" onclick="window.open(this.href);return false;proFCB je napisao/la:To si vec ti rekao. No vidjet cemo i ti i ja sta ce se dogoditi! Samo strpljenja kralju
BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
-
- Kontakt:
Re: BV Borussia Dortmund
-
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
wto vam bavarci nagledajte se
wto vam bavarci nagledajte se
Hocel Hummy bit spreman za petak ? Javite da ga mogu na vrijeme pomjerit sa Fantasy-a !
Prvo prognoza da Muller i Mandzukic ne mogu nista protiv BVB-a, a sada ovokraljttbvb je napisao/la:Mislis da ce se za 2 godine kajati jer ce osvojiti 2 titule prvaka BL umjesto da je igrao 2 finala LP?proFCB je napisao/la:Pazi pazi,nisi me dobro razumio. Ja nisam to napisao sa namjerom ko doci ce Reus za godinu dvije u Bayern. Nego sam vise isao na to da ce zazaliti sto je odabrao bvb.
Nezz da li ti trebam i razloge svoje navesti???![]()

Pa nemoj da te tolko zabrinjavaju Bayernovi uspjesi u LP

Spusti se bolan malo, govoris o najuspjesnijem Njemackom klubu.

[youtube][/youtube]
Po svemu sudeci je Nuri Sahin izgleda potpisao za Arsenal. Godinu dana posudbe! Nezz da li Vas to zanima???
Stern des Südens
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Rekordni prihodi BVB-a u prošloj sezoni.Borussija je drugi bundesligaš koji je prekoračio 200 mil eura (215,2 eura).
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Citao sam to,dugo se vec provlaci ta prica,bile su opcije Liverpool i Arsenal!Nek mu je sa srecom!proFCB je napisao/la:Po svemu sudeci je Nuri Sahin izgleda potpisao za Arsenal. Godinu dana posudbe! Nezz da li Vas to zanima???

@FRANK RIBERY
Bilo je za ocekivati!Odlican posao, jos kad se zna da se novac ulaze pametno(dosta u infrastrukturu ali i nova pojacanja)to je vec za svaku pohvalu i sigurnu(sto se financija tice) buducnost!
Ajmo zutalji, izbacujte sastav za veceras!!! Ima li povrijedjenih? Sta je sa Hummels-a???
Stern des Südens
-
- Kontakt:
sada treba onako na prvu da nam ona "revijalna utakmica" na neki naćin bude upozorenje većeras protiv verdera da se odbrana dobro naoštri da nam se ne bi ponovile ne daj Bože dragi onih 10 minuta

alpene hajd ti fino na svoj dio portala pa tamo kaki,koji će q tebi neko prenositi postavu borusije ??? ako baš želiš da znaš brate dragi fino uzmi i u svom celebrumu se restaruj pa promjeni bojuproFCB je napisao/la:Ajmo zutalji, izbacujte sastav za veceras!!! Ima li povrijedjenih? Sta je sa Hummels-a???

Za vecerasnju tekmu ne mozemo racunati na Bendera(to vec znamo) i upitni su Pisczek i Owo tako da bi na desnoj strani moga poceti Kirch!

Ukoliko Piszczek ne bude igrao, ja bih volio da Kuba zauzme njegove mjesto, a ne Kirch ili Kevin kako je to isprobavano na treningu. Onda bi Gotze ili Perišić mogli igrati desno krilo. Nek' bude kako bude, ja očekujem veoma laganu pobjedu od 2-3 gola razlike. Strijelci Reus x2 i Lewat.
P.S. Provlačilo se po medijima zadnjih dana da je BVB odbio 30 mil. eura za Lewata od Man Utd-a, prije nego je RvP potpisao za njih.

Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Aj ti buraz dobro iscitaj pravila forumaschwarcgelbfantom je napisao/la:sada treba onako na prvu da nam ona "revijalna utakmica" na neki naćin bude upozorenje većeras protiv verdera da se odbrana dobro naoštri da nam se ne bi ponovile ne daj Bože dragi onih 10 minuta
alpene hajd ti fino na svoj dio portala pa tamo kaki,koji će q tebi neko prenositi postavu borusije ??? ako baš želiš da znaš brate dragi fino uzmi i u svom celebrumu se restaruj pa promjeni bojuproFCB je napisao/la:Ajmo zutalji, izbacujte sastav za veceras!!! Ima li povrijedjenih? Sta je sa Hummels-a???![]()
![]()
![]()
![]()
@Sema hvala za sastav
Stern des Südens
-
- Kontakt:
Aj ti buraz dobro iscitaj pravila foruma
hiiii gledaj ko mi se javlja,a tvoje provokacije ??? ma da znaš da mi je da bajerna opet natabanamo pa da te samo vidim tih dana na forumu,ma zamrzit ćeš dan kad se prozbori ime bayern - e sad ako će mo da se častimo počastit će mo se
i evo za tebe jedan klipić NUR DER BVB
ja volim taj sex, Ja volim taj sex

hiiii gledaj ko mi se javlja,a tvoje provokacije ??? ma da znaš da mi je da bajerna opet natabanamo pa da te samo vidim tih dana na forumu,ma zamrzit ćeš dan kad se prozbori ime bayern - e sad ako će mo da se častimo počastit će mo se
ja volim taj sex, Ja volim taj sex

[youtube][/youtube]
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Osim ovih ispada, inace je sve uredu s tobom???schwarcgelbfantom je napisao/la:Aj ti buraz dobro iscitaj pravila foruma
ja volim taj sex, Ja volim taj sex![]()
![]()
![]()
![]()
Stern des Südens
Imam osjecaj da cemo kiksat !!!
Al nema veze samo nek je pocelo , svaki vikend gledat BvB -NEPROCJENLJIVO !!!! FUCK EURO 2012

Al nema veze samo nek je pocelo , svaki vikend gledat BvB -NEPROCJENLJIVO !!!! FUCK EURO 2012
-
- Kontakt:
moj hz ništa se ti ne sikiraj,pobjedit će oni večeras, samo još da proradi schibe i idemo na obaranje rekorda 81 +

- schweinsteiger
- Kontakt:
Zdravo,zdravo 
Sretno veceras
Navratio sam da pitam hoce bit' sta od onog Fantasy-a ?
Sjecam se da je neko od vas spominjao nesto,ali niko se ne odazva?
I gdje je najbolji Fantasy za BL?

Sretno veceras

Navratio sam da pitam hoce bit' sta od onog Fantasy-a ?
Sjecam se da je neko od vas spominjao nesto,ali niko se ne odazva?
I gdje je najbolji Fantasy za BL?

#miasanmia
Sto kazes,samo nek je pocelo!A duge pauze u p.m.HzBvB je napisao/la:Imam osjecaj da cemo kiksat !!!![]()
![]()
![]()
Sumnjam da ce kiksati,iako imam osjecaj da ce biti izuzetno teska tekma,i da se necemo bas poigravati...Nezz,volio bi da me demantuju i da startujemo sa visokom pobjedom...Vidjet cemo!
Necu prognozirati rez ali hocu da ce Reus dati gol,imam osjecaj

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.