Merlin2 je napisao/la:Ove sezone ce Muntari biti nosilac igre Miana![]()
![]()
Smiješno ?
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Merlin2 je napisao/la:Ove sezone ce Muntari biti nosilac igre Miana![]()
![]()
rastafarian je napisao/la:Što onda dangubiš na netu, na ovom pdf-u i slično? produži dalje![]()
Sad ja standardno trebam da pitam za link tekme i da zamolim da neko posta iste na vrijeme
S' obzirom da će sigurno ostajati večeras sam na širokom prostoru nema nas na mapi , nije se on još oporavio od onog' što mu je Vidal uradiobaresi#6 je napisao/la:yepes je provjeren igrač. jeste spor i ako ostane na širokom prostoru nema ga na mapi ali zato kada zadnja linija radi kako treba on je dobar.
francobaresi je napisao/la:Stvarno jako čudno da su stoperski dvojac Yepes-Bonera a do jučer su praktički bili četvrta i peta opcija u Milanu :O
Trebao je dati šansu ili Zapati ili Acerbiu , obojica su bolji od Yepesa a i od Bonere !
Ali drago mi je da vidim naša dva najveća dragulja u prvih 11 El Shaarawy i De SciglioJoš da je Gabriel na golu , sve bi bilo savršeno .
tesko ,Boateng los , EL Shaarawi los ,Nocerino neprepoznatljiv , RObinho nesto pokusavaD10S je napisao/la:Ima li kakve sanse da dobijete ovo, treba mi za kladare?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.