Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- pinturicchio30
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Bongiorno se zali da im nije dozvoljeno da ispitaju COrrobia cime je uskracena odbrana, dok je De Renzis izjavio kako je obaranjem jednog slucaja juce oboren i kredibilitet Corrobia, ali i dalje je Conte nepravedno kaznjen i iako je kazna sa dva razlicita slucaja pala samo na jedan, duzina kazne se nije mijenjala.
Conte je izjavio danije nista prijavio jer nije imao nista da prijavi, a apsurdnost situacije ce ga navesti da ubuduce na svaki sastanak nosi kameru (*sarkazam). Izjavljuje da je vjerovatno problem sto Juve opet pobjedjuje...
Conte je izjavio danije nista prijavio jer nije imao nista da prijavi, a apsurdnost situacije ce ga navesti da ubuduce na svaki sastanak nosi kameru (*sarkazam). Izjavljuje da je vjerovatno problem sto Juve opet pobjedjuje...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Za samo 5 godina osvojio sam Scudeto i dvije promocije u Seriju A.
Da li samo zbog toga antipatican?
To nije moj problem.
Ja radim svoj posao i radim maximalno,ako pitate mene,pa onda moje i grace i klub.
Novara - Sena? Oslobodjen optuzbi. Odlicno.
Ali sta je ostalo,utakmica koju niko iz medija nije mnogo spominjao.
E pa pogresno, Albinoleffe - Siena, utakmica gdje:
"Antonio Conte nije mogao a da ne zna."
Tu frazu sudskog vijeca:" Antonio Conte nije mogao a da ne zna."
moji advokati su mi morali da pojasnjavaju 5 sati.
Sta to uopste znaci?
Moram da vam kazem da imam velike sumnje.
Na prvom sudjenju dobio sam 10 mjeseci za dvije tacke optuznice "ne prijavljivanja"
Sada kada je otpala jedna tacka mislio sam bice bar 5 mjeseci,ali vraga ne opet 10 mjeseci.
I sada glasno kazem: Ovo je absurd",danas to kazem sve sto mi se dogodilo.
Neka svi Juventini znaju ali i svi ljudi,ovo sto mi se dogadja je SRAMOTA!!!
I da objasnim pojam"ne prijavljivanje saznanja", jer ovdje se stalno spominje "kadjenje". Kladionicarski skandal" "scomessopoli" itd
ali nista od toga nema veze samnom,nikada se nisam kladio u zivotu.
"Ne prijavljivanje saznanja" to je nesto sto sam trebao prijaviti.
Ali ja nisam nista znao sta da prijavim?
Treba da izmslim prijavu?
Iskreno nakon ovoga plasim se uci u svlacionicu sa igracima,gdje treba da budem lider i da se borim sa igracima ako treba.
Tu je strah da posaljem igraca na tribine, jer sta se sutra moze desiti?
Ludo,jer jedno jutro u 1:00 taj igrac se probudi i pocinje da optuzuje.
To je Sportska pravda danas.
Danas se vjeruje onome ko je prodavao utakmice,prodavao sebe,svoju porodicu i svoje suigrace,ONI VJERUJU NJEMU!
TO ME PLASI!!!
Ili cu da uzmem kameru u ruke da snimam sve kada budem u svlacionici ili cu da stavim malu kameru pa ce te da imate 24h live sta se desava.
u protivnom osjecam strah.
I reci cu svim mojim kolegama trenerima,igracima, ovo se danas meni dogodilo a sutra moze se isto dogoditi vama.
Ne gurajte glave u pjesak,jer se ovo dogodilo meni ili nekome drogome,ovo se moze dogoditi bilo kome.
DRZITE OCI OTVORENE!!!
Hvala."
GRANDE MISTER!
Da li samo zbog toga antipatican?
To nije moj problem.
Ja radim svoj posao i radim maximalno,ako pitate mene,pa onda moje i grace i klub.
Novara - Sena? Oslobodjen optuzbi. Odlicno.
Ali sta je ostalo,utakmica koju niko iz medija nije mnogo spominjao.
E pa pogresno, Albinoleffe - Siena, utakmica gdje:
"Antonio Conte nije mogao a da ne zna."
