NBA sezona 2012/13

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

alemsa
Kontakt:

Re: NBA sezona 2012/13

Post Postao/la alemsa » 23 avg 2012, 05:36

SaltCityAttack je napisao/la:
brate narucio sam ja tu knjigu neki dan treba da dodje ovih dana bas.. ziva istina sve sto se u njoj pise..covjek se otvorio jednostanvo rekao koliko je mucke se desavalo u ovoj NBA...jako finih clanaka igraca i drugih uticajnih osoba iz NBA koji pricaju kako su neki igraci bili prekrsajima presjeceni, jer su bili tvrd orah za neke od super starova u ligi...kazu namjesteno finale Lakers-Kings, Miami 2006 i td....jos je covjek nabrojao neke utkamice .. ja vjerujem d aje i ovo finale ove godine namjesteno, jer da James i Miami ovo nisu uzeli bogami tesko bi i uzeli ikad, jer sad dolazi vrijeme kad se ponovo okrece NBA oko jacanja ekipa koje su uvjek bile zastitni znak lige...znaci mislim na ove ekipe koje ja nesto ne pamtim da su imale smjenu generacija ebiga :)
Ma ima sve zivo, koje tekme kad i kako. Ja se sjecam kad je bio onaj skandal za sudije, kad je i on uhvacen, ali nisam znao za knjigu, eto sad naleti.

Kaze da su sudiej mrzile Bella, jer je zaustavljo superstare, tako da su zvati faule protiv njega da bude na klupi, kako bi superstari dali sto vise poena, jer to narod hoce da vidi.

Kaze za tekmu Knicksi -Miami kad je isiah Thomas vodio Knickse, da je poslje tekme usao lik iz Knicksa i trazio Stafforda da mu kaze da je sve regulisano, oko dresova i stvari sto je htio. :mrgreen: Knicksi pucali 39 slobodnih tu noc a Miami 8.

Ma u sustini je samo potvrdio ono sto se i zna, ja to odavno sve znam, ali uzet cu knjigu.

sejo90
Kontakt:

Post Postao/la sejo90 » 23 avg 2012, 11:43

alemsa je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Evo ESPN-ove prognoze za zapadnu konferenciju
Zar nisu Lakersi jaci od OKC?
Ja mislim da jesu, ali samo kad im to treba, u regularnom dijelu sigurno da ce thunder da ima bolji omjer...

brate narucio sam ja tu knjigu neki dan treba da dodje ovih dana bas.. ziva istina sve sto se u njoj pise..covjek se otvorio jednostanvo rekao koliko je mucke se desavalo u ovoj NBA...jako finih clanaka igraca i drugih uticajnih osoba iz NBA koji pricaju kako su neki igraci bili prekrsajima presjeceni, jer su bili tvrd orah za neke od super starova u ligi...kazu namjesteno finale Lakers-Kings, Miami 2006 i td....jos je covjek nabrojao neke utkamice .. ja vjerujem d aje i ovo finale ove godine namjesteno, jer da James i Miami ovo nisu uzeli bogami tesko bi i uzeli ikad, jer sad dolazi vrijeme kad se ponovo okrece NBA oko jacanja ekipa koje su uvjek bile zastitni znak lige...znaci mislim na ove ekipe koje ja nesto ne pamtim da su imale smjenu generacija ebiga :)[/quote]

ja ne vjerujem u te stvari, stimaljke i teoriju zavjere, a to sto ti vjerues kako je ovo finale namjesteno, hahah, potrazi pomoc

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 23 avg 2012, 12:27

a ne isplati se ni pratiti nba kako cujem takve price. vjerujem da su istinite, ipak je to biznis.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 23 avg 2012, 12:31

Da,da i ja vjerujem u ove price,zato je ovaj sudija i odlucio da namjesta nesto sto je vec namjesteno... :roll: :roll:

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 23 avg 2012, 12:38

NEZALAGANJE je napisao/la:Da,da i ja vjerujem u ove price,zato je ovaj sudija i odlucio da namjesta nesto sto je vec namjesteno... :roll: :roll:

Upravo sam htio nesto slicno napisati...on je uhvacen i sad odjednom svi namjestaju,kompletna liga je neregualrna i slicno :?

