3:3slogauskoplje je napisao/la:kako završi?Kevin je napisao/la:danas prijateljska protiv Tomislava
tomislav mi se čini dosta loš.
široki gubio 3:0 i u drugom stigao

3:3slogauskoplje je napisao/la:kako završi?Kevin je napisao/la:danas prijateljska protiv Tomislava
tomislav mi se čini dosta loš.
ŠB.TRN je napisao/la:Nadam se ove jeseni.Kurbasa je kod nas stalno u Širokom,pa nek dogovori jedan termin.Livno i mi smo sada preko kosarke povezaniji nego ikada,zasto ne bi i preko nogometa.Nek Peraica malo urigira
Plus (pre)česte smjene trenera... A imam osjećaj da vam se mnogi sa strane miješaju u trenerski posao.ŠB_Fidelis je napisao/la:Lako je za momcad, al haj im prilagodi sustav igre i sve ostalo.
......slomljenih nosova ,maestralnih preokreta (0:2,3:2 ) itd.,takoder nek bolji pobjediEnesBesic je napisao/la:Dolazim u miru![]()
Interesuje me, ko vas je pojacao ove jeseni a ko je otisao ( znam za smjenu trenera Marin Bloudek i Slaven Musa). Mislim da vam je to dobar potez jer je po meni Slaven Musa najbolji trener u PL.
Sto se utakmice u Zenici tice, moja je zelja prije svega da bude sve regularno na terenu, da sudija ne silji nikome, da ne dajete optuzbe oko nekih neregularnih transfera (slucaj Jackson), da u slucaju vaseg poraza ne krivite nekoga da vas je napadao od obezbijedjenja NK Celik itd.... Jednom rijecju zelim vam dobrodoslicu ako budete bolji, pobijedite
jeb.. ti pismenostfelix123 je napisao/la:......slomljenih nosova [/u],maestralnih preokreta (0:2,3:2 ) itd.,takoder nek bolji pobjediEnesBesic je napisao/la:Dolazim u miru![]()
Interesuje me, ko vas je pojacao ove jeseni a ko je otisao ( znam za smjenu trenera Marin Bloudek i Slaven Musa). Mislim da vam je to dobar potez jer je po meni Slaven Musa najbolji trener u PL.
Sto se utakmice u Zenici tice, moja je zelja prije svega da bude sve regularno na terenu, da sudija ne silji nikome, da ne dajete optuzbe oko nekih neregularnih transfera (slucaj Jackson), da u slucaju vaseg poraza ne krivite nekoga da vas je napadao od obezbijedjenja NK Celik itd.... Jednom rijecju zelim vam dobrodoslicu ako budete bolji, pobijedite
Hahahahah ,tek sam sad skonto ,potkrade se ,'vako ti svaki put citiraj mene i podvuci mi kad napravim lapsusRugby je napisao/la:jeb.. ti pismenostfelix123 je napisao/la:......slomljenih nosova [/u],maestralnih preokreta (0:2,3:2 ) itd.,takoder nek bolji pobjediEnesBesic je napisao/la:Dolazim u miru![]()
Tu se praviš profesor hrvatskog,a na temi svog jadnog kluba pises Nistica,smogovac jedan.Rugby je napisao/la:jeb.. ti pismenostfelix123 je napisao/la:......slomljenih nosova [/u],maestralnih preokreta (0:2,3:2 ) itd.,takoder nek bolji pobjediEnesBesic je napisao/la:Dolazim u miru![]()