vala uhh... ne daj boze.... nadam se da cemo izvuc bod... u istočnom šeheru...astra1922 je napisao/la:ja al nas uvalise osijedio sam za ova tri kola a jos za tri bi se i ocelavit moglo![]()
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
ides li gledat,dolazi i bus navijaca
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
trebao bi sa njima ici...astra1922 je napisao/la:ides li gledat,dolazi i bus navijaca
sve se pokusava al boda ni s glave..nesmijem se vise ni nadat ubili su mi zadnju nadu
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
biće ba da će nama slavijaastra1922 je napisao/la:sve se pokusava al boda ni s glave..nesmijem se vise ni nadat ubili su mi zadnju nadu

Kao npr. ????crnamamba je napisao/la: bi pasa moj zato sto je sarajevo evropski klub i lakse se proda iz sarajeva za vece pare nego iz neke zvjezde koja je u sredini tabele
sto tkanton hebes covjeka nema npr.Tkanton je napisao/la:Kao npr. ????crnamamba je napisao/la: bi pasa moj zato sto je sarajevo evropski klub i lakse se proda iz sarajeva za vece pare nego iz neke zvjezde koja je u sredini tabele

hajmo ljudi sta ste se usutili bas nevjerujete u bododve iz sarajeva

opravdanja nema imamo sve igrace spremne,nema povrijedenih i nema kartoniranih.nadam se dobroj postavki u lukavici i prvom bodu u ovoj sezoni...valjda su dosli malo sebi red bi brate bio
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Tesko da mozemo do bodova u I.Sarajevu,poznata je rezija tamo,sjecate li se kada smo poveli u prvim sekundama(Smajlovic),to je bio najbrzi gol u PL,u toj utakmici su dosudena cak 2 penala u korist Slavije.
E prijatelju to su bila druga vremena,mi smo tad igracki imali bolju ekipu sad je obrnuta situacija i njima netrebaju sad sudije,a nama bi trebala dva penala protiv Zrinjskog.Nego mene brine kako cujem da je ozbiljno narusena atmosvera medju samim igracima.Dzin je napisao/la:Tesko da mozemo do bodova u I.Sarajevu,poznata je rezija tamo,sjecate li se kada smo poveli u prvim sekundama(Smajlovic),to je bio najbrzi gol u PL,u toj utakmici su dosudena cak 2 penala u korist Slavije.
ili im je se smanjila atmosfera u novcaniku pa se boje jos veceg smanjenja... stego mustozmajevac je napisao/la:E prijatelju to su bila druga vremena,mi smo tad igracki imali bolju ekipu sad je obrnuta situacija i njima netrebaju sad sudije,a nama bi trebala dva penala protiv Zrinjskog.Nego mene brine kako cujem da je ozbiljno narusena atmosvera medju samim igracima.Dzin je napisao/la:Tesko da mozemo do bodova u I.Sarajevu,poznata je rezija tamo,sjecate li se kada smo poveli u prvim sekundama(Smajlovic),to je bio najbrzi gol u PL,u toj utakmici su dosudena cak 2 penala u korist Slavije.
Sta je sljedece ukidanje jednog obroka,da nece musto rasturit Zvijezdu.Tkanton je napisao/la:ili im je se smanjila atmosfera u novcaniku pa se boje jos veceg smanjenja... stego mustozmajevac je napisao/la:E prijatelju to su bila druga vremena,mi smo tad igracki imali bolju ekipu sad je obrnuta situacija i njima netrebaju sad sudije,a nama bi trebala dva penala protiv Zrinjskog.Nego mene brine kako cujem da je ozbiljno narusena atmosvera medju samim igracima.Dzin je napisao/la:Tesko da mozemo do bodova u I.Sarajevu,poznata je rezija tamo,sjecate li se kada smo poveli u prvim sekundama(Smajlovic),to je bio najbrzi gol u PL,u toj utakmici su dosudena cak 2 penala u korist Slavije.
DALI NEKO ZNA ZBOG CEGA JE RASKINUT UGOVOR SA MALIM PRUTINOM TREBALO JE DECKU DATI SANSU AL ETO.....
gledalo se i na treninzima.prutina kada je dosao grizao je na treninzima dok poslije potpisa ugovora dosta se opustio vjerovatno je to jedan od razlogacrnamamba je napisao/la:DALI NEKO ZNA ZBOG CEGA JE RASKINUT UGOVOR SA MALIM PRUTINOM TREBALO JE DECKU DATI SANSU AL ETO.....
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
nece musto rassturit zvijezdu sve dok imamo jedan budzet unaprijed
gleda se na duge staze opstanak nece doci u pitanje to je sigurno.zvijezda ima buducnost u to ce se mnogi uvjeriti

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
ASTRA DOBAR TI AVATAR JE.BEN PRAVOastra1922 je napisao/la:nece musto rassturit zvijezdu sve dok imamo jedan budzet unaprijedgleda se na duge staze opstanak nece doci u pitanje to je sigurno.zvijezda ima buducnost u to ce se mnogi uvjeriti
na prvi pogled ja pomislio jbt ewo kunte na forumu,kad ono astra...emir_dj je napisao/la:ASTRA DOBAR TI AVATAR JE.BEN PRAVOastra1922 je napisao/la:nece musto rassturit zvijezdu sve dok imamo jedan budzet unaprijedgleda se na duge staze opstanak nece doci u pitanje to je sigurno.zvijezda ima buducnost u to ce se mnogi uvjeriti

Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
ovo mu je zadnja sansa 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.