Prije ce se svirati faul Bellu nego Bryantu :lol: :lol: Pa valjda je logicno da ce prije dobiti crveni karton neki igrac Norwich City-ja nego igrac Manchestera za istu stvar...je l' i to namjestanje :lol: ...to je uvijek bilo tako,u svim sportovima.

Isto tako,logicno je da gledaju Bell-ove snimke kad je strasno prljav igrac...na njegovim "forama" sudije mogu dosta nauciti...nece sigurno od Nowitzkog uciti takve stvari.

sejo90
Kontakt:

Post Postao/la sejo90 » 23 avg 2012, 13:42

amerosm je napisao/la:Evo ESPN-ove prognoze za zapadnu konferenciju
1. Oklahoma City Thunder: 57.9 wins, 0.3 games worse
Oklahoma City's projected age (weighted by game minutes) for this season is 25.8 years, which ranks 22nd in the league. To give some context, the teams just behind the Thunder are Sacramento, Toronto and Washington. In other words, OKC sports a collective age typical of a franchise in rebuilding mode, yet the Thunder are coming off a Finals appearance.

The sky is the limit, especially considering the growth potential Oklahoma City still has on the defensive end, where it is projected to rank 11th. This is a squad that could win 60-65 games this season if healthy and focused.

2. Los Angeles Lakers: 54.8 wins, 9.6 games better
The Lakers' projection keeps nudging forward with every signing Mitch Kupchak makes to round out the league's oldest roster. Most of that optimism can be traced to the acquisitions of Dwight Howard and Steve Nash. The Lakers project to jump from 10th to seventh on offense and 12th to fifth on defense.

3. Denver Nuggets: 51.1 wins, 2.2 games better
The Nuggets will be one of the league's most interesting teams to follow. Already fielding one of the NBA's deepest rotations, Denver bolstered its upside by upgrading from Arron Afflalo to Andre Iguodala. Iggy gives Denver one of the top five defenders in the league and a guy who should flourish in George Karl's frenetic system.

4. Minnesota Timberwolves: 51.0 wins, 16.3 games better
Only Brooklyn projects to make a bigger jump than the young, talented and suddenly deep Timberwolves. For all the abuse that general manager David Kahn has taken in the past, he had as good an offseason as any executive in the league. Minnesota has 12 legitimate NBA talents on its roster, giving Rick Adelman the versatility to play any style that suits him at any given time. And, yes, this projection takes into account the fact that Ricky Rubio will miss anywhere from 30-40 games while recovering from his knee injury.

5. San Antonio Spurs: 50.7 wins, 9.3 games worse
The league's most consistent franchise is once again displaying an amazing amount of continuity by bringing back about 98 percent of its minutes from last season, although DeJuan Blair has been rumored to be on the trade market. Still, the Spurs overachieved a bit last season based on their point differential, and their aging core is one year older, which means wilting playing time projections for Tim Duncan and Manu Ginobili.

6. Los Angeles Clippers: 49.1 wins, 0.6 games worse
This whole super-team fad is fairly new, so we're still not sure about the best method for filling out the roster for such a model. The Clippers have as much foundation talent as anyone, but the rest of the roster looks like a bunch of names. Jamal Crawford may or may not be an upgrade from Mo Williams, while recognizable but tepid players like Ronny Turiaf, Caron Butler, Willie Green, Ryan Hollins and Grant Hill -- the league's oldest player -- round out the bench to no real effect. A return to form by Lamar Odom would be a huge boost for the Clips.

7. Utah Jazz: 42.9 wins, 0.1 games worse
Utah has a lot of really nice, young pieces, but as the franchise continues to evolve, it remains to be seen how it's all going to fit together. With so many efficient interior scorers and a growing collection of 3-point shooters, the offense projects to be top-five in the league. However, the defense lags, and it will as long as the Jazz count on Al Jefferson to anchor the middle.

