Laboral Kutxa
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: TAU Ceramica
Koja su to europska pravila?Cirkus liga nba?Sta mislis nba prvak vs cska? KO bih pobijedio i zasto?Debeli grk razvalio koga?Jesil ti gledao olimpijadu?Jeli to onaj sto ima 5 poena po tekmi u euroligi?Opet tema je mirza teletovic ,dali moze u nba ?ja mislim da moze,ali bolje mu je ostati u spaniji i igrati p o25-30 min nego 5-10 u nba...[/quote]
ja staje vec cirkus....samo sminka i pare.....neka zakucavanja preko tri covjeka i slicno ma daj ba hajd nek u europi nako zakuca.....pa otreslo bi ga po parketu.....bio bi ko onaj svampfi spuzva njemacka ili kako se vec zove.....ova nasa kosarka je ljepsa za gledanje sto puta nego ono marketinsko sranje iz SAD-a
ja staje vec cirkus....samo sminka i pare.....neka zakucavanja preko tri covjeka i slicno ma daj ba hajd nek u europi nako zakuca.....pa otreslo bi ga po parketu.....bio bi ko onaj svampfi spuzva njemacka ili kako se vec zove.....ova nasa kosarka je ljepsa za gledanje sto puta nego ono marketinsko sranje iz SAD-a
u redu je kolega ne kazem da ide na ulaz,ali da to radi vise bio bih mnogo opasaniji za protivnike!!Sinoc je odigrao jako dobro !!
ja staje vec cirkus....samo sminka i pare.....neka zakucavanja preko tri covjeka i slicno ma daj ba hajd nek u europi nako zakuca.....pa otreslo bi ga po parketu.....bio bi ko onaj svampfi spuzva njemacka ili kako se vec zove.....ova nasa kosarka je ljepsa za gledanje sto puta nego ono marketinsko sranje iz SAD-a[/quote]daidza je napisao/la:Koja su to europska pravila?Cirkus liga nba?Sta mislis nba prvak vs cska? KO bih pobijedio i zasto?Debeli grk razvalio koga?Jesil ti gledao olimpijadu?Jeli to onaj sto ima 5 poena po tekmi u euroligi?Opet tema je mirza teletovic ,dali moze u nba ?ja mislim da moze,ali bolje mu je ostati u spaniji i igrati p o25-30 min nego 5-10 u nba...
Nigdje veze,pratis li ti tekme?Ko bih koga otresao?Fino se raspitaj kolike su plate kod top timova eurolige,pa se vrati na forum!!
- juzni vjetar!
- Kontakt:
ma nba je jednu svjetlosnu godinu u odnosu na evropsku kosarku najgori tim u nba u evropi i bio prvak eurolige 

La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
- miralem444
- Kontakt:
najbolji tip evrope.
A sta rec za Mirzu ma najbolji krilni centar evrope
A sta rec za Mirzu ma najbolji krilni centar evrope
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Po meni je Mirza novi Pedja!Ubio se za NBA,dolazi njegovo vrijeme!!!
zato je barca u LA izgubila nekih 8 razlikejuzni vjetar! je napisao/la:ma nba je jednu svjetlosnu godinu u odnosu na evropsku kosarku najgori tim u nba u evropi i bio prvak eurolige

>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 26 avg 2013, 01:35, ukupno mijenjano 1 put.
- Mali Maestro
- Kontakt:
Zna li iko je li se Mirza Teletović oporavio i možemo li se nadati povratku u staru formu.
Please
Treba promjeniti ime ove teme....mada je ono ime teško za izgovaranje..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Raul_64 je napisao/la:Treba promjeniti ime ove teme....mada je ono ime teško za izgovaranje..
zapetlja ti se jezik dok ga izgovoriš

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Ucinjeno
Caja Laboral
iliti po naski
Kaha Laboral

