Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

meho-medo
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la meho-medo » 26 avg 2012, 09:56

RtoX je napisao/la:
meho-medo je napisao/la:Ukoliko je danas utakmica
U pet :D
ok,hvala
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

HeKen
Kontakt:

Post Postao/la HeKen » 26 avg 2012, 10:02

http://sportsport.ba/tabela/Premier-League/481" onclick="window.open(this.href);return false;
valjda nece jos dugo potrajati :)

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 26 avg 2012, 10:06

Carlo je napisao/la:
Henderson je napisao/la:Nisam znao da se Enriqe vratio. To bi bilo dobro, jer su bekovi u Cityija naša šansa ( Zabaleta i Clishy ).
Ma neka bude 1-0 pa makr autogol opet.
iskreno muka mi je od autogolova. prošle godine smo se najviše puta izvukli autogolovima, ali hajd... go je go :mrgreen: :mrgreen:
kad se sjetim onih iz Brighton i Home Albiona ljudi od 6 golova na utakmnici dali 4 i izgubili
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 26 avg 2012, 10:43

neo je napisao/la:slika
Gdje je se ovo on slikao kad ima toliko patika i svega iza njega? U džamiji?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Desmond
Kontakt:

Post Postao/la Desmond » 26 avg 2012, 10:48

Nisam znao da se ovako pise broj petnaest. :D
Ne postoje povjerljivi izvori ;)
Svi nagađaju. Neko otvorio lfc.com i vidio da niko nema 15 i to je bio taj povjerljivi izvor. :lol:
Sto vecina vas izostavlja Enriquea iz ekipe za sutra. Povrijeđen ili samo zato što je loš :)?
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.

Se7en
Kontakt:

Post Postao/la Se7en » 26 avg 2012, 10:49

Sahin "Mourinho mi je rekao da se u
Premier League uziva"

Pricao sam ljudima Real Madrida i zelio sam izaci na jednu godinu ali moj san je dalje vratiti se tamo i biti jači. U Madridu je prejaka konkurencija a nisam imao srece kad sam dosao, povreda na povredu..
Sad spreman povrede su proslost, zelim pomoci Liverpulu i treneru koji ce mi dati sansu.
❤ si baš. CMOKić

Desmond
Kontakt:

Post Postao/la Desmond » 26 avg 2012, 10:52

Narin je napisao/la:Ko je zadnji kod vas nosio broj 4?
Aquilani, prije toga Hyypia.
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 26 avg 2012, 10:54

Marsal je napisao/la:
Gdje je se ovo on slikao kad ima toliko patika i svega iza njega? U džamiji?
hajd na temu arsenala pa spamaj :mrgreen:
You are someone else I am still right here

Desmond
Kontakt:

Post Postao/la Desmond » 26 avg 2012, 10:55

http://assets.lfcimages.com/uploads/sahin01c.jpg

Vidi papka. Na desnoj ruci nosi sat :D

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 26 avg 2012, 10:57

Desmond je napisao/la:http://assets.lfcimages.com/uploads/sahin01c.jpg

Posto je smiley tu, pretpostavljam da nisi ozbiljan :)

Desmond
Kontakt:

Post Postao/la Desmond » 26 avg 2012, 11:00

tyler durden je napisao/la:
Desmond je napisao/la:http://assets.lfcimages.com/uploads/sahin01c.jpg

Posto je smiley tu, pretpostavljam da nisi ozbiljan :)
Mrtav sam ozbiljan. Što smo dovodili igrača koji na desnoj ruci nosi sat :lol:

Desmond
Kontakt:

Post Postao/la Desmond » 26 avg 2012, 11:07

There could be some further activity at Liverpool before the transfer window closes, with The People reporting a £10million bid will go in for Fulham attacker Clint Dempsey, while Newcastle will make a last effort for Andy Carroll and Sunderland want Jordan Henderson on loan.
by @skysportsbucko 10:29 AM

Samo bez Dempseya ako ikako može. Ako mora neko iz Fulhama, nek to bude Dembele, ostali su bezvrijedni.
Valjda ćemo dovesti još barem jednog ofanzivca.

Tottenham zagrizao za Isca. Ako je suditi po dosadašnjim špekulacijama, čim se Tottenham interesuje i mi smo tu i obrnuto :)

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 26 avg 2012, 11:12

nece rodgers dati vise od 7m za dempseya.

i enrique rece na twitteru da je u timu za danasnju tekmu, samo sumnjam da ce biti u prvoj postavi. ja bih volio gledati downinga na lijevom beku.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 26 avg 2012, 11:37

Nema šanse da je to istina za Dempseya, slažem se sa Carlom, čak mislim da ne bi paltio više od 5 mil za njega. Ja se samo nadam da će otići Joe Cole more i džaba samo nek ide, Adam za njega uzeti nekih 5 miliona i Carroll 15 miliona, za tih 20 milki bi mogli uzeti kvalitetnog napradača. Al ako i budu odlazili to će sve biti zadnjeg dana prelaznog roka.

