Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

grgr
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la grgr » 26 avg 2012, 11:15

Dragi ljudi moji sta vi pisete...

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 26 avg 2012, 11:19

kobe64 je napisao/la:Pa trenera ne bi mjenju ali napravio bi igracki kadar da mozemo mjenat bar 10 igraca da bar 5 igraca imamo u rotaciji 2 da se mjenjaju ciatvu tekmu a bar 3 da udju koju minutu da se glavni odmore i moztda ubace koji sut il polaganje ?? Nije moguce da nemamo 3 seniora dobra , pa nam moraju juniori igrat .Juniroi su odlicni ali imce vremne apokazat sta.Aco e pozvo sve ove igrace sto se sad trebaju prodat da i on cukne koju paru .
Sve pricas teoretski. Imena mi navedi. Evo makar mi poziciju navedi. Oprostili se Bajramovic, Ikonic, Vasiljevic, Domercant, Aco hvala Bogu nije zvao Nesovica i Milosevica. Povrijedili se Gordic, Bavcic, Pasalic, Adamovic. Opacak odbio poziv, Kuzmic otisao sa priprema. Nismo Spanija da imamo na dispoziciji 50 igraca. To o cemu ti pricas da bi mogao mijenjati 10 igraca bi vec bila itekako ozbiljna ekipa. Mi tek sada pravimo kostur za naredne godine i kvalifikacije i prvenstva.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 26 avg 2012, 11:43

Svaka cast svakome,al ja vise volim gledat ovu repku malo skripi rotacija zbog povreda al izdrzat ce se. Kad se sjetim Jazvina i Minje ja kad njih vidim oni me iznerviraaju a tek kad pocnu igrat. nikad mi nije bilo jasno kako oni zive od kosarke, kad odu negdje na probu kako prevare onog trenera pa ih on uzeme, i na kraju cijelu sezonu udube klupu od sjedenja na njoj.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 26 avg 2012, 11:58

TRUST je napisao/la:Svaka cast svakome,al ja vise volim gledat ovu repku malo skripi rotacija zbog povreda al izdrzat ce se. Kad se sjetim Jazvina i Minje ja kad njih vidim oni me iznerviraaju a tek kad pocnu igrat. nikad mi nije bilo jasno kako oni zive od kosarke, kad odu negdje na probu kako prevare onog trenera pa ih on uzeme, i na kraju cijelu sezonu udube klupu od sjedenja na njoj.
Za Jazvina,se ne bih slozio sa tobom..Jaza je igrac od 120 kg i ako ga uposlis duboko u postu,to su poeni,pick roll je fino znao....Mozda nije najbrzi ,ali i on je pretrpio povreda i povreda..Prva sezona za KK Bosnu,je se vidjelo da momak ima skok,snagu ....." onclick="window.open(this.href);return false;

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 26 avg 2012, 12:02

lumani je napisao/la:
TRUST je napisao/la:Svaka cast svakome,al ja vise volim gledat ovu repku malo skripi rotacija zbog povreda al izdrzat ce se. Kad se sjetim Jazvina i Minje ja kad njih vidim oni me iznerviraaju a tek kad pocnu igrat. nikad mi nije bilo jasno kako oni zive od kosarke, kad odu negdje na probu kako prevare onog trenera pa ih on uzeme, i na kraju cijelu sezonu udube klupu od sjedenja na njoj.
Za Jazvina,se ne bih slozio sa tobom..Jaza je igrac od 120 kg i ako ga uposlis duboko u postu,to su poeni,pick roll je fino znao....Mozda nije najbrzi ,ali i on je pretrpio povreda i povreda..Prva sezona za KK Bosnu,je se vidjelo da momak ima skok,snagu ....." onclick="window.open(this.href);return false;
nemogu reci znao je nekad on nesto odigrat za repku al vise je znao usrat il odigra sve ekstra pa zasere.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 26 avg 2012, 12:07

neno#4 je napisao/la: Kuzmic otisao sa priprema
Koji je " pravi razlog " njegovoga odlaska s priprema, zna li se neka " prava " istina u svemu tome ?
Nisam upućen u to, al znam da je izašla info kao da ga je Aco pustio zato što je Kuzmić želio da se malo više posveti Unicaji i da se " ustabili " u timu ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 26 avg 2012, 12:10

TRUST je napisao/la:
lumani je napisao/la:
nemogu reci znao je nekad on nesto odigrat za repku al vise je znao usrat il odigra sve ekstra pa zasere.
Repka nije igrala sistem u koji Jazvin odgovara.Mi smo navikli da nam centri sutiraju 3,itd...Mensur i onako nije znao nista,taj covjek nije znao za Nihada ni jednu akciju da uigra..Zakljucak moj,Jaza je ok,igrac ali ne za nase sisteme..

