FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

zla2
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la zla2 » 25 avg 2012, 19:44

ebo sve svoje ko vise gura onog Semira Musica,pa jesu li to ta tuzlanska djeca?
Jusufovic-OCAJAN.jedno 20 pasova je pogrijesio.ocajna,ocajna,ocajna igra..ako se nesto znacajnije ne promjeni bojim se da od naseg povratka nema nista :shock: .jest da je rano pricati jer su tek 3 kola prosla,ali sve 3 tekme sam gledao,samo 2 poluvrijeme protiv Gorazda moze dobit prolaznu ocjenu ovo ostalo OCAAAAAJ! :shock:

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 25 avg 2012, 20:01

Pobijedili smo 2 - 0 al je igra katastrofa.

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 25 avg 2012, 20:03

Vidi se da se ekipa jos uigrava , ipak puno je novih igraca , igra je jako losa danas bila , mogu izdvojiti MATIJASA PEJIĆA koji je dobro odigrao , CERIĆ pogodio , Jackson i Jahić se trudili ... ostalo ODRON !!!

ONAJ SEMIR MUSIĆ NIJE NIZASTA , OTAC GA GURA I DAJE LOVU KOME TREBA I NETREBA , SVIM SILAMA ZELI OD NJEGA NAPRAVITI FUDBALERA , ALI MALI TO NIJE NAZALOST . NJEGOVA IGRA I ZALAGANJE JE SRAMOTNO , NADAM SE DA CE IBRAK REAGOVATI I MOMKA VRATITI U JUNIORE AKO I TAMO IMA MJESTA !!!

dado82
Kontakt:

Post Postao/la dado82 » 25 avg 2012, 20:04

upravo to i govorim slanoj krvi problem je sto nije fizicki spremna ekipa,Ibrak obicni mesetar koji je sve klubove vodio do propasti osvrnite se malo zadnju deceniju otkako je trener od celika,veleza,bratsva,lukavca sa kim je napravio rezultat pitam se

Nema od PL nista ove sezone

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 25 avg 2012, 20:05

MIRZA MUSIC mi se svidja kao igrac , veliko pojacanje za SLOBODU !!!

zla2
Kontakt:

Post Postao/la zla2 » 25 avg 2012, 20:07

Slazem se s Rudarska2,Pejic i Nezic su zemlja (desni i lijevi bek za one koji ne znaju) momci ginu an terenu,trce i gore i dole prejake bekove imamo.stoper nam nisu losi Ceric i ja bi ubacio malog Saleta jer je momak zemlja,Omica prebacit na zadnjeg veznog s Jahom (sto je trener i uradio na poluvremenu)ovu djecu Jusufovica,Musica,Prsesa prebacit u juniore nisu oni ni za Ofk Tuzle a kamoli Slobode ;)

kavaz_
Kontakt:

Post Postao/la kavaz_ » 25 avg 2012, 20:09

Pa kako bolan ko ih gura ?? Novci ih guraju ;)

Sreca pa protivnici nisu nekog kvaliteta, pa se uspije i pobijedit, al igra Slobode je bas losa

dado82
Kontakt:

Post Postao/la dado82 » 25 avg 2012, 20:10

kavaz_ je napisao/la:Pa kako bolan ko ih gura ?? Novci ih guraju ;)

Sreca pa protivnici nisu nekog kvaliteta, pa se uspije i pobijedit, al igra Slobode je bas losa

nema sanse u PL nespremni su totalno

Slobodanpad1945
Kontakt:

Post Postao/la Slobodanpad1945 » 25 avg 2012, 20:13

Čestitke Slobodi na pobjedi,
Pozdrav iz Gračanice ;)

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 25 avg 2012, 20:20

primjetio sam , pojedini propali fudbaleri , bivsi nasi kadeti i juniori iskaljuju svoj bijes na tusnju psujući majke igracima i treneru ibrakovicu , tako izrazavaju svoje nezadovoljstvo jer nisu dobili nikad sansu u klubu , a cinjenica je da je nisu ni zasluzili !!!