Tu frazu sudskog vijeca:" Antonio Conte nije mogao a da ne zna."
moji advokati su mi morali da pojasnjavaju 5 sati.
Sta to uopste znaci?
Moram da vam kazem da imam velike sumnje.
Na prvom sudjenju dobio sam 10 mjeseci za dvije tacke optuznice "ne prijavljivanja"
Sada kada je otpala jedna tacka mislio sam bice bar 5 mjeseci,ali vraga ne opet 10 mjeseci.
I sada glasno kazem: Ovo je absurd",danas to kazem sve sto mi se dogodilo.
Neka svi Juventini znaju ali i svi ljudi,ovo sto mi se dogadja je SRAMOTA!!!
I da objasnim pojam"ne prijavljivanje saznanja", jer ovdje se stalno spominje "kadjenje". Kladionicarski skandal" "scomessopoli" itd
ali nista od toga nema veze samnom,nikada se nisam kladio u zivotu.
"Ne prijavljivanje saznanja" to je nesto sto sam trebao prijaviti.
Ali ja nisam nista znao sta da prijavim?
Treba da izmslim prijavu?
Iskreno nakon ovoga plasim se uci u svlacionicu sa igracima,gdje treba da budem lider i da se borim sa igracima ako treba.
Tu je strah da posaljem igraca na tribine, jer sta se sutra moze desiti?
Ludo,jer jedno jutro u 1:00 taj igrac se probudi i pocinje da optuzuje.
To je Sportska pravda danas.
Danas se vjeruje onome ko je prodavao utakmice,prodavao sebe,svoju porodicu i svoje suigrace,ONI VJERUJU NJEMU!
TO ME PLASI!!!
Ili cu da uzmem kameru u ruke da snimam sve kada budem u svlacionici ili cu da stavim malu kameru pa ce te da imate 24h live sta se desava.
u protivnom osjecam strah.
I reci cu svim mojim kolegama trenerima,igracima, ovo se danas meni dogodilo a sutra moze se isto dogoditi vama.
Ne gurajte glave u pjesak,jer se ovo dogodilo meni ili nekome drogome,ovo se moze dogoditi bilo kome.
DRZITE OCI OTVORENE!!!
Hvala."
GRANDE MISTER!
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Mister im je sve fino rekao od A do Ž. Ovo suđenje je obična lakrdija i izmnišljotina usmjerna protiv jednog čovjek, a to je Antonio Conte. Conte se sam pita zašto je uopšte optužen za neprijavljivanje kad uopšte nije imao šta prijaviti što je dokazano i na jučerašnjem ročištu. Angelo Alessio je u svojoj kratkoj izjavi najbolje opisao ovu lakrdiju rekavši kako nije bio ni pod istragom, a Palazzi ga je optužio. Svi su mu sudili , a niko ga nije saslušao, da mi je samo znati kako je to moguće.
Jučer sam napisao, a i advokatski tim danas potvrdio, već u ponedjeljak će se zatražiti hitna suspnezija Conteove presude dok se ne završi suđenje na civilnom sudu. Conte siguno neće biti na klupi protiv Parme, a za utakmicu protiv Udinesea se još uvijek ništa ne zna, više da, nego ne.
Jučer sam napisao, a i advokatski tim danas potvrdio, već u ponedjeljak će se zatražiti hitna suspnezija Conteove presude dok se ne završi suđenje na civilnom sudu. Conte siguno neće biti na klupi protiv Parme, a za utakmicu protiv Udinesea se još uvijek ništa ne zna, više da, nego ne.
Željezničar ale!
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Cirkus.
Evo ovdje i kompletna izjava Contea http://video.gazzetta.it/sfogo-tecnico- ... 0d21dd0a54" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo ovdje i kompletna izjava Contea http://video.gazzetta.it/sfogo-tecnico- ... 0d21dd0a54" onclick="window.open(this.href);return false;
Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta
Apsolutni cirkus i lakrdija ali sto rece jedan od novinara za svaki dan suspenzije CONTEA kad ga oslobode treba da trazi odstetu od 1 milion eura od FIGC

- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Cirkus je riječ koja najbolje opisuje ovo što se dešava. Čak i navijači drugih klubova su izrazili podršku Conteu i stali na njegovu stranu.
Conte je upravu za sve što je rekao. Znači sad trener kaže igračima da igraju na remi jer im odgovara remi, automatski ga neko od igrača koji nisu igrali u toj utakmici može optužiti i trenerska karijera od do vraga. Upravo to je uradio Carrobio.
Ja i dalje ostajem pri tom da ćemo iz svega ovog izaći još jači.
Conte je upravu za sve što je rekao. Znači sad trener kaže igračima da igraju na remi jer im odgovara remi, automatski ga neko od igrača koji nisu igrali u toj utakmici može optužiti i trenerska karijera od do vraga. Upravo to je uradio Carrobio.
Ja i dalje ostajem pri tom da ćemo iz svega ovog izaći još jači.
Željezničar ale!
Beg@ apsolutno druze da cemo jaci izaci iz svega ovog jer sve ovo ce jos vise zbliziti ekipu tj ujediniti igrace i CONTEA

Edit:Gulia je apsolutno razvalila na ovoj press sve zena ima materiju u malom prstu nije cudno sto kazu da je najbolju u svom poslu tako da sam siguran sa njom da ce ovo sve pasti a CONTE BITI OSLOBODEN

Edit:Gulia je apsolutno razvalila na ovoj press sve zena ima materiju u malom prstu nije cudno sto kazu da je najbolju u svom poslu tako da sam siguran sa njom da ce ovo sve pasti a CONTE BITI OSLOBODEN
Izašle su špekulacije da smo blizu povratka Borigola i da želimo ukrasti Berbatova Fiorentini.Juventus are looking to sign Parma's Nicola Pavarini as their 3rd keeper before loaning out Leali

FIGC objavila na svojoj stranici i razloge zbog čega je Conte suspendovan. 13 stranica je dugo. Na talijanski.
http://www.figc.it/it/204/33255/2012/08/News.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.figc.it/Assets/contentresour ... legato.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Protiv sudca Piero Sandulli koji je juce dao interviju za radio FIGC pokrenuo disciplinski postupak jer sudac koji je ukljucen u proces ne smije komentarisati slucaj mamu vam ebem i njemi i FIGC Palazziu

Pravda za Piero Sandulli

Pravda za Piero Sandulli
-
Juvelandia
- Kontakt:
Conte je rekao jednu fantasticnu recenicu, kad govori o tome da se ova stvar sada moze desit svakome.Svi treba da budu alarmirani, jer sad ako nagrdis nekog igraca, posaljes ga na tribine, izbacis iz ekipe, on ti upravo ovako moze vratit, samo ukaze na tebe da si bio prisutan tad i tad i sjebe ti dio karijere.Ovo treba da bude opomena svim fudbalskim radnicima u Italiji, dokle je dosao taj sport, sad svi treneri i igraci mogu cisto iz necije pakosti ili revansizma bit sjebani i blaceni po medijima i mozda i karijeru imat upropastenu ako ovi suci i tuzitelji nastave ovako , ovom metodom gdje svaki kockar koj namjest utakmice 3 i po godine i nakon toga ukaze na jednu licnost koja je poznata da bi sebi spasio guzicu, e sad mogu svi bit mete.To su dozvolili u FIGC-u i italijanskom fudbalu, te ovim sportskim sudom i smijesnim pravilima gdje sudije pricaju o presudama kao na pijaci i jos pricaju sta bi bilo kad bi bilo.Auuu najebacce mnogi.
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
-
Juvelandia
- Kontakt:
obozavam italijanski jezik.Viking je napisao/la:[youtube][/youtube]
Angelo Alessio: “I was charged and sentenced without even being interviewed by the prosecution. I was judged without ever being heard!”
ovo je najjace, nije bio niti optuzen niti saslusan a na kraju je dobio kaznu.
- pinturicchio30
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
2 dio Alessio i De Renzis - " onclick="window.open(this.href);return false;
3 dio Giulia - " onclick="window.open(this.href);return false;
4 dio " onclick="window.open(this.href);return false;
2 dio Alessio i De Renzis - " onclick="window.open(this.href);return false;
3 dio Giulia - " onclick="window.open(this.href);return false;
4 dio " onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: pinturicchio30, dana/u 23 avg 2012, 18:41, ukupno mijenjano 1 put.
Chiellini bi mogao biti na klupu u utakmici protiv Parme. Ne bih volio da se rizikuje sa njim ako nije sto posto spreman.
-
Juvelandia
- Kontakt:
Nema potrebe za riskiranjem.Moze to i Pogba sam odradit 
Presjednik CONI Gianni Petrucci
kaze dosta sa napadima na sud i pravosudne institucije u zadnjih nekoliko sedmica vidjeli smo pokazivanje misica prema sportskim pravosudnim institucijama to mora prestati ruke sebi sa sportske pravde al nije nigdje spomenuo Juve vezano za napade al se zna da misli na nas ovno jedno veliko mamu CONI FIGC PALAZZIU

