Olimpik Sarajevo

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 25 avg 2012, 23:00

pabizo ništa ja ne lupam, nijaz ima običaj da mijenja trenera kad ne ide kako treba u to smo se do sad par puta uvjerili zar ne? katastrofalan start ekipe poslije nepotpunog četvrtog kola olimpik zauzima osmu poziciju sa 5 bodova. narednu utakmicu igra u mostaru protiv veleža i u slučaju poraza nijaz će da poludi,mogao bi jusufbeg da bude nogiran...

bombonjerica :lol:

Mancini
Kontakt:

Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Mancini » 25 avg 2012, 23:01

Počeo sam pisati da ti odgovorim pa sam slučajno izbrisao sve!Uglavnom,ti si upućen a ja nemam pojma.Čuj preokrenuli bi rezultat da imaju kvalitete.Možda bi dali koji gol da nisu igrali sa igračem manje više od 50 minuta manje na +35 ali je papak odradio tekmu jednim potezom!
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 26 avg 2012, 00:57, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

ekran
Kontakt:

Post Postao/la ekran » 25 avg 2012, 23:02

pacovi_tu_ima je napisao/la:pabizo ništa ja ne lupam, nijaz ima običaj da mijenja trenera kad ne ide kako treba u to smo se do sad par puta uvjerili zar ne? katastrofalan start ekipe poslije nepotpunog četvrtog kola olimpik zauzima osmu poziciju sa 5 bodova. narednu utakmicu igra u mostaru protiv veleža i u slučaju poraza nijaz će da poludi,mogao bi jusufbeg da bude nogiran...

bombonjerica :lol:
Svašta može biti ;). Samo priznaj kako je lijepo vidjeti utakmicu izbliza :lol:

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 25 avg 2012, 23:06

Mancini je napisao/la:Počeo sam pisati da ti odgovorim pa sam slučajno izbrisao sve!Uglavnom,ti si upućen a ja nemam pojma.Čuj preokrenuli bi rezultat da imaju kvalitete.Možda bi dali koji gol da nisu igrali sa igračem manje više od 50 manje na +35 ali je papak odradio tekmu jednim potezom!
Ne radi se o upućenosti nego si pomenuo Hajradinovića pa sam pomenuo samo neke ljude iz prošlosti apsolutno nebitno. A kvalitet ekipe se i gleda u takvim situacijama kao što je ova danas. Ponavljam ti Olimpik ima manje kvalitetnog trenera izmedju ove dvije ekipe i za nijansu slabiju ekipu i to je odlučilo današnju utakmicu. Pritom ne znači da ovo što ti pišem znači da ja mrzim Olimpik nego govorim stanje na terenu kako ga ja vidim moguće da nisam u pravu ali ....

3 boda se pišu ti je najvažnije a odnjelo ih je Sarajevo. Prošle godine je to bio Olimpik koliko zasluženo ne znam ali je to jedino što se piše
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

Mancini
Kontakt:

Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Mancini » 25 avg 2012, 23:13

Ipak ja nemam pojma,tako je!A trener prvi zaplati!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

papir
Kontakt:

Post Postao/la papir » 25 avg 2012, 23:25

Jedan mali plus od mene nakon ove izjave.

Demirović: Publika može uživati u bh. ligi više nego u engleskoj, njemačkoj i italijanskoj

Fudbaleri Sarajeva s minimalnih 1:0 savladali su Olimpic u okviru četvrtog kola BH Telecom Premijer lige, a jedini gol postignut je iz penala.

Zoran Belošević obezbijedio je bordo ekipi pobjedu na Otoci, a ranije je sudija Bjelica pokazao na bijelu tačku i, može se reći, pomalo prestrogo isključio golmana Olimpica Dinu Hamzića.

Nakon poraza, čelnici Olimpica ogorčeni su na suđenje, a mi smo kontaktirali direktora ovog sarajevskog premijerligaša, Nermina Demirovića.

"Mislim da je ovo jako zanimljiva liga. Sigurno publika može uživati u bravurama na terenu, više nego u engleskoj, njemačkoj i italijanskoj ligi. Tek je počela sezona i možemo se nadati još većim zanimljivostima na travnjacima u Bosni i Hercegovini", ironičan je bio Demirović, te dodao:

"Ovo što smo danas vidjeli na Otoci moglo je zadovoljiti sve one koji poznaju i prate fudbal. Posebno jedan čovjek na terenu pokazao je da ova liga postaje sve zanimljivija..."

ekran
Kontakt:

Post Postao/la ekran » 25 avg 2012, 23:27

Vrijeme je za šprdanje, izgleda da su ljudi shvatili.

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 25 avg 2012, 23:44

SarajlijaTM je napisao/la:
Mancini je napisao/la:Za ove što tvrde da je Regoje slab,čovjek je jedan od najboljih odbrambenih igrača naše lige!
regoje je jedan od najvecih primitivaca u nasoj ligi,kostolomac i mesar klasicni.a fudbalski kvaliteti nula
+1
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 25 avg 2012, 23:56

pacovi_tu_ima je napisao/la:nego šta je ono na otoci lijepa je ona tribinica, ali brate nigdje oficijelnog komentatora a ni semafora, nit se ne zna koja je minuta ni ništa. nijaz je malo cicija izgleda :roll:
Bio je spiker ali ocito razglas 0 bodova,pa ga je mogo cuti jedino onaj sto je pored njega stajao,a ovo za semafor svakako sjeb kad moras pitati nekoga pored sebe kolko jos ima,ko prije u skoli kad pitas e kad ce zvonit :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

samozeljo1987
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1987 » 26 avg 2012, 00:02

