Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- TheVerminator
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
E NEK JE! 

Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
¸in Rodgers we trust
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
SKRTELLLL!!!!!
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Kakva golčina!!! Svaka čast. Usput sviđa mi se ovo dosad od LPool-a.
Dođe vakat u kome pametan zašuti, budala progovori i fukara zaima!
E sada samo nastavite istim tempom 

"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Odlican gol, Liverpool zasluzeno vodi..
trpaj ciganiju 

Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- Paraglajder
- Kontakt:
Bravo Redsi.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Dobar je Fabio, valjace vam puno. Vrijedan je, brz, zna i zabiti ponekad. Volio bih da je ostao u Romi ali eto...
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Uff dominacije u prvom dijelu,nakon 20min smo potpuno preuzeli kontrolu
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
sve je to brate uredu, ali izgleda da mu ne prija baš krilo jer nije neke tehnike koliko sam mogao primjetiticalcio je napisao/la:Dobar je Fabio, valjace vam puno. Vrijedan je, brz, zna i zabiti ponekad. Volio bih da je ostao u Romi ali eto...

vezni red nam je predobar - JONJO, STEVIE I JOE su ekstra odigrali. Suarez i Borini solidni, dosta solidni. Također, odbrana dobro samo je bilo kad sitnih grešaka Kellyja i Coatesa, ali su odlično i oni odigrali.
Zadnja izmjena: Carlo, dana/u 26 avg 2012, 17:51, ukupno mijenjano 1 put.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Najbolji je u prvom poluvremenu bio link!
Salu na stranu, raduje me povratak Kapitena, kad ovo kazem, ,islim na to da je ovo poluvrijeme odigrao kao nekada.
O Raheemu ne treba trositi rijeci, treba igrati stalno, kakvu samo paniku sije...

Salu na stranu, raduje me povratak Kapitena, kad ovo kazem, ,islim na to da je ovo poluvrijeme odigrao kao nekada.
O Raheemu ne treba trositi rijeci, treba igrati stalno, kakvu samo paniku sije...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Strasno dobro igramo. Brz protok lopte,kratki pasovi uostalom ono sto smo i ocekivali od Rodgersa.. Za sada jedina greska ( po meni ) je to guranje Suareza u sam spic napada gdje bi se Borini mogao dosta bolje snaci ,uostalom to smo i vidjeli kada je se prikrao odbrani City-a i zamalo pogodio.
Sterling sjajan za sada,nesmijem ni zamisliti sta ce raditi odbranama protivnika za 2,3 sezone kada je vec sada ovako dobar.
Steta samo za Lucasa,zna li neko sta je bilo ? Jel' nesto ozbiljnije u pitanju ?
I za kraj,nadam se da necemo primit nekakav glup gol pa da ova sjajna atmosfera sa Anfield-a utihne..
Kako je Borini podigao publiku na noge

Sterling sjajan za sada,nesmijem ni zamisliti sta ce raditi odbranama protivnika za 2,3 sezone kada je vec sada ovako dobar.
Steta samo za Lucasa,zna li neko sta je bilo ? Jel' nesto ozbiljnije u pitanju ?
I za kraj,nadam se da necemo primit nekakav glup gol pa da ova sjajna atmosfera sa Anfield-a utihne..
Kako je Borini podigao publiku na noge

Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Sad u drugom poluvremenu treba izaci i odigrati to muski ,netreba se sad povuci kad ce se oni otvoriti da bi dosli do tog izjednacenja ,sve u svemu solidno 1 pol....
Allen je zvijer !
dobro prvo poluvrijeme sjajna igra kako nas tako i cityja suarez odlican konstantno stvara pritisak valjda ce i gol zzabit, sterling fenomenalan, 17 god a ubi prvake, borini malo neprimjetan, uostalom kao i cijela desna strana al dobro, od ostalih mi se najvise dopala igra allena, otplatice on onih 15 milki u to sam 100% siguran, odbrana solidna vidi se da coates nije jos dostigao svoj vrhunac, osjeti se nedostatak aggera al boze moj da ne se.rem po uzitku u svakom slucaju svaka cast momci samo tako i u drugom poluvremenu YNWA
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.