FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Borac_U_Srcu
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Borac_U_Srcu » 02 okt 2009, 20:25

SUTRA-LAGANA POBJEDA BORCA..
" $ & ? " & ? " & $ стара & " за ',а ја " $ - & &..svaki dan..& са " страна $ $...? ' носе те...а " остваруј ' $ ЗА НАС !!! & 1926

Република Српска
Kontakt:

Post Postao/la Република Српска » 02 okt 2009, 20:37

zasto je obrisan moj post? hvala
? & ?, & $ " ЊЕЕЕЕЕЕ, ЗА ЊУ " СЕ, " &, & & ? ? ?

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 02 okt 2009, 20:40

Zato sto se 5 stranica razglaba sta je posarano po Prijedoru....

Apelovao sam da se vratimo na temu,a tvoj i jos neki postovi su bili kolateralna steta,morao sam i njih obrisati jer su se i oni doticali toga,inace bi do jutra trajala rasprava o tome,a imamo mnogo ljepsih stvari mi borcevci da pisemo!

caire
Kontakt:

Post Postao/la caire » 02 okt 2009, 20:46

Neko je vec pitao ali cini mi se da nije dobio odgovor...al mozda neko nije procito u onoj zbrci...Zna li se da li ce neko od onih 5-6 povrijedjenih sto nisu igrali protiv sirokog zaigrati protiv Rudara...prvenstveno mislim na Bilbiju ali i na ostale...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 02 okt 2009, 20:50

Koliko sam primjetio,najbolje insajderske informacije iz kluba od svih nas ima VB 1987,ali ne moze niko stalno visiti na forumu....ako svrati veceras ili ujutro,vjerovatno cemo saznati kakva nam je kadrovska situacija pred sutrasnji mec,samim tim i za Bikija....

killer
Kontakt:

Post Postao/la killer » 02 okt 2009, 23:13

sto se tice necijeg posta da je tesko doci do karte ,nisam znao da toliko interesovanje vlada za tu utakmicu :D
iskreno se nadam da ce proci bez incidenata jer i ja dolazim :mrgreen: Mislim da sam citao da bi bilbija mogao igrati ali ne od prve minute,uostalom vidicemo sutra ;) Ocekujem remi ili nasu pobjedu (Borca)...Pozdrav ;)

EDIT : evo jos nesto sam nasao

Borac će u Prijedoru sa klupe voditi šef stručnog štaba Velimir Stojnić koji je u petak iz Velsa, gdje je boravio sa mladom reprezentacijom BiH, trebao stići u Banju Luku. Pored toga u ekipu se vraća iskusni Oliver Jandrić, dok će susret zbog povreda propustiti Darko Ljubojević, Duško Sakan i Siniša Gagula.
Najbolji strijelac i fudbaler Borca, Nemanja Bilbija, poslije zdravstvenih problema oporavio se i putovaće na gostovanje u Prijedor.
- Bilbija je naš biser, a iako je mlad jednim potezom može da odluči utakmicu. Biće u kombinaciji za meč ali neće početi od prvog minuta - rekao je Malbašić.
" " " & СВЕ,ЈА НЕ ' & &,ПРВА / " " У " ', " & СА &

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 03 okt 2009, 09:23

evo momci samo ako niste znali pogledajte ovo http://www.glassrpske.com/vijest/13/spo ... pskoj.html
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 03 okt 2009, 09:44

Bio sam na toj utakmici...Prijedorcani su ispali totalni( hmm,ne smijem vrijedjati) sa skandiranjem "Gdje Vam je Bocac"....Bio sam i na stadionu tri dana prije toga,kad se trebala igrati ta utakmica,ali zbog magle i nevremena nije moglo da se igra ,nakon sat vremena cekanja odluceno je da se odgodi,a bilo je isto toliko gledalaca,mozda i vise.....

Kao odgovor na to skandiranje,pojavio se stih "U tunelu u sred mraka noge siri......",koji ce vjerujem i danas biti jedan od glavnih hitova u Prijedoru......

Ali sve je to nebitno,bitno je danas uzeti bod ili tri,od proslosti se ne zivi....

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 03 okt 2009, 10:31

e ljudi pa stvarno nas volite kad 3 veceri zaredom dolazite u Prijedor... :D sinoc oko 1:30 mali obracun leseva i AB koji je policija morala smirivati privodjenjem,,,samo da ne bude mrtve glave jbt :o sta je previse previse je

TheGroomLake
Kontakt:

Post Postao/la TheGroomLake » 03 okt 2009, 10:50

killer je napisao/la:sto se tice necijeg posta da je tesko doci do karte ,nisam znao da toliko interesovanje vlada za tu utakmicu :D
iskreno se nadam da ce proci bez incidenata jer i ja dolazim :mrgreen: Mislim da sam citao da bi bilbija mogao igrati ali ne od prve minute,uostalom vidicemo sutra ;) Ocekujem remi ili nasu pobjedu (Borca)...Pozdrav ;)