8. Memphis Grizzlies: 42.2 wins, 4.9 games worse
Small-market teams have to make hard decisions as they age and their core pieces become more expensive, and so it was for Memphis, which had no choice but to allow O.J. Mayo to walk. Jerryd Bayless will be asked to fill his role as a bench scorer and may be well-suited for the role. Memphis is woefully short of outside shooters, however, and projects to make the fewest 3-pointers in the league.

9. Dallas Mavericks: 38.2 wins, 5.7 games worse
The Mavericks' placeholder roster screams average, but with Rick Carlisle at the helm, you certainly can't rule out a run at a playoff berth. Despite the turnover in personnel, the Mavericks managed to remain long in the tooth, with a projection as the fourth-oldest team in the league.

10. Golden State Warriors: 34.7 wins, 3.3 games better
The Warriors fancy themselves as a playoff contender. We do not. Golden State has questionable depth despite the presence of veterans such as Richard Jefferson, Carl Landry and Brandon Rush on the roster. Harrison Barnes projects to be one of the worst players in the league. Indeed, his ability to outperform that forecast is the key to Golden State taking that longed-for step toward the postseason.

11. Sacramento Kings: 34.1 wins, 8.4 games better
The Kings seem to be headed in the right direction, but it has seemed like that for a few years now, and the results never quite measure up to the expectations. To say that this is a pivotal season for Tyreke Evans is an understatement.

12. New Orleans Hornets: 33.2 wins, 3.6 games better
There is no doubt that the Hornets are on the upswing and the long-term picture is bright. While New Orleans has a really exciting core, it remains very young and raw. Austin Rivers could help matters by exceeding a horrific forecast, but even if he does, chances are that Ryan Anderson is going to fall short of his projection now that he's no longer joined at the hip with Howard.

13. Portland Trail Blazers: 33.1 wins, 6.1 games worse
The last epoch of Blazers basketball was utterly ruined by injuries, so Portland has effectively hit the reset button and projects to have a younger roster than all but four other teams in the league. Right now, this is just a franchise searching for an identity.

14. Houston Rockets: 29.4 wins, 12.2 games worse
The Rockets cleared the decks for a run at Howard, and once that didn't work out, they were left with the next-best thing for a team trying to escape the middle: flexibility. Houston projects as the league's worst offensive team, one that will get an inordinate amount of its scoring from a starting backcourt of Jeremy Lin and Kevin Martin. In that sense, this Rockets squad harkens to some of the lesser Rudy Tomjanovich teams that were led by the duo of Steve Francis and Cuttino Mobley.

15. Phoenix Suns: 27.8 wins, 12.5 games worse
We're not exactly sure what the plan is in Phoenix, but the Suns are moving forward with a roster devoid of core players. They won't just be bad. They'll be boring. We'll have to see what the future brings.
ne znam bas, Clippersi su top 4, minesota nije, iako sam davno ja mislio o Minesoti u PO ali sa neke 6. pozicije. Mavsi prije Jazza u PO, Sunsi mnogo bolji od projekcije, a Houston posljednji tim zapada

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 23 avg 2012, 15:33

NEZALAGANJE je napisao/la:Da,da i ja vjerujem u ove price,zato je ovaj sudija i odlucio da namjesta nesto sto je vec namjesteno... :roll: :roll:
On je se kladio na tekme i dobio oko 80%, sve je znao ko sta sudi i kako, i sudio je preko 100 tekmi na koje se kladio.

Ovo sve sto je rekao je 100% istina, ko god je pogledo par tekmi NBA. Ti nisi svjestan ili si zabludjen tim da je NBA fer liga i da nea uopste propusta, kad je najsumnjivija i najvise kritikovana liga po tom pitanju u Americi, jer ima previse kontraverznosti i ociglednih stvari koje ne vide ljudi koji ne zele da znaju za to.

