Hvala puno. Na hajr da bude ako Bog da.mandraX je napisao/la:Ne bi drukčije ni došao na ovu temu![]()
Rizo, nek' je sretan!
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- Ponos Torina
- Kontakt:
to nemoze tek tako isteci,to se po ugovoru regulise i jedino se moze skloniti tako sto se potpise novi ugovor i ako obje strane pristanu na to,u svakom slucaju znam da nam on nije meta niti ce ikada doci u Liverpool to mislim na skoro pa sve obojene igrace,zbog onih stvari sto su Suarezu natovarili i slicne stvari.....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Klauzula je Dembi vrijedila samo do 1. augusta, tako da od toga nema ništa.K'o da on ne bi već otišai negdje da se može tako jeftino kaparisati.
@Rizah sve najbolje drug.
@Rizah sve najbolje drug.

Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
Ponos Torina je napisao/la:to nemoze tek tako isteci,to se po ugovoru regulise i jedino se moze skloniti tako sto se potpise novi ugovor i ako obje strane pristanu na to,u svakom slucaju znam da nam on nije meta niti ce ikada doci u Liverpool to mislim na skoro pa sve obojene igrace,zbog onih stvari sto su Suarezu natovarili i slicne stvari.....

Jos da vcs u sastavu nece bit' 2 negrita + johnson koji je ost'o u LFC-u, mozda bi neko i bio dovoljno lud da ti povjeruje..cuj zbog evrinih lazi da ne dodju lfc, yeah right..
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ma to su gluposti. Šta sad je Liverpool postao rasistički klub, jer su Suareza lažno optužili da je rasista?Ponos Torina je napisao/la:to nemoze tek tako isteci,to se po ugovoru regulise i jedino se moze skloniti tako sto se potpise novi ugovor i ako obje strane pristanu na to,u svakom slucaju znam da nam on nije meta niti ce ikada doci u Liverpool to mislim na skoro pa sve obojene igrace,zbog onih stvari sto su Suarezu natovarili i slicne stvari.....

Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Pa to sto su uradili Surezu na neki nacin su unistili ugled Liverpool-a,naravno misljenja su od covjeka do covjeka razlicita,ljudi su svakaviDesmond je napisao/la:Ma to su gluposti. Šta sad je Liverpool postao rasistički klub, jer su Suareza lažno optužili da je rasista?Ponos Torina je napisao/la:to nemoze tek tako isteci,to se po ugovoru regulise i jedino se moze skloniti tako sto se potpise novi ugovor i ako obje strane pristanu na to,u svakom slucaju znam da nam on nije meta niti ce ikada doci u Liverpool to mislim na skoro pa sve obojene igrace,zbog onih stvari sto su Suarezu natovarili i slicne stvari.....

