Oss - Go Ahead zx2 @ 1,55Viper je napisao/la:Nista onda, moj tip za sutra:
Gruzija - Latvija H1 @1,85 (trebao bi biti oko 6,5)
i hajde da večeras skontamo, ja odoh rano ujutru i kad se vratim kući, neću ni ići u kladionicu

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Oss - Go Ahead zx2 @ 1,55Viper je napisao/la:Nista onda, moj tip za sutra:
Gruzija - Latvija H1 @1,85 (trebao bi biti oko 6,5)
Prvi moj dobitni listic na forumu.masteRofPoker je napisao/la:Evo jedan tiket pun dvoznaka :
Liberec - Dnipro X2
Dinamo B. - Metalist X2
Debrecen - Cl. Brugge X2
C.Zvezda - Bordeaux X2
Zeta - PSV 2
Dudelange - Hapoel 2
Koeficijent 5,6 u Premier kladi. Sretno
deno_TM87 je napisao/la:Jedan zicer i od mene
--------------------------------
Mura - Lazio 2 2 @1.35 0:2
Ja sam kriv jbg,predlozim ove bogajle Francuzearelinho je napisao/la:@emir18 objesit ćemo te za daMu![]()
deno_TM87 je napisao/la:Evo šta sam ja igrao za danas
----------------------------------------
Barcelona - Real Madrid 1 2.10
Vaslui - Inter M. 2 1.90 0:2
F91 Dudelange - Hapoel Tel Aviv 2 1.55 1:3
Slask - Hannover 96 2 1.60 3:5
Zeta - PSV 2 1.30 0:5
Horsens - Sporting pik 2 1.45 1:1
Atromitos - Newcastle X2 1.30 1:1
Mura - Lazio 2 1.35 0:2
Kvota: 30.30
Sretno svima.
deno_TM87 je napisao/la:odigrano u Bet-at-home na 0.50 EUR
--------------------------------------------------
FC Vaslui - Inter Milano 2 1.65 0:2
FK Crvena Zvezda - Bordeaux 2 1.90 0:0
F91 Dudelange - Hapoel Tel Aviv 2 1.45 1:3
Zeta - PSV (1:0) hendikep 2 1.60 0:5
Barcelona - Real Madrid Oba daju gol 1.55
ja bih dodao od mene monaco,ali ne znam hocetel igrati posto su francuzi kao i bordoanonimni je napisao/la:dakle:
Gruzija - Latvija H1 @1,85
Oss - Go Ahead zx2 @ 1,55
Slaven Belupo - Lokomotiva Zagreb 1 - oko 1.7
Zeta PSV 0:5hoshtapler je napisao/la:Neću pisati objašnjenje zašto sam igrao određene parove samo ću ih napisati.
Zeta PSV 2 ( kvota je preniska da se igra, ko nije uhvatio 1.6 ili 1.55 treba da zaobiđe ovaj par )
Zeta PSV -1.5 hendikep PSV-a
Tromso Partizan 1
Molde Herenven 1
Lucern Genk 2
Bursaspor Twente 2
sve singlovi, ubjedljivo najjača uplata na pobjedu PSV-a ( uhvaćeno dok je kvota bila 1.55 ). Naredna uplata po visini uloga hendikep na PSV dok je kvota bila 2.05, ostale uplate po 10 e![]()
Atletiko Bilbao bez Ljorentea i Martineza
Njukastl igra za dva dana (25.08) protiv Čelzija na Stamford Bridžu ( velika je mogućnost da će igrati kombinovani tim )
Partizan u problemima, loša atmosfera u svlačionici, priča se i o bojkotu igrača. Partizan će igrati bez Vukića ( najbolji igrač, svađa sa trenerom ), Ostojića ( štopera, umjesto njega će igrati Miljković koji je inače desni bek po vokaciji ), Zubya (svađa sa trenerom ) također ne igra dok su upitni Eduardo i oba Markovića ( Lazar Marković bi trebao igrati ).
Sretno
ja bih, ako hoće većina, i ja ću, nije nikakav problem...arelinho je napisao/la:ja bih dodao od mene monaco,ali ne znam hocetel igrati posto su francuzi kao i bordoanonimni je napisao/la:dakle:
Slaven Belupo - Lokomotiva Zagreb 1 - oko 1.7![]()
badblueboylivno je napisao/la:Dobilo se![]()
Još Lazio jedan gol i PSV hendi za drugi dobitak... pictures to follow.
badblueboylivno je napisao/la:Evo vam dobitni
Zeta - PSV hend 1-0 2
Mura - Lazio 3+
Dudelange - Hapoel 2
Athletic - HJK 3+
Inače, grozna ponuda, blažena prva i druga pretkola, ovo kasnije svatko svakog može pobijediti.
Promasio onaj jedan zicer cist..,mogao je pitat golmana gdje ce da puca....badblueboylivno je napisao/la:Dugo sam se mislio između toga ili hendikepa, ali pošto je Lazio bio neuvjerljiv, mislio sam negdje 1-2 kapak. Di je bio taj Fajić?
bolje kontajte, hoćete l' Monaco i još jedan par, pa da sutra to uplaćujemo...anonimni je napisao/la:ja bih, ako hoće većina, i ja ću, nije nikakav problem...arelinho je napisao/la:ja bih dodao od mene monaco,ali ne znam hocetel igrati posto su francuzi kao i bordoanonimni je napisao/la:dakle:
Slaven Belupo - Lokomotiva Zagreb 1 - oko 1.7![]()
prestani se kladit par dana dok en vratis ulozenonime_tm87 je napisao/la:Daj bacite sta za sutra da pokusam povratiti ulozeno u ova dva dana..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.