Neke tekme za koje licno znam su ocigledno namjestene, pogledaj Lakers-Sacramento 02-e, pogledaj Trailblazers - Lakers 2000-e, pogledaj Rockets - Dallas 05, pogledaj Miami Dallas 06-e, sve PO sve vazne tekme. On je samo potvrdio neke ocigledne stvari za koje raja zna. Ali dobro tebi sta god da se desi reci ces nije to, Stern je Tito. VIdjet cemo kad Orlando Magic dobije prvi pick slijedece godine koliko je fer NBA.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 23 avg 2012, 15:38

alemsa je napisao/la:
On je se kladio na tekme i dobio oko 80%, sve je znao ko sta sudi i kako, i sudio je preko 100 tekmi na koje se kladio.

Ovo sve sto je rekao je 100% istina, ko god je pogledo par tekmi NBA. Ti nisi svjestan ili si zabludjen tim da je NBA fer liga i da nea uopste propusta, kad je najsumnjivija i najvise kritikovana liga po tom pitanju u Americi, jer ima previse kontraverznosti i ociglednih stvari koje ne vide ljudi koji ne zele da znaju za to.

Neke tekme za koje licno znam su ocigledno namjestene, pogledaj Lakers-Sacramento 02-e, pogledaj Trailblazers - Lakers 2000-e, pogledaj Rockets - Dallas 05, pogledaj Miami Dallas 06-e, sve PO sve vazne tekme. On je samo potvrdio neke ocigledne stvari za koje raja zna. Ali dobro tebi sta god da se desi reci ces nije to, Stern je Tito. VIdjet cemo kad Orlando Magic dobije prvi pick slijedece godine koliko je fer NBA.
Ej vec smo jednom raspravljali o tome i mani me se na tu temu,molim te...Ja sam dao svoj komentar i nisam te citirao...Zivi i dalje u teorijama zavjere,a meni je dovoljna cinjenica da ti ljudi i dalje svi zive i rade na slobodi...Pojedini cak i upravljaju ligom. ;) P.S.Svi imaju propuste,neam tog sporta na svijetu,ali nije to u tolikoj mjeri koliko se pretpostvlja i nagadja...NBA je preozbiljna za to...
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 23 avg 2012, 15:40, ukupno mijenjano 1 put.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 23 avg 2012, 15:40

NEZALAGANJE je napisao/la: Ej vec smo jednom raspravljali o tome i mani me se na tu temu,molim te...Ja sam dao svoj komentar i nisam te citirao...Zivi i dalje u teorijama zavjere,a meni je dovoljna cinjenica da ti ljudi i dalje svi zive i rade na slobodi...Pojedini cak i upravljaju ligom. ;)
Valja, Tim je odlezo 15 mjeseci zatvora.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 23 avg 2012, 15:43

alemsa je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la: Ej vec smo jednom raspravljali o tome i mani me se na tu temu,molim te...Ja sam dao svoj komentar i nisam te citirao...Zivi i dalje u teorijama zavjere,a meni je dovoljna cinjenica da ti ljudi i dalje svi zive i rade na slobodi...Pojedini cak i upravljaju ligom. ;)
Valja, Tim je odlezo 15 mjeseci zatvora.
Odlicno,vidis kako sistem radi...Kad imas dokaze protiv nekog, taj lijepo 'odradi' kaznu,kad nemas onda je sve ok... ;) To je poenta,jer sam ja po prirodi legalista i ne volim nikakve teorije i konstrukcije bez dokaza...

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 23 avg 2012, 15:44

NEZALAGANJE je napisao/la: P.S.Svi imaju propuste,neam tog sporta na svijetu,ali nije to u tolikoj mjeri koliko se pretpostvlja i nagadja...NBA je preozbiljna za to...
Normalno da imaju svi propusta ali ne toliko ociglednih i ponovljivih kao NBA. Ne pratis ostale Americke lige da bi znao razliku, koja je ogromna.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 23 avg 2012, 15:48

