Napravljena tribina za gostujuce navijace,ove stolice smo stavljali na malu tribinu iza gola jer su bile stolice bez naslonjaca a sad su postavljene ove sa naslonjacem. I jos na centralnu tribinu smo postavlajli stolice sa naslonjacem a dizali stare,ostecene.Lesnar je napisao/la:jeste li vi ono pravili novu tribinu nedavno i jesu li na njoj te nove stolice ili ??RA. je napisao/la:postavljeno 500 stolicaennis je napisao/la:Jel se govorilo da se neke stolice u vrapcicima postavljaju,dokle je to doslo,jel postavljeno??/
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- pravnik1981
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Evo o Jaganjcu su se neki raspitivali zašto ne igra, sada znamo istinuJaganjac dobio certifikat
Krilni napadač Maid Jaganjac koji se u ljetnom prelaznom roku priključio Veležu, konačno je dobio i certifikat od FS Srbije prema kojem se može registrovati za Velež.
Naime, više od mjesec dana trajala je administrativna procedura između njegovog bivšeg kluba Inđije i FS Srbije, a certifikat je konačno stigao danas na adresu Veleža.
Jaganjac je ponikao u Slobodi iz Tuzle, za koju je i debitovao prije dvije godine dok je još bio junior ovog kluba. U prošloj sezoni nastupao je za Inđiju, člana Prve lige Srbije, što mu je ujedno bila i prva seniorska sezona.
Pravo nastupa za „Rođene“ imat će od 5. kola i utakmice sa Olimpicom u Mostaru.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
los je jaganjac igraczizu1991 je napisao/la:Evo o Jaganjcu su se neki raspitivali zašto ne igra, sada znamo istinuJaganjac dobio certifikat
Krilni napadač Maid Jaganjac koji se u ljetnom prelaznom roku priključio Veležu, konačno je dobio i certifikat od FS Srbije prema kojem se može registrovati za Velež.
Naime, više od mjesec dana trajala je administrativna procedura između njegovog bivšeg kluba Inđije i FS Srbije, a certifikat je konačno stigao danas na adresu Veleža.
Jaganjac je ponikao u Slobodi iz Tuzle, za koju je i debitovao prije dvije godine dok je još bio junior ovog kluba. U prošloj sezoni nastupao je za Inđiju, člana Prve lige Srbije, što mu je ujedno bila i prva seniorska sezona.
Pravo nastupa za „Rođene“ imat će od 5. kola i utakmice sa Olimpicom u Mostaru.
http://hr.wikipedia.org/wiki/Heraldi%C4%8Dki_ljiljan
a šta je s Marcelom Mace? Što njega nema?
Mont0 je napisao/la:Ceka certifikat iz Visica.
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.
MUSVDG
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.
MUSVDG
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
na probi u velezu ovih dana je bio jedan meksikanac...
po prici sto sam cuo od jednog igraca mokak je strasan igrac tehnicki potkovan.
ali strucni stab veleza nije ostavio igraca u nasim redovima navodno ima viska poteza.
momak potpisao za branitelj.
igraci odose u gradacac danas.
nadam se da cemo upisati nova 3 boda.
zadnja utakmica gradina velez 0 2
strijelci ognjenovic i zaimovic.
nek se ponovi
bice gusto bice 0 2
ali strucni stab veleza nije ostavio igraca u nasim redovima navodno ima viska poteza.
nek se ponovi
bice gusto bice 0 2
-
Crvenarmija
- Kontakt:
ko da okić nema viška poteza, "Stručnjaci" džafić,bratić i mrkvaVELEZDOGROBA je napisao/la:na probi u velezu ovih dana je bio jedan meksikanac...
nek se ponovi
bice gusto bice 0 2
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
disciplinska komisija FK VELEŽ suspendovala Jazvina zbog sukoba s trenerom Bratićem. 
1-2 je tad bilo u Srebreniku, prvo kolo Prve Lige FBiH.
Nema veze za meksikanca, ionako ce se lakse prilagoditi zivotu u Rodocu, dole su takosi i cili neuporedivo bolji nego u Starom. A imamo i Mrvu, on ima taman broj poteza koliko nam treba po utakmici, prikladno timu za koji igra, jedan do tri. Idemo!
Nema veze za meksikanca, ionako ce se lakse prilagoditi zivotu u Rodocu, dole su takosi i cili neuporedivo bolji nego u Starom. A imamo i Mrvu, on ima taman broj poteza koliko nam treba po utakmici, prikladno timu za koji igra, jedan do tri. Idemo!
