FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

krcko
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la krcko » 02 okt 2009, 07:46

cappy je napisao/la:BALJAK: UPRAVA NIJE KRIVA ZA SLABE IGRE

:o :o :o :o :o :o :o :o

Ma jok baljak krivi smo mi navijaci sto smo protiv vas...
Ma jok JA sam kriv hahahha.Kako ga nije stid ono izjaviti.Ma svak sa sebe skida odgovornost,eto strucni stab trazi pojacanja pa ce BALJAK dovesti.Ne moze on ni nanu u dimijama dovesti kad je ljakse.Raja kad vam kazem SVI ONI pusu u istu frulu.I neko je gore lijepo konstatovao dok ne podjele pare od evrope nece ni otici.

L!k@
Kontakt:

Post Postao/la L!k@ » 02 okt 2009, 07:53

Mirsad Alihodžić ne razumije navijače!

Ki­ksom u Ku­pu pro­tiv Zrinj­skog na Ko­še­vu, iona­ko po­lju­lja­na atmo­sfe­ra u «bor­do» ta­bo­ru, još vi­še je na­ru­še­na i to u naj­go­re mo­gu­će vri­je­me ka­da Sa­ra­je­vo oče­ku­ju tri te­ška gos­to­va­nja u ni­zu. Prvo je na­re­dne su­bo­te u Ši­ro­kom, za­tim u sri­je­du (7.10.) na re­vanš pro­tiv Zrinj­skog u Mos­ta­ru, a na­kon to­ga (11.10.) sli­je­di "gos­to­va­nje" Olim­pi­ku na Grba­vi­ci (za­os­ta­la uta­kmi­ca iz 4. ko­la Pre­mi­jer li­ge).

Kad se još uzme u ob­zir da je ne­ko­li­ko prvo­ti­ma­ca po­vri­je­đe­no (Ha­džić, Tor­lak, Ihti­ja­re­vić...), a da ade­kva­tnih za­mje­na za ove fu­dba­le­re ne­ma, si­tu­aci­ja tim pos­ta­je još te­ža. Na su­sre­tu pro­tiv Zrinj­skog na­vi­ja­či su na­kon dos­ta du­go vre­me­na, po­red skan­di­ra­nja, i «na­pi­sa­li» po­ko­ju ri­ječ. Po­red 90-mi­nu­tnog žes­to­kog pro­tes­ta pro­tiv (ne)ra­da Upra­ve klu­ba, naj­va­tre­ni­je pris­ta­li­ce «bor­do» ti­ma iz­vje­si­le su i po­ve­ći tran­spa­rent na sje­ver­noj tri­bi­ni na ko­jem je pi­sa­lo "Ba­ljak + Ali­ho­džić + Mer­da­no­vić, odla­zi­te pa­ra­zi­ti klu­ba!" po ko zna ko­ji put stav­lja­ju­ći do zna­nja ko­ga sma­tra­ju gla­vnim kriv­cem za tre­nu­tni loš pla­sman u prven­stvu.

Mir­sad Ali­ho­džić ko­ji, ka­ko nam je re­kao, ni­je vi­še ge­ne­ral­ni se­kre­tar klu­ba ne­go obi­čan vo­lon­ter, ka­že da ne ra­zu­mi­je pro­tes­te na­vi­ja­ča. "Sva­ko ima pra­vo na svo­je miš­lje­nje, pa ta­ko i na­vi­ja­či. Me­ni sa­mo ni­je ja­sno šta oni za­is­ta že­le, jer nji­ho­vi pro­tes­ti ni­su ar­gu­men­to­va­ni. Što se me­ne li­čno ti­če, ne­da­vno sam na­pus­tio fun­kci­ju se­kre­ta­ra i sad sam obi­čni vo­lon­ter. Ako ima ne­ko da bo­lje ra­di taj po­sao, buj­rum " - opu­šte­no i hla­dno od­go­vo­rio nam je Ali­ho­džić.

