FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

LBJ MVP
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la LBJ MVP » 24 avg 2012, 00:58

mandraX je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:
mandraX je napisao/la:
Pokušavali su napast, pa puče petica, prije toga isto pokušaj napadanja, pa puče šestica u sred Madrida...ne znam o čemu pričaš, pa i vi na temi Reala pričate kako se Barca ne može (il' ti ga ne smije) napast, to im je ravno samoubistvu...
I ova zadnja u ligi što je Real dobio, ni tad nije napao, i tad se branio...
To je bilo prije 2.3 godine jelde?

Ne znam šta ti čitaš na temi Reala,ai sam uvjeren da i na temi Reala ovdje kao i na našem forumu svi pišu da protiv svakog treba isto igrati.Barca nije iznimka ;)
Pa dobro, eto vi ste veći stručnjaci od Mourinha, ne znam što šuplju bacaš bez veze, znaš i sam dobro šta im se desi čim krenu napast'...uostalom, da ti ne pametujem previše, vidjet' ćemo u uzvratu kako će taj Real proći ukoliko napadne (ja sam ubijeđen da neće napast, da će igrati isto kao i večeras, popularni bunker).

Ljudi, ne ložite se, ugao kamere je loš, valjalo bi ako bi neko mogao naći kameru koja je ovo uhvatila iz pravog položaja, da vidimo to u liniji...
Ovo nije bio bunker.Nemoguće je igrati bunker kad protivnici ne napadaju a vi to večeras niste radili.

Ma Mourinho je previše oprezan to ga je i koštalo lige prvaka prošle sezone.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 24 avg 2012, 00:59

LBJ MVP je napisao/la:
mandraX je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la: To je bilo prije 2.3 godine jelde?

Ne znam šta ti čitaš na temi Reala,ai sam uvjeren da i na temi Reala ovdje kao i na našem forumu svi pišu da protiv svakog treba isto igrati.Barca nije iznimka ;)
Pa dobro, eto vi ste veći stručnjaci od Mourinha, ne znam što šuplju bacaš bez veze, znaš i sam dobro šta im se desi čim krenu napast'...uostalom, da ti ne pametujem previše, vidjet' ćemo u uzvratu kako će taj Real proći ukoliko napadne (ja sam ubijeđen da neće napast, da će igrati isto kao i večeras, popularni bunker).

Ljudi, ne ložite se, ugao kamere je loš, valjalo bi ako bi neko mogao naći kameru koja je ovo uhvatila iz pravog položaja, da vidimo to u liniji...
Ovo nije bio bunker.Nemoguće je igrati bunker kad protivnici ne napadaju a vi to večeras niste radili.

Ma Mourinho je previše oprezan to ga je i koštalo lige prvaka prošle sezone.
Čekaj? Jesmo li gledali istu utakmicu? A šta su radili? Igrali na kontre?
Zadnja izmjena: koalem, dana/u 24 avg 2012, 01:00, ukupno mijenjano 1 put.
4.10.2009.

LarryDavid
Kontakt:

Post Postao/la LarryDavid » 24 avg 2012, 00:59

messilla je napisao/la: Pa ja ga ne bih više ubacio taman da mu se sexam sa sestrom svaku večer. Za onakve debile nema mjesta ni u Šišarikama. :evil: :evil:
Zato ti i nisi Pep ni Tito... svako ziv grijesi.... i nakon jedne greske totalno beznacajne odbaciti gromadu od igraca i vitalni dio tima je u najmanju ruku djetinjasto...
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'

The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 24 avg 2012, 01:00

Nema potreba da lijepite neke slike famoznog offsajda kojeg vide samo Madristi i niko više, što se tiče penala Ramos je počisto Iniestu tako da nema dvojbe.Sudija je odradio dobro utakmicu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 24 avg 2012, 01:01

Ovih gore alergicni na Alexisa :?
Nije odigrao dobru utakmicu pa sta ?Prosle sezone po meni fantastican.15 golova i nekoliko asistencija.Sta vise hocete od krilnog igraca ? Pa jbt i Messi je prosle sezone u 3 kljucne utakmice zakazao.Treba nekakda pogledati kretanje Alexisa koliko samo puta odvuce igraca,stvori prostor za Messi i za taj zadnj pas.
Visca el Barça ! Mes que un club !

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 24 avg 2012, 01:03

LarryDavid je napisao/la:
messilla je napisao/la: Pa ja ga ne bih više ubacio taman da mu se sexam sa sestrom svaku večer. Za onakve debile nema mjesta ni u Šišarikama. :evil: :evil:
Zato ti i nisi Pep ni Tito... svako ziv grijesi.... i nakon jedne greske totalno beznacajne odbaciti gromadu od igraca i vitalni dio tima je u najmanju ruku djetinjasto...
Koja jedna greška jbt :lol: :lol: ? Šta ti gledaš života ti ?
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 24 avg 2012, 01:04

LBJ MVP je napisao/la: Ovo nije bio bunker.Nemoguće je igrati bunker kad protivnici ne napadaju a vi to večeras niste radili.
.
ma nije vraga bio.. ovo je bila igra reala na razini od prije 2-3 godine.. ni sjenka kao iz prosla 2 meca na campu kad ste bili duplo bolji od barce..
ser del barça es el millor que hi ha !

