Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Pitar sa Kariba
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la Pitar sa Kariba » 26 avg 2012, 00:14

ekran je napisao/la:Može li mi neko objasniti šta se događa sa crvenim kartonom golmanu, ako ga je dobio za ovo. Naravno, kada komisije utvrde da nema penala.

http://img688.imageshack.us/img688/5695/penal.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Treba ga doživotno kazniti.
Koga, golmana ? :mrgreen:
Edit: Jbg editovao si post.
Zadnja izmjena: Pitar sa Kariba, dana/u 26 avg 2012, 00:16, ukupno mijenjano 1 put.

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 26 avg 2012, 00:16

Ja očekujem da se nakon pregledanog snimka Husejnović kazni zbog simuliranja. Klasični dajver, drugi Busqets.

Bjelica ne bi trebao suditi sljedećih 5 kola jer je svojoj greškom direktno utjecao na rezultat današnje utakmice.
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

ekran
Kontakt:

Post Postao/la ekran » 26 avg 2012, 00:17

Uzmimo da je greška sudije. Penal sviran, nebitno. Treba li golmana kazniti?

Pitar sa Kariba
Kontakt:

Post Postao/la Pitar sa Kariba » 26 avg 2012, 00:19

GaziHusrevbeg je napisao/la:Ja očekujem da se nakon pregledanog snimka Husejnović kazni zbog simuliranja. Klasični dajver, drugi Busqets.

Bjelica ne bi trebao suditi sljedećih 5 kola jer je svojoj greškom direktno utjecao na rezultat današnje utakmice.
:o Ma ja i da se pazi kad se iscrtavaju linije po travnjaku.

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 26 avg 2012, 00:21

Ne kontam šta se čudiš, u normalnim ligama se simulatori kažnjavaju, a nama je cilj da liga postane normalna ili ipak nije? :roll:
Željezničar ale!

ekran
Kontakt:

Post Postao/la ekran » 26 avg 2012, 00:22

Baš me zanima ishod. Iskreno nisam ni pomišljao na Saida, ali mislim da golman ne treba biti kažnjen.

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 26 avg 2012, 00:24

Crveni karton bi apsolutno trebao biti poništen, u to nemam dvojbe, međutim pošto je Prolić pitar to je nerealno očekivati.
Željezničar ale!

Pitar sa Kariba
Kontakt:

Post Postao/la Pitar sa Kariba » 26 avg 2012, 00:26

ekran je napisao/la:Uzmimo da je greška sudije. Penal sviran, nebitno. Treba li golmana kazniti?
Vidi u biti ni Hamzić niti Sajid nisu "krivi", Nije se sad Sajid teatralno bacio uz jauk ili šta ja znam. Čim je preskočio Dinu sudija je svirao prekršaj. Šta je trebao reči "Gdine sudac niste u pravu penal ne postoji". Bjelica je krivac i treba ga odstraniti iz BHTPL, jer je ubio dobru utakmicu danas.

masinovodja
Kontakt:

Post Postao/la masinovodja » 26 avg 2012, 00:30

Ne mozes vjerovat da ljudi vide da je kao sve isto sa komitetom na celu... Pa iz aviona se vidi da ljudi nemaju licnih interresa. Bolesno je pomislit da bi Osim blatio svoje ime namjestajuci neke rezultate Zelji...

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 26 avg 2012, 00:32

Jel' to do kvaliteta sudija te njihove nestrucnosti ili mozda lose fizicke spreme, lose pozicije, i sl, ili do stimanja ??? Po tebi ??? Evo imao si i veceras npr Pirla... ;)
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Pitar sa Kariba
Kontakt:

Post Postao/la Pitar sa Kariba » 26 avg 2012, 00:35

Ma iskreno Osima na ovim forumima u negativnom kontekstu spominjete najviše vi moje drage kone ;) . Uhvatili ste se par ovih naših a znamo o kome je rijeć i sve ste nas svrstali u isti koš, te se sad ne smije ništa reči. Po meni ovo ide naprijed sa komitetom samo dosta sporo kao i sve ostalo kod nas.Nego jel` ko gled`o tabelu ? :D

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 26 avg 2012, 00:43

Tabela se gleda nakon 20 kola a ne sada jer da je tako vazda bi Velež bio u igri za Evropu svake jeseni u prvih 5 kola su tu negdje na granici (izvinjavam se Rodjenim na korištenju imena njihovog kluba).