EDIT : evo jos nesto sam nasao

Borac će u Prijedoru sa klupe voditi šef stručnog štaba Velimir Stojnić koji je u petak iz Velsa, gdje je boravio sa mladom reprezentacijom BiH, trebao stići u Banju Luku. Pored toga u ekipu se vraća iskusni Oliver Jandrić, dok će susret zbog povreda propustiti Darko Ljubojević, Duško Sakan i Siniša Gagula.
Najbolji strijelac i fudbaler Borca, Nemanja Bilbija, poslije zdravstvenih problema oporavio se i putovaće na gostovanje u Prijedor.
- Bilbija je naš biser, a iako je mlad jednim potezom može da odluči utakmicu. Biće u kombinaciji za meč ali neće početi od prvog minuta - rekao je Malbašić.
Interesovanje definitivno vlada, Rudar je i u prvim kolima Premijer Lige BiH kad je bio domaćin imao solidnu posjetu recimo protiv čelika 2000-2500 ljudi neznam sad tačno...Neke stvari su se baš poklopile da to danas bude istinski sportski praznik,Rudar je u Premijer Ligi,obnovljen stadion,dolazi ljuti rival,lider,najbolja ekipa Premijer Lige..Ja ću ići na utakmicu.. 2 sata ranije ću biti u Prijedoru i mogu sad reći da igla neće stati.moja prognoza nekih 5-6 hiljada ljudi...naravno očekujem ogroman broj Lešinara dobro navijanje i naravno pobjedu Borca...Za Bilbiju malog nisam siguran,on definitivno nije dobio zeleno svijetlo od doktora za nastup ali u borcu očigledno neki ljudi misle i da su doktori tako da njegov nastup i ako ga bude definitivno će biti na njegovu odgovornost...pozz

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 03 okt 2009, 11:29

još malo pa krećemo, nadam se dobrom rezultatu...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 03 okt 2009, 11:34

Rudar-Borac 0-2 FT

Vranjes 14
Bilbija 88

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 03 okt 2009, 11:43

Schlager je napisao/la:Rudar-Borac 0-2 FT

Vranjes 14
Bilbija 88
hahahaha iz tvoje tastature u božije uši
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

BLm1
Kontakt:

Post Postao/la BLm1 » 03 okt 2009, 12:12

VB 1987 je napisao/la:
Schlager je napisao/la:Rudar-Borac 0-2 FT

Vranjes 14
Bilbija 88
hahahaha iz tvoje tastature u božije uši
jedino sa trebina da u 88.zabije gol.....jer na žalost Bilbija neće igrati danas :( ......ali etooo....neka u 14.Vranja njega zabije..... ;)

Bosna_Hercegovina
Kontakt:

Post Postao/la Bosna_Hercegovina » 03 okt 2009, 14:07

Evo polako se iskupljamo da krecemo iz Kozarca za Prijedor gdje nas ocekuje veliki derbi Bos.Krajine i PL :lol:
Rudar Prijedor VS Borac BL a ovo sta sam htjeo reci jeste za navijace Borca da puste zelje ostave kod kuce jer ono sto neki kazu x2 ili 2 nema sanse...ustvari zivi bili pa vidjeli 8-)
FK Brastvo-Kozarac...FK Rudar Prijedor...Klubovi su moji nista ljepse na ovom svijetu vise nepostoji....

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 03 okt 2009, 17:51

U PRIJEDORU DIGLA SE PRASINA ZARIBALA BORCEVA MASINA ZARIBALA PA NE ZNA DA KRENE KO JE JE*E NEKA JE PROMJENE...ljudi bez ljutnje ali zgazili smo vas :D :D

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 03 okt 2009, 17:56

Momci, nije prozivka, samo izvještaj za one koji nisu bili na utakmici. Mislim da Borac nije šutnuo na go. Ne smijem garantovati životom ali tako mi se čini. Pozdrav.
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 03 okt 2009, 18:03

Slusao sam malo radio u autu, tacnije zadnjih 20-ak minuta. Po onom sto sam cuo odigrali smo kriminalno, narocito prvo pol. Nista, moralo se i ovo jednom desiti. Ostaje nam da osposobimo povrijedjene igrace u ovoj pauzi.
Takodje, imam informaciju da cemo narednog vikenda odigrati prijateljsku u Novom Sadu.

P.S. Cestitke Rudaru! ;)

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 03 okt 2009, 18:04

Nista,idemo dalje...poraz je izgleda vise nego zasluzen....izgleda da smo trebali jos ubjedljivije izgubiti...protivnicima cestitke,rudarprijedor smiri malo hormone,a oni sto su pricali kako je tata Dodik sve sredio i kako Borac ima dogovor sa srpskim klubovima je ovo najbolji pokazatelj koliko su plitki i mislim da takve djetinjarije vise nije vrijedno komentarisati a takve tipove lagano na ignore....

Moramo se konsolidovati i probati odbraniti u srijedu u Sirokom onih 2-0,nakon toga pauza taman da se povrijedjeni oporave i napad na jesenju titulu i polufinale Kupa....nadam se samo da uz sve ove izostanke nije danas jos neko ispao iz stroja....

Bosna_Hercegovina
Kontakt:

Post Postao/la Bosna_Hercegovina » 03 okt 2009, 18:10

Grad je nas DS je napisao/la:Momci, nije prozivka, samo izvještaj za one koji nisu bili na utakmici. Mislim da Borac nije šutnuo na go. Ne smijem garantovati životom ali tako mi se čini. Pozdrav.
U pravu si brate...borac nije ni sutnuo niti je imao sanse da sutne...ma rasulo zesce je bilo u redovima borca...ali sta ces svemu dodje kraj...ma rekao sam ja da ovdje nema ni x ni 2 eli eto dodje na kec ko kuca...pozzz svima
FK Brastvo-Kozarac...FK Rudar Prijedor...Klubovi su moji nista ljepse na ovom svijetu vise nepostoji....

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.