Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
La Stampa pise da je Mancini dao "Yes" za prodaju Dzeke Juventusu
- molotovljev
Dječače,sve su to nagađanja i lične želje.Hypnose je napisao/la:Nije najbolji i ja sam realan sto se ne bi moglo reci za njih.... Jos niko mi nije dokazao da li je Dzeko bio bolji sa 20,21 ili 22 god. od Jove.... naravno da nije.... Jova ce 26 da bude uz Balu (ako se uozbilji) najbolji napadac Evrope i naravno uz Cavania koji je takodje vrlo mlad...... To nema veze sa tim sto igra Seriu A..... Preci ce on Premiership, nece u Juve sigurno iako bi ja volio, pa ce mnogi da pojedu vlastita mud.a kada vide Stevana kako hara tom Ligom.....Monolog je napisao/la:Jovetić je najbolji napadač, jer igra u talijanskoj ligi, a i Conte ga je nahvalio.
Pogotovo ako ode u City,tek tada će postati igrač iz sjene.Dakle,Mancini traži adekvatnu zamjenu za Edina,
znači nekoga ko će uglavnom grijati klupu i povremeno ulaziti u igru.
Što se tiče našeg Ede,ponavljam nek' ide bilo gdje iz ovog ublehaškog kluba.Iskreno,volio bih da ostane u Engleskoj.
F.K.SARAJEVO
Sa 23 godine ne možeš biti talenat, a pogotovo vanserijski talenat. Sa 23 godine moraš biti već formiran igrač ali talenat nikako ne možeš biti. Jovetić je prešao sa 18-19 u Viole kao talenat, i očito je da će ostati samo na tome.
Stevan je sa 17 mogao iz Partizana otici u vecinu evropskih klubova( i on se okitio duplom krunom i statusom najboljeg igraca iako ovo naravno nije toliko ni bitnoMonolog je napisao/la:Cavani je stariji od Messija, čisto da se zna. A, recimo "nehotice" izostavljaš Aguera koji je godinu stariji od Jovetića, te Pata koji je njegovo godište. Budimo realni, Pato je bolji igrač od Jove. Niko ne spori Jovetićev talenat, al' on je morao dosad preći u mnogo veći i konkurentniji klub od Fiorentine. Džeko je iz Želje otišao u Teplice (okitio se titulom + bio najbolji igrač lige), zatim u Wolfsburg (titula + najbolji igrač lige), a sada je u Cityju. Stevan je dugo u Firenci i trebao je već napraviti taj korak. No, nije to učinio.

