Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

frankqqqqq
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la frankqqqqq » 25 avg 2012, 23:56

Mr. Arsenal ‏@OsmanZtheGooner
Pulis on Stoke fans boo Ramsey “Ryan got absolutely slaughtered at Arsenal. It’s not a one-way ticket." #WhatATotalCunt #ShitClub
Šugave stoke, da Bog da im baš Ramsey zabio gol sutra.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 25 avg 2012, 23:58

frankqqqqq je napisao/la:
Pulis on Stoke fans boo Ramsey “Ryan got absolutely slaughtered at Arsenal. It’s not a one-way ticket." #WhatATotalCunt #ShitClub
Dva gola, jedan za Pulisa drugi za Ryana, if u know what i mean by this :lol: :lol:
Celik!3,2,2.

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 25 avg 2012, 23:59

AllGunsBlazing je napisao/la:
Dva gola, jedan za Pulisa drugi za Ryana, if u know what i mean by this :lol: :lol:
Oh i think i know what you mean :mrgreen:

Direkt
Kontakt:

Post Postao/la Direkt » 26 avg 2012, 00:00

Sta je, ko je DM ?
(mozda je glupo pitanje, ali fakat ne znam) :D
http: //fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub !
Volimo tebe..

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 26 avg 2012, 00:02

Direkt je napisao/la:Sta je, ko je DM ?
Defensive midlefielder. Zadnji vezni.

AGB oh snap XD ajde, malo sam fulao, uglavnom mogao je shvatiti poentu iz posta xD
Zadnja izmjena: frankqqqqq, dana/u 26 avg 2012, 00:04, ukupno mijenjano 1 put.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 26 avg 2012, 00:03

Defensive Midfielder*

:lol: :lol:
Celik!3,2,2.

Direkt
Kontakt:

Post Postao/la Direkt » 26 avg 2012, 00:04

Direkt je napisao/la:Sta je, ko je DM ?
Defensive midlefielder. Zadnji vezni.
Hvala :) Citavo vrijeme kontam incijali nekog igraca. :D
http: //fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub !
Volimo tebe..

HighburyHigh
Kontakt:

Post Postao/la HighburyHigh » 26 avg 2012, 00:08

AllGunsBlazing je napisao/la:Prema statistici definitivno Capoue. Prema nacinu igranja definitivno Capoue. Prema visini definitivno Capoue. Volio bih ga vidjeti u Arsenalu, jest da mu je ofanzivna igra mnogo slabija od igre M'vile, ali je zato zvijer u odbrani. Visok 189, znaci da jede po terenu.
Sasvim svejedan mi je izbor M'vila - Capoue. M'vilina igra vise prilici ovoj Arsenalovoj u posljednjih par godina zbog preciznog dodvanja. Igra pass and move, nesto na sto je vec navikao. Capoue mi je blaga suprotnost, razbijac, nesto ko Viera sto je bio, snazan, visok, jak u duelima. Sve u svemu sigurno se nece pogrijesiti ako se dovede jedan od ova dva igraca.
Victoria Concordia Crescit.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 26 avg 2012, 00:12

I meni je apsolutno svejedno, jer su obojica dobro rjesenje, i bitno je da neko dodje. Samo Mvila nudi dobru pas igru, a tu vec imamo igraca, treba neko ko ce 90 minuta biti samo ispred odbrane i cistiti probleme, a ne neki koji ce driblati i dodavati.
Celik!3,2,2.

Orion87
Kontakt:

Post Postao/la Orion87 » 26 avg 2012, 00:15

AllGunsBlazing je napisao/la:I meni je apsolutno svejedno, jer su obojica dobro rjesenje, i bitno je da neko dodje. Samo Mvila nudi dobru pas igru, a tu vec imamo igraca, treba neko ko ce 90 minuta biti samo ispred odbrane i cistiti probleme, a ne neki koji ce driblati i dodavati.
Ma samo nek neko dodje,yebaji ga Tiote,M'Villa ili Capoue apsolutno je svejedno,sa bilo kojim od navedenih trenutna igra bi se unaprijedila !
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 26 avg 2012, 00:17

I proslogodisnja naravno. Samo da dodje. A onda se baciti na prodaju postojecih igraca(debila) prije uzimanja novih. Ima tu se rjesiti nekih 5-6 igraca.
Celik!3,2,2.

Orion87
Kontakt:

Post Postao/la Orion87 » 26 avg 2012, 00:22

AllGunsBlazing je napisao/la:I proslogodisnja naravno. Samo da dodje. A onda se baciti na prodaju postojecih igraca(debila) prije uzimanja novih. Ima tu se rjesiti nekih 5-6 igraca.
Od ovih imbecila sto se treba rijesit,jedino bi Arshavina ostavio onih 15 minuta pritiv Sunderlanda je bilo zadovoljavajuce bolje nego Walcott citavu skoro tekmu,a ovo ostalo sve uvalit za kakvu sitnu lovu ...

oldbridge
Kontakt:

Post Postao/la oldbridge » 26 avg 2012, 00:40

Od ovih imbecila sto se treba rijesit,jedino bi Arshavina ostavio
Nemoj mi Arshu :D

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.

MUSVDG

Orion87
Kontakt:

Post Postao/la Orion87 » 26 avg 2012, 00:48

oldbridge je napisao/la:
Od ovih imbecila sto se treba rijesit,jedino bi Arshavina ostavio
Nemoj mi Arshu :D

Pogresno sam se izrazio,Shava je meni jedan od najdrazih igraca u klubu i stvarno malo sanse dobiva naspram onog bota Walcotta i mislim da zasluzuje pokazati da jos moze pomoci klubu ...

