Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Bez_komentara
Kontakt:

Re: Zaboravljeni fudbaleri koji bi mogli igrati za BiH

Post Postao/la Bez_komentara » 12 jun 2009, 19:33

Evo izgleda da ce i Jakupovic moci igrati.On je odigrao prijateljsku utakmicu protiv Kipra za Švicarsku a koliko vidim po slucaju Jermaine Jonesa,moci ce i ovaj igrati,iako je prije par dana "kukao" po medijima da nece.Jermaine je odigrao 3 prijateljske za A-tim Njemacke i sada je postao prvi igrac koji je promijenio sportsko drzavljanstvo po novom Fifinom pravilu.Igrat ce za Sjedinjene Americke Drzave.Eto,po svemu sudeci jos jedna lijepa vijest.

anlayan
Kontakt:

Post Postao/la anlayan » 12 jun 2009, 19:34

haris1812hz je napisao/la:Evo mene opet!

Dosao je novi zakon http://sportsport.ba/bh_fudbalp-18409.htm NAPOKON!

ZNACI SAD MOZE ASMIR BEGOVIC (U21 KANADA) i jos mnoge igrati za nasu drzavu!

U artiklu pise da Eldin Jakupovic moze igrati za nas ali je on vec odigrao jednu utakmicu za A timu kako pise transfermarkt? :cry:

Uskoro cu napraviti web stranicu o fudbaleri sto mogu za BiH da igraju!

Pa ako neko hoce da me pomogne oko toga posalji te mi NP (poruka ovjde na forumu)!

P.S. Treba mi neko sto zna da pise bosanski!

Hvala
je li napravljeno to ? :mrgreen:

anlayan
Kontakt:

Post Postao/la anlayan » 12 jun 2009, 19:38

Bez_komentara je napisao/la:Evo izgleda da ce i Jakupovic moci igrati.On je odigrao prijateljsku utakmicu protiv Kipra za Švicarsku a koliko vidim po slucaju Jermaine Jonesa,moci ce i ovaj igrati,iako je prije par dana "kukao" po medijima da nece.Jermaine je odigrao 3 prijateljske za A-tim Njemacke i sada je postao prvi igrac koji je promijenio sportsko drzavljanstvo po novom Fifinom pravilu.Igrat ce za Sjedinjene Americke Drzave.Eto,po svemu sudeci jos jedna lijepa vijest.

promjenio ga je i Jakupović iz Bosanskog u Švicarsko...ne može se 2 puta mijenjati :mrgreen:

anlayan
Kontakt:

Post Postao/la anlayan » 13 jun 2009, 16:57

tu sve ima http://****/

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 13 jun 2009, 22:07

"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 15 jun 2009, 21:30

Ersin Mehmedovic 28 godina, visok 194 cm, igra u centralnoj odbrani
Rodjen je u Novom Pazaru i vjerovatno trenutno ima samo srbijansko drzavljanstvo
Nastupa za prvaka Rumunije Unirea Urziceni i igrace u Ligi Prvaka sledece sezone

Mozda bi bilo dobro rijesenje za nase probleme u centralnoj odbrani

Vise informacija o Mehmedovicu na rumunskom ovdje (profil i statistika)
http://www.fcunirea.ro/echipa/detalii.php?id=6

i na engleskoj wikipediji ovdje
http://en.wikipedia.org/wiki/Ersin_Mehmedovic
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

ambrozija
Kontakt:

Post Postao/la ambrozija » 15 jun 2009, 21:43

Ja mogu shvatiti da neko moze napisati za nekog igraca da smo ga "izgubili", ali fakat, ovdje svrlja te imena nekih igraca koji ne bi imali mjesta ni u ekipi Zrinjskog, vama je izgleda samo bitno da igra negdje u ku*cu, i da je porijeklom Bosanac, cuj ima momak 28 god. i igra u Rumuniji i bio bi dobar za nas. E djeco, djeco.
93,4 % " !!!

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 15 jun 2009, 21:50

ambrozija je napisao/la:Ja mogu shvatiti da neko moze napisati za nekog igraca da smo ga "izgubili", ali fakat, ovdje svrlja te imena nekih igraca koji ne bi imali mjesta ni u ekipi Zrinjskog, vama je izgleda samo bitno da igra negdje u ku*cu, i da je porijeklom Bosanac, cuj ima momak 28 god. i igra u Rumuniji i bio bi dobar za nas. E djeco, djeco.
Pametnjakovicu pogledaj prvo i procitaj sta sam napisao prije nego sto odgovaras, ali za tebe i tebi slicne najbolje je vjerovatno da nam centralna odbrane ostane ovakva i da mozda izgubimo sansu za svjetko prvenstvo.
I to sto govoris djeco djeco, to je tipicno nesto sto bi djete napisalo o drugima kad nema nikakve argumente kao ti.
I covjek ce igrati u Ligi Prvaka sa svojom ekipom a tebi smeta sto igra u Rumuniji i sto ima 28 godina. lol zalosno

anlayan
Kontakt:

Post Postao/la anlayan » 15 jun 2009, 21:58

mislim da bi trenutno najjače pojačanje za našu odbranu bio Kaja Rogulj...čovjek je jedan od najboljih odbrambenih igraša HNL-a...iako treba još provjeriti i Cerića ( Rijeka ) i Đokića ( Javor )...trebalo bi uzeti u obzir i Mirvića...

ambrozija
Kontakt:

Post Postao/la ambrozija » 15 jun 2009, 22:33

Pauk je napisao/la: Pametnjakovicu pogledaj prvo i procitaj sta sam napisao prije nego sto odgovaras, ali za tebe i tebi slicne najbolje je vjerovatno da nam centralna odbrane ostane ovakva i da mozda izgubimo sansu za svjetko prvenstvo.
I to sto govoris djeco djeco, to je tipicno nesto sto bi djete napisalo o drugima kad nema nikakve argumente kao ti.
I covjek ce igrati u Ligi Prvaka sa svojom ekipom a tebi smeta sto igra u Rumuniji i sto ima 28 godina. lol zalosno
...I sto je strani drzavljanin..., ne bih da polemisem stobom, ali po toj tvojoj logici, mi bi mogli naci i mladje i bolje defanzivce, iz neke druge zemlje, koji igraju u ligi sampiona, a koji bi mogli igrati za nas. U **** zajebo sam se ovaj tvoj od 28 nosi muslimansko ime, a takvih je malo u slicnim klubovima.

