Nemam, ne zivim u BIH.zizu1991 je napisao/la:Ima utakmica na tv - u, BHT prenosi u 17h, a streamova, uvijek ima, biti će ih, postavim ja prije utakmice ako nemaš BHTdjokica je napisao/la:ima li negdje stream za tekmu veceras?
Hvala
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Nemam, ne zivim u BIH.zizu1991 je napisao/la:Ima utakmica na tv - u, BHT prenosi u 17h, a streamova, uvijek ima, biti će ih, postavim ja prije utakmice ako nemaš BHTdjokica je napisao/la:ima li negdje stream za tekmu veceras?
Postavim ja, pozzdjokica je napisao/la:Nemam, ne zivim u BIH.zizu1991 je napisao/la:Ima utakmica na tv - u, BHT prenosi u 17h, a streamova, uvijek ima, biti će ih, postavim ja prije utakmice ako nemaš BHTdjokica je napisao/la:ima li negdje stream za tekmu veceras?
Hvala
Nemoze i jare i paremajestic24 je napisao/la:Obrana se dobro popravila u drugoj cetvrtini al sad nas pocinju yebati faulovi. Masic,Kikanovic i sINANOVIC IMAJU po 3 faula a Teletovic 2.
Trebalo bi onog malo Jusufa ubaciti malo u igru. Imamo trenutno +17, 1:30 do poluvremena
Ma glupe smo faulove dobivali iskreno...u skoku uglavnom dobivamo faulove.vrebac86 je napisao/la:Nemoze i jare i paremajestic24 je napisao/la:Obrana se dobro popravila u drugoj cetvrtini al sad nas pocinju yebati faulovi. Masic,Kikanovic i sINANOVIC IMAJU po 3 faula a Teletovic 2.
Trebalo bi onog malo Jusufa ubaciti malo u igru. Imamo trenutno +17, 1:30 do poluvremena![]()
sa jacom odbrano moze brzodoci da neki igrac ima 5 licni
A mi sa ovakvim rosterom igraca mislim da nismo u stanju se priustiti da nam neki igrac ili dva u 3 cetvrtini imaju 5 licni!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.