majestic24 je napisao/la:Miralem u timu kolu LP . (Izabrala UEFA)
nije u timu kola vec je igrac kola....
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
majestic24 je napisao/la:Miralem u timu kolu LP . (Izabrala UEFA)
Od toliko igraca, velikih majstora da jedan 19-godisnjak bude najbolji igrac kola. Pa to samo mogu majstori.BIHfan je napisao/la:majestic24 je napisao/la:Miralem u timu kolu LP . (Izabrala UEFA)
Igrac kola je Jovetic. Pjanic je drugi.BIHfan je napisao/la:majestic24 je napisao/la:Miralem u timu kolu LP . (Izabrala UEFA)
Lakse je imati tonu igraca koji igraju u velikim klubovima ali izuzetno je tesko uskladiti sve igracke navike i kvalitete u reprezentaciji koja se jednom u mjescu sastane ako i toliko. S druge strane svi ovi igraci igraju po 2-3 utakmice za svoje klubove sedmicno i tim zbog toga dise kao jedan pa i sami talenti u tome dodju vise do izrazaja.harishp je napisao/la:Salihovic ne moze igrati veznogKo ti je to slagao.U Hoffy mali miliom puta. Odigrao bas to.
A porediti lige gdje ko igra,nekad zna biti i bezveze.
Begovic u Engleskoj premier ligi.
Supic tada uopste bez lige.
Pa sta bi na kraju:lol:
Ili mozda sta bi nam belgijanci onamad rekli u Genku za igrace i gdje igraju uopste.
Supic -Javor![]()
Pandza-hajduk o kojem ti pises![]()
Nadarevic Eskisehirspor
Berberovic Denizlispor
Spahic pola godine bez kluba.
I sta opet bi.
Tako da gdje ko igra,ponekad zna biti mac sa dvije ostrice.
Kakve koristi Bugarska ima sto im igraci igraju u M.U,Evertonu itd
Ili mozda jedna Gruzija sto im igraju po Milanu,Shalkeu itd kad bas onaj isti iz Milana dade dva autogola sam sebi na jednoj tekmi.
Jedan gol L'poolu i jedna asistencija ce biti dovoljno.jocker123 je napisao/la:Balkanska prijetnja Rafi Benitezu
Nakon što je Fiorentinin Crnogorac Stevan Jovetić u utorak prošle sedmice s dva gola potopio Liverpul u Ligi prvaka, loša vijest za tim s Enfilda je, kako piše britanski "Independent", da postoji još prijetnji s Balkana po veliki engleski klub.
Ovaj list piše da je to još jedan 19-godišnjak - Miralem Pjanić iz Liona, s kojim je Liverpul u grupi Lige prvaka.
"Bosanski vezni igrač razmontirao je mađarskog prvaka Debrecin na način na koji Rafa Benitez (menadžer Liverpula, op.a.) to nije znao dvije sedmice ranije", stoji u tekstu.
al meni ne radi...da li mozes gledat tu?
ima na tv-u..fico45 je napisao/la:al meni ne radi...da li mozes gledat tu?
Da, ali koji program? Ja na Sport2 gledam Intera, gdje je Lyon?miralem444 je napisao/la:ima na tv-u..fico45 je napisao/la:al meni ne radi...da li mozes gledat tu?
satalit thor...
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], CAGarfia, denza, General505 i 22 gosta.