Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Moje viđenje utakmice je da Real do vodećeg gola nije igrao, dao je gol i opet prestao da igra.
Kako neko reče prije, zaista nisu bili 100 % u utakmici, i to se moglo itekako primjetiti.
Nadam se da će to sve bolje da izgleda u uzvratu u kojem imamo izgledne šanse za osvajanje Superkupa.
Valdesova greška nam je dala tu šansu.
Kako neko reče prije, zaista nisu bili 100 % u utakmici, i to se moglo itekako primjetiti.
Nadam se da će to sve bolje da izgleda u uzvratu u kojem imamo izgledne šanse za osvajanje Superkupa.
Valdesova greška nam je dala tu šansu.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
pripazi malo sa rječnikom, klinjo mali...može bez tog vrijeđanja...nanek je napisao/la:A cuj molim te glupana!Kaze sudija nije
mogao odma odluciti jer su sekunde u
pitanju. Na slici sudija nas gleda u pedra koji je u ofsajdu u trenutku upucivanja lopte.Jos jedan glupan kaze idi okulisti.
Sto se tice nas mislim da nas je prvi neregularni go totalno sjebo.Al nema veze,ozil los, i benz i pipita isto.Khedira isto lose.Odbrana odlicna i pored 3 gola.Fali tu pepe, i kakve su ti ono moj mou akvizicije sa marcelom na veznomhuh.
3-0 za nas u revansu!
ovo za plakanje ne komentarišem, navikli smo to od vas ovdje...
valjas brate, extra sudenje.. dobro smo prosliLBJ MVP je napisao/la:Imali smo sve pod kontrolom do te sudijske greške vjerovatno bi i uduplali prednost,ali jbg navikao sam da ih sudije guraju.mdss je napisao/la:LBJ MVP je napisao/la:Odličan rezultat za uzvrat mada bi pobjedili da je sudija svirao ofsajd kad je Pedro zabio gol.
Valdes
![]()
![]()
![]()
Uzimamo primeru sa 10-ak bodova prednosti ove sezone samo da nam ne pobjegnu puno dok se Ronaldo,Benzema,Ozil i još poneki otrijezne
- PatrickBateman
- Kontakt:
Dobar Real pravo 
Ozil nije odigro nijednu tekmu protiv barce kako treba.Uvijek se izgubi medju njima,ko nekakav djecacic.
Sretno zmajevi!!
Ma nek si ti zapahno pdf svojim uzvišenim prisustvom pa u qrac sve.Saurman je napisao/la:Da se igralo još 5 min mislim da bi Valdes izjednačio za Real.
@Patrick nešto ti smiješno?Pa da nije Gomes kloc
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 24 avg 2012, 00:33, ukupno mijenjano 1 put.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
"Utakmica izmedju Reala i Barce cesto zavrsava sa prigovorima na greske sudaca. Problem je u tome sto su ti prigovori uvijek s nase strane" - ovu Roncerovu izjavu treba uokvirit zlatnim okvirom.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
- luis enrique
- Kontakt:
Ofsajd je bio mozda, ali sudija ono nije mogao vidjeti, jer su cm odlucivali..sad se neki zale na ofsajd a neki dan protiv Valencie sudija ponisti cist gol Soldadu, niko nista.[/quote]
gledajući usporeni snimak nisu sigurni jel ofsajd il' ne, a očekuju da ga sudija vidi te svira u roku od 2 sekunde...daj odlepršajte...
[/quote]

A ovo izbrisano se podrazumijeva
[/quote]
Đe @luis davidi ovo
zovite ga!!![/quote]
Pedro ovdje nije ostvario nikakvu prednost,tj obje noge su mu iza nogu dotisnog Gsn. Fabia. samo njegova kretnja tijela u dijeliću sekunde je bila brza od Coentraa.i to se tek vidi na zaleđenoj slici.nikakav dokaz ofsd
gledajući usporeni snimak nisu sigurni jel ofsajd il' ne, a očekuju da ga sudija vidi te svira u roku od 2 sekunde...daj odlepršajte...
[/quote]

