KK Partizan
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: KK Partizan
@DANTES
Ma logika mi je data da bih imao pun fond. Filozofija je osnovna delatnost.
@sasagmp
Nisam dolazio da cestitam, niti da provociram, niti da hvalim, a ni da kudim...
Dosao sam jer se diskusija o "drzavnim projektima" prenela sa teme o KKCZV i vaterpola na temu o KKP. A suprostavih se vasoj misli da "KKP ne pomaze drzava", jer je to notorna neistina. U trzisnim uslovima KKP nikako ne bi mogao da napabirci ni milion evra za budzet, a tek ne 2.5-3, koliko sada ima. Takodje, u trzisnim uslovima bi se hale placale, a banke ne bi opstruirale, vec bi gasile klubove. Ko to ne vidi, ili je jako neobjektivan ili je glup. Posto ne prihvatam da si glup, znaci da si neobjektivan. Toliko.
A evo vam jos jednog kluba:
http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti. ... _id=637342" onclick="window.open(this.href);return false;
koga nema bez drzave.
Ma logika mi je data da bih imao pun fond. Filozofija je osnovna delatnost.
@sasagmp
Nisam dolazio da cestitam, niti da provociram, niti da hvalim, a ni da kudim...
Dosao sam jer se diskusija o "drzavnim projektima" prenela sa teme o KKCZV i vaterpola na temu o KKP. A suprostavih se vasoj misli da "KKP ne pomaze drzava", jer je to notorna neistina. U trzisnim uslovima KKP nikako ne bi mogao da napabirci ni milion evra za budzet, a tek ne 2.5-3, koliko sada ima. Takodje, u trzisnim uslovima bi se hale placale, a banke ne bi opstruirale, vec bi gasile klubove. Ko to ne vidi, ili je jako neobjektivan ili je glup. Posto ne prihvatam da si glup, znaci da si neobjektivan. Toliko.
A evo vam jos jednog kluba:
http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti. ... _id=637342" onclick="window.open(this.href);return false;
koga nema bez drzave.
Što jedan pajtos jutros reče Dule .ebe al ne vadi!
Legenda!
Todorić objasnio neke stvari, verovatno da one nekima teško padaju ali su istina..... i da se razumemo nije Čović jedina osoba koja je zaslužna za uništavanje srpske košarke,ima ih nažalost još,ali je tadašnje rukovodstvo one prave KKCZ i više nego odgovorno što je danas srpski šampionat vrednovan kao i tradicionalni memorijalni turnir u Čačku...
Što se ostalog tiče verovatno će jedan od ove trojice stranaca na proverama ostati u klubu,voleo bih ovog gaučosa
Legenda!
Todorić objasnio neke stvari, verovatno da one nekima teško padaju ali su istina..... i da se razumemo nije Čović jedina osoba koja je zaslužna za uništavanje srpske košarke,ima ih nažalost još,ali je tadašnje rukovodstvo one prave KKCZ i više nego odgovorno što je danas srpski šampionat vrednovan kao i tradicionalni memorijalni turnir u Čačku...
Što se ostalog tiče verovatno će jedan od ove trojice stranaca na proverama ostati u klubu,voleo bih ovog gaučosa
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!
Uuuu ovo je bilo nisko.Trener bez rominga.

Vrlo dobra zajebancija.
Vrlo dobra zajebancija.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Treba ti zavrseni srodni faks, oko 1000 evra i volja da se uhvatis u kostac sa tim.DANTES je napisao/la:Ja ozbiljno kontam da upišem master iz filozofije...
Neces dobiti nista opipljivo, a hoces izgubiti 1 godnu, no ako vec volis....
Baratanje engleskim se podrazumeva, takodje poznavanje nemackog, latinskog i starogrckog (osnovni nivo).
Pricam o Bgdu i pricam o ovim godinama 2013-14..., jer su poostrili kriterije malo.
Ovo je bio kompletni offtopic, ali neka mi ne zamere grobari.
U pripremnoj utakmici pobeđena Mega Vizura. Gagić,Đekić i Vesterman najbolji pojedinci,šansu na utakmici su dobila i trojica momaka koja su na probi, Gutierrez najviše pokazao,sedam poena.... Jedan novi Partizan,dosta brži,ali evidentno još uvek nekompletan....
Pa diplomirao sam žurnalistiku na FF... Imao sam 20-ak ispita iz sociologije i filozofije.... Eh njemački, sve nekako i može ali njemački...
Nego vidim Gagić opet bio najefikasniji.... Da on nije taj novi džoker?
Nego vidim Gagić opet bio najefikasniji.... Da on nije taj novi džoker?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Sad Gagic dobar a?
Necete lepo da slusate Sasu i njegove ocene Gagica jos kad je potpisao
salu na stranu
Evo da se podsetimo tog posta od pre par nedelja.

