A real je pravo idejanLBJ MVP je napisao/la:Imaju oko 80 % lopte i nisu šanse napravili kako trebaOdavno nije bila bezidejnija Barca

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
A real je pravo idejanLBJ MVP je napisao/la:Imaju oko 80 % lopte i nisu šanse napravili kako trebaOdavno nije bila bezidejnija Barca
kakve veze ima Višća s Barcom ?likma23 je napisao/la:Visca Barca!!!
Lesnar je napisao/la:kakve veze ima Višća s Barcom ?likma23 je napisao/la:Visca Barca!!!
alexis je po pravilu trebao dobiti najmanje 2 zutaAllGunsBlazing je napisao/la:Nek neko javi Alexisu da je Olimpijada sa skokovima u vodu davno zavrsila.
Isto kao i Albiol.Mulala je napisao/la:alexis je po pravilu trebao dobiti najmanje 2 zutaAllGunsBlazing je napisao/la:Nek neko javi Alexisu da je Olimpijada sa skokovima u vodu davno zavrsila.
Ako dođe "crveni", nije isključeno ni ključanje kompletnog pdf-aLesnar je napisao/la:je li pao over na banove ?
Istina ziva, ovo uefa treba stvarno sanckcionisati i sudcima dati zadatak da sto vise to kaznjavaju pa kada tako budu iskljucivali igrace manje ce ovog sranja bit.Mulala je napisao/la:alexis je po pravilu trebao dobiti najmanje 2 zutaAllGunsBlazing je napisao/la:Nek neko javi Alexisu da je Olimpijada sa skokovima u vodu davno zavrsila.
Sa ovom igrom,brat bratu borba za trece mjesto.LBJ MVP je napisao/la: Moje predviđanje za ovu sezonu je da uzimamo primeru sa 10-ak bodova ispred Barce ili Valencie.
Nije tako crno sve polako, ima jos da se igra jos jedna tekma a za prvenstvo tek je pocelo i mislim da Real opet jurisa na 1 mjesto ako Bog da veceras je drugo poluvrijeme odigrano solidno i ako je bilo gresaka u odbrani ipak da nije bilo onog penala stvari bi se drugacije odigrale ali sta je tu je.PatrickBateman je napisao/la:Sa ovom igrom,brat bratu borba za trece mjesto.LBJ MVP je napisao/la: Moje predviđanje za ovu sezonu je da uzimamo primeru sa 10-ak bodova ispred Barce ili Valencie.
Naravno,puno bolju igru ocekujem na SB.
Ma isto bih ja rekao za vas.PatrickBateman je napisao/la:Sa ovom igrom,brat bratu borba za trece mjesto.LBJ MVP je napisao/la: Moje predviđanje za ovu sezonu je da uzimamo primeru sa 10-ak bodova ispred Barce ili Valencie.
Slazem seMoje predviđanje za ovu sezonu je da uzimamo primeru sa 10-ak bodova ispred Barce ili Valencie.
I opet primili 3LBJ MVP je napisao/la:Ma isto bih ja rekao za vas.PatrickBateman je napisao/la:Sa ovom igrom,brat bratu borba za trece mjesto.LBJ MVP je napisao/la: Moje predviđanje za ovu sezonu je da uzimamo primeru sa 10-ak bodova ispred Barce ili Valencie.
Pepe nije igrao,Di Maria i Higuain 3 najbolja igrača Reala trenutno.Ozil,Benzema i Ronaldo u našoj premijer ligi ne bi izdržali 90 minuta koliko su trenutno spremni![]()
I dajete gol nakon opuštanja naše odbrane jer smo poveli(a i iz sumnjive situacije mada je ono sudiji teško vidjeti naša odbrana se dobro izvukla i postavila ofsajd)Kod trećeg gola Khedira i ostali nisu ni gledali da zaustave Iniestu samo trče oko njegaI opet vam zabijemo 2 gola
Ajd kontam te, i mi smo se prošle god. vadili na tu formu.LBJ MVP je napisao/la:U kakvoj su formi to je odlično
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.