ne znam samo zasto mnogi imate ibraka na zubu ??? covjek je fakticki tek dosao , igraci za njega imaju samo rijeci fale , fantasticne treninge ima i posjeduje veliki autoritet i moje licno misljenje je da ce on od SLOBODE napraviti dobru ekipu i da cemo se vec ove sezone vratiti !!! Pustite cojka da radi svoj posao , a svoje komplekse lijecite na drugim mjestima !!!!

sad je u cilju da do polusezone budemo na prva tri mjesta , na ZIMU se pojacavamo sa 3,4 odlicna igraca malo skuplja i borba za ulazak !!!

IDEMO SAD NA PODGRMEC ... NADAM SE DA CE BITI ORGANOZOVAN PREVOZ , DA BODRIMO EKIPU I DOLE !!!

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 25 avg 2012, 20:22

Muminhodžić je dobar igrač, al' treba da igra kao pravi napadač, ne kao krilni napadač.
Inače, ova formacija 4-3-3 je totalni promašaj.

Mi imamo takve igrače da trebamo igrat' 4-2-3-1 ..

Nešto ovako:

___________Muminhodžić__________

__Šišić________Mešić______Jackson___

Mešić treba igrat' iza napadača, jak je u skoku i treba da se gradi, da spušta i djeli lopte na stranu ili napadaču.
Mešić neće da trči, nije za špica.
Zadnja izmjena: JTS, dana/u 25 avg 2012, 20:23, ukupno mijenjano 1 put.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

dado82
Kontakt:

Post Postao/la dado82 » 25 avg 2012, 20:23

RUDARSKA2 je napisao/la:primjetio sam , pojedini propali fudbaleri , bivsi nasi kadeti i juniori iskaljuju svoj bijes na tusnju psujući majke igracima i treneru ibrakovicu , tako izrazavaju svoje nezadovoljstvo jer nisu dobili nikad sansu u klubu , a cinjenica je da je nisu ni zasluzili !!!

ne znam samo zasto mnogi imate ibraka na zubu ??? covjek je fakticki tek dosao , igraci za njega imaju samo rijeci fale , fantasticne treninge ima i posjeduje veliki autoritet i moje licno misljenje je da ce on od SLOBODE napraviti dobru ekipu i da cemo se vec ove sezone vratiti !!! Pustite cojka da radi svoj posao , a svoje komplekse lijecite na drugim mjestima !!!!

sad je u cilju da do polusezone budemo na prva tri mjesta , na ZIMU se pojacavamo sa 3,4 odlicna igraca malo skuplja i borba za ulazak !!!

IDEMO SAD NA PODGRMEC ... NADAM SE DA CE BITI ORGANOZOVAN PREVOZ , DA BODRIMO EKIPU I DOLE !!!
dobro fizicki spremni u Gracanici nisu mogli hodati, a u Krajini nema bodova:)))) tu cete vidjeti osrinu zvanu krajiska krv

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 25 avg 2012, 20:23

Ljudi imaju pravo iskazivati nezadovoljstvo, igra je katastrofalna.

dado82
Kontakt:

Post Postao/la dado82 » 25 avg 2012, 20:26

MakeTZ je napisao/la:Ljudi imaju pravo iskazivati nezadovoljstvo, igra je katastrofalna.
svaka cast jedini realan sa komentarima,sa ovom igrom nema sanse da na gostovanju iscupamo igdje bod,gdje treba zapeti 150% u ovoj ligi

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 25 avg 2012, 20:32

RUDARSKA2 je napisao/la:primjetio sam , pojedini propali fudbaleri , bivsi nasi kadeti i juniori iskaljuju svoj bijes na tusnju psujući majke igracima i treneru ibrakovicu , tako izrazavaju svoje nezadovoljstvo jer nisu dobili nikad sansu u klubu , a cinjenica je da je nisu ni zasluzili !!!

