HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

antipolitikaa
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post Postao/la antipolitikaa » 03 okt 2009, 00:20

torca_ mostar je napisao/la:ufff onaj Makin suhi list je nezaboravan 8-)

sta je sa Vukovićem,jel naso klub il je pos suspenzijom?
Kazu pod suspenzijom 2 god koliko jos ima ugovora! :?
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 03 okt 2009, 00:23

Mogu ti reći nije mi ni krivo. OStavio nas je u najgorem mogućem trenutuku, par dana prije utakmice sa Slovanom. Pitao trenra slobodan dan ili dva jer mu je (ne sjećam se dobro) ili stari bolestan ili žena rodila. Uglavnom, Jović mu rekao da uzme tri dana ,a ovaj doašo nakon mjesec dana da mrtav hladan i traži papire.
Kad je već jeo **** neka ih jede do kraja.

torca_ mostar
Kontakt:

Post Postao/la torca_ mostar » 03 okt 2009, 00:24

aa neka šupak je ispo s onim,nije mi ga nimalo žao iako je dobar igrač

antipolitikaa
Kontakt:

Post Postao/la antipolitikaa » 03 okt 2009, 00:33

Vukovic je stvarno exstra igrac,kad se sjetim pripremne utakmice protiv Zelje kad je bilo 5:1 mali igra ko modric,onako mali brz,lopta mu se lijepi za nogu,steta sto ima manjka profesionalizma ,da je bio strpljiv mogao je napravit karijeru ta sta sad fali Modricu,Smajicu ,Đuricu i ostaloj ekipi koja je bila strpljiva po svakakvim vukojebinama i sad momci lijepo zarađuju,stas manjak inteligencije,ja se sve nadam da ce to izac na dobro al nista,niti trenira niti se uopce spominje!
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!

ZRINJSKI-MOSTAR

Post Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 03 okt 2009, 10:43

Vuković je dobar igrač, ali željan slave i medija.
Zašto je Krešina slika ,zašto nije njegova...milion glupih rasprava drugim riječima kao čovjek je nula. Sam je kriv za ovo stanje jer nas je ostavio na cjedilu.Sad nek ispašta...

Drama emisija jučer...
Tko je Prvi i Jedini Mostarski šampion??

ZRINJSKI

ZRINJSKI-MOSTAR

Post Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 03 okt 2009, 12:26

Sutra se u okviru 9. kola nogometne Premier lige BiH sastaju Zrinjski i Velež. Ukupno 29. sudar mostarskih rivala vjerojatno nikad nije bio rezultatski zanimljiviji, Zrinjski i Velež nikad nisu bili bliže na ljestvici. U ulozi favorita naći će se Zrinjski, tradicija je debelo na strani "bijelih", a momčad Dragana Jovića uz to je u posljednjim susretima pokazala zavidnu formu, nanizavši tri pobjede i neriješen rezultat (Mladost 4:0, Sloboda 2:0, Modriča 2:1, Sarajevo 1:1).

Velež je ugodno iznenađenje prvenstva, a za momčad Abdulaha Ibrakovića otežavajuća okolnost možda može biti tek činjenica da je klub više pozornosti pridao navijačima nego samim događajima na terenu.

No, Velež, kao što je uvijek slučaj s gostom, nema što izgubiti i tu mogu tražiti svoju najveću šansu, iako su poslije rata s Bijelog Brijega uvijek odlazili pognute glave. U do sada odigranim susretima Zrinjski je bio uspješniji, ostvario je 16 pobjeda.

U utakmicama odigranim poslije Domovinskog rata nije zabilježen neriješen rezultat, "Plemići" imaju sedam, a "Rođeni" pet pobjeda. Utakmica Zrinjski – Velež igra se sutra u 15:30, sudit će Robert Zrilić iz Banja Luke.

Unatoč povećanoj cijeni ulaznica i organizacijskim proteškoćama u redovima gostujućih navijača, nadati se pravom navijačkom ambijentu.

IDEMO PO NOVE POBJEDE

ZRINJSKI

antipolitikaa
Kontakt:

Post Postao/la antipolitikaa » 03 okt 2009, 14:38

Evo potvrđeno je da je Zrinjski prodao 500 karata nasim dragim susjedima ,sad koliko ce ih Velez uspjet prodat otom potom,uglavnom 10*500=5000KM za nas,taman za festu nakon utakmice :D !
sretno ekipi sutra,a sad odoh malo do neuma u svatove pit i jest! :lol: :lol: :lol:

ZRINJSKI-MOSTAR

Post Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 03 okt 2009, 14:51

antipolitikaa je napisao/la:Evo potvrđeno je da je Zrinjski prodao 500 karata nasim dragim susjedima ,sad koliko ce ih Velez uspjet prodat otom potom,uglavnom 10*500=5000KM za nas,taman za festu nakon utakmice :D !
sretno ekipi sutra,a sad odoh malo do neuma u svatove pit i jest! :lol: :lol: :lol:
E nek se i to više riješilo...Koliko su hampe digli na sve medije u BiH ovo ono ljudska prava...Nemogu sve i nabrojati smješno...Oni ugroženi...