Mo­žda su po­je­din­ci u Upra­vi po­put Ali­ho­dži­ća još uvi­jek pod utis­kom dos­ta us­pje­šne lje­tne euro - tur­ne­je. Nji­ho­ve izja­ve po me­di­ji­ma u po­slje­dnje vri­je­me alu­di­ra­ju na to da oni uo­pće ne­ma­ju poj­ma na ko­jem se mjes­tu na ta­be­li Sa­ra­je­vo na­la­zi i da ni­su pri­mje­ti­li da se od ovo­go­diš­njih bh. pred­sta­vni­ka u euro ta­kmi­če­nji­ma je­di­no još tim s Ko­še­va ni­je opo­ra­vio od bo­les­ti zva­ne Evro­pa!

UEFA pla­ća na kra­ju go­di­ne

Mir­sad Ali­ho­džić nam je ka­zao i da nov­ča­na na­gra­da od UEFA-e za nas­tu­pe u pret­ko­li­ma Euro­li­ge tre­ba da "le­gne" kra­jem go­di­ne. "Ra­di se o po­za­ma­šnoj su­mi, ali ne bih da se igram s broj­ka­ma dok ne vi­di­mo o ko­li­ko ta­čno nov­ca se ra­di. Tre­ba is­ta­ći da je i po­slje­dnji fe­ning za­ra­đen od pro­da­je Da­li­bo­ra Pan­dže već oda­vno u op­ti­ca­ju, a ko­li­ko znam, ovih da­na igra­či tre­ba da pri­me sep­tem­bar­ske pla­te" - ka­zao nam je Ali­ho­džić.

Izvor: san.ba
Nikad se nismo furali, a oduvijek smo FURKA!!! HzsA since 1987

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 02 okt 2009, 09:06

JAO KOJA SU OVO BURAD MAJKO MILA,DEBELA A PRAZNA....al u njihovim izjavama se vidi strah,i to je dobro....uskoro ce moliti da odu :D
mi smo tu i **** vam mame,nedamo vam da unistite sveeeeeeeeeeeeeeeeee
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 02 okt 2009, 09:21

Nema vise rijeci za njihove komentare.. Cuj nema ko doci pa ima milion ljudi sposobnijih od njih da naprave nesto sto su oni zasrali.. al treba ostati smiren i vidjeti sta ce biti protiv Sirokog ..ako tu zijanimo al hocemo to je zasigurno posto smo u velikoj katastrofi i neznam hocemo li moci misliti na bod tamo..

Valjda ce nam igraci pokloniti nesto za rodendan u listici (Y).

p.s MI NIKAD ODUSTATI NECEMO! Uvijek cemo biti uz Sarajevo pa kako god bude

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 02 okt 2009, 12:19

je li vam dosta 3 komada? ;)

salim se..bit ce dobra tekma..teska..nama puno igrača fali...
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 02 okt 2009, 13:00

vama fali puno igraca a nasim igracima fali puno u glavi,cim izadju iz kantona sarajevo zaborave igrati..(iako ni u zadnje vrijeme kuci nisu nista bolji).....ja se dole ISKRENO nicemu nenadam....izgubit cemo,lagano,al et neki djavo neda mira,pa ce biti spremanje,40 km ode u nepovrat,,,,,al jbg.....tako je kad bolujes od nekih boesti :mrgreen:
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 02 okt 2009, 17:26

jeli postavljen link za navijanje protiv zrinjskog
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 02 okt 2009, 17:27

irfan41 je napisao/la:jeli postavljen link za navijanje protiv zrinjskog
Bice ubrzo.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 02 okt 2009, 17:29

Butmiran je napisao/la:
Bice ubrzo.
zbog ovakog pitanje protiv celika su me banovali na fksinfo. jos 5 dana sam banovan
ja navij'o sam za vas!

