NK GOŠK Gabela
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK GOŠK Gabela
3. Usvojeni su prijedlozi Komiteta za propise:
- o ukidanju suspenzije za igrača Miljenka Bošnjaka
DRUG NEBI TI PUNCA
E sada s Bošnjakom idemo pobijediti Želju, skinuta mu je suspenzija.
Željo će pasti na Podavali sigurno!
Željo će pasti na Podavali sigurno!
Ma jest, još imamo 5 glavnih sudaca koji će nam suditi penal kad bude trebalo + imamo 2 čovjeka u upravi kao što je rekao jedan ljubazni navijač Gradine poslije prvog kolabagrcavi je napisao/la:Gura vas komitet, ukida suspenzije igračima prije isteka
Los días que tu juegas, son todo lo que soy.
- bistrikboy
- Kontakt:
zajebo se komitet nisu znali da s nama igraju cccbagrcavi je napisao/la:3. Usvojeni su prijedlozi Komiteta za propise:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
nisi ovo trebao javno reći, mogu pročitati navijači Borca pa će poslije biti žalbi 
DRUG NEBI TI PUNCA
- bistrikboy
- Kontakt:
Radmilo ce na intenzivnoj zavrsiti kako je krenulobagrcavi je napisao/la:nisi ovo trebao javno reći, mogu pročitati navijači Borca pa će poslije biti žalbi
A sad o temi...
Iskreno ocekujem laksu tekmu nego lani,oni su nesto slabiji nego prosle sezone,a prosao ih je i onaj nalet koji su ponijeli iz federalne.Ocekujem nasu pobjedu ali morace se ekipa fino oznojiti na +40 da uzme bodove.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
GOŠK ništa nije slabiji nego lani, tada su imali lošiju realizacijubistrikboy je napisao/la: Radmilo ce na intenzivnoj zavrsiti kako je krenulo![]()
A sad o temi...
Iskreno ocekujem laksu tekmu nego lani,oni su nesto slabiji nego prosle sezone,a prosao ih je i onaj nalet koji su ponijeli iz federalne.Ocekujem nasu pobjedu ali morace se ekipa fino oznojiti na +40 da uzme bodove.
Prvi će Željinu mrežu načeti Andrija Milinković, a dokrajčit će ih Jusufbašić!
"TAMO GDJE SUNCE SJA TU SAM ROĐEN JA"
Idemo GOŠK da skinemo skalp prošlogodišnjem prvaku!
"TAMO GDJE SUNCE SJA TU SAM ROĐEN JA"
Idemo GOŠK da skinemo skalp prošlogodišnjem prvaku!
K'o što je nekada govorio moj dedo: ''Ova para gaće!'', eto takva je ova utakmica. Da vidimo 'ko će otići kući poderanih gaća sa Podavale, 'ko ima jačeg krojača sa jačim koncem
A za igrače GOŠK-a jedna pjesma: ''Ne daj se Ines, ne daj se Manijacima moja Ines'' i sjeti se jeseni na Podavali, sjeti se nepravednosti na Podavali

- MinjonKocka
- Kontakt:
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sudi vam Vukasovic, znaci pobjeda Zelje. 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- MinjonKocka
- Kontakt:
a inače je Gošk velesila, ne bi Željo mogao primirisat golu da nije Vukasovica. Vidjeli smo šta su divovima uradili na sred KoševaSarajlijc@ je napisao/la:Sudi vam Vukasovic, znaci pobjeda Zelje.
Manijače izdrži!
Zolotić Nermin
Zolotić Nermin
Naravno...Sarajlijc@ je napisao/la:Sudi vam Vukasovic, znaci pobjeda Zelje.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
a Željo ne bi nikako mogao dobiti jer je puno kvalitetnija ekipa.. baš zanimljiva teorija, posebno kad ti neki navijač Sarajeva pocne pricati o teorijama zavjere.. svi su protiv vas a vi ste sami..Sarajlijc@ je napisao/la:Sudi vam Vukasovic, znaci pobjeda Zelje.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Prosle sezone dole ste se jedva provukli.
Pa vi se niste ni provukli, čemu priče?Sarajlijc@ je napisao/la:Prosle sezone dole ste se jedva provukli.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
[youtube][/youtube]
Iako nema to na snimci, najjače je bilo prvo poluvrijeme kada je puhao vjetar. Gušo ispuca loptu, a ona mu se samo vrati nazad.
Iako nema to na snimci, najjače je bilo prvo poluvrijeme kada je puhao vjetar. Gušo ispuca loptu, a ona mu se samo vrati nazad.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Mi smo ih tamo dobili 1:4.England je napisao/la:Pa vi se niste ni provukli, čemu priče?Sarajlijc@ je napisao/la:Prosle sezone dole ste se jedva provukli.
Vi ste dobili na Barama u Čitluku 1-4 a ne u Gabeli na PodavaliMi smo ih tamo dobili 1:4.
Trenutno korisnika/ca: Crkvice1988 i 9 gostiju.