A kad smo mi u pitanju bili za Vrapčiće niko ništa nije spomenuo...ALI MI SMO ULTRASI I SAMI SMO TO RIJEŠILI...

NITKO NAS NEVOLI
**** NAS ZABOLI
JER MI SMO ULTRASI...

IDEMO PO NOVE POBJEDE

ZRINJSKI

ekom
Kontakt:

Post Postao/la ekom » 03 okt 2009, 14:57

sretno!!!

VFC1922MOSTAR
Kontakt:

Post Postao/la VFC1922MOSTAR » 03 okt 2009, 15:40

SAMO JEDNA IZMJENA CIJELA GORNJA TRIBIJA JE NASA....
ZNACI NE 500 VEC 2000 KARATA SMO DOBILI
KAKO SAD STVARI STOJE 1000 KARATE JE PUKLO OD12 DO 2H
VLADA VELIKO INTERESOVANJE DO SUTRA SE OCEKUJE DA SE PRODA JOS OVO MALO KARATA STO JE OSTALO JER DOLAZI I RED ARMY CAPLJINA,STOLAC KONJIC ILIDŽA TO JE 200 LJUDI

NA VASU PJESMU ODGOVARAMO JOS BOLJOM I JACOM PJESMOM,NA VAŠU SILU ODGOVARAMO JOS JACOM SILOM...
PA BUJRUM DRAGE KOMSIJE
PUN **** VAS JE...

miki27
Kontakt:

Post Postao/la miki27 » 03 okt 2009, 15:52

VFC1922MOSTAR je napisao/la:SAMO JEDNA IZMJENA CIJELA GORNJA TRIBIJA JE NASA....
VLADA VELIKO INTERESOVANJE DO SUTRA SE OCEKUJE DA SE PRODA JOS OVO MALO KARATA STO JE OSTALO JER DOLAZI I RED ARMY CAPLJINA,STOLAC KONJIC ILIDŽA TO JE 200 LJUDI

NA VASU PJESMU ODGOVARAMO JOS BOLJOM I JACOM PJESMOM,NA VAŠU SILU ODGOVARAMO JOS JACOM SILOM...
PA BUJRUM DRAGE KOMSIJE
PUN **** VAS JE...
Nema vas 2000 ni u vrapčićima :D A ti si onaj što je jučer prijetio nekim puškama i slično. Ne bi ti rado u koži bio.

ZRINJSKI-MOSTAR

Post Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 03 okt 2009, 15:54

VFC1922MOSTAR je napisao/la:SAMO JEDNA IZMJENA CIJELA GORNJA TRIBIJA JE NASA....

PA BUJRUM DRAGE KOMSIJE
PUN **** VAS JE...
Kralju vi ste kao zaštičene .... ako vas dirnemo čitava ova država,a i cijela Evropa bi brujila o tome...Vi ste ugroženi i to je to nemožemo vam ništa, pa vidiš da svi mediji gledaju samo vas svece :lol:

Imate samo 2 gostovanja u Širokom i u Mostaru i to je to svagdje idete obiteljski ležerno 50 navijača i 200 šabana...Prvo gostovanje ste cvilili za Široki,a za drugo ...

To je realnost...

ZRINJSKI

Ada
Kontakt:

Post Postao/la Ada » 03 okt 2009, 16:00

ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:

PA BUJRUM DRAGE KOMSIJE
PUN **** VAS JE...
Kralju vi ste kao zaštičene .... ako vas dirnemo čitava ova država,a i cijela Evropa bi brujila o tome...Vi ste ugroženi i to je to nemožemo vam ništa, pa vidiš da svi mediji gledaju samo vas svece :lol:

Imate samo 2 gostovanja u Širokom i u Mostaru i to je to svagdje idete obiteljski ležerno 50 navijača i 200 šabana...Prvo gostovanje ste cvilili za Široki,a za drugo ...

To je realnost...

Kosevo 1000, grbavica 2500, trebinje 300, zenica 300, ist sarajevo 400, siroki 300, ...provjeri, a sutra nas dolazi 2000 akBogDa!
Nabroji ti meni vasa gostovanja, znam za siroki...budi posten

TO JE REALNOST! :D
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.