Vec sa 19 se toliko afirmisao da je mogao preci u Arsenal, Juve, Chelsea al' nije jos zelio ici iako je imao ponude ovih.... Sa 21 je vec trebao preci al' se povrijedi a i predsjednik Viola ga nije niposto htio prodati... Kao sto ni predsjednica Rome nije htjela pustiti Mirka u Chelsea.... Isti slucaj....
Sad ce napraviti taj korak ako ga bude htio prodati predsjednik..... Joveta ni u kom slucaju ne moze osvojiti titulu u Serii A s obzirom na tim sa koji je igrao i sa kojim sada igra....
Pato ni u kom slucaju nije bolji od Jovete jer se on jos uvijek nije dokazao u Serii A zbog povreda.... i Pato ce zavrsiti karijeru ubrzo ako ovako nastavi.... A Joveta se dokazao i to odavno....
Messi je dr. svijet za ostale i njega nisam htio ni spominjati..... Cavani je bolji spic od Aguera 100% koji je takodjer naravno vrhunski..... Ma Aguera sam nehotice zaboravio ne trebaju ti navodnici....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Što spominješ Messija, kada mu je 25god ? Spomeni i Ronalda sa 27 ako ćemo tako, dajte ne spammajte temu bezveze 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
daj ba molim te pusti nas s joveticem.Hypnose je napisao/la:Stevan je sa 17 mogao iz Partizana otici u vecinu evropskih klubova( i on se okitio duplom krunom i statusom najboljeg igraca iako ovo naravno nije toliko ni bitnoMonolog je napisao/la:Cavani je stariji od Messija, čisto da se zna. A, recimo "nehotice" izostavljaš Aguera koji je godinu stariji od Jovetića, te Pata koji je njegovo godište. Budimo realni, Pato je bolji igrač od Jove. Niko ne spori Jovetićev talenat, al' on je morao dosad preći u mnogo veći i konkurentniji klub od Fiorentine. Džeko je iz Želje otišao u Teplice (okitio se titulom + bio najbolji igrač lige), zatim u Wolfsburg (titula + najbolji igrač lige), a sada je u Cityju. Stevan je dugo u Firenci i trebao je već napraviti taj korak. No, nije to učinio.) al' je zelio u Firenzu gdje bi dosta igrao.....
Vec sa 19 se toliko afirmisao da je mogao preci u Arsenal, Juve, Chelsea al' nije jos zelio ici iako je imao ponude ovih.... Sa 21 je vec trebao preci al' se povrijedi a i predsjednik Viola ga nije niposto htio prodati... Kao sto ni predsjednica Rome nije htjela pustiti Mirka u Chelsea.... Isti slucaj....
Sad ce napraviti taj korak ako ga bude htio prodati predsjednik..... Joveta ni u kom slucaju ne moze osvojiti titulu u Serii A s obzirom na tim sa koji je igrao i sa kojim sada igra....
Pato ni u kom slucaju nije bolji od Jovete jer se on jos uvijek nije dokazao u Serii A zbog povreda.... i Pato ce zavrsiti karijeru ubrzo ako ovako nastavi.... A Joveta se dokazao i to odavno....
Messi je dr. svijet za ostale i njega nisam htio ni spominjati..... Cavani je bolji spic od Aguera 100% koji je takodjer naravno vrhunski..... Ma Aguera sam nehotice zaboravio ne trebaju ti navodnici....
super je on i sve al me kao i vecinu ljudi na ovom forumu boli neka stvar, dje ce on nastaviti karijeru
- 10DelPiero
- Kontakt:
Cudi me da bi ovdje vecina voljela da Edin nastavi karijeru u Engleskoj iako bi sigurno imao vece sanse u Juventusu da ostvari neke zapazenije rezultate u evropi a i u ligi ipak je konkurencija slabija u Italiji u odnosu na Juve nego li u Engleskoj u odnosu na Arsenal ili Tottenham.
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
u pravu si.10DelPiero je napisao/la:Cudi me da bi ovdje vecina voljela da Edin nastavi karijeru u Engleskoj iako bi sigurno imao vece sanse u Juventusu da ostvari neke zapazenije rezultate u evropi a i u ligi ipak je konkurencija slabija u Italiji u odnosu na Juve nego li u Engleskoj u odnosu na Arsenal ili Tottenham.
sigurno je da nece s arsenalom ili tottenhamom nista osvojiti
al ja licno bih volio da otane u pl, i da pokaze sta zna, svima koji sumnjaju u njegove sposobnosti.
odlazak iz engleske bi bilo ono, ko nije se uspio dokazat, pa je produzio dalje.
znam da svi mi mislimo da je premalo igro i to stoji, al evo statistike is prosle sezone
http://www.transfermarkt.de/de/edin-dze ... _2011.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Znaci on ce biti bolji igrac za Reprezentaciju ako bude vise osvajao. A ne ako bude igrao u jacoj ligi protiv jacih klubova gdje moras biti uvijek fizicki top spreman. Zanimljivo.
Celik!3,2,2.
Sta mu vrijedi to ako sjedi na klupi? Eto ispade da je Serie A losa liga.AllGunsBlazing je napisao/la:Znaci on ce biti bolji igrac za Reprezentaciju ako bude vise osvajao. A ne ako bude igrao u jacoj ligi protiv jacih klubova gdje moras biti uvijek fizicki top spreman. Zanimljivo.

on ce biti bolji igrac za reprezentaciju AKO bude standardan bilo to u njemackoj, italiji, engleskojAllGunsBlazing je napisao/la:Znaci on ce biti bolji igrac za Reprezentaciju ako bude vise osvajao. A ne ako bude igrao u jacoj ligi protiv jacih klubova gdje moras biti uvijek fizicki top spreman. Zanimljivo.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
BigBosnia @BigBosnia
Sportmediaset: Mancini ready to sell Dzeko to Juve for a figure of around 20m
--
Dali je to sad pounds ili euros?
Sportmediaset: Mancini ready to sell Dzeko to Juve for a figure of around 20m
--
Dali je to sad pounds ili euros?

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Naravno, ali nije isto igrati u Italiji i Engleskoj. Trofeji nemaju veze sa tim.nick je napisao/la: on ce biti bolji igrac za reprezentaciju AKO bude standardan bilo to u njemackoj, italiji, engleskoj
Celik!3,2,2.
Evo na Sky sports-u Mancini odbacio spekulacije o odlasku Dzeke i De Jonga..Koliko sam ja skontao za Dzeku je rekao da nema punuda trenutno.. 

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
-
- Kontakt:
Dzeku je barca trazila sa 14 godina ali nije mogao jer mu je stari potpisao predugovor sa Vengerom jos kad mu je zena zatrudnila jbg al kasnije mu Bakir sredio preko nekih prijatelja sa sicilije da raskine ugovor i pocne igrati za Zelju pod uslovom da za par godina prodje magathovu vojnu skolu nadam se da ti je sad jasnije kakav je Dzeko talenat.Hypnose je napisao/la: Stevan je sa 17 mogao iz Partizana otici u vecinu evropskih klubova( i on se okitio duplom krunom i statusom najboljeg igraca iako ovo naravno nije toliko ni bitno) al' je zelio u Firenzu gdje bi dosta igrao.....
Kad sam pročitao "Džeko poslao poruku Manciniju na treningu" kontam napravio neki incident, rekao da hoće da ide, pokazao da mu se ne sviđa tretman, a onda vidim da je dao tri gola na treningu i to je kao jako važno, možda će igrat od početka iduću utakmicu i to je sve, kad se Aguero vrati, Džeku opet gledamo od 88. minute.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- 10DelPiero
- Kontakt:
AllGunsBlazing je napisao/la:Znaci on ce biti bolji igrac za Reprezentaciju ako bude vise osvajao. A ne ako bude igrao u jacoj ligi protiv jacih klubova gdje moras biti uvijek fizicki top spreman. Zanimljivo.

