Sreća naša pa je Krasić otišao, eto i on je mogao optužiti Contea za namještanje zajedno za Palazzijem.
Evo Manstronunzio i za Sky potvrdio da nikad nije bio izbačen iz ekipe već je izostavljen zbog povrede, isto tako je rekao da nikad ne bi mogao prodati utakmicu Ascoliju jer je igrao za Anconu, Ascolijevog glavnog rivala.
Za dovođenje Cissokha nam je potrebno 7 miliona.
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Di Marzio večeras izjavio kako je sada Džeko u prednosti nad Llorenteom jer Athletic ne želi da proda igrača za manje od 36 miliona koliko iznosi otkupna klauzula.
Željezničar ale!
Calciomercato Juventus: no a Llorente, si ripunta su Dzeko
CALCIOMERCATO JUVENTUS LLORENTE DZEKO - Viste le difficoltà ad arrivare all'attaccante dell'Athletic Bilbao Fernando Llorente, la Juventus sarebbe sul punto di cambiare ancora obiettivo.
Come rivelato da Sky Sport stasera i bianconeri potrebbero puntare, da qui alla fine del mercato, nuovamente sulla punta del Manchester City Edin Dzeko.
GaziHusrevbeg je napisao/la:Zamaparini kaže da nisu zainteresovani za Pelusa.
Di Marzio večeras izjavio kako je sada Džeko u prednosti nad Llorenteom jer Athletic ne želi da proda igrača za manje od 36 miliona koliko iznosi otkupna klauzula.
Ma taj ni u snu ne vrijedi 36 mil. pa ne znam sta oni misle, da je Juve klub naftasa i seika pa da ce samo tako izletiti 36 mil.
Ma oni će se tako dvoumiti pa će ga u posljednjim satima prelaznog roka prodati za 18 miliona inače neće dobiti ništa za njega jer mu ističe ugovor, a on ne želi da produži isti.
Apsolutno sam protiv dovođenja Džeke samo zbog instant navijača.
Fazon je što mi navijači nemamo strpljenja i ne možemo to čekati, danas možemo pratiti sve iz minute u minut, nije to kao prije 6 ili 7 godina kad smo bili duplo smireniji, ništa ne znaš šta se dešava kad odjednom pročitaš Vieira potpisao za Juventus.
Željezničar ale!
Nadam se da će Edin preći u Juventus, to bi nam sjajno pasalo, igrao bi, bio prvi strijelac SerieA i napokon bi se lansirao u nedodirljive, mišljenja sam da bi Edo postao legenda Juveta kad bi prešao
Samo nebo bi mu bila granica
Hajde Edine !!
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
To svakako i ja se slažem s tim, Džeko bi prekucao ligu s obzirom na njegov igrački kvalitet, a Boga mi i odlične igrače s kojim bi igrao, ali sam znaš kakav je naš narod, za loše partije ili eventulano Džekino neigranje odmah bi osuli paljbu po treneru i saigračima.
Ja tek primjetih da piše u prvom licu množine...
Željezničar ale!
poslije utakmice Liverpula i Citya ce se znati sve,ta utakmica je veoma vazna gradjanima,Dzeko ce biti starter sigurno,i ako pobjede a on odigra dobro,mozda ga Mancini odluci zadrzati,s njim se nikad ne zna,dobro je Marota rekao,od jutra do veceri njegova situacija se moze promjeniti!..
Realno za Juventus bi bio veliko pojacanje,najvece ove sezone!
Zadnja izmjena: bosnas_, dana/u 24 avg 2012, 02:09, ukupno mijenjano 1 put.
S obzirom na administraciju na ovom forumu nakon prve eventualne loše Džekine utakmice sumnjam da bi ovdje ostao i jedan pravi navijač Juventusa, baš zbog tih očekivanih uvreda na račun kluba i igrača.
Volio bih ja to. Tema bi dominirala dan-noć.
Željezničar ale!
Protiv Parme očekujem ovaj sastav. Nadam se da će Bonny ostati priseban i da neće ponoviti lošu partiju iz Pekinga. Najviše me je strah neke individualne pogreške naše odbrane, ali bez obzira pobjeda ne bi trebala doći u pitanje. Nadam se da će se ponoviti poker iz prošle sezone. Ustvari zabili smo mi 5 golova, ali nam je poništen jedan zbog nepostojećeg ofsjada, ali eto na kraju smo ipak mi lopovi.
[youtube][/youtube]
Željezničar ale!
Jedan lik kaže da smo kupili Jovetića.. "Juve je prvo pokušao sa Cavanijem, ali je od početka bilo preteško pregovarati sa Napolijem.. Conte je tražio Jovetića i Destra... o Stevanu su mi došle informacije krajem jula, kada mi je rečeno da se u Vinovu nalazi njegov medicinski karton sa informacijama o povredama.. nakon toga mi je rečeno da ćemo ga kupiti, da je održan sastanak, te da će biti još jedan nakon ferragosta...
Do kraja je ostalo još malo i ja sam siguran da je on igrač kojeg ćemo kupiti.. ako se ovo ne ispostavi kao tačno, preuzeću odgovornost i neću prenositi informacije koje mi prenose moji izvori."
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli