Pa sta bi i da ima na tv-u kad u to vrijeme prenose turske sapunice,osim ako imas rezervni tv.
fakat gdje VanBasten?
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma ovo je zajebancija, lozi nas frajer, sta vam je.azizmpj je napisao/la:
znam buraz, ali neda mi supruga...kako sam se ozenio nisam bio na utakmici ...evo sad ce dvije godine
...
Cim sam ja pesimista, pobjedjujemoHigh je napisao/la:Dosta te.
Sarajlijc@ je napisao/la:Ja bih je ubio brate![]()
Braco sta nam je sa VanBastenom?
Vamos je napisao/la:Ma ovo je zajebancija, lozi nas frajer, sta vam je.azizmpj je napisao/la:
znam buraz, ali neda mi supruga...kako sam se ozenio nisam bio na utakmici ...evo sad ce dvije godine
...
Napokon pravo Hordanje sutra na Otoci![]()
. Jeste da ce biti 40 c, ali sta fali...skidanje do pasa i "samba" zagarantovano
kupus army je napisao/la:Sva sreca,pa nisi papucar
ok hvala , nije mi daleko otoko (10 min pjeske) ali da ne izlazim bezzeqraf187 je napisao/la:drug,bila je info da kapije i prodaja ulaznica pocinju u 15h
hehehe,da nismo komsije? i meni treba 10 min pjeske,hehehe.......vjerujem da na Olimpic ne moze nista,boba nam je minimalno,a zasto ne i sve tri.........payton je napisao/la:ok hvala , nije mi daleko otoko (10 min pjeske) ali da ne izlazim bezzeqraf187 je napisao/la:drug,bila je info da kapije i prodaja ulaznica pocinju u 15h
hrabro i jako danas , jest da je dzehenem ali ovo se mora uzeti za ostanak na 1 mjestu tabele
ima gracic u bakijama link danasdiplomatija je napisao/la:hoce li biti kakvog linka za raju iz pilane, da i mi uzivamo u vasoj predstavi, pozdrav
qraf187 je napisao/la:hehehe,da nismo komsije? i meni treba 10 min pjeske,hehehe.......vjerujem da na Olimpic ne moze nista,boba nam je minimalno,a zasto ne i sve tri.........payton je napisao/la:ok hvala , nije mi daleko otoko (10 min pjeske) ali da ne izlazim bezzeqraf187 je napisao/la:drug,bila je info da kapije i prodaja ulaznica pocinju u 15h
hrabro i jako danas , jest da je dzehenem ali ovo se mora uzeti za ostanak na 1 mjestu tabele
Trenutno korisnika/ca: Bistrik, Bonton, bordobijeli i 22 gosta.