Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Nihad Đedović izgubio novčanik s dokumentima
Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine bi sljedeću kvalifikacionu utakmicu za Evropsko prvenstvo, koja se igra u Latviji 30. augusta, mogla ostati bez Nihada Đedovića.
Naime, jedan od naših najboljih reprezentativaca je u poslijepodnevnim satima subote u sarajevskom naselju Dobrinja, kod tržnog centra Mercator, izgubio novčanik sa svim dokumentima.
Ukoliko se dokumenti ne pronađu, postoji velika mogućnost da Đedović neće moći otputovati u Latviju, čime bi bh. košarkaška reprezentacija bila znatno oslabljena.
Mole se svi koji eventualno pronađu novčanik sa dokumentina da se jave na broj 062 262 133. Poštenom nalazaču slijedi nagrada.
Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine bi sljedeću kvalifikacionu utakmicu za Evropsko prvenstvo, koja se igra u Latviji 30. augusta, mogla ostati bez Nihada Đedovića.
Naime, jedan od naših najboljih reprezentativaca je u poslijepodnevnim satima subote u sarajevskom naselju Dobrinja, kod tržnog centra Mercator, izgubio novčanik sa svim dokumentima.
Ukoliko se dokumenti ne pronađu, postoji velika mogućnost da Đedović neće moći otputovati u Latviju, čime bi bh. košarkaška reprezentacija bila znatno oslabljena.
Mole se svi koji eventualno pronađu novčanik sa dokumentina da se jave na broj 062 262 133. Poštenom nalazaču slijedi nagrada.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
"e da je dao onaj zadnji šut protiv Gruzije, sad bih mu ga vratio"

Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
- legenda reala
- Kontakt:
E moj Nihade, šta li si ti mislio glavom
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ništa onda, nadati se da ćemo biti među boljim trećeplasiranim.
Pa zar pasos nosa u novcaniku 
ZELJEZNICAR 1921!
Za 5 dana mogu njega novog napraviti a ne dobiti dokumente...samo zavisi koliko je to vazno ovim nasim politicarimaIbizevic je napisao/la:Ništa onda, nadati se da ćemo biti među boljim trećeplasiranim.
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
- legenda reala
- Kontakt:
Pa evo i ja se čudimhamzaTM87 je napisao/la:Pa zar pasos nosa u novcaniku
Ma mogu se dokumenti za 24 sata izvaditi, nije problem
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
http://prntscr.com/edskd" onclick="window.open(this.href);return false;
Kako je lijepo vidjeti dva nasa kosarkasa u vrhu statistike.
Kako je lijepo vidjeti dva nasa kosarkasa u vrhu statistike.
BosnaE
joj kokuze ne cirkuzaj lik ne moze otici u Latvijukokuz je napisao/la:"e da je dao onaj zadnji šut protiv Gruzije, sad bih mu ga vratio"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma doći će Bavčić, nema veze ako ne bude igrao Đedović 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Mozda je ovo sansa da vidimo sta Persic i Mitrovic stvarno mogu? 
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
Upravo tako, možda od ovoga nema ništa, jer se pominjalo nije da je upitan njegov dolazak u Latviju, al zaista bih volio da se malo forsiraju i ovi koji konstantno sjede na klupi, da vidimo kao što ti kažeš : Šta stvarno mogu ?Melo15 je napisao/la:Mozda je ovo sansa da vidimo sta Persic i Mitrovic stvarno mogu?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
pronasli novcanik,elvira za nagradu specijalni gost na tekmi protiv holandije :S :S
[quote="Melo15"]pronasli novcanik,elvira za nagradu specijalni gost na tekmi protiv holandije :S :S[/quote]
Valjda mu je pare bar odradila
ZELJEZNICAR 1921!
pa kazu nije nista bilo u novcaniku osim dokumenata...ma meni ovo sve mirise da je on izgubio novcanik nakon burne noci provedene sa elviroom(da ne ispadne elvirhamzaTM87 je napisao/la:Melo15 je napisao/la:pronasli novcanik,elvira za nagradu specijalni gost na tekmi protiv holandije :S :S[/quote]
Koliko vidim novčanik je prešao put od Mercatora do Vrela Bosne, što znači para neJma, al' eto bar su dokumenti tu.hamzaTM87 je napisao/la:Melo15 je napisao/la:pronasli novcanik,elvira za nagradu specijalni gost na tekmi protiv holandije :S :S[/quote]
Pare nisu problem. Para nema.voltron30 je napisao/la:Koliko vidim novčanik je prešao put od Mercatora do Vrela Bosne, što znači para neJma, al' eto bar su dokumenti tu.hamzaTM87 je napisao/la:Melo15 je napisao/la:pronasli novcanik,elvira za nagradu specijalni gost na tekmi protiv holandije :S :S[/quote]
Momak istresao frustracije na elviri

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
"Plati hotel pa guzi, a ne po aleji da gubis stvari ! "
hahahhahaahahahahaa
hahahhahaahahahahaa
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Dozvolicete mi da prognoziram poraz od Litve najmanje 8 razlike.
Tu ce se iskristalisati sve ono sto smo ovdje (neki od nas) vidjeli i komentirali jos i u pripremnom periodu a nije korigovano kasnije kako se ocekivalo.

Tu ce se iskristalisati sve ono sto smo ovdje (neki od nas) vidjeli i komentirali jos i u pripremnom periodu a nije korigovano kasnije kako se ocekivalo.
It's not about the shoes, it's about what you do in them!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.