Necete lepo da slusate Sasu i njegove ocene Gagica jos kad je potpisao
Evo da se podsetimo tog posta od pre par nedelja.
i jos jedanSto se tice price oko Gagic/Besovic izgleda previse simpatises drugoga.Gagic je fizicki najbolji potencijal trenutno na domacem trzistu od kojeg moze da se napravi odlican centar.Jak kao bik,skakac i plus mnogo eksplozivniji od Besovica(sto i nije tako tesko) i Muslija.
Decko je strasan potencijal(bas onakav kakav Dule voli) i po meni za godinu 2 uz pravilan rad i posvecenost ce biti jedan od 2 centra reprezentacije Srbije.Zapamti moje reci,Gagic je siguran i Musli takodje.
" & ?,' & & " " за $ $ " новог &. Ту је & " " & $ ? $ " за " " $ " оно %,$ " је " на " " " $ се $ - ове $ " ' 12 ?. " вјероватно $ на " $....
Sa manje od 10 minuta koliko će imati u ovoj sezoni neće on biti ni pola Pekmena.
Mozda nece biti novi Pek(nema tu konstituciju koliko god da je jak),ali seti se i Pekoviceve minutaze u sezoni Perovica i Drobnjaka.Nije prelazila 10 minuta,dobio jednu sansu u Malagi protiv Unikahe i eksplodirao sa 15ak poena secam se.
Ne brinem ja za Gagica u odlicnim je rukama,a koliko sam cuo resio je lik da se posveti 100% kosarci.
Ne brinem ja za Gagica u odlicnim je rukama,a koliko sam cuo resio je lik da se posveti 100% kosarci.
Pa i u svojoj najjačoj sezoni minutaža mu je bila od 20 do 25 min...sasagmp je napisao/la:Mozda nece biti novi Pek(nema tu konstituciju koliko god da je jak),ali seti se i Pekoviceve minutaze u sezoni Perovica i Drobnjaka.Nije prelazila 10 minuta,dobio jednu sansu u Malagi protiv Unikahe i eksplodirao sa 15ak poena secam se.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Pekmen je zaista uradio puno. S druge strane ne treba opterećivati malog Gagića i stvarati toliki pritisak,biću zadovoljan ako da svoj maksimum,pa koliko god to bilo. Nek bude bolji od Avdalovića,Čakarevića,Milosavljevića u svojim debitantskim sezonama i prezadovoljan ja. Isto tako ne zaboravite da dečko ima višegodišnji ugovor,da itekako Dule zna napraviti klasnog centra i da će učiniti sve da od ovog malog napravi nešu startnu peticu....
Zbog čega ja iz komotne pozicije zaslužnog trenera uđoh u ove rasprave koje sada pokušavaju da se svedu na privatnu svađu kafanskog nivoa.
Košarka nije profitabilna delatnost jer da je profitabilna Crvena zvezda bi ostvarila veliki profit jer ima ,,armiju navijača“ i ne bi joj bila potrebna dodatna finansijska pomoć. A ako je Zvezdi potrebna može se zamisliti kako je drugima.
Od zavšetka prošlog šampionata Crvena zvezda je dovela igrače u vrednosti od 1.500.000 evra (bez poreza). To je urađeno uz garancije dela države koje Partizan smatraju timom prethodne vlasti i hoće da ga unište, jer u istom tom vremenskom periodu u kasu KK Partizana nije došao nijedan evro. Ukoliko znamo da Partizan ima dugove iz prethodne sezone, a ne želi da menja ime, lako je shvatiti situaciju kluba koji je jedanaest puta zaredom prvak države, pa treba i ove godine da predstavlja Beograd i Srbiju u Evroligi. I ta su deca nečiji sinovi, uz to su šampioni, pa su valjda zaradili svoje plate.
Nisam želeo da se operacija uništavanja Partizana obavlja u tišini, već mi je ideja bila da obavestim zainteresovanu javnost (partizanovce, navijački neopredeljene, resorno ministarstvo, pa i deo države koji rukovodi borbom protiv kriminala i korupcije) da sredstva za sport nisu principijelno raspoređena u skladu sa rezultatima. Da znaju ostavljajući im na savesti da izaberu način reakcije. Samo se plašim da ne bude po onoj Gogoljevoj : ,,Lopov uzjahao lopova, i lopovom goni lopova“.
Istovremeno dok je neko Crvenoj zvezdi obezbedio 1.500.000 eura predsednik KK Crvene zvezda Nebojša Čović je nastavio da podgreva atmosferu za koju znamo u šta se prošle godine izrodila: dešavanja na niškom autoputu pre i posle finala Kupa, u završnici play off-a u Kragujevcu i u četvrtoj utakmici finalne serije u Železniku. Tada se većina medija nije smela baviti ne verbalnim, već pravim ratom koji je, kao devedesetih huškao novi predsednik nove Zvezde. Tada niste slušali i čitali Vujoševića ali ni osude medija, reagovanja države i Kuće košarke, koji sada navodno izjednačavaju, balansiraju takozvani verbalni rat, a ustvari samo naš odgovor na prljavu igru.