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 26 avg 2012, 12:14

zizu1991 je napisao/la:
Koji je " pravi razlog " njegovoga odlaska s priprema, zna li se neka " prava " istina u svemu tome ?
Nisam upućen u to, al znam da je izašla info kao da ga je Aco pustio zato što je Kuzmić želio da se malo više posveti Unicaji i da se " ustabili " u timu ?
Momku,je Srbija u srcu...Jedna njegova izjava, drzava koja me prva pozove,tu ca da igram'pa bila to BUGARSKA'

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 26 avg 2012, 12:14

lumani je napisao/la:
zizu1991 je napisao/la:
Momku,je Srbija u srcu...Jedna njegova izjava, drzava koja me prva pozove,tu ca da igram'pa bila to BUGARSKA'
Znaci to se mozda nada da zigra za Srbiju pa otiso

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 26 avg 2012, 12:49

Kuzmic bi jedino za kadete srbije mogo igrat ( znam da ima 20 god kolko vec ) , s obzirom na ono sto je pokazao do sad a to je nista. Potencijal jeste ali ni prvi ni posljednji ja vise volim da ne igra nikako za repku ako nece igrat ne srcem nego profesionalno makar za takve kestl i nasi naturalizovani mogu biti odlican primjer. Ko ga **** ja bi inace takve igrace otpisao za sva vremena a kazem opet cisto sumnjam da ce biti na nivou da igra za srbiju ne zato sto su srbi velesila ustvari jesu ali su u blagom padu zadnje 2 godine ali sigurno da ce podignut nivo svoje igre i to brzo i cisto sumnjam da bi on tu imao mjesta. Inace citao sam par izjava u avazu njegovih kad je dobio poziv onako cinio se ko neki skroman lik cak je izjavio ono nase je da sutimo i radimo , mislim ipak da se upleo tu neko iz vana da to nije na njegovu inicijativu ali eto zivi bili pa vidjeli dobro bi nam doso ako jos i uspije da se dokaze u spaniji super bi bilo. Ali s obzirom na to da aco nije nista komentarisao vjerujem da je u pitanju to dal da igra za nas ili za komsije ili nekog treceg :D

kobe64
Kontakt:

Post Postao/la kobe64 » 26 avg 2012, 12:52

Oprostili su se bajramovic vasiljevic jazvin ikonic ,a jazvin mi je licno reko da ih niko nije pito ocl se oprostit nego samo ih tako oprostili .Ikonic bi mogo komotno igrat jos jednu dvije godine isto kao i vasiljevic .Pa vasiljevic je za naletilica i adamovica i ostale igrace zvijer i u ovim godinama .D ebola nemojmo se zavaravat bezveze nego aco uezo igrace koje se trebaju prodat kao naletilic brkic adamovic, masic .Upanu juniroi od ov godine a gdje su juniroi koji su prolazili BIH slekcije i zavrsili sa maldjim kategorijama .??

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 26 avg 2012, 12:56

kobe64 je napisao/la:Oprostili su se bajramovic vasiljevic jazvin ikonic ,a jazvin mi je licno reko da ih niko nije pito ocl se oprostit nego samo ih tako oprostili .Ikonic bi mogo komotno igrat jos jednu dvije godine isto kao i vasiljevic .Pa vasiljevic je za naletilica i adamovica i ostale igrace zvijer i u ovim godinama .D ebola nemojmo se zavaravat bezveze nego aco uezo igrace koje se trebaju prodat kao naletilic brkic adamovic, masic .Upanu juniroi od ov godine a gdje su juniroi koji su prolazili BIH slekcije i zavrsili sa maldjim kategorijama .??
Hajde ti ohladi malo i prestani da siris dezinformacije....Eto priznacu za Jazvina,jer stvarno ne znam sta je rekao,ali Ikonic i Vasiljevic su sami rekli da vise nemaju namjeru igrati za repku i kraj price!Usput, nije ovo fudbal da se tako prodaju igraci,obestecenja nisu velika,a cesce ih nema nego sto ih ima...

kobe64
Kontakt:

Post Postao/la kobe64 » 26 avg 2012, 12:59

NEZALAGANJE je napisao/la:
kobe64 je napisao/la:Oprostili su se bajramovic vasiljevic jazvin ikonic ,a jazvin mi je licno reko da ih niko nije pito ocl se oprostit nego samo ih tako oprostili .Ikonic bi mogo komotno igrat jos jednu dvije godine isto kao i vasiljevic .Pa vasiljevic je za naletilica i adamovica i ostale igrace zvijer i u ovim godinama .D ebola nemojmo se zavaravat bezveze nego aco uezo igrace koje se trebaju prodat kao naletilic brkic adamovic, masic .Upanu juniroi od ov godine a gdje su juniroi koji su prolazili BIH slekcije i zavrsili sa maldjim kategorijama .??
Hajde ti ohladi malo i prestani da siris dezinformacije....Eto priznacu za Jazvina,jer stvarno ne znam sta je rekao,ali Ikonic i Vasiljevic su sami rekli da vise nemaju namjeru igrati za repku i kraj price!Usput, nije ovo fudbal da se tako prodaju igraci,obestecenja nisu velika,a cesce ih nema nego sto ih ima...
:lol:

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 26 avg 2012, 13:03

kobe64 je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:
:lol:
Strasno visok nivo inteligencije imas....Sta da ti kazem,i ja bi se smijao da me neko pobije argumentima....Uostalom,za ovo sto sam iznio imam i dokaze,ali sa balavurdijuom ne idem u daljnje diskusije....Pozdrav!

