Ovo nije bio bunker.Nemoguće je igrati bunker kad protivnici ne napadaju a vi to večeras niste radili.mandraX je napisao/la:Pa dobro, eto vi ste veći stručnjaci od Mourinha, ne znam što šuplju bacaš bez veze, znaš i sam dobro šta im se desi čim krenu napast'...uostalom, da ti ne pametujem previše, vidjet' ćemo u uzvratu kako će taj Real proći ukoliko napadne (ja sam ubijeđen da neće napast, da će igrati isto kao i večeras, popularni bunker).LBJ MVP je napisao/la:To je bilo prije 2.3 godine jelde?mandraX je napisao/la:
Pokušavali su napast, pa puče petica, prije toga isto pokušaj napadanja, pa puče šestica u sred Madrida...ne znam o čemu pričaš, pa i vi na temi Reala pričate kako se Barca ne može (il' ti ga ne smije) napast, to im je ravno samoubistvu...
I ova zadnja u ligi što je Real dobio, ni tad nije napao, i tad se branio...
Ne znam šta ti čitaš na temi Reala,ai sam uvjeren da i na temi Reala ovdje kao i na našem forumu svi pišu da protiv svakog treba isto igrati.Barca nije iznimka
Ljudi, ne ložite se, ugao kamere je loš, valjalo bi ako bi neko mogao naći kameru koja je ovo uhvatila iz pravog položaja, da vidimo to u liniji...
Ma Mourinho je previše oprezan to ga je i koštalo lige prvaka prošle sezone.