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 26 avg 2012, 01:42

Arshavin je dobar fudbaler samo zbog svoje lijenosti nije postao sto je mogao. Ima odlicno vođenje lopte, prodoran, solidan sut, a i centarsut. Sve mu to ide u prilog, ali eto taj neki ne rad mu nije dozvolio. Vjerovatno je to i razlog zasto je otkriven tako kasno.

Capoue kao sto sam rekao davno jos, moj favorit. Mada sam i zadovoljan M'Vilom. Ali ajd sacekajmo da se izađe u javnost s tim nekim transferom pa da bacim neko detaljnije misljenje

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 26 avg 2012, 03:14

tiote,veceg balvana u zivotu nisam vidio,radije nek nikog ne dovodi,samo nemoj njega,gledo sam njukasovu tekmu prvog kola,frajer je sam,20 metara oko njega nema nikog,dolaze mu zracne lopte,seljacina,hajvan,krkan,fata ih na prvu,u aut nabije,u gol aut,isto usran,jedino sto zna je udarit covjeka,neka hvala,nemoj mi takvog drvosjecu tu dovodit
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 26 avg 2012, 09:32

Ipak nije u pitanju Tiote, već Cabaye. Za njega je Arsenal zainteresovan. Spominje se još jedan top klub, al' nije rečeno o kome je riječ. Iskreno, prošle godine je Cabaye bio jedan od boljih veznjaka, a to mu je bila premijerna sezone. Šta će biti ove sezone, ne znam. No, sumnjam da će ga se Ashley lako odreći. Prvo, riječ je o jednom jako bitnom igraču za Newcastle, a drugo, sigurno će tražiti (barem) 15ak miliona funti za njega. Eh, pitanje je koliko će to imati odjeka kod zainteresovanih strana.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 26 avg 2012, 10:06

Ocekivano sam "debilne" komentare nakon sto je Sahin potpisao za liverpool :lol:
Pogledajte unazad 10x listova foruma i pogledajte sad komentare Sahina :lol: :lol: :lol: :lol:
Svaka vam cast, juce top pojacanje a sad nije on za Arsenal :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Al iskreno za TOP 4 u engleskoj ligi i ocekivat Sahin da donese neku prevagu na terenu daj boze, nema jednostavno od ovih stinih transfera nista, ipak mislim da je najveci problem u napadu kod Arsenala.. Da hoce izvuc wenger koji milion iz rukava "15 tak" al ovako tesko ce ici jbg

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 26 avg 2012, 10:25

Pa eto vidite šta Freddie kaže, nema AW novca za pojačanja, tj zasad smo još u yebenom plusu kod transfera...doveli smo Santija za 12 miliona funti i Poldija i Girouda za 12 miliona eura, a prodali Persija za 24 miliona i Songa za 15 miliona funti...

Cabaye već može proć' :D za Tiotea je majstor, mada iskreno ja ne znam ni kakav je Tiote igrač a nešto govorim. Ali ako stvarno nije jak na lopti i ako je gubi često i ima pogrešna dodavanja onda nam ne treba.

Cabaye, M'villa i Capoue, pa bogami ako jedan od ove trojice dođe neću se žalit... i 15 miliončeka funti nije puno za Cabayea ali mislim da bi možda naši pregovarači mogli to sredit za famoznih 12 plus neke klauzule i pošaljemo Njukašu Henry Lansburya. :D

Do kraja roka ćemo prodat Bendtnera i Parka, za Squida nisam baš siguran. I Lansbury će otići.

I danas gubimo tekmu, Stoke nam ne leži. Šteta što smo prodali malog Bartleya, on bi ih danas izmarisao ako ništa drugo.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 26 avg 2012, 10:32

Tiote je grom u defanzivi. Jedan od najboljih u tom segmentu igre. K'o od brda odvaljen, može se čampati sa trojicom protivničkih igrača, dobar u skok igri. Napadački je izuzetno limitiran. Loša primopredaja lopte, nema pas kojim može izbaciti nekog u dobru priliku, a ni preciznost šuta nije za pohvaliti. Zato i igra u tandemu sa Cabayeom. Francuz može sve ovo uraditi 10x bolje, a u defanzivi također nije loš (odlično čita igru, moRe puno pretrčati, dobro se postavlja). Da postoji kombinacija ove dvojice igrača, sigurno bi to bio najkompletniji veznjak na svijetu. Ovako, obojici nešto nedostaje. :mrgreen:

Anita je doveden za 6 miliona funti, a nije odigrao utakmicu na vrhunskom nivou. To mi je najbolji argument (u stvari, to je argument broj 2) kada je prodaja igrača u pitanju. Kad sam se već ispravio, prvi argument je Andy Carroll. Ti vidi isplati li se sa rogatim bosti. :lol:

Na kraju sezone sam napisao (mrsko mi sad tražiti te postove) da Cabaye spada u top 5 na toj poziciji. Forma, uticaj na ekipu + dodajmo tome da mu je to prvi dodir sa engleskim fudbalom. Arteta i Yaya su sigurno odigrali bolju sezonu od njega, al' ostalih veznjaka (takvih) se i ne mogu baš sjetiti. Možda Luka? I to dio sezone kada je Tottenham mljeo sve pred sobom.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.