Naravno da sam reagovao i odgovorio na Čovićevu izjavu da će hvatati za grlo. On sa svojom niskošću (pogrešno bi bilo reći visinom) zaista ne može da dohvati u svetu košarke nikoga za grlo. Fašistička je njegova izjava da će se u Srbiji živeti lepše i bolje kada Zvezda bude prvak. Ostalo su blebetanja koja nemaju veze sa sportom već predstavljaju niz nekontrolisanih uvreda i potpuni gubitak stila. Za sada ne želim da se spuštam fizički i moralno toliko nisko i da se bavim likom i delom Nebojše Čovića, ali ako budem prinuđen da to uradim neće mu pomoći ni što je na B92 bunkerisana emisija Insajdera – Povratak.
Naravno, Nebojša, ti se ne plašiš crnih džipova, bejzbol palica, gepekovanja (mada si praktičan za to). Pa ti si opasan čovek, od strane porodice osumnjičen za učešće u likvidaciji premijera. Ja bih tebe, Ćoki, trebalo da se bojim! Ali ti znaš da ovo ne pišem ja već dramaturg u beloj rubaški pa njega hvataj za gušu a mene možeš sa tri ruke kao što si nekad šutirao da uhvatiš. Razumem da se svako bori za svoj klub ali je užas u okviru zanata imati odnos sa ovakvom fukarom i ništarobom. Ti koji si poreklom Ilir iz crnogorskog plemena Kuči od Drekalovića, tj. Kastriota, ( knjiga Pleme Kuči, etnička istorija, str. 183, autor Miljan Milošev Jokanović) pa razumeš značenje ovih reči. Jer kaže Gete: „Ne diraj, da prostite **** jer ako ga zgaziš neće biti uništeno već samo razmazano i veće, a ti ćeš se usmrdeti.“
P.S. Vojvode
Al` nikad neće – Kadinjača!
Verbalna sekcija KKP na nivou ili se kvaziintelektualac samo zaigrao...
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Lepo je rekao Cokiju
Sprdacemo se sa vestackim projektima
Sprdacemo se sa vestackim projektima
Baš mu je lijepo rekao. Pravi rječnik dostojan trenera i predsjednika SD Partizan.
Interesantno opet si opterecen likom i delom "kvaziintelektualca".Ne primetih da si kopirao Cokijev tekst i da si komentarisao isti na stranama KKCZBG.Slucajnost ili ne...Verbalna sekcija KKP na nivou ili se kvaziintelektualac samo zaigrao...
Bravo "kvaziintelektualce",spustaj demagoge i intelektualce.Dzaba skole,fakulteti kada britko pero Dukljanina pogadja u centar.
Čekaj Saša, kakvo spuštanje, ovo je po tebi stvarno ok? Da on iznosi ovakve nedokazane optužbe, da raspravu ovako spušta na lični nivo, nazivajući nekoga fukarom, go vn etom, vrijeđa njegov fizički izgled i sl.?sasagmp je napisao/la: Interesantno opet si opterecen likom i delom "kvaziintelektualca".Ne primetih da si kopirao Cokijev tekst i da si komentarisao isti na stranama KKCZBG.Slucajnost ili ne...
Bravo "kvaziintelektualce",spustaj demagoge i intelektualce.Dzaba skole,fakulteti kada britko pero Dukljanina pogadja u centar.
Jel se ti pravis blesav ili si stvarno blesav?
Covic posten covek?Za mene je svako fukara ko se obogatio na tudji racun,a pogotovo je **** onaj ko se obogatio na racun nesrecnog naroda sa Kosova i za to nije odgovarao.No polako lecice sve na svoje kad tad.
Mislis da su od profesorke plate nikle 3 hale i sve ostalo sto Coki poseduje?Prodavao je ideale,menjao misljenja zarad interesa,preletao iz SPS-a/Jula u DOS,sada se lize sa Naprednjacima....mislim da je i ovaj mali deo bogate biografije Cokija dovoljan da bude tas koji ce ojacati Duletove recenice.
Covic posten covek?Za mene je svako fukara ko se obogatio na tudji racun,a pogotovo je **** onaj ko se obogatio na racun nesrecnog naroda sa Kosova i za to nije odgovarao.No polako lecice sve na svoje kad tad.
Mislis da su od profesorke plate nikle 3 hale i sve ostalo sto Coki poseduje?Prodavao je ideale,menjao misljenja zarad interesa,preletao iz SPS-a/Jula u DOS,sada se lize sa Naprednjacima....mislim da je i ovaj mali deo bogate biografije Cokija dovoljan da bude tas koji ce ojacati Duletove recenice.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.