Đe @luis davidi ovo
zovite ga!!![/quote]
Pedro ovdje nije ostvario nikakvu prednost,tj obje noge su mu iza nogu dotisnog Gsn. Fabia. samo njegova kretnja tijela u dijeliću sekunde je bila brza od Coentraa.i to se tek vidi na zaleđenoj slici.nikakav dokaz ofsd
Mišljenje je poput šupka, svako ga ima!
Dokon um je djavolje igraliste!
Dokon um je djavolje igraliste!
Ej sta bi bilo kad bi bilo
@luis enrique
NAUCI STA JE OFSAJD!!!
Zadnja izmjena: neo, dana/u 24 avg 2012, 00:33, ukupno mijenjano 1 put.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
**** ss.ba, oplakahBarcelona je preokrenula 0:1 u prvom susretu Superkupa Španije protiv Real Madrida, te na kraju slavila ubjedljivu pobjedu rezultatom 3:2.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Valdes najopasniji igrač Reala večeras
Odličan rezultat za nas neutralce
(a i za Realovce rekao bih), koji garantuje još zanimljiviji uzvrat na Bernabeu, gdje će sve biti otvoreno jer Real mora napasti, a Barca se i ne zna braniti (na onaj klasični način), već isključivo uz maximu napad je najbolja odbrana 
Odličan rezultat za nas neutralce
(a i za Realovce rekao bih), koji garantuje još zanimljiviji uzvrat na Bernabeu, gdje će sve biti otvoreno jer Real mora napasti, a Barca se i ne zna braniti (na onaj klasični način), već isključivo uz maximu napad je najbolja odbrana Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- PatrickBateman
- Kontakt:
Pa kad uvijek gubiteD10S je napisao/la:"Utakmica izmedju Reala i Barce cesto zavrsava sa prigovorima na greske sudaca. Problem je u tome sto su ti prigovori uvijek s nase strane" - ovu Roncerovu izjavu treba uokvirit zlatnim okvirom.
Ss.ba biseri ponovo na pomolu
Inače za mene u prvom poluvremenu jako dosadna utakmica, sve u svemu rezultat na osnovu kojeg' se može nešto graditi u Madridu.
Pustite @mandraX-a on je domaći na ovoj temi.
Inače za mene u prvom poluvremenu jako dosadna utakmica, sve u svemu rezultat na osnovu kojeg' se može nešto graditi u Madridu.
Pustite @mandraX-a on je domaći na ovoj temi.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Ozil jedan od najboljih tehnicara danasnjice u kljucnom trenutku kad treba da krene prema golu nakon lopte Xabija ima prijem ko Damir Sirovica..nejs..Arbeloa MOTM.
Enrike Za offside se gleda polozaj nogu i GLAVE..
- PatrickBateman
- Kontakt:
Jel ovdje iko vidi pod kojim je uglom uslikana ova slika gore ?
Vidio sam snimak na tv-u meni dosta.PatrickBateman je napisao/la:Jel ovdje iko vidi pod kojim je uglom uslikana ova slika gore ?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
ima li neko snimak kamere koja je u liniji sa igracima, ova ima zajebat ugaoL_blancos je napisao/la:Ozil jedan od najboljih tehnicara danasnjice u kljucnom trenutku kad treba da krene prema golu nakon lopte Xabija ima prijem ko Damir Sirovica..nejs..Arbeloa MOTM.
Ma brutala ,pricaj sta hoces al' rasuli su vas na terenu ,dobro ste jos prosli. Cuj dvije polusanseToxicity je napisao/la:Čovječe navijaš za Liverpool i smiješ se igri Reala, idi navijaj da uzmete bod Wiganu ili nekom sličnom.AllenLFC je napisao/la:Dvije polusanse a ?
Ko rečemandraX je napisao/la:hajde meho, get a life...Mulala je napisao/la:ma ko rečepripazi malo sa rječnikom, klinjo mali...može bez tog vrijeđanja...
ovo za plakanje ne komentarišem, navikli smo to od vas ovdje...![]()
pubi babo.
klinjo i glupan nije isto.
Bubi babo
Zadnja izmjena: Mulala, dana/u 24 avg 2012, 00:39, ukupno mijenjano 1 put.
gledajući usporeni snimak nisu sigurni jel ofsajd il' ne, a očekuju da ga sudija vidi te svira u roku od 2 sekunde...daj odlepršajte...luis enrique je napisao/la:Ofsajd je bio mozda, ali sudija ono nije mogao vidjeti, jer su cm odlucivali..sad se neki zale na ofsajd a neki dan protiv Valencie sudija ponisti cist gol Soldadu, niko nista.
[/quote]

Đe @luis davidi ovo
zovite ga!!![/quote]
Teorija mi mozda jest glupa,al puno je lakse uociti ofsajd kada se zadnji igrac i igrac kojem je lopta upucena krecu jedan uz drugog i ,ono sto je najbitnije,u istom smjeru.
Tada pedro ne moze napraviti neku silnu prednost u tom trenutku upucivanja lopte,i sudija je dobro vidio njegov polozaj prije istog.
Logicno,da je coentrao isao u suprotnom smjeru,tj da je pokusavao napraviti ofsd trap,puno je veca brzina njihovog "razdvajanja" i tada su cesce greske sudaca.Samo u takvim situacijama je moguce da napadac izadje sam na golmana a da iza njega nema nijednog branica ni u blizini.
Sretno zmajevi!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.