Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vedad Ibisevic
vratio se Vedo satrat cemo Estoniju 
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!
[youtube][/youtube]
malo atmosfere sa utakmice protiv herte,hocu i ja da gledam hoffenheim

malo atmosfere sa utakmice protiv herte,hocu i ja da gledam hoffenheim
- rob do bagro
- Kontakt:
HUMBA HUMBAAA OLE OLEjocker123 je napisao/la:[youtube][/youtube]
malo atmosfere sa utakmice protiv herte,hocu i ja da gledam hoffenheim![]()
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
heh,humba humbarob do bagro je napisao/la:HUMBA HUMBAAA OLE OLEjocker123 je napisao/la:[youtube][/youtube]
malo atmosfere sa utakmice protiv herte,hocu i ja da gledam hoffenheim![]()
![]()
![]()
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
Vlasnik nova četiri rekorda u Bundesligi!
Vedad Ibišević «is back»! Napadač Hoffenheima i bh. reprezentacije nakon gotovo 10 mjeseci posta (zbog povrede) ponovo trese mreže. Vedad je postao krvnik posrnule Herte, bivšeg kluba Sejada Salihovića. Čini se da je teška povreda ligamenata zaboravljena i da se vratio jači nego ikada.
Ibišević je postigao tri gola protiv Herte, od kojih će svaki ući u anale Bundeslige! Naime, Vedin, kako ga odmilja zovu njemački mediji, prvi postignuti gol na utakmici, za koji mu je trebalo tačno 47 sekundi, najbrže je postignuti pogodak u aktuelnoj sezoni.
Ni drugi gol Ibiševića, koji je postigao u desetoj minuti nema ništa manji značaj. To su bila najbrže postignuta dva gola jednog igrača na utakmici u ovoj, ali i u posljednje četiri sezone Bundeslige. A, da ne ostane na ova dva gola, Ibišević se pobrinuo već u 21. minutu kada je golmana Oksa po treći put matirao i postigao svoj prvi het-trik u dresu Hoffenheima.
Ovo je ujedno i najbrže postignuti het-trik od kada renomirani „Kicker“ vodi bundesligašku statistiku ali i prvi ovosezonski u Bundesligi!
Koliku je Ibišević stekao slavu u Njemačkoj, kada je prošle sezone iz 18 susreta postigao isto toliko golova, govori i činjenica da je njegov lik krasio skoro svaku naslovnicu njemačkih novina koji su sa oduševljenjem doživjeli «come back bosanskog fantoma». Trener Hoffenheima Ralf Rangnick sa posebnim oduševljenjem je doživio svaki Vedin pogodak, dok je vlasnik „giganta sa sela“ milijarder Ditmar Hopp, nakon trećeg gola Ibiševića, u njegovu čast otvorio veliku bocu šampanjca!
Nisu samo u Njemačkoj sretni zbog Ibiševića. Selektor bh. reprezentacije Miroslav Ćiro Blažević već danima ne spava smišljajući dobitnu kombinaciju pred odlučujuću utakmicu u Estoniji, pa mu je Vedadov het-trik došao poput sedativa za miran san u kojem zasigurno njegovi „zmajevi“ lete prema Južnoj Africi!
San
Vedad Ibišević «is back»! Napadač Hoffenheima i bh. reprezentacije nakon gotovo 10 mjeseci posta (zbog povrede) ponovo trese mreže. Vedad je postao krvnik posrnule Herte, bivšeg kluba Sejada Salihovića. Čini se da je teška povreda ligamenata zaboravljena i da se vratio jači nego ikada.
Ibišević je postigao tri gola protiv Herte, od kojih će svaki ući u anale Bundeslige! Naime, Vedin, kako ga odmilja zovu njemački mediji, prvi postignuti gol na utakmici, za koji mu je trebalo tačno 47 sekundi, najbrže je postignuti pogodak u aktuelnoj sezoni.
Ni drugi gol Ibiševića, koji je postigao u desetoj minuti nema ništa manji značaj. To su bila najbrže postignuta dva gola jednog igrača na utakmici u ovoj, ali i u posljednje četiri sezone Bundeslige. A, da ne ostane na ova dva gola, Ibišević se pobrinuo već u 21. minutu kada je golmana Oksa po treći put matirao i postigao svoj prvi het-trik u dresu Hoffenheima.
Ovo je ujedno i najbrže postignuti het-trik od kada renomirani „Kicker“ vodi bundesligašku statistiku ali i prvi ovosezonski u Bundesligi!
Koliku je Ibišević stekao slavu u Njemačkoj, kada je prošle sezone iz 18 susreta postigao isto toliko golova, govori i činjenica da je njegov lik krasio skoro svaku naslovnicu njemačkih novina koji su sa oduševljenjem doživjeli «come back bosanskog fantoma». Trener Hoffenheima Ralf Rangnick sa posebnim oduševljenjem je doživio svaki Vedin pogodak, dok je vlasnik „giganta sa sela“ milijarder Ditmar Hopp, nakon trećeg gola Ibiševića, u njegovu čast otvorio veliku bocu šampanjca!
Nisu samo u Njemačkoj sretni zbog Ibiševića. Selektor bh. reprezentacije Miroslav Ćiro Blažević već danima ne spava smišljajući dobitnu kombinaciju pred odlučujuću utakmicu u Estoniji, pa mu je Vedadov het-trik došao poput sedativa za miran san u kojem zasigurno njegovi „zmajevi“ lete prema Južnoj Africi!
San
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ima li neko stream za Mainz-Hoff,i ako neko zna da li ce mozda prenositi Eurosport??
http://www.atdhe.net/9646/watch-mainz-vs-hoffenheimjocker123 je napisao/la:Ima li neko stream za Mainz-Hoff,i ako neko zna da li ce mozda prenositi Eurosport??
dajjj te linkova !!!!!!!!!!!!! kad prije primise gol
Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921
...za sva vremena...
1921
2 komadabuja je napisao/la:dajjj te linkova !!!!!!!!!!!!! kad prije primise gol
100% sportski i krajnje opušten potpis
IBIŠEVIĆU MAJSTORE.......

- miralem444
- Kontakt:
sto sta je bilo..kako igra vedo..vOluMme je napisao/la:IBIŠEVIĆU MAJSTORE.......![]()
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Ma ništa ba, reko nebil dao gol...hehemiralem444 je napisao/la:sto sta je bilo..kako igra vedo..vOluMme je napisao/la:IBIŠEVIĆU MAJSTORE.......![]()
ako Vedo danas ne zabije opet ce pocet oni pameznjakovici govoriti;joj i njega protiv jednog mainza da ne zabije bar 2 komada e jest i on ba nema on pojma bolji je Zlatan itd.............kretencici........
VEDAD IBIŠEVIĆ...THE LEGEND IS BACK!!!!!!
imal ko link
vOluMme je napisao/la:imal ko link
pa barem napišite da nemate...**** ti ovakav forum..
ja sam postavio jedan ali sam se i ja uvjerio da ne radi... sorry
pa ne trebas 3x isto pisati,ako neko vidi odgovorit ce ti i to je to.I ja isto tako trazim link tj. cekam da neko odgovori na tvoj post.Nemoj vise da spammasvOluMme je napisao/la:pa barem napišite da nemate...**** ti ovakav forum..
- rob do bagro
- Kontakt:
http://www.livep2p.webs.com/ch7.htmlvOluMme je napisao/la:vOluMme je napisao/la:imal ko link
probaj tu
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, CAGarfia, edvaE2, Goalgetter, Hajdeee, hurem i 52 gosta.