Sport i TV

Sarajlijc@
Kontakt:

Re: Sport i TV

Post Postao/la Sarajlijc@ » 22 avg 2012, 02:58

Mouse je napisao/la:Evo sad sam dobio nneki digitalni resiver od Telemacha i na njemu od sportskih kanala ima sportklub, sportklub +, sportklub prime, sportklub premium, sportklub 3, sportklub 5, eurosport, eurosport 2, espn, gofklub i premier league chanell. Resiver je besplatan i dobit će ga svi koji imaju i internet i kablovsku.
Koliko se to placa mjesecno? Mada meni je dobra i obicna kablovska :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 22 avg 2012, 03:16

Nudimo vam mogućnost da besplatno digitalizujete signal kablovske televizije. Uz istovremeno korištenje D3 i Internet usluga i uz ugovor o minimalnom korištenju obje usluge u periodu od 24 mjeseca na raspolaganju vam je D3 Start paket po promotivnoj cijeni od 0 KM.
http://www.telemach.ba/Obavjesti/1340/B ... +2u1.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 22 avg 2012, 03:37

Tačno mi dođe da se ubijem kad i priključih Moju TV, kad nemaju Sport kluba... Total TV mi baš preskup sad uz sve ovo, oko 30Km mjesečno bih trebao i za to davati...
Ostaje samo uživanje uz regionalne teferić lige na Areni. 8-)
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 23 avg 2012, 15:28

pitanje koje je djelimični (al' samo djelimični :mrgreen: ) off-topic i samo za ove iz Sarajeva :D :
koliko košta prvi priključak Telemach i(li) HS kablovske ?

Kapiten Blue Traina

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 23 avg 2012, 15:52

anonimni je napisao/la:pitanje koje je djelimični (al' samo djelimični :mrgreen: ) off-topic i samo za ove iz Sarajeva :D :
Telemachov je 1 KM (bar je meni bio), bez opreme. Znači ako ima dosta kablova, onda ti dođe haman 20 KM. :D
Meni došlo još nekih 5-6 KM-ova uz prvi račun.

Moja TV Full paket = 65 KM & Telemach kablovska = 15 KM. Eto to sve moraš plaćati ne bi li mogao gledati sve najbolje sportske događaje, msm takva je situacija kod mene.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 23 avg 2012, 16:25

nije ni tih 20-ak KM puno :D meni je izbor ili jedno ili drugo, znam sa sigurnošću da je HS dostupan kod mene, a za Telemach nisam siguran, već imam njihov MMDS, al' ne isplati se nikako u odnosu na kabl, Moja TV je meni svakako preskupa (internet je precijenjen, jednostavno) :mrgreen: u svakom slučaju hvala, dakle ostaje pitanje za HS :mrgreen:

Kapiten Blue Traina

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 23 avg 2012, 16:26

Dreambox? Razmisljate li o tome?
Support Velez, It's logical! ★

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 23 avg 2012, 16:51

Mont0 je napisao/la:Dreambox? Razmisljate li o tome?
Pa to !

Otkako ga kupih, prošle godine, nekako u ovo doba, uživam.

Svaki sportski događaj koji je popraćen kamerama mogu gledati. Ljepota ! :D
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 23 avg 2012, 16:51

Mont0 je napisao/la:Dreambox? Razmisljate li o tome?
Koristis li ti?

raul koliko imas sportskih kanala? I kako ide uopste taj dreambox kako se placa?

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 23 avg 2012, 17:02

Koristim.

Sportske kanale ne mogu prebrojati taman da sad krenem pa veceras do pocetka Barca - Real :D A gotiva koju je SKY nudio za vrijeme OI se ne moze prepricati obicnim rjecnikom. Stoga smatram da je dreambox bio i vise nego isplativa investicija, evo pola godine koristim, radi super.
Support Velez, It's logical! ★

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 23 avg 2012, 17:09

Pa kako ide placanje i to , ne razumijem se u satelitske :mrgreen:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 23 avg 2012, 17:12

Dreambox je nešto najbolje u svijetu televizije što je izmišljeno, @sarajlic ako si zanteresovan u pp ti sve objasnim.. :D

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 23 avg 2012, 17:18

Denga 15 KM mjesečno max.
Imaš mogućnost gledanja nekih deset hiljada kanala 8-)
Samo je malo teže dok se na početku obezbjediš, resiver nije najjeftini, ali kad kupiš onda samo uživaš ;)
Jbt kablovske i te gluposti :lol: pustaju mi kanale koje ja mogu besplatno sa najobičnijim resiverom gledati, a oni uzimaju pare narodu(većina kanala)

