FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

crnamamba
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la crnamamba » 23 avg 2012, 19:19

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
crnamamba je napisao/la:DALI JE TACNO DA SU CJENE ULAZNICE PROTIV OLIMPIKA PO 10km
suplja, 2 km ulaz jos sendvic i sok dobijes uz to
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 23 avg 2012, 23:09

Zna nijaz pljačkić gdje su pare :mrgreen:
U novi boj ...

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 23 avg 2012, 23:34

crnamamba je napisao/la:DALI JE TACNO DA SU CJENE ULAZNICE PROTIV OLIMPIKA PO 10km
Ma jok staviće dvije marke da navijate protiv Olimpika

Dzonii
Kontakt:

Post Postao/la Dzonii » 24 avg 2012, 11:42

slika

Svi na Otoku. slika
ESTRANEI ALLA MASSA

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 24 avg 2012, 12:23

Dzonii je napisao/la:slika

Svi na Otoku. slika
ovaj smajlic dole beton ;)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 24 avg 2012, 13:41

Komsije sretno sutra protiv vucica, zgazite ih.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

crnamamba
Kontakt:

Post Postao/la crnamamba » 24 avg 2012, 15:07

nidi je napisao/la:
Ma jok staviće dvije marke da navijate protiv Olimpika
jedno se zna da horde pune stadion SVI U NAPAD JEDAN JE HASEEE

Dzonii
Kontakt:

Post Postao/la Dzonii » 24 avg 2012, 17:24

Protiv Olimpica, ako zalaganje bude 70-80% kao što je bilo protiv Levskog na AFH, pobjeda ne bi trebala doći u pitanje. E, sada je stvar struke da motiviše i pripremi igrače za jednu takvu utakmicu. Mislim da će 1 gol odlučit' sve.

Ova utakmica ce biti prekretnica u sezoni! ;)
ESTRANEI ALLA MASSA

High

Post Postao/la High » 24 avg 2012, 17:25

Samo pametno, mislim da smo jači od njih. Znamo da će imati motiva, zbog milion stvari, ali to nam može biti vjetar u leđa.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 24 avg 2012, 19:19

Buba opet na trenininzima :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 24 avg 2012, 19:26

Niko ne spomenu kako Zeta popusi 5 od PSV i to kod kuce. Jazuk je ono bilo ne uzeti.

payton

Post Postao/la payton » 24 avg 2012, 19:31

kengur je napisao/la:Niko ne spomenu kako Zeta popusi 5 od PSV i to kod kuce. Jazuk je ono bilo ne uzeti.
Do kada se vracati na to. Istina , zeta ekipa smijesna ali ni mi nismo PSV. Prema toma , bilo proslo..ako zemo vec spominjati onda da spomenemo da nas je stativa djelila od plasmana u grupe (cluj).
Sutra protiv "kluba koji jedini u evropi nema navijace" (a igra elitno takmicenje u jednoj drzavi)...odigrati cvrsto i jako na sredini a Emir , Suljic i SAID ce naci put da se radujemo. Ekipa je spremna i odmorna i sa ovom pobjedom jos uvijek neki "maleni" ce nam gledati u ledja !! ;) ;)
YES.WE.DID.

rimaa
Kontakt:

Post Postao/la rimaa » 24 avg 2012, 19:31

Sarajlijc@ je napisao/la:Buba opet na trenininzima :mrgreen:
Brate koji Buba, jel to neka suplja?

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 24 avg 2012, 19:37

Održan još jedan sastanak

Asocijacija "Sari Kirmizi Platform" zainteresovana za FK Sarajevo

Tokom boravka u Istanbulu, delegacija Fudbalskog kluba Sarajevo održala je sastanak sa predsjednikom i članovima asocijacije "Sari Kirmizi Platform" koja je bliska gigantu Turskog i Evropskog fudbala, ekipe Galatasaray. Sastanak je održan u hotelu "Byotell" u azijskom dijelu Istanbula, čiji je vlasnik Esat Akbulbul ujedno i predsjednik pomenute asocijacije koja okuplja oko pet stotina utjecajnih ljudi i biznismena, ujedno i navijača jednog od najstarijih sportskih kolektiva u Turskoj.

slika

Tokom sastanka direktor FK Sarajevo Dino Selimović prezentovao je mogućnosti ulaganja u FK Sarajevo koju dopušta novousvojeni Statut, kao i mogućnosti realizacije projekata vezanih za trening kamp FK Sarajevo, rekonstrukciju Olimpijskog stadiona "Asim Ferhatović Hase", povezivanje klubova i međusobni razvoj omladinskih škola, kao i mogućnosti sponzorstava za turske kompanije i njihovu promociju u BiH i regionu.

"Vrlo smo sretni što smo se upoznali sa našim prijateljima iz Bosne i Hercegovine. Uradit ćemo sve što je u našoj moći da promovišemo našu saradnju i prezentovane ideje između naše asocijacije i Fudbalskog Kluba Sarajevo. Svakako ćemo ohrabriti turske biznismene da učestvuju u predloženim idejama i projektima" -kazao je Esat Akbulbul.

