Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

emir79
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la emir79 » 24 avg 2012, 16:23

harishp je napisao/la:Problem je sto je Conte bio ta pokretacka snaga Juvea,njega nema kad ce se vratiti ne zna se.
Dzeko je ta karika koja fali u Juveu i legao bi k'o budali samara.A liga je malo ofalila,ali su ljudi opet u vrhu i jos jedan kakav trofej Dzeki u toj ligi nebi skodio.I onda u Spaniju da upotpuni kolekciju :mrgreen:
I na kraju,nek zavrsi u Francuskoj ,ode u PSG i pokupi pare i osvoji titulu.Tako bi kompletiro ligu 5 :mrgreen:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 24 avg 2012, 16:33

Vidjecete kad Mancini sada u nedjelju bude igrao sa jednim napadačem, Staviće Teveza a Dzeku na klupu! Živi bili pa vidjeli, Mancini je to!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 avg 2012, 16:44

emir79 je napisao/la:
harishp je napisao/la:Problem je sto je Conte bio ta pokretacka snaga Juvea,njega nema kad ce se vratiti ne zna se.
Dzeko je ta karika koja fali u Juveu i legao bi k'o budali samara.A liga je malo ofalila,ali su ljudi opet u vrhu i jos jedan kakav trofej Dzeki u toj ligi nebi skodio.I onda u Spaniju da upotpuni kolekciju :mrgreen:
I na kraju,nek zavrsi u Francuskoj ,ode u PSG i pokupi pare i osvoji titulu.Tako bi kompletiro ligu 5 :mrgreen:
Jok ,morao bi u Porto ili Benfiku da bi kompletirao.
Jer Francuska vise nije u ligi petice.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 24 avg 2012, 17:26

Upravu si Conte je to sto je i dovelo do ovako naglog izdizanja Juventusa kroz jednu sezonu koju su spektakularno zavrsili bez poraza a njega sada nema, odsustvo ce trajati manje od 10 mjeseci a postoji mogucnost da se skorz ukine suspenzija. Medutim prvo Conte moze trenirati ekipu sto je jako bitno tako da se uopste nece toliko odraziti na sami stil i igru a drugo njega je nasljedio njegov pomocnik koji je potpuno isti on, i takoder moze obaviti vrlo dobar posao sto se tice motivacije igraca a to je mozda i glavni razlog zasto je Juve igrao kako jeste. Definitivno ce Conte izvuci najbolje iz Edina i uvjeren sam da to moze odraditi bolje od bilo kojeg trenera u ekipama koje su u opticaju ;)

Edin ce to naravno prenijeti i na reprezentaciju zelju, borbenost, zalaganje jer jednostavno Conte tako utice na igrace.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Vidal
Kontakt:

Post Postao/la Vidal » 24 avg 2012, 18:48

Monolog je napisao/la:Jovetić je najbolji napadač, jer igra u talijanskoj ligi, a i Conte ga je nahvalio. :mrgreen:
Nisi smiješan ni sekunde. :roll: Sve manje i manje te poštujem.

- Jovetić ima veliki potencijal i da nije imao problema sa povredama on bi daleko dogurao. Samo oni koji nisu upoznati sa dešavanjima oko Jovetića(većina vas) može pričati o njemu u negativnom kontekstu.

- Ovo nije tema o Jovetiću već o Džeki. Što se tiče njegovog navodnog prelaska u Juve, ne bih ga volio vidjeti u Juventusu. Ima brdo boljih napadača od njega.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 24 avg 2012, 20:16

Vidal je napisao/la:Ima brdo boljih napadača od njega.
Zasto tako skromno, samo brdo... Najmanje planeta, suncani sistem, mozda galaksija boljih napadaca od najskupljeg transfera Bundeslige od njenog postojanja.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 24 avg 2012, 20:22

Vidal je napisao/la:
Monolog je napisao/la:Jovetić je najbolji napadač, jer igra u talijanskoj ligi, a i Conte ga je nahvalio. :mrgreen:

- Jovetić ima veliki potencijal i da nije imao problema sa povredama on bi daleko dogurao. Samo oni koji nisu upoznati sa dešavanjima oko Jovetića(većina vas) može pričati o njemu u negativnom kontekstu.

- Ovo nije tema o Jovetiću već o Džeki. Što se tiče njegovog navodnog prelaska u Juve, ne bih ga volio vidjeti u Juventusu. Ima brdo boljih napadača od njega.
Jovetić ima vise fudbalskog talenta u jednoj nozi nego Dzeko u obje, da budemo realni.
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 24 avg 2012, 20:24

Na ovu temu se ne smije bez abdesta ulazit', mogu se pokupit' sihiri, ne daj Bože.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 24 avg 2012, 20:26

Juvelandia je napisao/la:
Vidal je napisao/la:

Jovetić ima vise fudbalskog talenta u jednoj nozi nego Dzeko u obje, da budemo realni.

