HalalosumElegant je napisao/la:Hocemo li mu halalit ? (Vedadu)
Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vedad Ibisevic
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Kako te je oborio, šta si igrao?calcio je napisao/la:mene je Chelsea vec ranije oborio tako da mi ovaj Vedin promasaj nista ne znaci (i ja igrao na njih, ebi ga)harishp je napisao/la:I to da ce ga Vedo uvaljaticalcio je napisao/la:od stotinu utakmica koje su odigrane danas svi bosanci igrali keca na Stuttgart
vedo znam kako ti je i ja sam malo prije promasio penal na turnirima iako su nivoi glupost pricat ali za mene ovaj promaseni penal... 
Samo Sarajevo
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Tema je Ibišević, ne kladionica (btw, ja sam igr'o oba tima daju gol)
. @Chex je trajno banovan, čisto da se zna.
Što se tiče Vedada, potvrdio je nepisano pravilo - "igrač na kome je napravljen penal, ne bi trebao izvoditi isti". Jbg. Yebat promašeni penal, nije ni prvi ni zadnji, samo onaj odbijanac je morao zabiti. Inače, Stuttgart je bio nikakav. Loša utakmica, nisu imali nekih izglednih prilika i to je to.
Što se tiče Vedada, potvrdio je nepisano pravilo - "igrač na kome je napravljen penal, ne bi trebao izvoditi isti". Jbg. Yebat promašeni penal, nije ni prvi ni zadnji, samo onaj odbijanac je morao zabiti. Inače, Stuttgart je bio nikakav. Loša utakmica, nisu imali nekih izglednih prilika i to je to.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
igrao da ce biti vise od 2 golaAlucard je napisao/la:Kako te je oborio, šta si igrao?calcio je napisao/la:mene je Chelsea vec ranije oborio tako da mi ovaj Vedin promasaj nista ne znaci (i ja igrao na njih, ebi ga)
Ne mogu se oteti dojmu da je na njih ( Sttutgart ) traga ostavila utakmica s Dinamom.
Šta reći za Ibiševićev promašeni penal, i za kasniju situaciju ?
Dešava se i najboljim, kako god okrenemo, bolje da mu se desilo u Sttutgartu nego u reprezentaciji
On je stabilan igrač, mislim da ga ovaj promašaj neće puno poremetiti.
Sretno Vedo

Dešava se i najboljim, kako god okrenemo, bolje da mu se desilo u Sttutgartu nego u reprezentaciji
Sretno Vedo
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ja mislim da ce se Vedo sad jos vise truditi.zizu1991 je napisao/la:Ne mogu se oteti dojmu da je na njih ( Sttutgart ) traga ostavila utakmica s Dinamom.
Dešava se i najboljim, kako god okrenemo, bolje da mu se desilo u Sttutgartu nego u reprezentaciji![]()
Sretno Vedo![]()
Sto vec neko rece,nije problem sto se penal fulio,vec je onaj odbijanac to jest zicer je crna tacka.
Ono ni nene sa kukacem ne mase,ali sta je tu je.
Valjda ce to Dzeko sve da namiri sutra i crvene otjera u crveno
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
A sto Dzeko nebi da 2 komada,a da crveni dobiju.harishp je napisao/la:Sto vec neko rece,nije problem sto se penal fulio,vec je onaj odbijanac to jest zicer je crna tacka.
Pa dobit ce crveni...kako ti rece........... 2 komada.Ibischa je napisao/la:A sto Dzeko nebi da 2 komada,a da crveni dobiju.harishp je napisao/la:Sto vec neko rece,nije problem sto se penal fulio,vec je onaj odbijanac to jest zicer je crna tacka.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Imal' neko da prati tamo njihov forum, šta kažu Švabe? 
Citao sam Stuttgart forum nista ruzno nisu napisali o VEDI samo kazu glavu gore idemo dalje jednostavno desavaju se ovakve stvari al ja sam ubjeden da ce on poslije ovog jos vise gristi da ispravi ovaj promasaj
VEDO GLAVU GORE IDEMO DALJE

VEDO GLAVU GORE IDEMO DALJE
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
[youtube][/youtube]
Crni Ibiševiću liga tek krenula a ti već napravio promašaj sezone.
Crni Ibiševiću liga tek krenula a ti već napravio promašaj sezone.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Vedad Ibisevic je igrac za 3 lige, presmjesan napadac, sto je danas i dokazao opet.
vedad ibišević ima tehniku i šut 0 . ima nos za gol ... isto ko nikica jelavić ali on je barem malo jači .
- bistrikboy
- Kontakt:
Jadni mi sa ovakvim panjevima u navaliharishp je napisao/la:Sto vec neko rece,nije problem sto se penal fulio,vec je onaj odbijanac to jest zicer je crna tacka.
Vedo je majstor veliki,jedan od najboljih spiceva Bundeslige!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Kako pljuvče stvarno nije stid? Zavučete se u mišiju rupu kad ga krene i iazdjete povampireni čim fuli...mislim šta vam je momak kriv? Ali ipak skontam da je to našem narodu u krvi...jbg...i naravno ima mnogo "dušmana" BiH koji se kriju pod nikovima i jedva čekaju da neko od nasih nesto kiksa...zto se i ne treb paliti na njihove provokacije...
I ja sam samo čekao Stuttgart daje gol kv. 1,15, ali sta cu, Boze moj. Valjda je sada Vedo izvuko pouku da treba koristiti i lijevu nogu.
I ja sam samo čekao Stuttgart daje gol kv. 1,15, ali sta cu, Boze moj. Valjda je sada Vedo izvuko pouku da treba koristiti i lijevu nogu.
Tek sad vidio sta je bilo i vidim da je i ovdje veselo bilo. Je li se javljao onaj navijac Dortmunda sto je pisao da mu gol protiv Dortmunda nece halalit ni na sudnji dan?
A kad smo ikad mi unitedovci halalili Dzeki. A Bogami i Bolicu.
A kad smo ikad mi unitedovci halalili Dzeki. A Bogami i Bolicu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Joj promašio penal ko da je ubio čojka..Meni je drago što ima takav status u klubu da ima pravo da izvede penal mnogi naši igrači griju klupe ili su bez kluba,neki dan je dao 2 gola u Euro ligi,bitno je da je standardan i da igra..
Trenutno korisnika/ca: BOSNAAAMOJAAA, CAGarfia, Faraon iz Visokog, General505, zikerrz21 i 50 gostiju.