alemsa je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la: P.S.Svi imaju propuste,neam tog sporta na svijetu,ali nije to u tolikoj mjeri koliko se pretpostvlja i nagadja...NBA je preozbiljna za to...
Normalno da imaju svi propusta ali ne toliko ociglednih i ponovljivih kao NBA. Ne pratis ostale Americke lige da bi znao razliku, koja je ogromna.
NEZALAGANJE je napisao/la: Odlicno,vidis kako sistem radi...Kad imas dokaze protiv nekog, taj lijepo 'odradi' kaznu,kad nemas onda je sve ok... ;) To je poenta,jer sam ja po prirodi legalista i ne volim nikakve teorije i konstrukcije bez dokaza...
A zasto je odlezo? Za namjestanje i kladjenje na tekme......
Ostali americki sportovi me ne zanimjau niti pricamo o njima...Pa da,odlezao je za to,jer je to dokazano,a ne ti meni pricas o namjestanjima tekmi ,drafta i sta ja znam sta sve ne od strane Sterna,a covjek i dalje upravlja ligom!??Malo cudno aa?Mozda ima uticaja i na istrazne organe,sudstvo,pa ne mogu do njega,a toliko je ocito da on namjesta!? :roll: Druga stvar je sto ga mnogi ne mogu pojavom i nekim njegovim shvatanjima,ali sve teorije protiv njega su,za sada,nedokazana i meni je to dovoljno da mislim da je covjek ok...

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 23 avg 2012, 15:52

NEZALAGANJE je napisao/la: Ostali americki sportovi me ne zanimjau niti pricamo o njima...Pa da,odlezao je za to,jer je to dokazano,a ne ti meni pricas o namjestanjima tekmi ,drafta i sta ja znam sta sve ne od strane Sterna,a covjek i dalje upravlja ligom!??Malo cudno aa?Mozda ima uticaja i na istrazne organe,sudstvo,pa ne mogu do njega,a toliko je ocito da on namjesta!? :roll:
Neke stvari su ocite, zato je namjrzeniji sportski commissioner u Americi, i svugdje je propracen sa booo. Sigurno bez razloga.

Pa kad bi znao za ostale Americke sportove, jer su lige u slicnom sistemu, vidio bi razliku.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 23 avg 2012, 15:54

alemsa je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la: Ostali americki sportovi me ne zanimjau niti pricamo o njima...Pa da,odlezao je za to,jer je to dokazano,a ne ti meni pricas o namjestanjima tekmi ,drafta i sta ja znam sta sve ne od strane Sterna,a covjek i dalje upravlja ligom!??Malo cudno aa?Mozda ima uticaja i na istrazne organe,sudstvo,pa ne mogu do njega,a toliko je ocito da on namjesta!? :roll:
Neke stvari su ocite, zato je namjrzeniji sportski commissioner u Americi, i svugdje je propracen sa booo. Sigurno bez razloga.

Pa kad bi znao za ostale Americke sportove, jer su lige u slicnom sistemu, vidio bi razliku.
Znam ja da je on izvizdan,ali upravo zbog bapskih prica koje kruze uokolo....Kad neko argumentuje sve to i to vidim svojim ocima,tad cu vjerovati...Do tada,imam svoju glavu i nikada ne dopustam da me 'masa' vodi,kao sto je slucaj sa mnogima...

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 23 avg 2012, 15:58

NEZALAGANJE je napisao/la: Znam ja da je on izvizdan,ali upravo zbog bapskih prica koje kruze uokolo....Kad neko argumentuje sve to i to vidim svojim ocima,tad cu vjerovati...Do tada,imam svoju glavu i nikada ne dopustam da me 'masa' vodi,kao sto je slucaj sa mnogima...
Pa dobro posteno.

Argumentovano po tvojoj procjeni nes nikad dobiti, jer i da sudije i da treneri kazu (a govorili su) ti nebi vjerovo. Tako da je jedina mogucnost da Stern sve kaze javno, a to se nikad nece desiti, tako da ces vazda imati svoju glavu.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 23 avg 2012, 16:03

alemsa je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la: Znam ja da je on izvizdan,ali upravo zbog bapskih prica koje kruze uokolo....Kad neko argumentuje sve to i to vidim svojim ocima,tad cu vjerovati...Do tada,imam svoju glavu i nikada ne dopustam da me 'masa' vodi,kao sto je slucaj sa mnogima...
Pa dobro posteno.

