Ne moraš ih voljeti, bitno je da ih poštuješ.azizmpj je napisao/la:raul-zakon je napisao/la:Porastao si mi u očima upravo !azizmpj je napisao/la:ma Mire ostani ti u Romi, tamo ti je lijepo, igras najljepsi fudbal na svijetu, prepun kreativnosti i sa prefinjenim stilom ...a pusti se onog flipera od lige, nabijanja lopti u pasovima, pregrst svijeca, uskih terena, bezobraznih startova niskog djona, destrukcije igre ....![]()
ma to je samo dokaz stila .... inace ne volim zapad nikako ....tako ne volim nesto posebno ni Real, ali tvrdim da uz Romu godinama Real igra fudbal sa najvise stila ...naravno takva igra ne znaci uvjek rezultat .....
A ja fkt ne znam kako neko može sjediti 90 minuta pred TV-om i gledati EPL, a da ne zaspe. Pa ono je antipropaganda fudbala, majke mi.
Jedino što se Arsenal nekad mogao pogledati, jer igrali su zaista lijepo. Chelsea u Jozino vrijeme je isto igrao dopadljivo, a ovo sad-odron.
Zato ne bih volio da Pjanić ode tamo, jer bi tako upropastio svoj fudbalski talent-koji je ogroman, a da ne govorim o tome da bi i rizik da mu neki otočki balvan slomi nogu, drastično porastao.
STAY WITH ROMA; MIRE !!!