Pitanej je koliko napredujemo i sa komitetom jer na njih gledamo drugim očima i sa simpatijama u odnosu na njihove prethodnike. Kazne ko kazne su tu negdje, grešaka kakvioh je bilo prije ima i sada i sad se isto rješavaju, jedino ovaj ugovor koji su potpisali i tako amnestirali klubove odredjenih troškova mada ne vidim taj ogromni napredak liga je slabija nego je bila, ne vidim ni napredak u omladinskim kategorijama, a po meni ovaj komitet će napraviti pravu stvar kad nekoga doživotno suspenduje, kako god se on zvao, kad nacionalističko orgijanje kazne sa godinom zabrane gledalaca ili izbacivanjem iz lige onda će to biti nešto ovi šminka potezi koje usput debelo naplaćuju (niko od njih ne radi džaba volonterski)su po meni tu negdje sa onim starim stanjem.
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 26 avg 2012, 00:45

Interesantno je da se zadnjih par sezona novajlije u ligi jako tesko adaptiraju i najcesce budu prvi favoriti za ispadanje.

Izgleda da ce i ove godine biti ista situacija. Ne znam do cega je, ali ako je tolika razlika izmedju PL i druge dvije lige, onda su ove dvije lige bas bas slabe.

Bordostrik

Post Postao/la Bordostrik » 26 avg 2012, 00:51

Vamos je napisao/la:Interesantno je da se zadnjih par sezona novajlije u ligi jako tesko adaptiraju i najcesce budu prvi favoriti za ispadanje.

Izgleda da ce i ove godine biti ista situacija. Ne znam do cega je, ali ako je tolika razlika izmedju PL i druge dvije lige, onda su ove dvije lige bas bas slabe.
A ove godine ce cak mislim biti i najinteresantnije od svih, bice tu neocekivanih pomaka na tabeli, ali otom potom..
Neka frka, a?!

Amar_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Amar_TM87 » 26 avg 2012, 00:55

Pitar sa Kariba je napisao/la:Ma iskreno Osima na ovim forumima u negativnom kontekstu spominjete najviše vi moje drage kone ;) . Uhvatili ste se par ovih naših a znamo o kome je rijeć i sve ste nas svrstali u isti koš, te se sad ne smije ništa reči. Po meni ovo ide naprijed sa komitetom samo dosta sporo kao i sve ostalo kod nas.Nego jel` ko gled`o tabelu ? :D
Slikaj je, jer je ubrzo neces vidjeti... Pa sve do kraja.. :D

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 26 avg 2012, 09:04

Vamos je napisao/la:Interesantno je da se zadnjih par sezona novajlije u ligi jako tesko adaptiraju i najcesce budu prvi favoriti za ispadanje.

A kakve će bit lige kad je i premijer najgora u Evropi.?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 26 avg 2012, 10:16

Ma jasta su, davno je trebalo spojiti druge lige u jednu i to sa 10 klubova, ali to nepase RS jer nebi imali svoju ligu.Sta ce nam kvalitet, kome je to potrebno.Jedna Austrija koja ima 9 mil stanovnika i ciji klubovi iz 7 lige imaju bolje uslove nego nasi premierligasi u prva dva ranga ima 20 klubova a mi 46!
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

Zel
Kontakt:

Post Postao/la Zel » 26 avg 2012, 10:23

Zasto RS ne bi imala svoju?

BH Telecom Premijer Liga
1. liga BiH (Po mogucnosti i za nju sponzora naci :D )
Liga Srpske - Liga Federacije

Znaci izmedju trenutnih ubaciti samo jednu ligu kao filter... :D
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 26 avg 2012, 10:26

ne znam za ligu republike srpske, ali ova federalna je grozna, vjerovatno najgora na svijetu.. iako, nisu svi timovi koji uđu u premijer ligu toliko loši, već se ne stignu ušemiti, to je razlog ispadanja.. :lol:
inače, 2009/10 u ligu unišli Olimpic i Rudar Prijedor.. još uvijek su tu, nisu ispadali
2010/11 Budućnost i Drina, obje ispale u prvoj sezoni
2011/12 Kozara i GOŠK, ispala Kozara samo
Dakle polovično, s tim da su ove godine Radnik i Gradina favoriti za ispadanje, ja bih volio da se bar jedan spasi..
NAPRIJED NARODE!

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 26 avg 2012, 10:27

Ljudi onaj buco pitar skace ko kengur.Treba ono malo naucit reda.Debeli se kurci da je neka igracina.2 bobe na poklon nama u Travniku oduzeta 2 boda i eto kad saberes ukupno 4 a nije to bas malo kako se cini tek fol pocetak.

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Bing [Bot], bordobijeli, Herpes, jurisicduska, mosarajvosa83 i 16 gostiju.