Argumentovano po tvojoj procjeni nes nikad dobiti, jer i da sudije i da treneri kazu (a govorili su) ti nebi vjerovo. Tako da je jedina mogucnost da Stern sve kaze javno, a to se nikad nece desiti, tako da ces vazda imati svoju glavu.
Argumentovano kad kazem,onda mislim da se protiv njega povedu istrazne radnje od strane nadleznih organa,jer ono za sta ga ti optuzujes,kao i mnogi u Americi je krivicno djelo,zar ne?Zato ti i rekoh u jednom od prethodnih postova,mozda on ima uticaj i na FBI,pa se to ne pokrece,a toliko prica i dokaza protiv njega!?P.S.Ako necu nikada dobiti,onda je covjek nevin,valjda znas da je osnovno pravilo da je svako nevin dok mu se krivnja ne dokaze...

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 23 avg 2012, 16:10

NEZALAGANJE je napisao/la: Argumentovano kad kazem,onda mislim da se protiv njega povedu istrazne radnje od strane nadleznih organa,jer ono za sta ga ti optuzujes,kao i mnogi u Americi je krivicno djelo,zar ne?Zato ti i rekoh u jednom od prethodnih postova,mozda on ima uticaj i na FBI,pa se to ne pokrece,a toliko prica i dokaza protiv njega!?P.S.Ako necu nikada dobiti,onda je covjek nevin,valjda znas da je osnovno pravilo da je svako nevin dok mu se krivnja ne dokaze...
Znam ja to pravilo vrlo dobro ali isto tako sam svjestan i koliko je okrenut sistem, nekad se to pravilo koristi "kriv si dok se ne dokaze suprotno" sve zavisi ;)

Optuzuju se politicari po Bosni na sve strane za kradju, pranje novca ovo ono pa slabo vidim kojeg po zatvorima, **** ga neke stvari su jednstavno takve.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 23 avg 2012, 16:13

NEZALAGANJE je napisao/la: Argumentovano kad kazem,onda mislim da se protiv njega povedu istrazne radnje od strane nadleznih organa,jer ono za sta ga ti optuzujes,kao i mnogi u Americi je krivicno djelo,zar ne?Zato ti i rekoh u jednom od prethodnih postova,mozda on ima uticaj i na FBI,pa se to ne pokrece,a toliko prica i dokaza protiv njega!?P.S.Ako necu nikada dobiti,onda je covjek nevin,valjda znas da je osnovno pravilo da je svako nevin dok mu se krivnja ne dokaze...
Ma govorilo se i kako je i prvi pick Cavsa nastiman, a to uopste nije nas pick nego pick Clippersa :lol: . Za ovaj sad draft prica se kako je nastimano Hornetsima, da dobiju Davisa, a u toj sobi gdje se izvlacilo su bili haman svi predstavnici klubova. Bilo je izmedju nas i Hornetsa, ali haman zbog jedne pobjede smo mi bili cetvrti pick, da smo imali manje pobjeda pick bi bio nas, ako sam dobro shvatio vezano za tu noc drafta. Daj Boze da je Kyrie fulio protiv Bostona i Sacramenta, sada bismo imali Davisa :lol: .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 23 avg 2012, 16:15

alemsa je napisao/la:
Znam ja to pravilo vrlo dobro ali isto tako sam svjestan i koliko je okrenut sistem, nekad se to pravilo koristi "kriv si dok se ne dokaze suprotno" sve zavisi ;)

Optuzuju se politicari po Bosni na sve strane za kradju, pranje novca ovo ono pa slabo vidim kojeg po zatvorima, **** ga neke stvari su jednstavno takve.
Ej prijatelju,ne mozes porediti nas sistem sa americkim...Pa ovdje ako si na vlasti upravljas svima,pa i sudovima,zato im i ne mogu nista...Nemoj mi reci da je to moguce i u Americi,jer poznajem i tamosnje prilike... ;)

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 23 avg 2012, 17:05

Moguci trade:
Spurs In: Patrick Patterson , Shuan Livingston
Rockets In: Gary Neal, Unguranteed Contract (Derrick Byars), Picks
Raptors In: Matt Bonner , Dejuan Blair , International players/picks

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.