WestMostar
Kontakt:

Post Postao/la WestMostar » 03 okt 2009, 16:01

Za ugroženog- kad god gosti dolaze: bilo to 20 robijaša ili vas 2000 :lol: :lol: :lol: gornja tribina je zatvorena. Nemoj se precjenjivati da ste vi netko pa da se zbog vas zatvara cijela gornja tribina.
A od tih, ajmo reći, 2000- bit će oko 150 baš navijača a ostalo će biti šabani... isto kao i u trebinju i svakom vašem gostovanju, kao da je "teferić" neki a ne tekma :roll:

ZRINJSKI-MOSTAR

Post Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 03 okt 2009, 16:12

Ada je napisao/la:
ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:

PA BUJRUM DRAGE KOMSIJE
PUN **** VAS JE...

To je realnost...

Kosevo 1000, grbavica 2500, trebinje 300, zenica 300, ist sarajevo 400, siroki 300, ...provjeri, a sutra nas dolazi 2000 akBogDa!
Nabroji ti meni vasa gostovanja, znam za siroki...budi posten

TO JE REALNOST! :D
E ovako kralju navijača koliko ide ,a koliko šabana???To je pitanje...
Svagdje gdje si nabrojao idete ležerno bez ikakvih problema dođete na tribinu pogledate tekmu i nazad lagano negdje putem stat i to je to...Sad ti to provjeri..
Jedino kad idete na gostovanje u ŠIROKI I MOSTAR onda trnci rade (strah kralju) jer neznate što vas čeka ,a znate da možete primiti maze...

IDEMO PO NOVE POBJEDE

ZRINJSKI

ul_zri_mo
Kontakt:

Post Postao/la ul_zri_mo » 03 okt 2009, 16:13

PA BUJRUM DRAGE KOMSIJE
PUN **** VAS JE...
hohoho grohotom se nasmijah..čuj 2000 :D opali sam sebi tać!
bola imam prijatelja među RA tako da te laži prodaji nekom drugom..oće li to i iz skandinavije doletit ljudi :lol:
i briši s naše teme,imaš svoju pa tamo prosipaj nebuloze.....
Rekoh sebi voljet nikad neću,ali brate sad bi i život dao za to.Nebi žalio sekundu.ŽIVOT SVOJ ZA GRB TVOJ! UM DO GROBA.....

Ada
Kontakt:

Post Postao/la Ada » 03 okt 2009, 16:26

WestMostar je napisao/la:E ovako kralju navijača koliko ide ,a koliko šabana???To je pitanje...
Svagdje gdje si nabrojao idete ležerno bez ikakvih problema dođete na tribinu pogledate tekmu i nazad lagano negdje putem stat i to je to...Sad ti to provjeri..
Jedino kad idete na gostovanje u ŠIROKI I MOSTAR onda trnci rade (strah kralju) jer neznate što vas čeka ,a znate da možete primiti maze..
Nisi realan...prvo , koja je razlika između vas i nas kada idemo u Trebinje ili Istocno Sarajevo...koliko znjam, a znam dobro, nas je kudi kamo vise(to je neupitno)
...nama je lakse otici na grbavicu, ali vama je jos lakse otici u Siroki(to vam je jedino pravo gostovanje, ukljucujuci vrapcice prije 2 sezone)! :cry:

i odg. ovom ul_zri_mo...znas ti dobro da nas ima mnogo vise od 2000!Ti bi to davno vidio pod bjelim brijegom da su navijaci red army imali razloga za to...velez je slebo stajao svake sezone...ali ova sezona je razlog neseg velikog dolaska sutra! :mrgreen:
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.

WestMostar
Kontakt:

Post Postao/la WestMostar » 03 okt 2009, 16:43

bola ćaća, vidi naše tribine u trebinju lani http://www.ultras-zrinjski.net/index.ph ... y&catid=53
a vidi vaše http://galerija.redarmy-mostar.ba/displ ... =131&pos=2
pa ako ti nije jasno, onda ne znam...
da citiram UF: "ideja a ne masa ;) " a vi nemate niti jedno
Zadnja izmjena: WestMostar, dana/u 03 okt 2009, 16:53, ukupno mijenjano 1 put.

WestMostar
Kontakt:

Post Postao/la WestMostar » 03 okt 2009, 16:47

miki27 je napisao/la: Nema vas 2000 ni u vrapčićima :D A ti si onaj što je jučer prijetio nekim puškama i slično. Ne bi ti rado u koži bio.
taj nas je također vidio na bradini kako "bacamo dresove" i slično :roll: :roll:
pa što nisi stao ;) a ne gas-gas 8-)

Boruc
Kontakt:

Post Postao/la Boruc » 03 okt 2009, 16:47

ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la: Kralju vi ste kao zaštičene .... ako vas dirnemo čitava ova država,a i cijela Evropa bi brujila o tome...Vi ste ugroženi i to je to nemožemo vam ništa, pa vidiš da svi mediji gledaju samo vas svece :lol:

To je realnost...
Hvala vam što nas ne dirate. :lol:
''Football is for you and me,not for fucking industry !''

RIP Vedran Puljić-Pulja !

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.