Lično ja bi najviše volio vidjeti Sturridgea, jest da je sebičan al mlad je momak i da se naučit pameti, opet je bolji od Dempseya koji bi nam odigro jednu dvije sezone i prodaji ga.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 26 avg 2012, 11:45

Mancini: Manchester City još uvijek nije na sto posto

Prva utakmica Brendana Rodgersa na klupi Liverpoola bila je noćna mora, druga je noćna mora i prije nego što je počela. Naime, grogiranim Redsima u goste dolazi aktualni prvak Manchester City. Liverpool je teško poražen u prvom kolu, iako prvih 40-ak minuta dvoboja nije dalo naslutiti da će se tako nešto dogoditi.
Štoviše, Redsi su bili dominantnija momčad s više prilika u prvom dijelu, a onda je Gera u finišu prvoga poluvremena zabio svoj prvi pogodak nakon tko zna koliko vremena i Liverpoolov brod počinjao se naginjati. Onda je Agger dobio crveni, a nakon drugoga pogotka (iz drugog dosuđenog kaznenog udarca, prvi su promašili) Redsi su popucali po svim šavovima.

- Bio je to samo loš dan. Trebat će očito malo vremena da sve sjedne na svoje mjesto. Polizat ćemo svoje rane i krenuti dalje. Mislim da su igrači jako dobro prihvatili nove ideje koje sam im dao, ali jednom kad smo ostali sa 10 igrača, bilo je teško. Do prvoga pogotka bili smo bolji, ali iako ne volim pričati o sucima, mislim da je glavni bio malo prestrog s dva dosuđena 11-erca i crvenim kartonom - istaknuo je Rodgers čija je momčad, doduše, možda je bolje reći pričuvna momčad jer su glavni igrači bili pošteđeni, u tjednu igrala utakmicu doigravanja Europske lige i pobijedila Hearts u gostima autogolom domaćih 1:0. Na tom dvoboju nije bilo Gerrarda, Suareza, Johnsona i Škrtela. A nakon te teško izborene pobjede, Redsi se okreću Manchester Cityju.

- Čeka nas briljantno otvaranje nove sezone na Anfieldu, ali i težak ispit. Bit će ovo posebna utakmica, teška utakmica, ali veselim se izazovu. Ulazimo u nju nakon pobjede nad Heartsom koja nam je pomogla na psihološkom planu, a Liverpool i inače podigne razinu svoje igre u velikim utakmicama. Već sam razgovarao o tome s igračima, da u velikim utakmicama budu sjajni, tako da jedva čekam dvoboj sa Cityjem. Ako želimo išta učiniti ove sezone tada su forma i igre na domaćem terenu od presudne važnosti. Na Anfieldu možemo dobiti svakoga, bez obzira na poraz u prvom kolu - rekao je Rodgers kojemu se u momčad vraćaju svi odsutni s europskog iskušenja u Edinburghu, a nedostajat će samo ozlijeđeni J. Cole i suspendirani Agger.

Manchester City teško da je očekivao takav dramatičan ulazak u novu sezonu, no novak u ligi Southampton i te kako je namučio prvake i izvukao iz njih ono najbolje kako bi pobijedili na otvaranju sezone. Poveo je Manchester preko Teveza pred kraj prvoga dijela, prije toga je David Silva promašio kazneni udarac, ali gosti su preokrenuli, pa je opet stvari morao spašavati Džeko koji je zabio za izjednačenje, a ulogu Agüera ovaj je put preuzeo Nasri koji je zabio za pobjedu. Agüero i nije mogao zabiti jer se već u 13. minuti ozlijedio i neće ga biti idućih mjesec dana.

- Manchester City još uvijek nije na sto posto svojih mogućnosti. Pravimo dosta pogrešaka u igri, a utakmica je postala dramatična jer smo pri rezultatu 1:0 promašili 5-6 izglednih prilika za povećanje vodstva i tako ostavili goste na životu. No, ovako bi moglo biti prvih nekoliko kola jer, ponavljam, nismo sto posto još uvijek. Ovaj put smo se izvukli, ali ako budemo ovako promašivali, jednom nam će se to osvetiti - istaknuo je menadžer Manchester Cityja Roberto Mancini koji osim na Agüera ne može još uvijek računati na bolesnoga Barryja, te ozlijeđenoga Richardsa.

