bombonjerica

Svašta može bitipacovi_tu_ima je napisao/la:pabizo ništa ja ne lupam, nijaz ima običaj da mijenja trenera kad ne ide kako treba u to smo se do sad par puta uvjerili zar ne? katastrofalan start ekipe poslije nepotpunog četvrtog kola olimpik zauzima osmu poziciju sa 5 bodova. narednu utakmicu igra u mostaru protiv veleža i u slučaju poraza nijaz će da poludi,mogao bi jusufbeg da bude nogiran...
bombonjerica
Ne radi se o upućenosti nego si pomenuo Hajradinovića pa sam pomenuo samo neke ljude iz prošlosti apsolutno nebitno. A kvalitet ekipe se i gleda u takvim situacijama kao što je ova danas. Ponavljam ti Olimpik ima manje kvalitetnog trenera izmedju ove dvije ekipe i za nijansu slabiju ekipu i to je odlučilo današnju utakmicu. Pritom ne znači da ovo što ti pišem znači da ja mrzim Olimpik nego govorim stanje na terenu kako ga ja vidim moguće da nisam u pravu ali ....Mancini je napisao/la:Počeo sam pisati da ti odgovorim pa sam slučajno izbrisao sve!Uglavnom,ti si upućen a ja nemam pojma.Čuj preokrenuli bi rezultat da imaju kvalitete.Možda bi dali koji gol da nisu igrali sa igračem manje više od 50 manje na +35 ali je papak odradio tekmu jednim potezom!
+1SarajlijaTM je napisao/la:regoje je jedan od najvecih primitivaca u nasoj ligi,kostolomac i mesar klasicni.a fudbalski kvaliteti nulaMancini je napisao/la:Za ove što tvrde da je Regoje slab,čovjek je jedan od najboljih odbrambenih igrača naše lige!
Bio je spiker ali ocito razglas 0 bodova,pa ga je mogo cuti jedino onaj sto je pored njega stajao,a ovo za semafor svakako sjeb kad moras pitati nekoga pored sebe kolko jos ima,ko prije u skoli kad pitas e kad ce zvonitpacovi_tu_ima je napisao/la:nego šta je ono na otoci lijepa je ona tribinica, ali brate nigdje oficijelnog komentatora a ni semafora, nit se ne zna koja je minuta ni ništa. nijaz je malo cicija izgleda
prvao ste oštećeni jučer, ajd penal, svi se hvataju penala, ali crveni karton je prelomio, sarajevo nije uspjelo napraviti rezultat niti sa igraćem manje, realno sudac i Bandović donijeli pobjedu sarajevu,olimpic kakav god nije nadigran ni sa deset igrača na +40 , ali ajde tek je početak prvenstva, bit će još pobjeda i porazaMancini je napisao/la:@hearts Čuj penal čist bio,svašta možeš pročitati.Uz onakvo suđenje sigurno neće biti iznad 5 mjesta.Vaš trener je bolji to mogu shvatiti ali da su igrači pojedinačno to ne mogu.Husejinović i Sesar su vjerovatno bolji na svojim pozicijama a ostalo puno nepoznatih igrača doveli pa i iz Srbije i odjednom to neki kvalitet,jašta radi.
pgt kad su vidjeli da je ponisten cist gol Torlaka...smjesni ljudi u Olimpicu..stvarno smjesni..ironicari pravi..ekran je napisao/la:Vrijeme je za šprdanje, izgleda da su ljudi shvatili.
Cuj bila namjeraLik je napisao/la:Jesul ovi što govore da je sudija pomogao Sarajevu gledali utakmicu, penal je bio jer je bila namjera i ide crveni jer je golman zadnji ostao. A kako niko ne spominje sjeckanje igre od strane sudije i sviranje skoro svakog kontakta u korist Olimpica. Hadžijin svaki duel koji je dobio u skoku je okarakterisan kao faul u napaduTakođe niko ne govori za situaciju pred kraj kad je Dejo skino zicer, tom ziceru predhodio je faul nad Torlakom očigledan i preofiran, a sudija je to prešutio. Uglavnom više nego zaslužena pobjeda Sarajeva i da Bog da mi imali onako suđenje svaku tekmu na AFH kakvo je imao Olimpic juče na Otoci.
Gdje si čuo da neko iz Olimpica kuka. Nisu uložili žalbu.FCS je napisao/la:Juventus parma, isti penal za juve ko za nas na otoci. Nisam čuo da ovi iz parme kukaju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.