samo da se ogradim od ****Papastathopoulos je napisao/la:ma ljudi ti postavljaju pitanja koja hoce, a sve je anonimno, znaci, ne znas ko te sta pita, ukratko
Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Facebook ;)
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
ja sam admin na nekoliko stranica. koliko znam ne možeš zabraniti komentarisanje objava. sve što možeš je da zabraniš da ljudi pišu na timeline i da dodaju slike klipove itd. znači, ne ono šta si ti dodao, nego oni ne mogu dodadavti nove stvari. imaš opciju u vrhu sa desne strane stranice ikonicu u koj pite uredi sttranicu/edit profil, pa malo "čačkaj" je li ima to što ti treba, mada koliko ja znam nema....samoradnik je napisao/la:Ljudi imam jedan ozbiljan problem,zapravo, napravio sam stranicu na fejsbuku (obična stranica o kućnim ljubimcima) ali ne znam podesiti zabranu komentarisanja,slika linkova,klipova i svega ostalog što objavim... Je li uopšte postoji podešavanje kada je stranica u pitanju da zabraniš komentare (ne lajkove,već komentare)?
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
- Donnie Darko
- Kontakt:
a ono, **** ti je jedinstvena prilika da nekome kazes sve ono sto mu ne smijes reci u facu. Jedinstvena prilika da curu pitas bil se probila prije braka, da li guta ili na haljinu i sl. Jedinstvena prilika da nekog momka pitas je li guzio, sto je nafuran, sto se ceslja oklagijom, te sto je bistar toliko da mu se vidi kroz glavu. I sve to anonimno.Tritolone je napisao/la:Koji je racku taj ****?? Vidim i kod mene neki imaju te pizdarije.
Ili ako si normalna osoba, normalnu osobu pitas normalna pitanja na koja dobijes normalan odgovor.
Neprobosnia & Himenercegovina. Logicno ime nase drzave ako je vjerovat picokama sa ****-a.
- Blue_He4rt
- Kontakt:
@Donnie
Legenda si
E sada kada imaju svi na fejsu i svaki biser na dnu mora moze iznijeti misljenje vrijeme je za deaktivaciju.
Cast onima kojima ova bolest za nesto sluzi.
Legenda si
E sada kada imaju svi na fejsu i svaki biser na dnu mora moze iznijeti misljenje vrijeme je za deaktivaciju.
Cast onima kojima ova bolest za nesto sluzi.
Chelsea F.C.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ma najjace mi je kad na asku pitaju volis li me, a glupace ili glupani odgovoraju volim itd.
Pa mislim u sebi ko vas napravi tako retardirane 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
ja ask nisam ni upalio nikad niti ću 
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- moustapha
- Kontakt:
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
donnie je par postova vise lijepo objasnio procitajmoustapha je napisao/la:Mozda je sramota, ali WTF is ****?
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
-
neyzikreyzi
- Kontakt:
http://www.facebook.com/LGPTC" onclick="window.open(this.href);return false; 
Navijači Manchester Cityja pridružite nam se.
https://www.facebook.com/Balkan.Citizens
https://www.facebook.com/Balkan.Citizens

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Jel ovo musko ili zensko

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Musko na zalost, sramoti nam rod.Tritolone je napisao/la:Jel ovo musko ili zensko![]()
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Lajk i dam ti link neke osobe u inbox a ti odg u kom. da li bi pristao /na vezu ?

Kill for like !!! to je parola današnjih facebook - ovaca 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Vezano za FB obavezno pogledati !
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
ObjasnioElegant je napisao/la:Vezano za FB obavezno pogledati !
[youtube][/youtube]
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Elegant je napisao/la:Vezano za FB obavezno pogledati !
[youtube][/youtube]
Kakav ljakse,komad budale kako ga vec nazvati,pa on je jedan od tih koji vise po fejsu koji trazi paznju po youtube-u... Kako je to jadno pravis od sebe budalu da bi dobio lazne prijatelje,koji ce ti se smijati u lice i govoriti svakakve stvari iza ove virtualne mreze.....
Slicne stvari kao kad vidim nekakve duple profile"Za Fanove" ili tipa 7 profil popunjen 8 je otvoren navalite,neprihvatam zahtjeve za prijateljstvo do danjeg budite strpljivi...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Za njega sam do pre par sedmica mislio da je normalan,jer sam redovno pratio sta radi sa onog svog Golfa i kakav mu je tuning radio.Ali me onda totalno razocarao sa ovim klipovi,a. 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Upravo ! Ili kad vidim pise ne prihvatam zahtjeve za prijateljstvo, pretplatite sePonos Torina je napisao/la:Slicne stvari kao kad vidim nekakve duple profile"Za Fanove" ili tipa 7 profil popunjen 8 je otvoren navalite,neprihvatam zahtjeve za prijateljstvo do danjeg budite strpljivi...![]()
kakve su to nahlade ali vece budale su oni koji salju te zahtjeve,nebi li vidjeli kakvu dobru sisu ili guz itd.... opasno nahladzeno drustvo !
Koji su to no liferi u p.m.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Ovaj vamo gore koliko god bio cudan,ne moze se reci da nije u pravu.Sve je rekao istinu od veze pa do kredita.
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.