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 26 avg 2012, 13:04

Naletilic- ima ugovor i imao ugovor u Sirokom prije reprezentacije ostace u Sirokom jos sto godina jer ga gotive i jer mu je dobro , tamo je kapiten .

Brkić- ponovo potpisao za Zadar predugovor i onda i ugovor prije reprezentacije .

Adamovic- Fici lijepo u Igokeji gdje da se proda igra NLB ligu ima solidne pare, sto bi isao za nase uslove odlicne.

Masic- Prije reprezentacije covjek potpisao ugovor sa Cibonom, zahvaljujuci dobrim igrama u Zagrebu.

Hajde poklopi se i ne laprdaj, jer je bolje nakda sutiti nego biti glup.Ikonic ima strasnih problema sa koljenom covjek molio savez jos proslo Europsko da ga oslobode, kao i Sasa Vasiljevic koji je rekao da je dosta , vrijeme je za mladje.
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

kobe64
Kontakt:

Post Postao/la kobe64 » 26 avg 2012, 13:11

Pa majstore da nemas teletovica u ekipi ne bi pola ih doslo na utakmice .Kakav bola adamovic i naletilic pa nemogu u onoj nasi ligi zabit 10 poena .Sta je sa Bajramovicem u svakom slucaju moze jos igrat .Gdje su juniori koji su izasli prosle predprosle sezone ??
Ernad Mujic Dino Begagic Ali demic Nermin Buza Nikola Gajic .Sta da ti pricam.Pozdrav

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 26 avg 2012, 13:15

kobe64 je napisao/la: Ernad Mujic Dino Begagic Ali demic Nermin Buza Nikola Gajic .Sta da ti pricam.Pozdrav
Pa valjda se dobro pokazali pa ih nema nigdje, ni u juniorima nisu bili ništa posebno, nisu mogli dvije pobjede na prvenstvu B divizije da ostvare, i ti bi njih u seniorsku reprezentaciju.
Ovi sad juniori su nešto postigli i logičan slijed događaja je poziv na širi spisak seniora, da im se da podsticaj ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

kobe64
Kontakt:

Post Postao/la kobe64 » 26 avg 2012, 13:17

Ma daj Nikola Gajic je dolican bio .Ali demic kapiten ekipe koistan u svakom slucaju. Pane znam sto nite vi onda igrali na evropskom umjesto njih .D

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 26 avg 2012, 13:20

kobe64 je napisao/la:Pa majstore da nemas teletovica u ekipi ne bi pola ih doslo na utakmice

Pola ih ne bi doslo na utakmice ? Molim te de mi objasni kako to ostali igraci ne bi dosli na utakmice da nema Teletovica ? Mozda ja nisam shvatio tebe ? ili je ko drugi shvatio drugacije neka se javi .

.Kakav bola adamovic i naletilic pa nemogu u onoj nasi ligi zabit 10 poena .Sta je sa Bajramovicem u svakom slucaju moze jos igrat .Gdje su juniori koji su izasli prosle predprosle sezone ??

Bajramovic se oprostio care od reprezentacije, a sto se tice Gige on nikada nije bio za poene covjek radi nesto drugo i u tome je dobar, daje asistencije i pristisce protivnickog playa. Za Ficu samo cu se nasmijati jer opet se vidi koliko pratis.

Ernad Mujic Dino Begagic Ali demic Nermin Buza Nikola Gajic .Sta da ti pricam.Pozdrav
Cuj Ernad Mujic, Dino Begagic, Ali Demic, :lol: a ovo ako mislis na starijeg Buzu dodje on da vidi mladjeg brata kako igra za repku navrati u Holivud da pozdravi sve. Nikola igra na koledzu u Portlandu cini mi se i to je to .

Bolje nekada sutiti nego pricati svasta.
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 26 avg 2012, 13:20

kobe64 je napisao/la:Ma daj Nikola Gajic je dolican bio .Ali demic kapiten ekipe koistan u svakom slucaju. Pane znam sto nite vi onda igrali na evropskom umjesto njih .D
Pa da su poslije juniorskog staza sta odigrali za prvi tim i pokazali se vjerovatno bi bili nas irem spisku. ko sto legenda kaze ovi momci su radi posticaja tu i zato sto imamo povreda,vjerovatno ako nista ne pokazu u seniorskoj konkurencij nece ni biti na sirem spisku zaEp

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.