Jusufovic-OCAJAN.jedno 20 pasova je pogrijesio.ocajna,ocajna,ocajna igra..ako se nesto znacajnije ne promjeni bojim se da od naseg povratka nema nista

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
kavaz_ je napisao/la:Pa kako bolan ko ih gura ?? Novci ih guraju
Sreca pa protivnici nisu nekog kvaliteta, pa se uspije i pobijedit, al igra Slobode je bas losa
dobro fizicki spremni u Gracanici nisu mogli hodati, a u Krajini nema bodova:)))) tu cete vidjeti osrinu zvanu krajiska krvRUDARSKA2 je napisao/la:primjetio sam , pojedini propali fudbaleri , bivsi nasi kadeti i juniori iskaljuju svoj bijes na tusnju psujući majke igracima i treneru ibrakovicu , tako izrazavaju svoje nezadovoljstvo jer nisu dobili nikad sansu u klubu , a cinjenica je da je nisu ni zasluzili !!!
ne znam samo zasto mnogi imate ibraka na zubu ??? covjek je fakticki tek dosao , igraci za njega imaju samo rijeci fale , fantasticne treninge ima i posjeduje veliki autoritet i moje licno misljenje je da ce on od SLOBODE napraviti dobru ekipu i da cemo se vec ove sezone vratiti !!! Pustite cojka da radi svoj posao , a svoje komplekse lijecite na drugim mjestima !!!!
sad je u cilju da do polusezone budemo na prva tri mjesta , na ZIMU se pojacavamo sa 3,4 odlicna igraca malo skuplja i borba za ulazak !!!
IDEMO SAD NA PODGRMEC ... NADAM SE DA CE BITI ORGANOZOVAN PREVOZ , DA BODRIMO EKIPU I DOLE !!!
svaka cast jedini realan sa komentarima,sa ovom igrom nema sanse da na gostovanju iscupamo igdje bod,gdje treba zapeti 150% u ovoj ligiMakeTZ je napisao/la:Ljudi imaju pravo iskazivati nezadovoljstvo, igra je katastrofalna.
Organizovan je prevoz,bice prijave od ponedeljka.RUDARSKA2 je napisao/la:primjetio sam , pojedini propali fudbaleri , bivsi nasi kadeti i juniori iskaljuju svoj bijes na tusnju psujući majke igracima i treneru ibrakovicu , tako izrazavaju svoje nezadovoljstvo jer nisu dobili nikad sansu u klubu , a cinjenica je da je nisu ni zasluzili !!!
ne znam samo zasto mnogi imate ibraka na zubu ??? covjek je fakticki tek dosao , igraci za njega imaju samo rijeci fale , fantasticne treninge ima i posjeduje veliki autoritet i moje licno misljenje je da ce on od SLOBODE napraviti dobru ekipu i da cemo se vec ove sezone vratiti !!! Pustite cojka da radi svoj posao , a svoje komplekse lijecite na drugim mjestima !!!!
sad je u cilju da do polusezone budemo na prva tri mjesta , na ZIMU se pojacavamo sa 3,4 odlicna igraca malo skuplja i borba za ulazak !!!
IDEMO SAD NA PODGRMEC ... NADAM SE DA CE BITI ORGANOZOVAN PREVOZ , DA BODRIMO EKIPU I DOLE !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.