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 24 avg 2012, 01:04

los rezultat ,real jednom preso centar dva gola dadose,napad za 4 :1 i cassillas izvlaci iz gola loptu messiju i vam kontra i valdes pravi katastrofalnu gresku i poklanja ovima goli umjesto 4 :1 ,3 :2 ,nidje veze ,stvarno

real se samo skoncentriso na svoj kazneni prostor ,ne primit gol i to je to

bas sam se bojo prekida (zato sam bio za puyola da igra u prvoj) jer real samo tako moze i dat gol ,il vako ak neko pogrijesi ko valdes

al opet haj dobro je ,ne bi trebali izgubit na bernabeu,to je nas stadion,vise smo puta tu dobili zadnjih godina ,neg na camp nou :mrgreen:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 24 avg 2012, 01:06

DesimaL je napisao/la:Ovih gore alergicni na Alexisa :?
Nije odigrao dobru utakmicu pa sta ?Prosle sezone po meni fantastican.15 golova i nekoliko asistencija.Sta vise hocete od krilnog igraca ? Pa jbt i Messi je prosle sezone u 3 kljucne utakmice zakazao.Treba nekakda pogledati kretanje Alexisa koliko samo puta odvuce igraca,stvori prostor za Messi i za taj zadnj pas.
Otkad je on dosao ja tvrdim da on ne vrijedi onoliko koliko je placen..gdje je taj Alexis u bitnim utakmicama, nema ga nidje, pa skoro sve ide preko Messija koji ne moze uvijek igrati sam.Nadam se da ce Villa zapoceti u Madridu, a da ce ova ubleha gledati s klupe.Jedino dobro sta je uradio je onaj gol Realu prosle sezone i hvala mu za to.

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 24 avg 2012, 01:06

Ma pusti ba strucnjake ;) šteta što nisu oni skauti Barce... njima je dovoljno da ovdje dođu glavni čergaši, zalijepe sličicu sa nekakvim ofsajdom i eto rasprave i preseravanja na 5 stranica....samo ih sranja privlace, nikad normalna komunikacija
Onaj jedan piše isto dijete, kao da nece više nikad pratiti Barcu ako ne bude Ville :lol: :lol: pa mislim ono....kakvi frikovi ovdje uzimaju rijec :o :shock: strahota

Mulala
Kontakt:

Post Postao/la Mulala » 24 avg 2012, 01:07

al opet haj dobro je ,ne bi trebali izgubit na bernabeu,to je nas stadion,vise smo puta tu dobili zadnjih godina ,neg na camp nou
Doce cica na kolica :mrgreen: ne brini.

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 24 avg 2012, 01:09

enobarca je napisao/la:
Otkad je on dosao ja tvrdim da on ne vrijedi onoliko koliko je placen..gdje je taj Alexis u bitnim utakmicama, nema ga nidje, pa skoro sve ide preko Messija koji ne moze uvijek igrati sam.Nadam se da ce Villa zapoceti u Madridu, a da ce ova ubleha gledati s klupe.Jedino dobro sta je uradio je onaj gol Realu prosle sezone i hvala mu za to.
To je tvoje misljenje,ali ja ostajem pri svom da je Alexis odlicno pojacanje.Da nije jos bilo oni povreda prosla sezona bi jos bila bolja za Sancheza.I ako pogledas godine (24) moze se reci da je buducnost barcelone ;)
Visca el Barça ! Mes que un club !

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 24 avg 2012, 01:13

ripper je napisao/la:Onaj jedan piše isto dijete, kao da nece više nikad pratiti Barcu ako ne bude Ville :lol: :lol: pa mislim ono....kakvi frikovi ovdje uzimaju rijec :o :shock: strahota
Ako se ovo odnosi na mene, siris dezinformacije, ja sam napisao da utk u Madridu necu gledati ako Sanchez bude igrao od 1.min.mislim da se to razlikuje od ovog sto si ti napisao.
@Desimal ok, to je tvoje misljenje, svako ima pravo na isto..ja i dalje ostajem pri onome sto sam rekao, nadam se da ce mu ova sezona biti bolja od prosle i da cu i ja dijeliti tvoje misljenje ubuduce. :)

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 24 avg 2012, 01:15

ma alexis ima jos sezonu-dvije do neymara.. do tad mora napredovati 200% jer ovo do sad je cisti prosjek..
ser del barça es el millor que hi ha !

