driesen koji igra u Estudiantesu,ove godine su i pomladili ekipu,fale im Faison,Hervelle i Van den Spiegel a novi su Gillet,De Zeuw i Mwema,vrlo su jak kolektiv,imali su zapazene rez u prijateljskim(pob u gostima nad Francuzima ali sam gledao tu utak,Francuzi su igrali preko neke stvari).....iako ocekujem tvrdu utak,mala prednost Fincima jer imaju Kopponena koji moze sam rijesiti utak a i njihov skandinavski mentalitet im je velika prednost i mnogo bolje ekipe su imale velikih problema sa njima........
Za hrabrije:
Njemacka-Svedska +12,5 2
Njemci totalno pomladili ekipu,nema Hammana,Greena,Kamana i institucije Nowitzkog,od starijih je tu Schaffartzik.ostalo cine igraci i njemacke lige,Benzig,Jagla(ova dvojica vec imaju iskustva sa EP),Gunther,Pleiss,Schwethelm,Zirbes,Ohlbrecht......najjaca karika im je trener Pesic,dosad ubjedljivi u prve dvije utakmice ali imam neki osjecaj da ovu utak mogu lose odigrati jer nemaju onog individualca koji moze pokrenuti kad zapne,igraju kolektivno(sto Pesic itekako voli).....
Svede prevodi NBa igrac Jerebko,stvarno sjajan igrac koji igra 3 i 4,uz njega tu su jos unutarnji igraci Maraker i Kjellbom,oba dosta iskusni i u prve dvije utakmice su bili uz Jerebka nabolji,izvana imaju Granta koji je igrao proslu sez u Nancyju i Massambu iz Ethe uz par igraca iz švedske lige sigurni nisu šaša ekipa,trener im je Brad Dean,koji je imao sjanu sezonu u belgijskom Aalstaru i dugi niz godina je trenirao ekipe u Belgiji i Njemackoj......u svakom kolu bude neko iznenadjenje(u proslom npr.Turska-Bjelorusija hen je bio 15,5 zavrsilo 2 za Turke)pa eto imam osjecaj da bi i ovdje nesto slicno moglo biti.......
Super 7-8 nas je odigralo pa kud puklo da puklo, ovo se moze i cesce raditi, ali samo kada je veca ponuda
I da, sretnem sad jednog covjeka u kladari i pokazem mu tiket kaze on meni sve OK samo nema sanse da PSV pobijedi 2 i vise razlike, a ja njemu galantno kazem sve cemo vidjet
Jako potresna prica

SAMO ČELIK !
Viper trebo si ga namlatiti

- alan_kardec
- Kontakt:
limenka je napisao/la:Ima li kakva stranica ili forum o live klađenju? Da ljudi daju svoje tipove i to?
ovo sam i ja mislio pitati. već duže vrijeme tražim neki dobar kladioničarski forum sa
obiljem informacija (povrede, tradicija i sl.)
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
pratim i jaViper je napisao/la:Super 7-8 nas je odigralo pa kud puklo da puklo, ovo se moze i cesce raditi, ali samo kada je veca ponudaI da, sretnem sad jednog covjeka u kladari i pokazem mu tiket kaze on meni sve OK samo nema sanse da PSV pobijedi 2 i vise razlike, a ja njemu galantno kazem sve cemo vidjet
Jako potresna prica
![]()
Željeznicar za život cijeli !
to tolikusa je napisao/la: pratim i ja
sutra ce vec biti drugacije sto nas je vise vise ce biti i rasprave i samim tim izbjegavanja nekih tipova
viper
je*em ja njega et
od 5 parova on moj
@alan
tradiciju imas sada i na ****
kliknes na utakmicu i onda omjer
soccerway.com vise ne izbacuje izostanke cini mi se
FK Sloboda Tuzla
Nisam toliko aktivan, ali vas svakako pratim na ovom zajedničkom tiketu.
Svi za jednog jedan za sve.
Svi za jednog jedan za sve.
sutra samo ranije skontajte nešto da i ja mogu da pratim 
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Evo i od mene listic...
Legija - Rosenborg oba daju i vise od 2.5gola - 2.6
Maritimo - Dila Gori ps2 - 1.40
Mura - Lazio h2 - 1.50
Zeta - PSV vise od 2.5gola - 1.65
Dudelange - Hapoel TA vise od 2.5gola - 1.60
Motherwell - Levante ps1 - 1.75
Midtjylland - Young Boys ps1 - 1.70
Kvota 42.88KM
Legija - Rosenborg oba daju i vise od 2.5gola - 2.6
Maritimo - Dila Gori ps2 - 1.40
Mura - Lazio h2 - 1.50
Zeta - PSV vise od 2.5gola - 1.65
Dudelange - Hapoel TA vise od 2.5gola - 1.60
Motherwell - Levante ps1 - 1.75
Midtjylland - Young Boys ps1 - 1.70
Kvota 42.88KM
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
Nek nam je sa srecom
Samo da nas Inter ne povali
Samo da nas Inter ne povali
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
iako imam već 5 listića, i sve ove parove odigrane, pratim vas i ja