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Guillem Balague @GuillemBalague
Sahin choice should be made pretty soon. AFC and LFC agreed all with Madrid. Now up to player. At LFC they think he can still be convinced
Sahin choice should be made pretty soon. AFC and LFC agreed all with Madrid. Now up to player. At LFC they think he can still be convinced
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
braco moj nisam ja zalutao sve ja to znam napisao sam gore lijeppo "Ja se izvinjavam ako sam gdje pogrijesio" ali to nije bila poenta mog posta zao mi je ako nisi lijepo shvatio ja samo pokusavam reci da ima dosta dobrih igraca koji se mogu kupiti za male pare ali se to ne radi vec se zapne za jednog igraca koji nam je "skratio" prelazni rok za mjesec dana!!!Henderson je napisao/la:Hoillet je plaćen 4 miliona eura Blackburnu tako da nije došao džaba. Njegov prelazak je bio gotov u Borusiju ali se izjalovio u posljednjem trenutku.HeKen je napisao/la:ja mogu samo da kazem da nevjerovatno glupi ljudi dobijaju mogucnost da biraju igrace (nasi skauti).
ja samo pretpostavljam: Veoma dobar i mlad igrac hoillet (22 godine samo) otisao jee bez obestecenja u QPR da se niko ama bas niko nije interesovao za njega, po meni veoma dobar igrac. Kao drugo gledo sam i stvarno su dobri igraci sinclair i dyer (23 i 24 godine) ali odmah se kaze pretvaramo se u swansea. Po meni veoma dobri igraci i da ne nabrajam dalje ja mislim da se mogu dovesti veoma dobri igraci za male pare i ima u svijetu mnogo pametnijih ljudi da vode posao "skauta". Danas se dovode samo "poznati" igraci koji su odigrali pola ili jednu sezonu dobro, ili se dovode igrace za koje su zainteresovani ovi veci klubovi pa se preplacuju ti isti "polovnjaci". Npr. Sahin, pa ostavi se bolan sahina trazi neko krilo ali jok bitno je da je arsenal zainteresovan za njega pa moramo i mi pa doveli ga ili ne, glupost. Ja se izvinjavam ako sam gdje pogrijesio i nemojte mi zamjeriti ako mislite da je moj post glup. Halalite!!! YNWA <3
Prvi je interes za Sahina pokazao Liverpool i sve je bilo dogovoreno sa njim, ali je tek tada Wenger prodao Songa i želio je dovesti Sahina kao zamjenu za njega.
Ti si skroz zalutao, ali ne zamjerim ti. Teško se pretvarati.
inace henderson citao sam tvoje postove i veoma mi se svidja kako razmisljas ali nisi shvatio sta hocu da kazem na onom "prijasnjem" postu nekad ne samo ja i mnogi ne mogu da napisu onako ka to misle!!
samo kazem, evo ocit primjer je united koji je, po meni bar, izgubio dosta vremena na mouri i na kraju nista od njega.
Reina, Robinson, Carragher, Agger, Kelly, Henderson, Spearing, Adam, Shelvey,Sterling,Borini
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Očekujem tvrdu utakmicu sa malo golova. 

Drago mi je što Carra počinje što znači da Coates igra u nedjelju. Također, Carroll nije dovoljno fit da bi igrao jer je bio povrijeđen par dana.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
The Reds team in full is: Reina, Robinson, Carragher, Agger, Kelly, Henderson, Spearing, Adam, Shelvey, Sterling, Borini. Subs: Jones, Coates, Downing, Lucas, Allen, Flanagan, Morgan.
znaci carrolla veceras necemo nikako gledat!!
znaci carrolla veceras necemo nikako gledat!!
http://www1.skysports.com/football/news/11095/8011979/" onclick="window.open(this.href);return false;
fulham se žalio na nas i to premier ligi
e ne mogu da vjerujem kakvih seljaka ima.
fulham se žalio na nas i to premier ligi

e ne mogu da vjerujem kakvih seljaka ima.
- liverpool9
- Kontakt:
dajte šta da se može gledati utakmica ljudi pustite šuplju.plz.
http://lsh.lshunter.tv/streams/1/lshtv4.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ovdje bi trebalo da moze
ovdje bi trebalo da moze

evo sopcast linkova:
sop://broker.sopcast.com:3912/133336" onclick="window.open(this.href);return false; - ITV, malo lošija slika, ali može proći.
http://www.rojadirecta.me/goto/sportcli ... t-c-2.html" onclick="window.open(this.href);return false; - španski komentator. veoma, veoma dobra slika, ali morate ući preko internet explorera da bi otvorili ovaj link.
sop://broker.sopcast.com:3912/133336" onclick="window.open(this.href);return false; - ITV, malo lošija slika, ali može proći.
http://www.rojadirecta.me/goto/sportcli ... t-c-2.html" onclick="window.open(this.href);return false; - španski komentator. veoma, veoma dobra slika, ali morate ući preko internet explorera da bi otvorili ovaj link.
Navodno Liverpool zeli Raula Garciu iz Atletica . Ne znam koliko ima istine u tome,ali mislim da bi vam bio odlicno pojacanje . On je prosle sezone zabio 11 golova i imao pun ku'ac asistencija . Nebi ga puno Liverpool ni platio . Mislim ne vise od 10 M€ , a znamo kakve ste bogalje placali i po 20M€
. A i spancima itekako odgovara EPL

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.