jel ovo arena koja je u sklopu kablovske HS, imam arenu 1 al nezz jel to to jer piše arenasport hr???samozeljo1987 je napisao/la:
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jel to isti kanal na kojem su i do sad bili prenosi il je ovo neki drugi ?
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
nije ba, ovo je hrvatska arena, vidite sta pise arena hr, spustite se malo nize, pise arena sport samo, i tu treba biti prenos, al ga nema, nema hs kablovska u ponudi ovu arenu, samo srpskuexbabilon je napisao/la:Jel to isti kanal na kojem su i do sad bili prenosi il je ovo neki drugi ?
Za zivot cijeli!
A što bi onda hrvati gledali našu ligu, a mi u BiH ne možemo gledati ? Nema logike.
DRUG NEBI TI PUNCA
Samo nek nije kako treba, ne znam ko ima hrvatsku arenu u standardnom kablovskom paketu, smiješno ba. Haj nema veze za ovu utakmicu, ali sam se nadao da će svako kolo po jedna utakmica bit na Areni, al očigledno da će BHT opet biti jedini izvor.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:nije ba, ovo je hrvatska arena, vidite sta pise arena hr, spustite se malo nize, pise arena sport samo, i tu treba biti prenos, al ga nema, nema hs kablovska u ponudi ovu arenu, samo srpskuexbabilon je napisao/la:Jel to isti kanal na kojem su i do sad bili prenosi il je ovo neki drugi ?
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Na Srbijanskoj Areni direktan prenos Dinama a na Hrv. da bude snimak. Nidje veze ko i za ovo. Ako pise i na jednoj onda ce biti na obje.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:nije ba, ovo je hrvatska arena, vidite sta pise arena hr, spustite se malo nize, pise arena sport samo, i tu treba biti prenos, al ga nema, nema hs kablovska u ponudi ovu arenu, samo srpskuexbabilon je napisao/la:Jel to isti kanal na kojem su i do sad bili prenosi il je ovo neki drugi ?

NEW YORK - PARIS - PECKHAM
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Nece biti na obje, jeste li vi coravi il sta ste? Znam i ja da nema logike, al sta ces, nije do nas, nego do odgovornih ljudi u areni, arenu hrvatsku ima moja tv, i ko ima moju tv moci ce gledati sarajevo, mi koji imamo hs kablovsku, necemo moci gledati sarajevo, jer nemamo taj kanal, a na ovom sto imamo se ne radi prenos, jasno ko dan, sta komplikujete bezveze
Za zivot cijeli!
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Pa sto prenose nasu ligu nego radi nas. Da nece mozda ljudi u Hrvatskoj gledat?
Ja i ti po pare!
Ja i ti po pare!

NEW YORK - PARIS - PECKHAM
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
http://pokit.org/get/?98b2034e954753fa7 ... f91acf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;Alfa_Muzijak je napisao/la:Pa sto prenose nasu ligu nego radi nas. Da nece mozda ljudi u Hrvatskoj gledat?
Ja i ti po pare!
arena 2 hrvatska prenosi dinamo uzivo
ne znam te, pa necu da me zayebes za pare

Za zivot cijeli!
izvinite sto smaram, jel ova arena hr ovaj program sto ima na moja web tv ??? il' je neki drugi???ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Nece biti na obje, jeste li vi coravi il sta ste? Znam i ja da nema logike, al sta ces, nije do nas, nego do odgovornih ljudi u areni, arenu hrvatsku ima moja tv, i ko ima moju tv moci ce gledati sarajevo, mi koji imamo hs kablovsku, necemo moci gledati sarajevo, jer nemamo taj kanal, a na ovom sto imamo se ne radi prenos, jasno ko dan, sta komplikujete bezveze
hvala
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
ja imam arenu 1,2,3,4...i arenu hr1..nigdje ne vidim ovu tekmu u programskoj semi....hocu li ba moci gledati na nekim od navedenih kanala il necu...hebo ga vise arene drage...ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Nece biti na obje, jeste li vi coravi il sta ste? Znam i ja da nema logike, al sta ces, nije do nas, nego do odgovornih ljudi u areni, arenu hrvatsku ima moja tv, i ko ima moju tv moci ce gledati sarajevo, mi koji imamo hs kablovsku, necemo moci gledati sarajevo, jer nemamo taj kanal, a na ovom sto imamo se ne radi prenos, jasno ko dan, sta komplikujete bezveze
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
jest da me yebete al nema veze
momak je gore postavio sliku gdje se vidi da ima prenos na areni hrvatskoj, socrates ti kazes da imas to, i moci ces gledati, a za ovog momka iznad tebe, jeste to je ta

momak je gore postavio sliku gdje se vidi da ima prenos na areni hrvatskoj, socrates ti kazes da imas to, i moci ces gledati, a za ovog momka iznad tebe, jeste to je ta
Za zivot cijeli!
-
- Kontakt:
evo ja imam paket moja tv i na njoj ima arena 1 hrvatska i na ttx u 5h snimak atletike lausanne dijamantna liga
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
http://i47.tinypic.com/spzqd5.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;bordobijeli je napisao/la:evo ja imam paket moja tv i na njoj ima arena 1 hrvatska i na ttx u 5h snimak atletike lausanne dijamantna liga
http://www.mojatv.ba/lista_programa.html" onclick="window.open(this.href);return false; pod brojem 79
Za zivot cijeli!
bravo...o tome i ja pricam,i kod mene isto na areni hr1 atletika..a ovaj gore prikazuje da je tekma...a konfuzije bez potrebe...cccccbordobijeli je napisao/la:evo ja imam paket moja tv i na njoj ima arena 1 hrvatska i na ttx u 5h snimak atletike lausanne dijamantna liga
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
onda im nije tacan pregled programasocrates je napisao/la:bravo...o tome i ja pricam,i kod mene isto na areni hr1 atletika..a ovaj gore prikazuje da je tekma...a konfuzije bez potrebe...cccccbordobijeli je napisao/la:evo ja imam paket moja tv i na njoj ima arena 1 hrvatska i na ttx u 5h snimak atletike lausanne dijamantna liga
Za zivot cijeli!
-
- Kontakt:
ne znam kad je ovo postavljeno al ja evo gledam sada pregled programa arene **** hrvatske i pise da je snimak atletike u 5hThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:http://i47.tinypic.com/spzqd5.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;bordobijeli je napisao/la:evo ja imam paket moja tv i na njoj ima arena 1 hrvatska i na ttx u 5h snimak atletike lausanne dijamantna liga
http://www.mojatv.ba/lista_programa.html" onclick="window.open(this.href);return false; pod brojem 79
-
- Kontakt:
http://teve.ba/article/10792/prijenos-u ... c-sarajevo" onclick="window.open(this.href);return false; evo ovdje imate koga intaresuje
- savatihotece
- Kontakt:
Pitari, nije mi drago, ali da vas obradujem. Ko ima arenu sport.rs na kablovskoj sad su najavili prenos u 17h. Nije pisalo na kojoj areni će bit (1,2,3 ili 4) al valjda ste se naučili služiti daljinskim. Hihihi.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
Trenutno korisnika/ca: Fudo, pjankesarajevo i 14 gostiju.