Nisu to baš sjajne vijesti za talijanskoga stručnjaka jer dolazi na jedno od težih gostovanja u njegovoj karijeri. Naime, u tri posjeta Liverpoolovom Anfieldu, Mancini još nije uspio osvojiti tri boda, a bez pobjede je i na Evertonovom Goodison parku. Dakle, Liverpool baš i nije omiljena destinacija za Roberta Mancinija.

- Liverpool nije zaslužio izgubiti protiv West Bromwich Albiona u prvome kolu i zato sam uvjeren kako nas čeka teška utakmica s njima. No, tko god bude igrao na Anfieldu neće imati lagan zadatak. Imaju dobroga menadžera, promijenili su način igre, kupili su dobre igrače, mislim da će se boriti za naslov - istaknuo je Mancini.
Naslov čega? Uvijek mi je ovaj Mancini imao neke simpatične izjave i gestikulacije. :mrgreen:

Nego, danas prva domaća utakmica i vatreno krštenje. City dolazi oslabljen prije svega za Aguera i to će za njih biti hendikep. Doduše oni imaju tu još Balotellia i Džeka, ali Aguero je klasa iznad. U prvom kolu su se neočekivano namučili protiv novajlije Southamptona, dok je Liverpool dobio po ušima od WBA.

City je favorit u ovom meču iz više razloga. Prije svega jer su oni daleko jača i uigranija ekipa. Mada znamo da igrači Liverpoola uvijek dobiju dodatni motiv protiv jačih ekipa pa se nadam da će i danas to biti slučaj. Ja se potajno nadam pobjedi, mada kad malo bolje razmislim bilo bi dobro ako bi izvukli i remi. Ima i City svojih mana, pogtovo u odbrani. A opet, kakve koristi i sve to kad će k'o što gledam Hart braniti nemoguće i opet odigrati jednu od najboljih utakmica u sezoni. :roll:

Očekujem ove sastave: Reina, Glen, Skrtel, Coates, Enrique, Lucas, Allen, Gerrard, Downing, Suarez & Borini
Hart, Zabaleta, Lescott, Kompany, Clichy, Toure, Rodwell, Nasri, Silva, Tevez & Džeko. Prognoza 1:1.

I kad smo već kod tih transfera... meni nije jasno zašto Liverpool nije prodao Carrolla kada je West Ham nudio oko 20 miliona? (naravno ako je to bilo tačno). Mogli su dovesti nekog boljeg napadača koji se bolje uklapa u ovaj stil igre. Ovako, Andy na klupi, Liverpoolu nedostaje napadač i novac za nove transfere.
FK Pjetlovi

Se7en
Kontakt:

Post Postao/la Se7en » 26 avg 2012, 11:47

[youtube]http://forum.sportsport.ba/posting.php? ... f=68&t=309[/youtube]

Mozda je neko postavio prije :?
❤ si baš. CMOKić

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 26 avg 2012, 11:49

Nije West Ham nikad ponudio 20 mil, slali su ponude u kojima su tražili Carrolla na posudbu i ako bi ostali u ligi onda bi ga kupili za 20 miliona :D Da je bila ponuda od 20 mil Rodgers bi mu spakovo stvari i sam ga odvezo do Londona :lol:
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 26 avg 2012, 11:53

Uff danas ko sto kolega @reds rece vatreno krstenje na Anfieldu za Rodgersa.Ako dobije(bit ce tesko no ne i ne moguce),ekipa ce se podici i u nastavku ce se lakse disat.
Sastav,opet moram da se slozim sa @reds jer je to najbolje sto imamo.Samo se nadam da ce napad izgledati ovako:
Downing---------Suarez
-----------Borini--------
a ne:
Downing---------Borini
---------Suarez---------
s time da kod ove prve varijante treba igrati vezu 1-2 da bi Gerrard dosao iza Suareza,no vjerovatno ce biti 2-1 sa Gerrardom iza Borinija i Allenom te Lucasom iza ledja
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 26 avg 2012, 11:53

ja mislim da cemo mi ovu sezonu poceti sa dva poraza.
You are someone else I am still right here

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 26 avg 2012, 11:57

fera je napisao/la:ja mislim da cemo mi ovu sezonu poceti sa dva poraza.

Kakav je start Arsenal imao prošle sezone pa je završio 3.,tako da i ako izgubite nije kraj svijeta

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.