Rekonstrukcija stadiona u BiH
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
sve super, ali zar nisu mogli nacrtati linije i sisati po linijama, oj Bosno 
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
ma nije bitna sada estetika bitno je da se redovno sisa i zaljeva dok se trava 100 posto ne primi za podlogu .a sisanje po spagi ce biti vjerovatno pred utakmicubordo_Sarajevo je napisao/la:sve super, ali zar nisu mogli nacrtati linije i sisati po linijama, oj Bosno
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
biti ce ove linije prave do utakmice,nemojte se vi brinutibordo_Sarajevo je napisao/la:sve super, ali zar nisu mogli nacrtati linije i sisati po linijama, oj Bosno
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Ofarbat ogradu i sredit onaj zid ispod ograde, samo da hoće taj zid srediti, da ne bude onakav kakav je sad. I samo saprati stolice i to je to 
- badblueboylivno
- Kontakt:
Impresivno.
Najjači sportski grad na Balkanu, još vam samo fali hokejaški rink.
Hayley <3
- harison_ford
- Kontakt:
Hej, da znaš da se prošle godine spominjala mogućnost gradnje ledene dvorane. Ozbiljno.badblueboylivno je napisao/la:Impresivno.
- Richardson
- Kontakt:
A rezultati jedna velika 0 
- harison_ford
- Kontakt:
Richardson je napisao/la:A rezultati jedna velika 0
hehe pa u tome i jest kvaka
biće abd
RZ88
IN VLADO WE TRUST !!!
IN VLADO WE TRUST !!!
Pa moguće je, i ja sam tako čuo, da nakon izgradnje Centra za reprezentaciju, ragbi stadiona i potpune rekonstrukcije Bilinog polja, na red dolazi ledena dvorana na Crkvičkom brdu.Edol je napisao/la:Hej, da znaš da se prošle godine spominjala mogućnost gradnje ledene dvorane. Ozbiljno.badblueboylivno je napisao/la:Impresivno.
Čelik Zenica 1945
- harison_ford
- Kontakt:
ja i koji ce ti k u r a c ??? kakva ba ledena dvorana ne treba u ovom gradu vise nista pravit!!!
a poslije ledene dvorane pravi se veliki Hipodrom za utrke prvoklasnih grla na Smetovima
a poslije ledene dvorane pravi se veliki Hipodrom za utrke prvoklasnih grla na Smetovima
RZ88
IN VLADO WE TRUST !!!
IN VLADO WE TRUST !!!
Ne treba, al' tako se pričalo, kao što ne treba ni veće Bilino polje. Neki misle da nam treba radi repke veći, al nikad ne bi bio pun, to ne bi trebalo graditi, jedino ako neko sa strane ne pogura, sama Općina kao do sada nikako. Ja bih se radije orijentisao na kvalitetniji bazen, uz ragbi stadion i ovaj Centar, to bi bilo dosta.harison_ford je napisao/la:ja i koji ce ti k u r a c ??? kakva ba ledena dvorana ne treba u ovom gradu vise nista pravit!!!
Čelik Zenica 1945
- IlPrincipe
- Kontakt:
Treba se orijentisati na zaposljavanjeNimla_RZ je napisao/la:Ne treba, al' tako se pričalo, kao što ne treba ni veće Bilino polje. Neki misle da nam treba radi repke veći, al nikad ne bi bio pun, to ne bi trebalo graditi, jedino ako neko sa strane ne pogura, sama Općina kao do sada nikako. Ja bih se radije orijentisao na kvalitetniji bazen, uz ragbi stadion i ovaj Centar, to bi bilo dosta.harison_ford je napisao/la:ja i koji ce ti k u r a c ??? kakva ba ledena dvorana ne treba u ovom gradu vise nista pravit!!!
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- harison_ford
- Kontakt:
ma @nimla stipu price kakva ba dvorana, to ti nije losa dosjetka za bazene recimo neki komleks napravit na ovom vec postojecem u Crkvicama i to je to, al pazi sad situaciju sto kolega @IlPrincipe navodi đaba ti brate medison skver garden kad narod mane rapa i nigdje niko ne radi...jbt ja se svaki put ibretim kad negdje odem, pa jel moguce da smo mi toliko siromasan grad i da nam je toliko nizak standard zivljenja kad se ja u Mostaru ibretim jer sam pitu platio 2KM a kafu 1,5...znaci bas se isfuram
ovdje treba pravit firme i preduzeca da se omladina pozaposljava, a sportskih terena je, po meni, vala puna kapa
ovdje treba pravit firme i preduzeca da se omladina pozaposljava, a sportskih terena je, po meni, vala puna kapa
RZ88
IN VLADO WE TRUST !!!
IN VLADO WE TRUST !!!
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
Jest da je off-topic al trenutno se pregovora i ponovo pokrece ideja za aqua park u crkvicama....tako da bi pored trening centra imali jedan odlican komplex bazena...
INFO-Općina

INFO-Općina

Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45
Ova sigurnosna ograda koja se posatavlja na bilinom polju, zar nece imati utjecaj na bezproblemno gledanje tkeme??
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Neće, na jugu ista postoji već dugo pa se vidi.Fudo je napisao/la:Ova sigurnosna ograda koja se posatavlja na bilinom polju, zar nece imati utjecaj na bezproblemno gledanje tkeme??
Ne znam ni ja zašto se stavlja, bilo bi bolje bez nje. Mislim da su jedne godine i morali da je skidaju, ne znam zašto je sad vraćaju...
Čelik Zenica 1945
Ne bi je stavljali da UEFA ne zahtjeva, valjda je dovoljna tanka i sa prorezima da se moze gledati. Hoce li onaj zid makar okrecit, mozda je kasno da ga saniraju ?
Ogradu ovim vezuju predpostavljam
http://bruh.org/ludizmaj/wp-content/upl ... ezice1.jpg
Kad namjeravaju golove i klupe stavit ?
Ogradu ovim vezuju predpostavljam
Kad namjeravaju golove i klupe stavit ?
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 25 avg 2012, 14:06, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.