Begovic je 808823867348938 puta bolji golman od Jovetica, da budemo realni.
Zasto poredite razlicite igrace? Dzeko ima dovoljno znanja i talenta da bude proglasen za najboljeg igraca Bundeslige, osvoji listu strijelaca i to sve sa 23 godine. Evo sad je i osvojio englesku premier league, bio je igrac mjeseca u avgustu prosle sezone, dao je prilican doprinos.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 24 avg 2012, 20:31

Juvelandia je napisao/la: Jovetić ima vise fudbalskog talenta u jednoj nozi nego Dzeko u obje, da budemo realni.
pretpostavljam tako ces isto pricati i nakon sto Edin predje u Italiju, a ova smlata se ne snadje u Engleskoj
15.10 - 15.06 ...

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 24 avg 2012, 20:32

calcio je napisao/la:

Begovic je 808823867348938 puta bolji golman od Jovetica, da budemo realni.
Zasto poredite razlicite igrace? Dzeko ima dovoljno znanja i talenta da bude proglasen za najboljeg igraca Bundeslige, osvoji listu strijelaca i to sve sa 23 godine. Evo sad je i osvojio englesku premier league, bio je igrac mjeseca u avgustu prosle sezone, dao je prilican doprinos.
zato ti i kazem "fudbalskog talenta". Ono sto Jovetić moze Dzeko nema teorije da uradi, to sto u danasnje vrijeme su na cijeni robusni napadaci ne mora znacit da ja moram smatrat centarfora koji zabija konstantno golove boljim fudbalerom od onog koji svojim potezima te zadivi.Uvijek sam vise cijenio onaj pravi fudbal alla Iniesta, kreativnost, ideju, fintu, kontrolu, pregled igre, izbacivanje igraca, vic igru,to je za mene pravi fudbaler a ne neki jaki lik koji ima dobru zavrsnicu.Ali davno smo usli u eru modernog fudbala i meni je to jasno.Kraj price.

evo da ti kazem da Jovetić ima vise fudbalskog talenta u jednoj noze nego Trezeguet u dvije.Iako mi je Trezeguet legenda, al ja znam sta cijenim i sta mi je magija i fudbalski talent.Opet, kraj price.
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 24 avg 2012, 20:42

Jeste dosadni u p.izdu materinu :roll:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 24 avg 2012, 20:43

@Juvelandia, ne znam samo zasto i kako krenu ova prica o poredjenju Jovetica sa Dzekom, dva razlicita tipa igraca. Ako ces porediti sa nekim onda ga poredi sa Misimovicem, a mislim da Miske ima vise talenta od Stevana, ali ovaj drugi je mozda pokretljiviji sto ce mu vise koristiti u karijeri.

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 24 avg 2012, 21:20

I've never seen a country so nationalist as Bosnia. Every video and newspost Dzeko fans have to spam "DZEKO!" Quite annoying.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 24 avg 2012, 21:30

neo je napisao/la:
I've never seen a country so nationalist as Bosnia. Every video and newspost Dzeko fans have to spam "DZEKO!" Quite annoying.
:mrgreen:
smijesno ali i tuzno u isto vrijeme, imamo stvarno mnogo takvih spamera

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 24 avg 2012, 21:32

Istina, to sam i ja primjetio, na svaku vijest o Džeki, ili gol, ili neki video, odmah dole u komentarima Džeko !!!
Hebi ga, ljudi se ponose i diče nečim što prije nismo imali, ne mogu nas stranci razumjeti, kada nisu nikada bili u poziciji u kojoj smo mi sada, a niti ćemo mi ikada biti u njihovoj poziciji. :lol:

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 24 avg 2012, 21:34

pa ponosi se medju svoja cetiri zida, sta ima cijeli internet znati :lol:

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 24 avg 2012, 21:35

Oni misle da je to cool, da su i oni ambasadori Bosne, čim ga toliko pominju :lol:

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 24 avg 2012, 23:21

Uporedjujete dva potpuno razlicita napadaca, ako se Jovetic uopste moze nazvati napadacem. Dzeko je klasicna 9-ka, centarfor, igrac na koga idu lopte i koji zabija golova. Jovetic je tip napadaca koji dosta trci, dijeli lopte, razigrava suigrace, odnosno, vise je ofanzivni vezni nego napadac.

Mancini je danas ponovo odbacio mogucnost da proda Dzeku. Ako je vjerovati njemu, onda Dzeko nece nigdje do zime, jer treba biti tu dok se Aguero u potpunosti ne vrati. Dakle i Jovetic ce jos igrati u Fiorentini. Ukoliko Stevan dodje u City, onda Dzeko vjerovatno ide.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 avg 2012, 01:39

el-fighter je napisao/la:Uporedjujete dva potpuno razlicita napadaca, ako se Jovetic uopste moze nazvati napadacem. Dzeko je klasicna 9-ka, centarfor, igrac na koga idu lopte i koji zabija golova. Jovetic je tip napadaca koji dosta trci, dijeli lopte, razigrava suigrace, odnosno, vise je ofanzivni vezni nego napadac.

Mancini je danas ponovo odbacio mogucnost da proda Dzeku. Ako je vjerovati njemu, onda Dzeko nece nigdje do zime, jer treba biti tu dok se Aguero u potpunosti ne vrati. Dakle i Jovetic ce jos igrati u Fiorentini. Ukoliko Stevan dodje u City, onda Dzeko vjerovatno ide.
Da je Mancini Pinokio sad bi otvorio transverzalu do mjeseca preko njegovog nosa.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.