Tajna tajna.. Vasilic potpisuje za Sochaux, nikakve druge lige kao sto su navelichampions1921 je napisao/la:Sto obrisaste one postove o VasilicuTo opet neke stvari obavijene velom tajne
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
http: //fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub !
Volimo tebe..
Volimo tebe..
- champions1921
Masala, masala.. A koliko smo mi jaki je dokaz da nam takav igrac sjedi na klupiDirekt je napisao/la:Tajna tajna.. Vasilic potpisuje za Sochaux, nikakve druge lige kao sto su navelichampions1921 je napisao/la:Sto obrisaste one postove o VasilicuTo opet neke stvari obavijene velom tajne
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 24 avg 2012, 20:15, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!
Prije cemo stadion dobiti nego da on direktno ode iz Zelje u soso... mislim da je opet supljak.
100% provjerena info !damirfile je napisao/la:Prije cemo stadion dobiti nego da on direktno ode iz Zelje u soso... mislim da je opet supljak.
Volimo tebe..
Volimo tebe..
- champions1921
Odoh ja do Grbavice pitati Fatu..damirfile je napisao/la:Prije cemo stadion dobiti nego da on direktno ode iz Zelje u soso... mislim da je opet supljak.
BUDI ŽELJO !!!
Pa druze Fata mi je i reklachampions1921 je napisao/la:Odoh ja do Grbavice pitati Fatu..damirfile je napisao/la:Prije cemo stadion dobiti nego da on direktno ode iz Zelje u soso... mislim da je opet supljak.Ako iko zna, zna ona
Moj najpouzdaniji izvor..
Volimo tebe..
Volimo tebe..
Ovdje se vise ne zna kad je ozbiljno kad je zezancija,izgleda da sam jedan od onih koji su nasjeli na tu pricu. Vratit cu vam ovo 
- champions1921
E ako je Fata rekla onda nema dilemeDirekt je napisao/la:Pa druze Fata mi je i reklachampions1921 je napisao/la:Odoh ja do Grbavice pitati Fatu..damirfile je napisao/la:Prije cemo stadion dobiti nego da on direktno ode iz Zelje u soso... mislim da je opet supljak.Ako iko zna, zna ona
Moj najpouzdaniji izvor..
Uzmimam kesu, uzimam papir. Pogledam desno kad ono Fata. Đes Fato, odmah mi u pricu. Kaze Vasa u sošo, i PSG ga trazio ali oni ponudili vecu platu. Ma dobar je i Sošo, ko mu ebe mater
(ovo zadnje je Fata rekla)
BUDI ŽELJO !!!
- champions1921
aleksandar_veliki je napisao/la:Toliko o SochauxuDirekt je napisao/la:Tajna tajna.. Vasilic potpisuje za Sochaux, nikakve druge lige kao sto su navelichampions1921 je napisao/la:Sto obrisaste one postove o VasilicuTo opet neke stvari obavijene velom tajne
![]()
http://sportsport.ba/bh_fudbal/vasilic- ... vala/86628" onclick="window.open(this.href);return false;
coA vidis da se glupiramo.. Hoce li klub imati kakvog hajra
BUDI ŽELJO !!!
Dobit cemo nesto parica od Vasilica to je sigurno, ali nista puno.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
treba prodati igraca od 32 godine nemoze to svako to treba priznati..svi smo mi veca 
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
"Ovim putem se želim zahvaliti menadžeru Amaru Osimu, koji mi je izašao u suret i pustio me da odem na probu. Doista sam presretan što sam sarađivao i još uvijek sarađujem sa Osimom. Igrač sam Željezničara još uvijek i sutra ću sa ekipom otputovati za Međugorje.
Nevjerujem da cemo ista dobiti.
Nevjerujem da cemo ista dobiti.
NO PYRO NO PARTY
Ako je pod ugovorom trebali biste sta dobit makar 50 000 eura
Vasilić je zaslužio da ode ako treba i bez para. Nek' čovjek sebi i porodici osigura egzistenciju.
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Potpis!!ipetm je napisao/la:Vasilić je zaslužio da ode ako treba i bez para. Nek' čovjek sebi i porodici osigura egzistenciju.
- Amoxicillin
- Kontakt:
potpis! Veoma zahvalan igrač!ipetm je napisao/la:Vasilić je zaslužio da ode ako treba i bez para. Nek' čovjek sebi i porodici osigura egzistenciju.
PS: kako li će se snać sa francuskim
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
Haj nek i ode bez ostet ,al iskreno tako mi nikad necmo postat profesionalna liga.Da nema ugovora pa nek ide gdje hoce.Al igraca pod ugovor pustat bez marka eto sam zato sto je vec blize zalasku karjere pa da sta para zaradi.Govorim o cjelokupnom Bh trzsitu mora se bit drskije,mlade pustamo za gledano globalno fudbalsko trziste za sicu,a starije haj nekidu da se obezbijede. Moje misljenje treba se uvijek gledat interes klub i tek tad ce biti nekog napredka. Svako ko je odlucio da se bavi fudbalom znao je da nije za cijeli zivot jes malo hladnokrvno al sta treba dase klub interesuje jel ko za zivot zaradio. Evo i u ovakvim primjerima se vidi zasto je kod nas fudbal los
ma snaći će se, ne boj se tiAmoxicillin je napisao/la:potpis! Veoma zahvalan igrač!ipetm je napisao/la:Vasilić je zaslužio da ode ako treba i bez para. Nek' čovjek sebi i porodici osigura egzistenciju.
PS: kako li će se snać sa francuskimJe suis...
sretno Vasiliću dalje i hvala mu za vrijeme provedeno u klubu !
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Nije dzabe uzece se nesto simbolicno!TRUST je napisao/la:Haj nek i ode bez ostet ,al iskreno tako mi nikad necmo postat profesionalna liga.Da nema ugovora pa nek ide gdje hoce.Al igraca pod ugovor pustat bez marka eto sam zato sto je vec blize zalasku karjere pa da sta para zaradi.Govorim o cjelokupnom Bh trzsitu mora se bit drskije,mlade pustamo za gledano globalno fudbalsko trziste za sicu,a starije haj nekidu da se obezbijede. Moje misljenje treba se uvijek gledat interes klub i tek tad ce biti nekog napredka. Svako ko je odlucio da se bavi fudbalom znao je da nije za cijeli zivot jes malo hladnokrvno al sta treba dase klub interesuje jel ko za zivot zaradio. Evo i u ovakvim primjerima se vidi zasto je kod nas fudbal los
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Cisto sumnjam da ce otici dzaba.Ode vasilic ,kerla povrijedjen nemamo zamjene u zadnjoj liniji reba nam jedan igrac.
Trenutno korisnika/ca: b00t, Lokomotifa, MukiBek i 45 gostiju.