Ako su tacne stare informacije da ce biti 3,5% onda je lahko preracunati da se radi o cifri od 700 000 evrica... Dzeko hvala tisamozeljo1987 je napisao/la:Koliko Zeljo dobija do Dzekinog transfera ???
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- champions1921
Re: FK Željezničar
BUDI ŽELJO !!!
- champions1921
Svugdje susa sve unisti samo nasa Grbavica kao botanicki vrtpartibrejker1921 je napisao/la:Na R a d i o s a r a j e v o . b a ima galerija slika stadiona Grbavica, užasno to sve izgleda. Fakat zaslužujemo bolje...
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 24 avg 2012, 11:19, ukupno mijenjano 4 puta.
BUDI ŽELJO !!!
Što se tiče obnove Grbavice,nama je najbolje da nas nekolicina pošalje pismo u redakciju Hayata na emisiju"Ispuni mi želju"
A zeznut će nas Koldžo,ukoliko izgubi izbore reći će da sam ja ostao načelnik,napravili bi stadion,ovo sad je čista ucjena od strane SDA.
A zeznut će nas Koldžo,ukoliko izgubi izbore reći će da sam ja ostao načelnik,napravili bi stadion,ovo sad je čista ucjena od strane SDA.
ma kakav Batko, pitar je onchampions1921 je napisao/la:Za Stranku Kokuza.. Prije ce nam Batko skupiti lovu za stadion nego sto ce ga napraviti ovi iz "velikih" stranakaanonimni je napisao/la:ja rekoh da je šuplja![]()
da je januar 2013. možda bih i povjerov'o, ovako sam znao od početka šta se sprema, i na kraju, za koga će glasati navijači iz Novog Sarajeva ?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
nemoj mi rodju dirati... veliki je on zeljovac kao i cijela nasa familija!!!anonimni je napisao/la:ma kakav Batko, pitar je onchampions1921 je napisao/la:Za Stranku Kokuza.. Prije ce nam Batko skupiti lovu za stadion nego sto ce ga napraviti ovi iz "velikih" stranakaanonimni je napisao/la:ja rekoh da je šuplja![]()
da je januar 2013. možda bih i povjerov'o, ovako sam znao od početka šta se sprema, i na kraju, za koga će glasati navijači iz Novog Sarajeva ?
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Polako ljudi, Koldzo je iznio ponudu za stadion ispred SDA, a cekamo jos Dzelinu ponudu ispred SDP-a
Da Bog sacuva, na sto smo mi spali.....Jadni Svabo se slomi moleci ove kretene od nasih politicara, ma nosi ih vise u sto pm..........
Ako nista, jedina pozitva stvar sto se pocelo malo aktivnije pricati oko stadiona, kako sa navijacke strane tako i sa politicke, ali opet mislim dok sami sebi ne nademo lovu i ne pocnemo graditi svoj stadion nece biti nista.
Da Bog sacuva, na sto smo mi spali.....Jadni Svabo se slomi moleci ove kretene od nasih politicara, ma nosi ih vise u sto pm..........
Ako nista, jedina pozitva stvar sto se pocelo malo aktivnije pricati oko stadiona, kako sa navijacke strane tako i sa politicke, ali opet mislim dok sami sebi ne nademo lovu i ne pocnemo graditi svoj stadion nece biti nista.
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 24 avg 2012, 11:57, ukupno mijenjano 1 put.
Koliko vas dolazi u nedjelju na Podavalu?
Los días que tu juegas, son todo lo que soy.
Ovako to kaže Peđa Mijatović, što jest jeste ništa nije slagao.Logično, najprijatnije sam se osjećao na stadionu JNA. A kada je Sarajeo u pitanju, sjećam se Grbavice. Sve je bilo blizu, pravi ambijent. Željezničar je u to vrijeme imao dosta dobrih igrača. Gušt je bilo igrati.
Majstor Karatea
- Armageddon2012
- Kontakt:
147!LG97DM je napisao/la:Koliko vas dolazi u nedjelju na Podavalu?
krecemo ujutro u 10h i idemo preko konjica,jablanice,mostara i capljine...idemo sa 2 busa,4 kombija i 17 privatnih auta.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
jbt, sve sam kont'o da je on pitartm84 je napisao/la: nemoj mi rodju dirati... veliki je on zeljovac kao i cijela nasa familija!!!
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Pa zar ne rekoše 148?Armageddon2012 je napisao/la:147!LG97DM je napisao/la:Koliko vas dolazi u nedjelju na Podavalu?
krecemo ujutro u 10h i idemo preko konjica,jablanice,mostara i capljine...idemo sa 2 busa,4 kombija i 17 privatnih auta.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Molio bi te da ne iznosis pogresne informacije,kad nas krece 151,zaboravio si jedno auto!Armageddon2012 je napisao/la:147!LG97DM je napisao/la:Koliko vas dolazi u nedjelju na Podavalu?
ZELJEZNICAR 1921!
Hodzic iz Liverpoola dosao na posudbu kod nas
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- Armageddon2012
- Kontakt:
Malo je jos zapelo oko Gerarda-ali rijesit ce se i to.heheArmageddon2012 je napisao/la:ta ce liverpool...!
A potez je odlican.momak je zvijer.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- Armageddon2012
- Kontakt:
na kojoj poziciji igra taj hodzic i ko ce mu biti direktni konkurent za mjesto u timu?
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Ovaj Salčinović će ispasti pravi lažov ako potpiše za čelik **** njegov post i vjeru ako to uradi onako realno.
Majstor Karatea
Napadac.Inace je bivsi junior Zelje.Redovno zabija za mladje selekcije LiverpoolaArmageddon2012 je napisao/la:na kojoj poziciji igra taj hodzic i ko ce mu biti direktni konkurent za mjesto u timu?
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, avalPacidoroP, eldin1987, hase73 i 41 gost.