BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

schwarcgelbfantom
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la schwarcgelbfantom » 23 avg 2012, 14:34

proFCB je napisao/la:To si vec ti rekao. No vidjet cemo i ti i ja sta ce se dogoditi! Samo strpljenja kralju
" onclick="window.open(this.href);return false;

schwarcgelbfantom
Kontakt:

Post Postao/la schwarcgelbfantom » 23 avg 2012, 14:36

wto vam bavarci nagledajte se

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 23 avg 2012, 15:10

Hocel Hummy bit spreman za petak ? Javite da ga mogu na vrijeme pomjerit sa Fantasy-a !

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 23 avg 2012, 15:22

kraljttbvb je napisao/la:
proFCB je napisao/la:Pazi pazi,nisi me dobro razumio. Ja nisam to napisao sa namjerom ko doci ce Reus za godinu dvije u Bayern. Nego sam vise isao na to da ce zazaliti sto je odabrao bvb.
Nezz da li ti trebam i razloge svoje navesti??? :lol:
Mislis da ce se za 2 godine kajati jer ce osvojiti 2 titule prvaka BL umjesto da je igrao 2 finala LP?
Prvo prognoza da Muller i Mandzukic ne mogu nista protiv BVB-a, a sada ovo :D .. Prognoze su ti VRH :D
Pa nemoj da te tolko zabrinjavaju Bayernovi uspjesi u LP :D Zapazio sam da te puno pogadja okolnost da je Bayern aktuelni viceprvak Europe. I ne samo to, cetri puta prvak, pet puta viceprvak. Cetvrti najuspjesniji tim u tom takmicenju a obzirom da u zadnje tri godine igra dva finala, nije iskljucivo da ce i popraviti ucinak :D
Spusti se bolan malo, govoris o najuspjesnijem Njemackom klubu. :D

Kulin
Kontakt:

Post Postao/la Kulin » 23 avg 2012, 15:26

[youtube][/youtube]

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 23 avg 2012, 17:03

Po svemu sudeci je Nuri Sahin izgleda potpisao za Arsenal. Godinu dana posudbe! Nezz da li Vas to zanima???
Stern des Südens

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 23 avg 2012, 17:04

Rekordni prihodi BVB-a u prošloj sezoni.Borussija je drugi bundesligaš koji je prekoračio 200 mil eura (215,2 eura).
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 23 avg 2012, 17:27

proFCB je napisao/la:Po svemu sudeci je Nuri Sahin izgleda potpisao za Arsenal. Godinu dana posudbe! Nezz da li Vas to zanima???
Citao sam to,dugo se vec provlaci ta prica,bile su opcije Liverpool i Arsenal!Nek mu je sa srecom! ;)

@FRANK RIBERY
Bilo je za ocekivati!Odlican posao, jos kad se zna da se novac ulaze pametno(dosta u infrastrukturu ali i nova pojacanja)to je vec za svaku pohvalu i sigurnu(sto se financija tice) buducnost!

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 24 avg 2012, 11:25

Ajmo zutalji, izbacujte sastav za veceras!!! Ima li povrijedjenih? Sta je sa Hummels-a???
Stern des Südens

schwarcgelbfantom
Kontakt:

Post Postao/la schwarcgelbfantom » 24 avg 2012, 12:36

sada treba onako na prvu da nam ona "revijalna utakmica" na neki naćin bude upozorenje većeras protiv verdera da se odbrana dobro naoštri da nam se ne bi ponovile ne daj Bože dragi onih 10 minuta
proFCB je napisao/la:Ajmo zutalji, izbacujte sastav za veceras!!! Ima li povrijedjenih? Sta je sa Hummels-a???
alpene hajd ti fino na svoj dio portala pa tamo kaki,koji će q tebi neko prenositi postavu borusije ??? ako baš želiš da znaš brate dragi fino uzmi i u svom celebrumu se restaruj pa promjeni boju :D :D :D :D :D

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 24 avg 2012, 12:44

slika

Za vecerasnju tekmu ne mozemo racunati na Bendera(to vec znamo) i upitni su Pisczek i Owo tako da bi na desnoj strani moga poceti Kirch!

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 24 avg 2012, 13:09

slika

Ukoliko Piszczek ne bude igrao, ja bih volio da Kuba zauzme njegove mjesto, a ne Kirch ili Kevin kako je to isprobavano na treningu. Onda bi Gotze ili Perišić mogli igrati desno krilo. Nek' bude kako bude, ja očekujem veoma laganu pobjedu od 2-3 gola razlike. Strijelci Reus x2 i Lewat.

P.S. Provlačilo se po medijima zadnjih dana da je BVB odbio 30 mil. eura za Lewata od Man Utd-a, prije nego je RvP potpisao za njih. 8-)
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 24 avg 2012, 13:31

schwarcgelbfantom je napisao/la:sada treba onako na prvu da nam ona "revijalna utakmica" na neki naćin bude upozorenje većeras protiv verdera da se odbrana dobro naoštri da nam se ne bi ponovile ne daj Bože dragi onih 10 minuta
proFCB je napisao/la:Ajmo zutalji, izbacujte sastav za veceras!!! Ima li povrijedjenih? Sta je sa Hummels-a???
alpene hajd ti fino na svoj dio portala pa tamo kaki,koji će q tebi neko prenositi postavu borusije ??? ako baš želiš da znaš brate dragi fino uzmi i u svom celebrumu se restaruj pa promjeni boju :D :D :D :D :D
Aj ti buraz dobro iscitaj pravila foruma

@Sema hvala za sastav
Stern des Südens

schwarcgelbfantom
Kontakt:

Post Postao/la schwarcgelbfantom » 24 avg 2012, 13:55

Aj ti buraz dobro iscitaj pravila foruma

hiiii gledaj ko mi se javlja,a tvoje provokacije ??? ma da znaš da mi je da bajerna opet natabanamo pa da te samo vidim tih dana na forumu,ma zamrzit ćeš dan kad se prozbori ime bayern - e sad ako će mo da se častimo počastit će mo se

i evo za tebe jedan klipić NUR DER BVB

ja volim taj sex, Ja volim taj sex :D :D :D :D :D

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 24 avg 2012, 14:34

[youtube][/youtube]
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 24 avg 2012, 14:43

schwarcgelbfantom je napisao/la:Aj ti buraz dobro iscitaj pravila foruma

hiiii gledaj ko mi se javlja,a tvoje provokacije ??? ma da znaš da mi je da bajerna opet natabanamo pa da te samo vidim tih dana na forumu,ma zamrzit ćeš dan kad se prozbori ime bayern - e sad ako će mo da se častimo počastit će mo se

i evo za tebe jedan klipić NUR DER BVB

ja volim taj sex, Ja volim taj sex :D :D :D :D :D
Osim ovih ispada, inace je sve uredu s tobom???
Stern des Südens

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 24 avg 2012, 17:30

Imam osjecaj da cemo kiksat !!! :shock: :shock: :shock:
Al nema veze samo nek je pocelo , svaki vikend gledat BvB -NEPROCJENLJIVO !!!! FUCK EURO 2012

schwarcgelbfantom
Kontakt:

Post Postao/la schwarcgelbfantom » 24 avg 2012, 17:54

moj hz ništa se ti ne sikiraj,pobjedit će oni večeras, samo još da proradi schibe i idemo na obaranje rekorda 81 + ;) :D

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 24 avg 2012, 18:53

Zdravo,zdravo :D
Sretno veceras :D

Navratio sam da pitam hoce bit' sta od onog Fantasy-a ?
Sjecam se da je neko od vas spominjao nesto,ali niko se ne odazva?
I gdje je najbolji Fantasy za BL? :)
#miasanmia

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 24 avg 2012, 19:17

HzBvB je napisao/la:Imam osjecaj da cemo kiksat !!! :shock: :shock: :shock:
Al nema veze samo nek je pocelo , svaki vikend gledat BvB -NEPROCJENLJIVO !!!! FUCK EURO 2012
Sto kazes,samo nek je pocelo!A duge pauze u p.m.
Sumnjam da ce kiksati,iako imam osjecaj da ce biti izuzetno teska tekma,i da se necemo bas poigravati...Nezz,volio bi da me demantuju i da startujemo sa visokom pobjedom...Vidjet cemo!
Necu prognozirati rez ali hocu da ce Reus dati gol,imam osjecaj 8-)

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.