Caja Laboral
iliti po naski
Kaha Laboral

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
-
- Kontakt:
Re: Caja Laboral
Neki dan Stanko Barać je bio najbolji pojedinac susreta u porazu protiv ASVELA. Ubacio je 13 poena sa šutom 5-5 za 2 i 1-1 za 3. Nadam se da će imati sve veću minutažu u nadolazećoj sezoni
- alan_kardec
- Kontakt:
Rz88 je napisao/la:ahhaha, nemoj molim te, cuj 8, jesi gledao tekmu, da jesi znao bi sto je bilo samo 8, da se igraozbiljno niti jedna ekipa iz europe ne bi mogla da izgubi manje od 30 razlike, nba je daleko ispred ove eurolige.
Halo momak nisi u pravu uopšte.Ne sjećam se koje su ekipe u pitanju,ali znam da su evropski timovi prije dvije-tri godine pobjeđivali nba ligaše kad su ovi bili na evro turneji.Još jednom,nisam siguran koje su ekipe igrale,ali znam 100% da su Evropljani pobjeđivali amere.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Sjetio se alan da odgovori nakon visemjesecne sutnjealan_kardec je napisao/la:Rz88 je napisao/la:ahhaha, nemoj molim te, cuj 8, jesi gledao tekmu, da jesi znao bi sto je bilo samo 8, da se igraozbiljno niti jedna ekipa iz europe ne bi mogla da izgubi manje od 30 razlike, nba je daleko ispred ove eurolige.
Halo momak nisi u pravu uopšte.Ne sjećam se koje su ekipe u pitanju,ali znam da su evropski timovi prije dvije-tri godine pobjeđivali nba ligaše kad su ovi bili na evro turneji.Još jednom,nisam siguran koje su ekipe igrale,ali znam 100% da su Evropljani pobjeđivali amere.

Postao/la Rz88 dana 10 mar 2009, 22:55
-
- Kontakt:
cska pobijedio clippersealan_kardec je napisao/la:Rz88 je napisao/la:ahhaha, nemoj molim te, cuj 8, jesi gledao tekmu, da jesi znao bi sto je bilo samo 8, da se igraozbiljno niti jedna ekipa iz europe ne bi mogla da izgubi manje od 30 razlike, nba je daleko ispred ove eurolige.
cska razvalio sixerse
barcelona razvalila clipperse
ovo je 2007 ja mislim
i 2008 sam siguran da je unicaja dobila memphis
ali da budemo realni kada nba tim uđe u utakmicu 100% evropljanima se ne pise dobro. utakmica je duza 8 minuta i nba ima prednost ako nista onda zbog atleticizma.
Mirza je noćas ubacio 17 poena za Tau u meču Superkupa protiv Real Madrida. Tau je poražen rezultatom 87:62 a Teletović je bio najbolji u svojoj ekipi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mislim da se Mirza pravo zahebao sto je produzi ugovor s ovim jadom od ekipe do 2014. godine, no nadam se da ce ove sezone pruziti odlicne partije i biti najbolji pojedinac u ovom klubu i otici stepenicu dalje (mislim u Spaniju Rela ili Barcelona, ili u Grckoj PAO ili Olympiakos). Od kako je TAU prekinula sponzorstvo klub je otisao u propast i jedino sto je trenutno kvalitetno u ovom klubu su on, Splitter i Eliyahu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Nema nijedna ekipa iu Europe šanse protiv NBA ekipe. Samo gledaj da jedan igrač vrijedi više od jedne čitave ekipe iz Europe. Predsezone je čista zafrkancija. Da je nije tako, onda bi oni sigurno doveli te "najbolje" u NBA , a ne bi igrali po Europi. Svima je cilj u NBA što to da mi je znati. Liga je najjača i ekipe su najjače. Europa je daleko iza. Olypiakos nešto pokušaje kao velikim ulaganjem od 3 milione, dok u NBA neki prosječni igrači imaju ugovor na 20 i više miliona.
ajd se ne prosipaj molim te...prosjecni igraci imaju ugovor od 2o i vise miliona..uredi taj post da te ko ne vidi molim te.......pogledaj osmog oktobra sta ce real da uradi utah jazzu molim te......i da ne bi kobija u pekingu bilo bi svega, sve pickice se prepale da on nije uzeo loptu bilo bi svasta........caja laboral je mnogo slabija ove godine neka se samo mole da u drugom krugu ne dobiju naprimjer efesa i reala ili barsu i fenera.....ili naprimjer montepaski i olimpijakos......ali sinoc nije igrao herman, marselinjo huertas, elijahu i bred oleson.........Rz88 je napisao/la:Nema nijedna ekipa iu Europe šanse protiv NBA ekipe. Samo gledaj da jedan igrač vrijedi više od jedne čitave ekipe iz Europe. Predsezone je čista zafrkancija. Da je nije tako, onda bi oni sigurno doveli te "najbolje" u NBA , a ne bi igrali po Europi. Svima je cilj u NBA što to da mi je znati. Liga je najjača i ekipe su najjače. Europa je daleko iza. Olypiakos nešto pokušaje kao velikim ulaganjem od 3 milione, dok u NBA neki prosječni igrači imaju ugovor na 20 i više miliona.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.