Bio spiker normala se culo, kad su se izmjene pravile bas se fino culo...ne znam sta si ti gledao pa nisi cuo...i ovo mi je malo glupo, premier liga a vecina klubova nema semafora kako treba ili imaju ko u travniku ono na starinski nacin mjenjaj brojeve .. :roll:

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 26 avg 2012, 08:58

Mancini je napisao/la:@hearts Čuj penal čist bio,svašta možeš pročitati.Uz onakvo suđenje sigurno neće biti iznad 5 mjesta.Vaš trener je bolji to mogu shvatiti ali da su igrači pojedinačno to ne mogu.Husejinović i Sesar su vjerovatno bolji na svojim pozicijama a ostalo puno nepoznatih igrača doveli pa i iz Srbije i odjednom to neki kvalitet,jašta radi.
prvao ste oštećeni jučer, ajd penal, svi se hvataju penala, ali crveni karton je prelomio, sarajevo nije uspjelo napraviti rezultat niti sa igraćem manje, realno sudac i Bandović donijeli pobjedu sarajevu,olimpic kakav god nije nadigran ni sa deset igrača na +40 , ali ajde tek je početak prvenstva, bit će još pobjeda i poraza
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

oscar
Kontakt:

Post Postao/la oscar » 26 avg 2012, 12:49

smijesno ,kako vas pokrase :(
http://hr.wikipedia.org/wiki/Heraldi%C4%8Dki_ljiljan

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 26 avg 2012, 13:14

ekran je napisao/la:Vrijeme je za šprdanje, izgleda da su ljudi shvatili.
pgt kad su vidjeli da je ponisten cist gol Torlaka...smjesni ljudi u Olimpicu..stvarno smjesni..ironicari pravi.. :roll:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

ekran
Kontakt:

Post Postao/la ekran » 26 avg 2012, 13:20

Da riješimo i dilemu oko "čistog" gola. Ni govora. Slika govori više od 1000 riječi.

http://img11.imageshack.us/img11/1918/linijad.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 26 avg 2012, 14:18

Jesul ovi što govore da je sudija pomogao Sarajevu gledali utakmicu, penal je bio jer je bila namjera i ide crveni jer je golman zadnji ostao. A kako niko ne spominje sjeckanje igre od strane sudije i sviranje skoro svakog kontakta u korist Olimpica. Hadžijin svaki duel koji je dobio u skoku je okarakterisan kao faul u napadu :o Takođe niko ne govori za situaciju pred kraj kad je Dejo skino zicer, tom ziceru predhodio je faul nad Torlakom očigledan i preofiran, a sudija je to prešutio. Uglavnom više nego zaslužena pobjeda Sarajeva i da Bog da mi imali onako suđenje svaku tekmu na AFH kakvo je imao Olimpic juče na Otoci.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

Rios

Post Postao/la Rios » 26 avg 2012, 14:24

Lik je napisao/la:Jesul ovi što govore da je sudija pomogao Sarajevu gledali utakmicu, penal je bio jer je bila namjera i ide crveni jer je golman zadnji ostao. A kako niko ne spominje sjeckanje igre od strane sudije i sviranje skoro svakog kontakta u korist Olimpica. Hadžijin svaki duel koji je dobio u skoku je okarakterisan kao faul u napadu :o Takođe niko ne govori za situaciju pred kraj kad je Dejo skino zicer, tom ziceru predhodio je faul nad Torlakom očigledan i preofiran, a sudija je to prešutio. Uglavnom više nego zaslužena pobjeda Sarajeva i da Bog da mi imali onako suđenje svaku tekmu na AFH kakvo je imao Olimpic juče na Otoci.
Cuj bila namjera :lol: :lol: :lol: Pa da je imao namjeru onda bi ga valjda i faulirao.. :roll: Penala nije bilo i tacka..Nemojte pricati nebuloze..Crveni mu je morao dati kad je vec svirao penal,to stoji i tako to ide po pravilima koliko ja znam..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

ekran
Kontakt:

Post Postao/la ekran » 26 avg 2012, 14:30

Gledam na jednom portalu kako je Torlaku poništen gol. Zaista mi nije jasno kako neki ljudi to mogu raditi. Očigledna montaža. Crna linija povučena koja je malo ispred gola. Lopta kada se bolje pogleda ima više nego čudnu putanju. Mijenja smjer kao da je na fliperu. Bože moj, kako neko sebe može lagati.

Zbog toga, ja još jednom nudim zaustavljen snimak sa TV Arena, na kojem na žalost, lopta nije tako bistra, kao u montaži ;)

http://img11.imageshack.us/img11/1918/linijad.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

ever
Kontakt:

Post Postao/la ever » 26 avg 2012, 14:33

Ako smo čitali na istom portalu,piše ovo "Naime, lopta se nakon šuta Torlaka odbila od donji dio prečke i završila na gol liniji ili prešla gol crtu, a pogledajte video prilog i sami prosudite".znači prosudite sami, ja sam prosudio da je prešla preko pola metra dede mi mrtvog

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 26 avg 2012, 14:35

Juventus parma, isti penal za juve ko za nas na otoci. Nisam čuo da ovi iz parme kukaju.

ivan.balic
Kontakt:

Post Postao/la ivan.balic » 26 avg 2012, 14:36

FCS je napisao/la:Juventus parma, isti penal za juve ko za nas na otoci. Nisam čuo da ovi iz parme kukaju.
Gdje si čuo da neko iz Olimpica kuka. Nisu uložili žalbu.

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.