Između ostalog dogovorena i nagradna igra kojoj će biti sponzori "Sari Kirmizi Platform" i FK Sarajevo u kojoj će svi članovi FK Sarajevo koji tokom septembra u bilo kojem Fan shopu FK Sarajevo potroše više od 100 KM imati priliku da putuju u Istanbul na utakmicu UEFA Lige šampiona koju će Galatasaray igrati u predstojećoj sezoni, sa plaćenom avio kartom na realaciji Sarajevo-Istanbul-Sarajevo.

slika

"S ciljem promocije ove ideju i saradnje sa rukovodstvom Fudbalskog kluba Sarajevo, naša asocijacija poziva dva člana kluba da budu naši gosti u VIP loži u 'Turk Telecom Ali Samiyen' sportski kompleks na prvu utakmicu Galatasaraya Lige Šampion." kazao je Dogan Tuncel, član odbora "Sari Kirmizi Platforme".

Kako bi ugođaj bio potpun, Esat Akbulbul će dva sretna navijače Sarajeva ugostiti u svom luksuznom hotelu "Byotell" i obezbjediti kratki obilazak Istanbula tokom boravka.

SA1946
Kontakt:

Post Postao/la SA1946 » 24 avg 2012, 19:38

Odlicno.
Dobar dan,Mi smo Sarajevo izvolite se braniti!

SA1946
Kontakt:

Post Postao/la SA1946 » 24 avg 2012, 19:58

http://www.sarikirmiziplatform.gs/Haber ... HaberID=20" onclick="window.open(this.href);return false;

Evo cak i na njihovoj web stranici izaslo.Kuha se nesto.
Dobar dan,Mi smo Sarajevo izvolite se braniti!

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 24 avg 2012, 20:08

Nije Dino bez razloga 'pokupio' nagradu za sportskog radnika u BiH. ;)
Čovjek gine za što bolju buducnost kluba.
Tek sada vidim koliko je bilo propuha u klubu zadnjih 15 godina.
F.K.SARAJEVO

payton

Post Postao/la payton » 24 avg 2012, 20:22

molotovljev je napisao/la:Nije Dino bez razloga 'pokupio' nagradu za sportskog radnika u BiH. ;)
Čovjek gine za što bolju buducnost kluba.
Tek sada vidim koliko je bilo propuha u klubu zadnjih 15 godina.
Potpis na sve..plus sto je pametnom politikom uspio odstraniti uticaj "familije" iz kluba ili u najgoroj varijanti svesti taj uticaj na MINIMUM. Ova uprava je od samog pocetka imala moju potpunu podrsku. Neke iz UO i licno znam i znam o kakvim se ljudima radi. Tako da se nimalo ne bojim dok su ovi ljudi u klubu,,,!!
YES.WE.DID.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 24 avg 2012, 20:45

Nakon nekoliko godina raznih lopova u upravljačkim strukturama kluba, kada je došla ova uprava i ja sam bio skeptičan, mislio sam da nema naprijed nego da su došli opet neki ljudi koji vole samo da obečavaju. Ja više ne želim pusta obećanja a siguran sam ni niko od navijača, dosta je bilo šuplje priče, ali ovi ljudi od gospodina Amira Rizvanovića, preko upravnog odbora do gospodina Dine Selimovića, malo po malo ispunjavaju ono što su obećali, daleko da je to od idealnog ali od nečeg se mora krenuti.
Nisam mišljenja da će nas ovaj eventualni dogovor sa turcima izvući iz krize ali treba pokušavati, tražiti pa i moliti za dobrobit, a kad neko odbije promjeniti strategiju pristupa pa opet tražiti. Ne trebaju nam dva tri velika koraka, treba nam hiljadu malih.
Što se tiče naredne utakmice... uh.. (opet moje pesimizam proradi), ne znam, treba pokušati, a vjerujem da to momci mogu, da se dobije ovaj meč. Mada ni remi ne bi bio toliko strašan.

High

Post Postao/la High » 24 avg 2012, 20:51

Ma ova predstojeća utakmica na Otoci je nula u odnosu na ovaj upitnik što se tiče ovih Turaka i guranja sa lovom. Ovo drugo je mnogo bitnije od Olimpika, realno. Ne ovisimo totalno o Turcima što se ovog poteza tiče, ali, opet, mnogo bi nam značila koja markica u kasi Kluba. Ne kažem da trebamo odustati od pobjede na Otoci, ali nije kraj svijeta i kad ne bi dobili, samo da krenemo u posao sa ljudima iz Turske. Bez ulaganja smo nula, i automatski smo uskraćeni za igrače, njihove plate, marketing i ostale stvari. Bez ulaganja nemamo bolje sutra, a sa eventualnim novcem bi izašli iz ove krize i napravili veliki, veliki korak naprijed. I tek kad se počne ova opcija otvarati, onda imamo pravo očekivati titule i bolje igre u Evropi. Ja sam vjerovao u Selimovića, iako je imao neke sitne kikseve, ali ako ovo uspijemo odraditi, onda mu sve halalim. Đuskajmo za Saraj'vo.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: HordasFks, misstianopenaldo, Velaxsa i 37 gostiju.