Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

neno#4
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la neno#4 » 25 avg 2012, 21:18

mahalac je napisao/la:Dozvolicete mi da prognoziram poraz od Litve najmanje 8 razlike.
Tu ce se iskristalisati sve ono sto smo ovdje (neki od nas) vidjeli i komentirali jos i u pripremnom periodu a nije korigovano kasnije kako se ocekivalo.
:cry:
Pa ti ne znas ni s kim mi igramo :lol: :lol: :lol:
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 25 avg 2012, 21:18

mahalac je napisao/la:Dozvolicete mi da prognoziram poraz od Litve najmanje 8 razlike.
Tu ce se iskristalisati sve ono sto smo ovdje (neki od nas) vidjeli i komentirali jos i u pripremnom periodu a nije korigovano kasnije kako se ocekivalo.
Dozvolit cemo ti da se ispravis ,al' imas samo jedan pokusaj ;)

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 25 avg 2012, 21:32

A sad fino prognoziraj protiv Latvije koliko igramo...a ova prognoza bi znacila da cemo na EP u grupi biti sa Litvanijom?? :shock: :shock:
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 25 avg 2012, 21:34

8 razlike od Litve? Jos kod njih, vjerovatno u Vilniusu? Dobro, nikad poraz nije dobar, ali izgubiti od Litve nije sramota. 8 razlike znaci da smo dobro prosli. :lol:
Sport je lijek za tijelo i duh.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 25 avg 2012, 21:35

Neke ljude mnogo zeza nekoliko verzija imena za jednu zemlju, zato dolazi do konfuzije. :D

Litvanija=Litva

Latvija=Letonija

Estonija=Estonija (za svaki slučaj) :D
Zadnja izmjena: voltron30, dana/u 25 avg 2012, 21:36, ukupno mijenjano 1 put.

mahalac
Kontakt:

Post Postao/la mahalac » 25 avg 2012, 21:36

neno#4 je napisao/la:
..ti kako si diplomirao mislis da mnogo znas....eeeee...... :oops:
It's not about the shoes, it's about what you do in them!

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 25 avg 2012, 21:37

storm_raider je napisao/la:
8 razlike od Litve? Jos kod njih, vjerovatno u Vilniusu? Dobro, nikad poraz nije dobar, ali izgubiti od Litve nije sramota. 8 razlike znaci da smo dobro prosli. :lol:

HAHAH;nadam se da Sarunas ne igra vise :) neko mi rece neki dan,da se ne prepirem sa padobrancima koji pogledaju 2 utakmice godinsnje,bio je u pravu 100%...

Ja mislim da ce Litva :)kiksati barem jednu na strani..

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 25 avg 2012, 21:39

mahalac je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:
..ti kako si diplomirao mislis da mnogo znas....eeeee...... :oops:
Ti kako si prestao dolaziti u dobro poznati objekat si se pogubio totalno :mrgreen: :mrgreen:

Ostalo je samo ime.....

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 25 avg 2012, 21:41

lumani je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:

HAHAH;nadam se da Sarunas ne igra vise :) neko mi rece neki dan,da se ne prepirem sa padobrancima koji pogledaju 2 utakmice godinsnje,bio je u pravu 100%...

Ja mislim da ce Litva :)kiksati barem jednu na strani..
gruzija gubi od holandije ;)
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 25 avg 2012, 21:41

Mi ako pobijedimo Latviju mi smo po meni 100% na EP, jer za očekivati je da dobijemo Rumuniju i Holandiju kod kuće, te i s porazom od Gruzije, završavamo kao drugi i na EP-u smo ;)
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 25 avg 2012, 22:03

Ovo sve neki nenovi kvaziznanci i dođu ovdje da sole pamet :mrgreen:

Nadam se da ćete i meni dopustiti da prognoziram, a to je +10 za BIH usred Rige 8-)
Dosad nisam griješio, uvjeren sam da neću ni sada, ipak pet dana odmora je velika stvar.

Idemo momci!! ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 25 avg 2012, 22:08

A sta mislite bi li omjer 5-3 bio dovoljan da prodjemo kao treci?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

mahalac
Kontakt:

Post Postao/la mahalac » 25 avg 2012, 22:11

[/quote]

Ti kako si prestao dolaziti u dobro poznati objekat si se pogubio totalno :mrgreen: :mrgreen:[/quote]

Moj @neno dobropoznati objekat vec odavno nije referentan, to si trebao dosada shvatiti...isto tako treba da znas da objekti i nisu bitni koliko ljudi.