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 02 okt 2009, 18:27

e **** ja mater svima njima u upravi, pa kako ne kontaju da moraju otići, pa isti su ko onaj munib i ostali u savezu ako nisu gori od njih :twisted: :evil: :evil: čovjek ostane bez komentara kad čita njihove izjave :roll: :roll: ja fakat više nema snage da komentarišem (ne)rad uprave
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 02 okt 2009, 19:23

Mirza_Hordas je napisao/la:e **** ja mater svima njima u upravi, pa kako ne kontaju da moraju otići, pa isti su ko onaj munib i ostali u savezu ako nisu gori od njih :twisted: :evil: :evil: čovjek ostane bez komentara kad čita njihove izjave :roll: :roll: ja fakat više nema snage da komentarišem (ne)rad uprave
mislim da bi trebali razgovarati sa igracima i traziti od njih da bojkotuju utakmice, pa neak im nema ko igrati, neka izgubimo svaku utakmicu 3-0 ali ce nakon 5 tekmi otici uprava, a znam da bi tesko uspjeli igrace nagovoriti na to, i da igraci moraju nesto zaradjivati, ali uprava svaku tekmu MINIMALNO zaradi 10.000 KM, dvije tekme u mjesecu, nasih para koje dajemo za karte ako treba dati cemo njima svake subote, i plus sto istinski hordasi idu na gostovanjima mozemo i to dati samo da bojkotuju da igraju, znam da je ovo tesko skoro i nemoguce izvodivo al bi bilo efikasno
ja navij'o sam za vas!

Semirr
Kontakt:

Post Postao/la Semirr » 02 okt 2009, 19:34

moze li neko postavit klip hordanja protiv Svinjskog

UPRAVA NAPOLJE

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 02 okt 2009, 19:41

Semirr je napisao/la:moze li neko postavit klip hordanja protiv Svinjskog

UPRAVA NAPOLJE
Procitaj gore.. :S

Uskoro kad postavi bit ce ovdje prvi :D

spaha
Kontakt:

Post Postao/la spaha » 02 okt 2009, 20:18

"Vidite, nije ni to do nas. Neka štručni štab kaže kojeg igrača hoće i mi ćemo ga dovesti. Znači sve je do njih, nama neka samo dostave listu pojačanja i mi odmah krećemo na posao" rekao je diektor Sarajeva Nihad Baljak

pa ovo nema ni u barceloni :o
UPRAVA ZDRA"O!!!!!!!!!!

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 02 okt 2009, 20:39

Evo slike

==> http://www.fksinfo.com/galerija/categor ... d7e4179583

Evo video :

==>

UZIVAJTE !

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 02 okt 2009, 22:38

Respektiva je napisao/la:Evo slike

==> http://www.fksinfo.com/galerija/categor ... d7e4179583

Evo video :

==>

UZIVAJTE !
jedina svijetla tačka u klubu 8-)
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 02 okt 2009, 22:46

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO !

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 03 okt 2009, 01:05

BATISTUTA GABRIJELE ZA TEBE JE ŠKORO PELE 8-)

KRALJ!!!

krcko
Kontakt:

Post Postao/la krcko » 03 okt 2009, 07:46

Madafaka je napisao/la:

BATISTUTA GABRIJELE ZA TEBE JE ŠKORO PELE 8-)

KRALJ!!!
ALENE KRALJU.Najaca je zadnja recenica hahahaha.Vratio bih se da spavam i da se nikada ne probudim.Samo ovakva ljubav prema klubu je istinska i sa tom ljubavlju se odnosi prema klubu.LJUBAV JE SAMO JEDNA.FCS.

pape
Kontakt:

Post Postao/la pape » 03 okt 2009, 09:50

irfan41 je napisao/la:
Butmiran je napisao/la:
Bice ubrzo.
zbog ovakog pitanje protiv celika su me banovali na fksinfo. jos 5 dana sam banovan
ma ovi sa fksinfo su smješni za šta ljude banuju treba ukinuti stranici pa neka klikera igraju
SAFET SUŠIĆ

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Lecler, mnon46, riki46, supervizor, UltraNorth, Venom i 48 gostiju.