Cim vidim koga sve spominjete, zgade mi se i ove teme i ova "stara generacija poznavalaca fudbala".
93,4 % " !!!

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 15 jun 2009, 22:42

ambrozija je napisao/la:
Pauk je napisao/la: Pametnjakovicu pogledaj prvo i procitaj sta sam napisao prije nego sto odgovaras, ali za tebe i tebi slicne najbolje je vjerovatno da nam centralna odbrane ostane ovakva i da mozda izgubimo sansu za svjetko prvenstvo.
...I sto je strani drzavljanin..., ne bih da polemisem stobom, ali po toj tvojoj logici, mi bi mogli naci i mladje i bolje defanzivce, iz neke druge zemlje, koji igraju u ligi sampiona, a koji bi mogli igrati za nas. U **** zajebo sam se ovaj tvoj od 28 nosi muslimansko ime, a takvih je malo u slicnim klubovima.

Cim vidim koga sve spominjete, zgade mi se i ove teme i ova "stara generacija poznavalaca fudbala".
izgleda imas neke svoje komplekse i frustracije, tako da nemam namjeru gubiti vise vremena na tebe nego sto sam vec izgubio.

bubooty
Kontakt:

Post Postao/la bubooty » 15 jun 2009, 22:46

ambrozija je napisao/la:

bosnjak u bosni nije stranac...procitaj malo historije

ambrozija
Kontakt:

Post Postao/la ambrozija » 15 jun 2009, 22:50

Gdje ti nestadose argumnti, za tu tvoju Rumunsku mladu nadu, sa lijepim imenom, koja bi se trebala ukoponovati uz Spahu & Co, da bi se plasirali na zavrsnicu.
93,4 % " !!!

ambrozija
Kontakt:

Post Postao/la ambrozija » 15 jun 2009, 22:54

bubooty je napisao/la:
Koje razdoblje historije da citam?
93,4 % " !!!

bubooty
Kontakt:

Post Postao/la bubooty » 16 jun 2009, 02:43

ambrozija je napisao/la:
bubooty je napisao/la:
pocev od njihovog nastanka ...ako se covjek rodi u stali neznaci da je konj,hvala

ambrozija
Kontakt:

Post Postao/la ambrozija » 16 jun 2009, 10:57

bubooty je napisao/la:
ambrozija je napisao/la:
bubooty je napisao/la:
pocev od njihovog nastanka ...ako se covjek rodi u stali neznaci da je konj,hvala
Vidis buraz, ovo si odlicno napisao. A sta cemo sa svim nasim reprezentativcima koji dolaze iz reda Srpskog ili Hrvatskog naroda, koji su naravno Bosanci, ali po toj tvojoj logici prirodno bi bilo da igraju za nase susjede.
93,4 % " !!!

_armanix
Kontakt:

Post Postao/la _armanix » 16 jun 2009, 11:07

Mustafa Kucukovic moze igrati za Bih jer je samo igrao oko 5 utakmica za u21 reprezentaciju Njemacke on je dobar napadac i treba mu dati priliku u nasoj repki.Ermin Zec moze konkurirati isto za napad nace selekcije.Hadziresic moramo ga zvati.Samir Bekric mozda malo nepoznato ime igra u Zelji i vidjeli ste kako je igrao za selekciju novinara i zabio gol mislim da on moze igrati za bih repku.Dusan Kerkez potpuno zaboravljen igra na Kipru i njemu treba dati priliku

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 16 jun 2009, 11:16

_armanix je napisao/la:Mustafa Kucukovic moze igrati za Bih jer je samo igrao oko 5 utakmica za u21 reprezentaciju Njemacke on je dobar napadac i treba mu dati priliku u nasoj repki.Ermin Zec moze konkurirati isto za napad nace selekcije.Hadziresic moramo ga zvati.Samir Bekric mozda malo nepoznato ime igra u Zelji i vidjeli ste kako je igrao za selekciju novinara i zabio gol mislim da on moze igrati za bih repku.Dusan Kerkez potpuno zaboravljen igra na Kipru i njemu treba dati priliku
Jarane, mi imamo toliko igrača širom planete zemlje da je to nenormalno. Pa u tekmi protiv novinara bilo je oko 40 igrača ukupno ( 23 u novinarima i mislim 16 u repki ). Opet je ostzalo masu onih koji nisu pozvani.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

zehha
Kontakt:

Adnan Gabeljić

Post Postao/la zehha » 02 okt 2009, 19:05

Kada će neko pozvati fantasticnog igraca iz Sent Luisa

miralem444
Kontakt:

Re: Adnan Gabeljić

Post Postao/la miralem444 » 02 okt 2009, 19:09

zehha je napisao/la:Kada će neko pozvati fantasticnog igraca iz Sent Luisa

ja prvi put cujem za ovog momak..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: LeCoq, signalidunapark, zikerrz21 i 23 gosta.