Samo zbog ovih ovana u CONI I FIGC treba do kraja tjerati ovo i pokazatim da sa JUVEOM nema sale
mislili su da ce sa JUVEOM kao i 2006 godine al su se malo presli kad im je JUVE pokazao zube
FORZAAAAAAAAAAAAAAAAAAA JUVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Samo zbog ovih ovana u CONI I FIGC treba do kraja tjerati ovo i pokazatim da sa JUVEOM nema sale
FORZAAAAAAAAAAAAAAAAAAA JUVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
-
Juvelandia
- Kontakt:
Sva ta **** su umjesana u slom Juventusa 2006-te godine, i zasjeli na svoja mjesta i danas ih cvrsto cuvaju.Ruka ruku mije, to barem znamo da ide i kod nas u Bosni, a u Italiji je to slicno.Procice i ta kazna, a Agnelli nece propast a tako ni Juve.Sad mi je tek drago sto imamo tajkuna za vlasnika.Da nemamo, davno bi nas pojeli ovi strvinari.
- pinturicchio30
- Kontakt:
Ma sta dosta sa napadima mamu im lopovsku. Tek su krenuli napadi.. Treba ih jos vise stisnut. Njih treba mijenjat iz korijena i CONI i njihov sportski sud..
Sta je sa onim protestima navijaca koji su nekad zakazani za septembar u Rimu. Da li ce se to odrzati??
Sta je sa onim protestima navijaca koji su nekad zakazani za septembar u Rimu. Da li ce se to odrzati??
pinturicchio30 je napisao/la:Ma sta dosta sa napadima mamu im lopovsku. Tek su krenuli napadi.. Treba ih jos vise stisnut. Njih treba mijenjat iz korijena i CONI i njihov sportski sud..
Da i kazu da ce to biti najveci protesti koji ce se odrzati mislim tamo pocetkom septembra ce biti
Evo sa vama da podjelim i proslavim jubilarni 200 post
A dzaba nek napadaju dusmani nista ne mogu...
A dzaba nek napadaju dusmani nista ne mogu...
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Ipak se ispostavila tačnim ono naše da je naš trener osuđena unaprijed. Ne znam za vas, ali danas kad sam slušao Conte baš sam se nekako naježio, čovjek je pričao sa suzama u očima, baš mi ga je bilo nešto žao, jarane čovjek ni kriv ni dužan, a optuže ga. Hajd da su barem imali nešto protiv njega, bilo kakav dokaz, neku sitnicu bilo šta pa da imaju neki osnov za ovoliku kaznu.
Advokat Chiappero je također rekao jednu jako bitnu rečenicu, a odnosi se na sudski proces iz Napolija na kojem je utvrđeno da je Scudetto osvojen 2006. potpuno regularan, a iz Saveza niko ništa nije poduzeo.
Svaka čast Agnelliju i ostalim, treba koristiti svaku moguću priliku i napadati FIGC
Ali, aBd kakav šamar ćemo im samo zadati kad odbranimo Scudetto bez trenera, ovaj 30. nam je dosad najdraži, ali imam osjećaj da će inšAllah sljedeći biti još draži.
CONTRO TUTTI E TUTTO! FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS!
Advokat Chiappero je također rekao jednu jako bitnu rečenicu, a odnosi se na sudski proces iz Napolija na kojem je utvrđeno da je Scudetto osvojen 2006. potpuno regularan, a iz Saveza niko ništa nije poduzeo.
Svaka čast Agnelliju i ostalim, treba koristiti svaku moguću priliku i napadati FIGC
Ali, aBd kakav šamar ćemo im samo zadati kad odbranimo Scudetto bez trenera, ovaj 30. nam je dosad najdraži, ali imam osjećaj da će inšAllah sljedeći biti još draži.
CONTRO TUTTI E TUTTO! FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS!
Željezničar ale!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.