Odakle to izvuce nije mi jasno al' nema veze. Ocigledno nisi pratio Juventus inace bi znao da su igraci izvrsno pripremljeni pa je tako jedan Pirlo u 32 godini odigrao cijelu sezonu u prvih 11 na visokom nivou i tako nastavio na EURU ! Ovo sam rekao iz razloga sto moze tj. ima vece sanse ostati zapisan u historiji pogotovo sa projektom koji je pokrenuo Juve a ukoliko ode u Arsenal ili Tottenham bojim se da ce brzo biti zaboravljen. Vidi se da nisi neki poznavalac calcia.
Alessandro Del Piero !
- Centre forward
- Kontakt:
iskreno,ne bih volio da ode u Seriu A.Nisam neki ljubitelj iste,namjestanja ovo-ono,ruzni im stadioni
,dakle Engleska liga je atraktivnija,bar meni,ali to je samo moje misljenje ali seriu A ne osporavam.Kad god sa starim diskutujem o lopti on uvijek seriu A gura na to prvo mjesto i da su svojevremeno svi najbolji igraci svijeta igrali tamo(kraj 80-ih i pocetak 90-ih).Ali on u Engleskoj vise nema mjesta u nekom od timova koji su konkurenti za titulu.Prica da nije uspio i nije toliko realna,jedan je od najzasluznijih ljudi za osvajanje titule,potop Totenhama i dr.Simple taj BUM koji drma City ne odgovara ni jednon normalnom insanu.Mislim da bi Mancini isprob'o svu svejtsku elitu i na kraju sebi ostavio 20 igraca,dakle velike rotacije,koji god tim zagrize za nekog igraca Mancini je tu,a sad nazalost i PSG.Mene prvenstveno interesuje njegova buducnost zbog repke.Najvise sam dakako volio da je doso u Bayern i mislim da bi se tamo i najbolje uklopio ali to je sada neka druga prica.Opcija u Juve je po meni najbolja,najrealnija.Klub koji pofino nije okusio Evropsko tlo,velika motivacija igraca,veliki planovi i svakako velicina Juventusa su razlozi koji bi mozda savrseno odgovarali Edi.A i bio sam u Torinu jednom,prekrasan grad 

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Problem je sto je Conte bio ta pokretacka snaga Juvea,njega nema kad ce se vratiti ne zna se.
Dzeko je ta karika koja fali u Juveu i legao bi k'o budali samara.A liga je malo ofalila,ali su ljudi opet u vrhu i jos jedan kakav trofej Dzeki u toj ligi nebi skodio.I onda u Spaniju da upotpuni kolekciju
Dzeko je ta karika koja fali u Juveu i legao bi k'o budali samara.A liga je malo ofalila,ali su ljudi opet u vrhu i jos jedan kakav trofej Dzeki u toj ligi nebi skodio.I onda u Spaniju da upotpuni kolekciju

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
Jbte Pirlo i Marchisio su bili igraci sa najvise pretracnih km u jednom trenutku na Euru nakon sezone bez poraza.I kad citas neke postove rekao bih da u Serie A igraju puzevi koji su uz to stari i jedvan "hodaju".10DelPiero je napisao/la:AllGunsBlazing je napisao/la:Znaci on ce biti bolji igrac za Reprezentaciju ako bude vise osvajao. A ne ako bude igrao u jacoj ligi protiv jacih klubova gdje moras biti uvijek fizicki top spreman. Zanimljivo.![]()
![]()
Odakle to izvuce nije mi jasno al' nema veze. Ocigledno nisi pratio Juventus inace bi znao da su igraci izvrsno pripremljeni pa je tako jedan Pirlo u 32 godini odigrao cijelu sezonu u prvih 11 na visokom nivou i tako nastavio na EURU ! Ovo sam rekao iz razloga sto moze tj. ima vece sanse ostati zapisan u historiji pogotovo sa projektom koji je pokrenuo Juve a ukoliko ode u Arsenal ili Tottenham bojim se da ce brzo biti zaboravljen. Vidi se da nisi neki poznavalac calcia.

Beppe portatemi Dzeko!

Zadnja izmjena: Juvelandia, dana/u 24 avg 2012, 16:25, ukupno mijenjano 1 put.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
Trenutno korisnika/ca: 231983, Amazon [Bot], CAGarfia, General505, Google Adsense [Bot], InatSilniBosanski, Proximic, zikerrz21 i 48 gostiju.