Organizovan je prevoz,bice prijave od ponedeljka.
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 25 avg 2012, 20:35

Jedno je jasno, ako hoćemo tri boda iz Sanskog Mosta, moramo udarat', druge nam nema.
Neko je napisao da Salihović treba na stopera, a Omić u vezni red ..slažem se.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 25 avg 2012, 20:50

Pobjedili smo ocekivano,sad po bodove na gostovanju moramo sto prije koju tricu sa strane jer su nam konkurenti to vec ucinili

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 25 avg 2012, 21:30

Ono što smo danas vidjeli je za zabrinuti se.Po meni problem je u kao pojačanjima-propalim fudbalerima koji u zadnje vrijeme nisu nigdje igrali.Po prvi puta čujem da je Ibrak imao odriješene ruke ,i da je skoro sve igrače zajedno sa Karićem doveo.Ono danas je totalno ne spremna ekipa,toliko banalnih grešaka koje će nas na strani vidjet ćete koštati.Pesimista sam po pitanju brzog povratka,jer ovo danas ninašta ne liči.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 25 avg 2012, 21:41

slika

Evo jedna formacija by me, nešto slično o čemu je @Make govorio. Jednostavno, suština svega i nepobitna činjenica je da Sloboda nema jak i pouzdan vezni red, kojeg čine tek proizašli seniori s juniorskim stažom - Pršeš, Semir Musić i Ervin Jusufović, koji su premladi da bi iznijeli teret. S druge strane, ofanziva i nije tako loša s Mešićem, Džeksonom, Muminhodžom i Babalom (Šišić). Ono što je bitno jesu golovi, a sloboda je za 3 kola dala 6 istih a to je 2 po utakmici - zadovoljavajuće kada pogledamo prijašnje situacije u PL. Također, defanziva je dosta bolja nego prije, s iskusnim Tarikom Cerićem, Matijasom Pejićem, malim Nezićem i rutinerom Omićem, koji po meni ipak više mogućnosti daje na poziciji defanzivnog veznog, zajedno s Jahom kao u dobra stara vremena. :mrgreen: Što se tiče golmana, tu manjka prije svega konkurencije, jer je Tinu zacementirano mjesto među stativama, a alternativa mu je ostarjeli i istrošeni Ribić. :roll: TD bi trebao biti nešto sigurniji i djelovati kao naš vječni kapiten - Denis Mujkić - te ohrabrivati prvotimce i konačno iskazati sav potencijal kada je konačno dobio željeno mjesto.

A, što se tiče postave, dakako da će i Mirza Musić ozbiljno biti računat tu u ofanzivi i vezi, a još kada Stana stane na desni bek, te Esmir Ahmetović pojača konkurenciju u sredini, biće to puno bolje. Ali, fali još dosta toga za bod(ove) sa strane, a Ibrak mora krenuti ofanzivnije, organizovanije i spretnije želi li ostati i dalje šef stručnog štaba i glavni odgovorni trener za igru tima.

Next stop - Podgrmeč, Sanski Most. Nadam se prvoj gostujućoj pobjedi jer su se Bratstvo i Jedinstvo, prvi konkurenti za Premijer ligu, obreli na tuđim terenima.

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 25 avg 2012, 21:48

Iako se u ovom susretu očekivala dobra i borbena partija, to se nije ostvarilo. Ni sam trener Slobode Mirza Hadžić nije zadovoljan igrom. ˝Po vrlo sparnom vremenu najvažnije je da smo mi osvojili ta tri boda. Igra nije bila nešto. Međutim, u krajnjem slučaju tri boda nas vraćaju tamo gdje trebamo da idemo, a to je borba za ulazak u elitu među premijerligašima. Igrači su selektirani kakvi jesu trenutno. Mi smo se iz Gračanice trebali vratiti barem sa jednim bodom, ali nismo. Sve je do naših igrača. Stalno govorim: ‘Mladost je ta, moramo stvarati ekipu, a moramo da pojurimo i to prvo mjesto’.˝, istakao je Hadžić.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.