Uglavnom neno donji smo s AP, nazalost.
It's not about the shoes, it's about what you do in them!

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 25 avg 2012, 22:20

mahalac je napisao/la:
Ti kako si prestao dolaziti u dobro poznati objekat si se pogubio totalno :mrgreen: :mrgreen:[/quote]

Moj @neno dobropoznati objekat vec odavno nije referentan, to si trebao dosada shvatiti...isto tako treba da znas da objekti i nisu bitni koliko ljudi.

Uglavnom neno donji smo s AP, nazalost.[/quote]

Dobropoznati objekat je referentan itekako, samo nije odgovarajuci za kvazinavijace kao sto si ti ;) ;)
Mi uopste nismo donji s Acom. Plasirat cemo se na EP, a onda zavisno od grupe cemo imati ili nemati cemu da se nadamo. To sto smo odigrali odlicno 3-4 prijateljske utakmice pa kod nas narod pomislio da smo Spanija je drugi par cipela. Mi kad bi prosli u drugi krug u Sloveniji, ja bi licno bio presretan. Dolaze bolji dani za nasu kosarku. Najbolji tim cemo imati kad Djedovic bude kapiten, tj. za jedno 4-5 godina.

Ostalo je samo ime.....

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 25 avg 2012, 22:28

U Rigu idemo da igramo ravnopravan mec vjerovatno ce i tu nijanse odlucit,eh sad se nadam da ce biti sreca na nasoj strani +5 za nas

Kuko
Kontakt:

Post Postao/la Kuko » 25 avg 2012, 22:37

Ako dobijemo Latviju 2. mjesto je osigurano (trebala bi nam jos samo jedna pobjeda, a ostvarit cemo je sigurno).

Ako izgubimo, onda je dosta tesko ocekivati da cemo uzeti jednu od prve dvije pozicije, te bi vjerovatno kao 3. otisli na EP. Omjer 5-3 bi morao biti dovoljan.

kobe64
Kontakt:

Post Postao/la kobe64 » 26 avg 2012, 01:06

voltron30 je napisao/la:
Kuko je napisao/la:
voltron30 je napisao/la: Odličan post. I meni je to danas zasmetalo kod Ace. Zbog tog forsiranja startne petorke, doveli smo se u probleme u zadnjoj četvrtini, jer su igrači jednostavno na škrge disali. U trećoj četvrtini je komotno mogao odmoriti udarnu trojku, bar na dvije, tri minute svakoga, da sačuvaju snagu za kraj. Ako ovako bude protiv Latvije ubit će nas tricama. Jedino je pozitivno to što imamo 6 dana odmora, tako da se momci mogu osvježiti i vratiti snagu (nadam se).
Ma slusam Ivkovica on se zali na paklen ritam, a ima bar 8 podjednakih kosarkasa + dvije ekstra klase, mogu samo zamisliti kako je ovoj trojici kad skoro svaku tekmu igraju po 40 minuta.
Ma i ja sam juče na momente gledao i Hrvatska-Mađarska i Srbija-Estonija, i baš čovjeku upada u oči kako sve ekipe rotiraju po 9, 10 igrača. Znam da smo imali mnogo problema s povredama, ali jednostavno nije se smjelo dopustiti da sebi dozvolimo ovakvu situaciju da nam igra 7 igrača, a od tih 7, trojica najboljih igraju stalno po 40 minuta. Da je mašina, došlo bi do zamora materijala.[/qNemam nista protiv Ace al on ej trener i govori kako imamoslb roster .Pa moj Aco ti si biro roster nije niko drugi sto si zvao ov kad ti ne igraju imo si koga zovnut .

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 26 avg 2012, 09:49

Koga bi ti zvao da si na mjestu selektora?

Ostalo je samo ime.....

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 26 avg 2012, 10:21

Vjerovatno Mensu sirijca, sa njim bi imali ugodnih 1-3 i vec bi se oprostili od prvenstva. ;)
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

kobe64
Kontakt:

Post Postao/la kobe64 » 26 avg 2012, 11:08

Pa trenera ne bi mjenju ali napravio bi igracki kadar da mozemo mjenat bar 10 igraca da bar 5 igraca imamo u rotaciji 2 da se mjenjaju ciatvu tekmu a bar 3 da udju koju minutu da se glavni odmore i moztda ubace koji sut il polaganje ?? Nije moguce da nemamo 3 seniora dobra , pa nam moraju juniori igrat .Juniroi su odlicni ali imce vremne apokazat sta.Aco e pozvo sve ove igrace sto se sad trebaju prodat da i on cukne koju paru .

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.