Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Hala Madrid
Idemo po pobjedu
Idemo po pobjedu
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
****www.****.tv/watch/68750/1/fc-b ... nline.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
nema.L_blancos je napisao/la:Ima na kablovskoj TVE program,barem nasoj zenickoj,imate tu prijenos..
Hala Madrid
Glory Glory Man United!
Barcelona dominira. Budimo realni, Real Madrid nije uspio napraviti polušansu, kako onda očekivati da ćemo uopće zabiti.
Realno Barsina tiki taka bi bila bezvrijedna da nema ovog Messija, koji povuce sa sredine kad svima omrznu dodavanja i napravi visak i pometnju pred golom...
Glory Glory Man United!
Kad udje di magio a zatim i marcelo mozemo ocekivati nesto,jbla ga ova def taktika neznam odaklemu da calehona stavljaFKKC1932 je napisao/la:Barcelona dominira. Budimo realni, Real Madrid nije uspio napraviti polušansu, kako onda očekivati da ćemo uopće zabiti.

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
sad za sada se samo dodavaju, mi cekamo.Malo vise smo nezainteresovani za igru,al mozda je to dio taktike.A publika na stadionu je ko da igra bratstvo-sloboda.
Ali Barca zato ima Messija pa tika taka onda vrijedi. Šta bi bilo "kad bi bilo", to je druga stvar. Bravo Iker.
Ni Ronaldo ni Messi,Iniesta je najbolji...ne moze mu meda niko.
Sanchez padavicar, opet ista prica 

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Realno gledano Barca se poigrava sa vama .
Realno gleda iz tog poigravanja su imale dvije polusanse pa ti vidi.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Takticki odlicno.
Khedira dominira u sredini,a Coentrao dobiva svaki duel 1 na 1..
Albiol ima zuti i to je problem,naravno
Ocekujem Higuaina + Di Mariju oko 60 minute i da rijesimo ovo
Khedira dominira u sredini,a Coentrao dobiva svaki duel 1 na 1..
Albiol ima zuti i to je problem,naravno

Ocekujem Higuaina + Di Mariju oko 60 minute i da rijesimo ovo

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
nije lose,Barca ima posjed ali nista konkretno iz toga se nije izrodilo,mi cekamo kakvu kontru valjda je docekamo do kraja 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Coentrao igrač utakmice.To dovoljno govori kakva je utakmica
Kilavost Benzeme je dosegla nevjerovatan nivo al i takav je jako opasan za gol Barce šta li će biti kad uđu odmorni Angel i Gonzalo.
Barca očajna dali im loptu i oni ništa nisu napravili za 45 minuta

Kilavost Benzeme je dosegla nevjerovatan nivo al i takav je jako opasan za gol Barce šta li će biti kad uđu odmorni Angel i Gonzalo.

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Odbrana je na nivou sad za sada.Albiol se treba cuvati, a prije ce crveni dobit smetljar njihov iz argentine.Sad ce Angel, Ozilov neki pas i potop. Ja mislim da je mou htio poluvrijeme bez golova.Svjesno je zrtvovao lijevu stranu jer onaj tamo njihov veze nema, sve radi sredine gdje je zgusnuo odbranu.
Idemo dalje!
Idemo dalje!
Sad da udju Higuain i Di Maria pa da ovo rijesimo. Cigani su bezopasni.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Real večeras igra podređenu ulogu, u napadu potpuno bezopasni u vezi Ozil podbacio dok se odbrana još uvijek dobro drži.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Koju li ti utakmicu gledasLBJ MVP je napisao/la:Coentrao igrač utakmice.To dovoljno govori kakva je utakmica![]()

Samo oje pitanje vremena kad ce past i odbranaSaurman je napisao/la:Real večeras igra podređenu ulogu, u napadu potpuno bezopasni u vezi Ozil podbacio dok se odbrana još uvijek dobro drži.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.