FORZA MARŠAL !!!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Zeta - PSV (hcp 1-0) kvota 1,65 za dvicu mi djeluje kao poklon od kladionice. Holandjani ne da su klasu iznad, nego dvije a mozda i tri.
Ja cu danas probati odigrati par ovih "sigurnih" (PSV, Liverpool, Lazio), mozda i na Newcastle...
Vaslui vam je prosle sezone igrao grupnu fazu, mislim da su igrali dva puta nerjeseno sa Laziom i pobjedili Sporting Lisabon na svom terenu. Ali vidim da ih je Fener pobjedio 4:1 na istom terenu nedavno... Hmmm mozda se odigra i na Inter veceras.
Vaslui vam je prosle sezone igrao grupnu fazu, mislim da su igrali dva puta nerjeseno sa Laziom i pobjedili Sporting Lisabon na svom terenu. Ali vidim da ih je Fener pobjedio 4:1 na istom terenu nedavno... Hmmm mozda se odigra i na Inter veceras.
- Consigliere
- Kontakt:
Lazio
PSV
El Clasico odg
Tromso 1x
Bordeaux x2
Berdych
kako god imam osjecaj da ce biti jedno MEGA iznenadjenje
PSV
El Clasico odg
Tromso 1x
Bordeaux x2
Berdych
kako god imam osjecaj da ce biti jedno MEGA iznenadjenje
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Ma ljudi oborice nas nesto o cemu najmanje brinemo: Hapoel ili Bordo ili oba daju gol el clasico 
SAMO ČELIK !
izbaci taj liverpoolcalcio je napisao/la:Zeta - PSV (hcp 1-0) kvota 1,65 za dvicu mi djeluje kao poklon od kladionice. Holandjani ne da su klasu iznad, nego dvije a mozda i tri.Ja cu danas probati odigrati par ovih "sigurnih" (PSV, Liverpool, Lazio), mozda i na Newcastle...
ubaci ih u zenski tenis hahaha
FK Sloboda Tuzla
- Consigliere
- Kontakt:
Sta mislite da otvorimo jednu temu gdje cemo po ovom principu: raja predlaze zicere, osiromasiti kladionice? najbolje bi bilo taj sistem primjeniti za vikend
Fit Tony: I keep my friends close...
- masteRofPoker
- Kontakt:
Bas tako, nesto slicno kao Metalurg protiv Niksica.calcio je napisao/la:Zeta - PSV (hcp 1-0) kvota 1,65 za dvicu mi djeluje kao poklon od kladionice. Holandjani ne da su klasu iznad, nego dvije a mozda i tri.![]()
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Potpuno se slazem,sve fino izanaliziramo,i uplatimo zajednicki.Consigliere je napisao/la:Sta mislite da otvorimo jednu temu gdje cemo po ovom principu: raja predlaze zicere, osiromasiti kladionice? najbolje bi bilo taj sistem primjeniti za vikend
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.