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 24 avg 2012, 01:16

Sve na jednu stranu, al' vi ovdje izgleda zaboravili da je Barca pobjedila večeras? :mrgreen:

Rezultat nije loš, mogao je bolji, ali....neću o tome, odmah moram zapalit'...

Iniesta igrač utakmice, kako samo čovjek igra pa to je čudo jedno, kakva lakoća pri driblanju, dodavanjima...fantastično zaista...
Xavi također, vrlo dobra tekma, pasovi 86/88 :o
Busquets nam je večeras pokazao da zna i driblat', pa kolika je samo puta Ronalda poslao po ćevape, Bože dragi :lol: ...večeras sam ga pratio u par Realovih pokušaja prelaza centra, pa kako samo taj lik čita igra, nevjerovatno...svaka čast...jah, primio je večeras udaraca koliko za čitavu prošlu sezonu :mrgreen:
Messi se trudio, može se reći da je odigrao i on vrlo dobru tekmu, uvijek su 2 igrača min. kraj njega, uvijek...
Alexis, ja neznam koji mu je qrac, kao što reče @Desimal, prošle sezone je igrao puno puno bolje, zaista...u nekim situacijama sam pomislio da je onaj Coentrao dobar, da ga se stvarno ne može proći, međutim ne, uvjerio sam se u suprotno kad su Alexis i Pedro zamijenili strane na poluvremenu...
Pedro je također dobro odigrao, puno više je bio zapaženiji u drugom poluvremenu, kad je prešao na drugu stranu...vraća se polako u formu...
Pique je večeras napadača igro, pa lik je više bio u Realom šesnestercu, nego u Barcinom :lol:
Ostatak ekipe solidan (osim zna se koga), očekivao sam od Alvesa više, al' hajde...može i ovo proći...

U uzvratu samo staviti Villu umjesto Alexisa i Albu umjesto Adriana (koji večeras i nije imao tako lošu tekmu, kao što smo mi ovdje očekivali :D ), moje mišljenje...i ako ikako može Pinta umjesto Valdesa :mrgreen:

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 24 avg 2012, 01:18

Drag je meni Alexis i sve to (da me pogrešno ne shvatite), ali nekako brate smotano djeluje, svaki put na rubu pada, na rubu da izgubi loptu, nekako uvijek ima taj neki potez viška i vala je počeo da pada ko lud.

@mandrax, ma nismo zab. nego nam Victor sjeba veče.

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 24 avg 2012, 01:19

enobarca je napisao/la:
ripper je napisao/la:Onaj jedan piše isto dijete, kao da nece više nikad pratiti Barcu ako ne bude Ville :lol: :lol: pa mislim ono....kakvi frikovi ovdje uzimaju rijec :o :shock: strahota
Ako se ovo odnosi na mene, siris dezinformacije, ja sam napisao da utk u Madridu necu gledati ako Sanchez bude igrao od 1.min.mislim da se to razlikuje od ovog sto si ti napisao.
@Desimal ok, to je tvoje misljenje, svako ima pravo na isto..ja i dalje ostajem pri onome sto sam rekao, nadam se da ce mu ova sezona biti bolja od prosle i da cu i ja dijeliti tvoje misljenje ubuduce. :)
Pa nemoj onda gledati niti jednu u kojoj je Sanchez na terenu. Budi karakter jel. Zapravo nemoj nikako gledati Barcu, ako ces uslovljavati nekim igracima.
Ili je sad furka da izbacujemo drek po Alexisu :o mora se uvijek naci neki dužurni po kojem treba izbacivati.
Prije je to bio Oleguer, kasnije G.Milito...a sad biramo između Adriana i Sancheza, a i Valdes je u opticaju.
Da nije to malo žalosno :oops:
Sad ne mislim na tebe licno - a za ove strucnjake koje vole sebe stavljati na veci nivo od skauta i strucnog štaba Barce pitanje: A koga je to trebala Barca dovesti za one pare umjesto Alexisa :?: samo nemoj da odgovr bude fuckin Neymar
I nadam se da ce Alexis ove godine proigrati maximalno, da mnogi popapaju sopstveni drek bacen na njega ;)

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 24 avg 2012, 01:22

slika

slika

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 24 avg 2012, 01:23

Tito: "Nisam razgovarao sa Valdesom nakon utakmice i nemam o čemu. On je mnogo toga pružio zadnjih godina i treba nastaviti tako."

Tello: "Sretan zbog pobjede i što sam dobio priliku da igram u ovoj velikoj utakmici! Ponosan sam na svoj tim."

Alves: "Madrid je malo toga napravio, a odnosi veoma dobru nagradu."

Iniesta:"Veoma sam sretan zbog pobjede i igre. Idemo u Madrid, ostalo je još 90 minuta. Zagrljaj."

@mandrax, ma isti Alexis, jbt ga, sve je to u 5 deka. ;)

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 24 avg 2012, 01:25

slika

Andres rutinski 8-)

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.