FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Victor Valdes ce za par godina nositi kapitensku traku. Mozda na manageru mozete dovoditi Neuera, Harta i sl. ali ovo je cinjenica.
Don't hate what you don't understand.
[youtube][/youtube]
Ma yebo svu pricu i budalu Valdesa, pogledajte ovu majstoriju Inieste

Ma yebo svu pricu i budalu Valdesa, pogledajte ovu majstoriju Inieste

D10S je napisao/la:Pa Messi u jacoj tekmi moze zabiti samo gol iz penala, kada se protivniku iskljuci dva, eventualno jedan igrac, ili kada je vec 2,3-0.LBJ MVP je napisao/la: Kad je Messi zadnji put u jačoj tekmi zabio gol iz igre![]()
![]()

aj ti spavat, kasno je
Pobjedili bimandraX je napisao/la:Moraju, al' neće, pardon - ne smiju, znamo šta bi im bilo tad kad bi napaliLBJ MVP je napisao/la:
Ima još jedna tekma u kojoj mi moramo napast

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Prije svega veceras me iznenadio Tito Vilanova
Odlicno postavljena taktika,i pocinjem sve vise i vise vjerovati u Titu.Siguran sam da ce nam donijeti dosta trofeja samo neka ovako nastavi.
Osim toga Pique je veceras bio odlican.Sto mi je veoma drago je je veoma vazan za odbranu barcelone

Odlicno postavljena taktika,i pocinjem sve vise i vise vjerovati u Titu.Siguran sam da ce nam donijeti dosta trofeja samo neka ovako nastavi.
Osim toga Pique je veceras bio odlican.Sto mi je veoma drago je je veoma vazan za odbranu barcelone

Visca el Barça ! Mes que un club !
Ajmo sad početi srati kako vam nije bitna ona kanta
. Ajd da igrate sa Getafeom.
Čuj dao bi super kup za ligu
,ajd mi reci makar jednog normalnog čovjeka koji to ne bi uradio pa da se lagano banujem 

Čuj dao bi super kup za ligu

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

čini li se još kome da i Albiol stoji iza Pedra ?

Pokušavali su napast, pa puče petica, prije toga isto pokušaj napadanja, pa puče šestica u sred Madrida...ne znam o čemu pričaš, pa i vi na temi Reala pričate kako se Barca ne može (il' ti ga ne smije) napast, to im je ravno samoubistvu...LBJ MVP je napisao/la:Pobjedili bimandraX je napisao/la:Moraju, al' neće, pardon - ne smiju, znamo šta bi im bilo tad kad bi napaliLBJ MVP je napisao/la:
Ima još jedna tekma u kojoj mi moramo napastPoznato je da su vašim muda manja od makovog zrna kad se napadne.
I ova zadnja u ligi što je Real dobio, ni tad nije napao, i tad se branio...
Položaj noge se gleda. Ne tijela. Il' se varam?Lesnar je napisao/la:
4.10.2009.
Kralju, očnom pod hitno.Lesnar je napisao/la:
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
Ma i ja sam prije govorio da on nije ispunio ocekivanja, koliko je placen treba da leti po terenu..a najbolji su oni sto ga pocnu braniti, kao on je bio ozlijedjen, jos se privikava na stil igre i sl.Pa ja nezma je li taj dobio 10 duela 1vs1 otkad je u Barci.Saurman je napisao/la:enobarca je napisao/la:Ako Sanchez pocne utk u Madridu necu ni gledati..Villa bez jedne noge je bolji od njega, koja je ono ubleha od igraca..izgleda da je i on promasaj kao Hleb i slicni..
A ovi "kraljevi" iz Madrida samo iz prekida mogu zaprijetiti, tu i tamo ubodu neku kontru koja izgleda opasno, ali na kraju ne bude nista od nje..
Ovo sam davno govorio da je Sanchez prevara od igrača koja je skupo plaćena.Mislim da će Tito krenuti sa Vilom Mesijem i Pedrom u sezonu jer ovaj tercet u napadu je Barceloni donio mnoge trofeje.
@Scofield jesam ga branio, ali za ovu glupost ga ni rodjeni otac nece braniti..zelim mu da prebije nogu na treningu.
To je bilo prije 2.3 godine jelde?mandraX je napisao/la:
Pokušavali su napast, pa puče petica, prije toga isto pokušaj napadanja, pa puče šestica u sred Madrida...ne znam o čemu pričaš, pa i vi na temi Reala pričate kako se Barca ne može (il' ti ga ne smije) napast, to im je ravno samoubistvu...
Ne znam šta ti čitaš na temi Reala,ai sam uvjeren da i na temi Reala ovdje kao i na našem forumu svi pišu da protiv svakog treba isto igrati.Barca nije iznimka

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
pa dobro ako nije Albiol onda Coentrao sigurno jesteToxicity je napisao/la:Kralju, očnom pod hitno.Lesnar je napisao/la:
Gleda se i polozaj tijela.koalem je napisao/la:Položaj noge se gleda. Ne tijela. Il' se varam?Lesnar je napisao/la:
Jedino dio tijela sa kojim nemozes postici gol se nepika (Ruka)
Visca el Barça ! Mes que un club !
Nek sam nešto ovdje naučioDesimaL je napisao/la:Gleda se i polozaj tijela.koalem je napisao/la:Položaj noge se gleda. Ne tijela. Il' se varam?Lesnar je napisao/la:
Jedino dio tijela sa kojim nemozes postici gol se nepika (Ruka)

4.10.2009.
Lesnar je napisao/la:

Ma bio je Casillas ispred Pedra nije offs.
Zaboga, je li ti vidiš dobro (ne zezam se).. Kako je Coentrao iza?Lesnar je napisao/la:pa dobro ako nije Albiol onda Coentrao sigurno jeste
"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
Kako nije ? Pogledaj ti kut kamere malo boljeToxicity je napisao/la:Zaboga, je li ti vidiš dobro (ne zezam se).. Kako je Coentrao iza?Lesnar je napisao/la:pa dobro ako nije Albiol onda Coentrao sigurno jeste
Pa dobro, eto vi ste veći stručnjaci od Mourinha, ne znam što šuplju bacaš bez veze, znaš i sam dobro šta im se desi čim krenu napast'...uostalom, da ti ne pametujem previše, vidjet' ćemo u uzvratu kako će taj Real proći ukoliko napadne (ja sam ubijeđen da neće napast, da će igrati isto kao i večeras, popularni bunker).LBJ MVP je napisao/la:To je bilo prije 2.3 godine jelde?mandraX je napisao/la:
Pokušavali su napast, pa puče petica, prije toga isto pokušaj napadanja, pa puče šestica u sred Madrida...ne znam o čemu pričaš, pa i vi na temi Reala pričate kako se Barca ne može (il' ti ga ne smije) napast, to im je ravno samoubistvu...
Ne znam šta ti čitaš na temi Reala,ai sam uvjeren da i na temi Reala ovdje kao i na našem forumu svi pišu da protiv svakog treba isto igrati.Barca nije iznimka
Ljudi, ne ložite se, ugao kamere je loš, valjalo bi ako bi neko mogao naći kameru koja je ovo uhvatila iz pravog položaja, da vidimo to u liniji...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.