Rekoh ja tebi Monto šta ćeš uzimati, sad uživaš 8-) :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 23 avg 2012, 17:27

hilmo je napisao/la:Dreambox je nešto najbolje u svijetu televizije što je izmišljeno, @sarajlic ako si zanteresovan u pp ti sve objasnim.. :D

potpis imam ga vec 4 godine i uzivam sve sto od sporta ima mogu gledati Dreambox KING :D :D :D :D
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

azizmpj
Kontakt:

Post Postao/la azizmpj » 23 avg 2012, 18:28

messilla je napisao/la:
anonimni je napisao/la:pitanje koje je djelimični (al' samo djelimični :mrgreen: ) off-topic i samo za ove iz Sarajeva :D :
Telemachov je 1 KM (bar je meni bio), bez opreme. Znači ako ima dosta kablova, onda ti dođe haman 20 KM. :D
Meni došlo još nekih 5-6 KM-ova uz prvi račun.

Moja TV Full paket = 65 KM & Telemach kablovska = 15 KM. Eto to sve moraš plaćati ne bi li mogao gledati sve najbolje sportske događaje, msm takva je situacija kod mene.

dovoljan ti je samo bhtelecom ..ha ja ....ionako na sportkubu na znam sta bih gledao ....ako mislis na Englesku ligu ...i da je sada ukinu men nebi falila ...a itekako bi profitiro svjetski fudbal. mozda ti zvuchi shokantno ...ali kad se malo bolje izanalizira ...i zaviri u neke stvari koje ne izlaze u javnost uvjerio bi se u to!

kad vec pominjes licni primjer ....meni je dovoljan samo internet HKBnet od 15 KM ili od 25 posto rusi koji se brinu za distribuciju streamova polahko podizu standarse :D ....i malo nekih software halatki i malkice znanja ....tako imam sav svjetski sport u HD-u ....ali kako uvijek nesto fali tako meni fali novca da kupim HD TV da bi to rahat mogo gledat .... ovako izostaje full uzitak ...

nemoj sta lose shvatit, pozdrav!!!

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 23 avg 2012, 18:33

E, nabijem vas!!! :mrgreen: Sad mi to velite za dreambox kad sam potpisao ugovor sa MojaTV i keširam im 55 KM plus pdv mjsečno i još ću dugo keširati :roll: Gdje ste bili ranije?
NAPRIJED NARODE!

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 23 avg 2012, 18:46

azizmpj je napisao/la:
dovoljan ti je samo bhtelecom ..ha ja ....ionako na sportkubu na znam sta bih gledao ....ako mislis na Englesku ligu ...i da je sada ukinu men nebi falila ...a itekako bi profitiro svjetski fudbal. mozda ti zvuchi shokantno ...ali kad se malo bolje izanalizira ...i zaviri u neke stvari koje ne izlaze u javnost uvjerio bi se u to!

kad vec pominjes licni primjer ....meni je dovoljan samo internet HKBnet od 15 KM ili od 25 posto rusi koji se brinu za distribuciju streamova polahko podizu standarse :D ....i malo nekih software halatki i malkice znanja ....tako imam sav svjetski sport u HD-u ....ali kako uvijek nesto fali tako meni fali novca da kupim HD TV da bi to rahat mogo gledat .... ovako izostaje full uzitak ...

nemoj sta lose shvatit, pozdrav!!!
Jbo ba Engleze, ko ih šiša, problem su Španci. :idea: :D

A ako misliš na gledanje nečega preko compa (ali ipak mislim da nisam razumio šta si želio reći u srednjem pasosu), nisam ja za toga, bolje rečeno nemam živaca da gledam nešto preko compa.

Zeman je napisao/la:E, nabijem vas!!! :mrgreen: Sad mi to velite za dreambox kad sam potpisao ugovor sa MojaTV i keširam im 55 KM plus pdv mjsečno i još ću dugo keširati :roll: Gdje ste bili ranije?
Koliko ti još druže imaš ugovora. :lol:

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

azizmpj
Kontakt:

Post Postao/la azizmpj » 23 avg 2012, 19:02

mislio sam na streamtorrent ....kradja kanala ....ili jos bolje i mozda najbolje kradja profesionalnih streamova, namijenjenih televizijama koje kupuju prava prenosa ....

nisam ni ja jos uvijek na nekom bas visokom nivou sa znanjem oko toga ali ucim polahko ...sad za sad vecinom mogu gledat sta me zanima ....

SA1946
Kontakt:

Post Postao/la SA1946 » 25 avg 2012, 12:14

Ima li neko live stream za arenu 1 :?
Dobar dan,Mi smo Sarajevo izvolite se braniti!

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 25 avg 2012, 17:07

Šta je ovo ba? Arena prenosi samo 5 utakmica Italijana po kolu, prošle godine su bile sve utakmice po kolu.

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: juka55 i 4 gosta.