Support Velez, It's logical! ★
E jes vala igračina. U Branitelju završio. Nikad ga od vas niko očima nije vidio a znate sve o njemu... Tipično naše
Nakon poraza od Rudara, mlada ekipa Veleža bodove će pokušati osvojiti u Gradačcu. Gradina iz Sreebrenika je novajlija u ligi i ne mogu se pohvaliti nekim pretjerano dobrim startom u prvenstvu, što sutrašnje gostovanje „Rođenih“ dodatno otežava.
- Svjesni smo činjenice da domaćinima „gori“ i da će pokušati sve da se iskupe u sutrašnjoj utakmici protiv nas. Mi smo u subotu podbacili, posebno se to odnosi na drugo poluvrijeme. Moramo nastaviti raditi i iz utakmice u utakmicu stjecati iskustvo, kaže Asmir Džafić, šef stručnog štaba Veleža.
„Rođeni“ će na put u Gradačac krenuti već danas. Prenoćit će se u Brčkom. Za utakmicu sa Gradinom biće određenih izmjena u sastavu.
- Neće biti radikalnih izmjena u sastavu, ali će svakako doći do određenih promjena. Neki igrači neće biti starteri, dok će neki drugi dobiti priliku od prve minute. Protivnik je novajlija u ligi i sigurno da oni žele da dođu do prve pobjede. Učinit ćemo sve da do toga i ne dođe, odnosno da se vratimo sa bodovima iz Gradačca, ističe Džafić.
Utakmica Gradina – Velež igra se u subotu u 16.30 na stadionu Zvijezde u Gradačcu. Na put u Gradačac će krenuti i Red Army.
DAJ BOŽE
- Svjesni smo činjenice da domaćinima „gori“ i da će pokušati sve da se iskupe u sutrašnjoj utakmici protiv nas. Mi smo u subotu podbacili, posebno se to odnosi na drugo poluvrijeme. Moramo nastaviti raditi i iz utakmice u utakmicu stjecati iskustvo, kaže Asmir Džafić, šef stručnog štaba Veleža.
„Rođeni“ će na put u Gradačac krenuti već danas. Prenoćit će se u Brčkom. Za utakmicu sa Gradinom biće određenih izmjena u sastavu.
- Neće biti radikalnih izmjena u sastavu, ali će svakako doći do određenih promjena. Neki igrači neće biti starteri, dok će neki drugi dobiti priliku od prve minute. Protivnik je novajlija u ligi i sigurno da oni žele da dođu do prve pobjede. Učinit ćemo sve da do toga i ne dođe, odnosno da se vratimo sa bodovima iz Gradačca, ističe Džafić.
Utakmica Gradina – Velež igra se u subotu u 16.30 na stadionu Zvijezde u Gradačcu. Na put u Gradačac će krenuti i Red Army.
DAJ BOŽE
rođeni danas vam je biti ili ne biti, pobjediti morate inače......
- el-fighter
- Kontakt:
Bgmi ako i danas zijane, moglo bi biti svega. Znam da su mlada ekipa i da im treba vremena, ali Dzafic je u proslim utakmicama zaista imao nekih fiks ideja i ako tako nastavi i danas njegova pozicija bi mogla doci u pitanje. Ovo je idealna prilika da uzmemo bod(ove) sa strane. Gradina je novajlija u ligi i ako protiv njih necemo nesto napraviti, protiv koga cemo?
FORZA VELEZ
FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
moraju pobijediti zbog HERCEGOVINE koja malo je reći izgori sva u plamenu........

Jao brate vidio sam jutros kajtu u vrapcicima, znaci nije otiso na put, ma dvica 100% 
Sta je rec' , pa Kajta ne igraZuja je napisao/la:Jao brate vidio sam jutros kajtu u vrapcicima, znaci nije otiso na put, ma dvica 100%
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
jao vrućina, šta je ovo 
kaže radio gradina imala jednu dobru priliku. za velež jednom okić bio u prilici, drugi put mehremić nabacio i oni pogodili sami svoju stativu. znači adi igra opet na lijevom beku. kajta ostao u mostaru.
gradina ima veći posjed lopte, velež igra na kontru.
kaže radio gradina imala jednu dobru priliku. za velež jednom okić bio u prilici, drugi put mehremić nabacio i oni pogodili sami svoju stativu. znači adi igra opet na lijevom beku. kajta ostao u mostaru.
gdje pratiš tekstualni prenos?kajl je napisao/la:jao vrućina, šta je ovo
Kraj prvog poluvremena 0-0 .
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.