Navijaci..

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

csh
Moderator
Kontakt:

Re: Najbolji navijači na svijetu su ...?

Post Postao/la csh » 08 apr 2008, 15:41

Ne treba na ovome topicu raspravljati o tome,nece se nista desiti,doci ce u 4,policija ce ih obezbjediti,i otice nece se ama bas nista desiti,na stadionu nece nista moci kontakt je nemoguc,policija je ne normalno stroga u sarajevu nadam se da se fukare nece morati uveriti u to,jer vjerujte znam kakvi su....pise da im je okupljanje u 11, ne mogu poci prije pola jedan treba im oko tri sata voznje(cuga,saranje,pis....i ostalo)i doci se na sami pocetak tekme....pozzzz
AMAR OSIM!!!

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 08 apr 2008, 16:54

Eto ja nikad nebi znao za njih da nema tebe i da mi ti ne dade link :lol:
Daj ohladi malo covjece.
010 ISN'T JUST A CODE

Princ
Kontakt:

Post Postao/la Princ » 08 apr 2008, 21:50

Dobro je juventusovac rekao, ultras ti si odskrinut. :lol: :lol: :lol:
FC Schalke 04 :)

skoYa
Kontakt:

Post Postao/la skoYa » 08 apr 2008, 23:47

Marseille-ovi navijaci su najgori navijaci na svijetu,oni nemaju veze sta je navijanje! ako slucajno naprave neku koreografiju samo se osramote dzabe,mene bi bilo sramota navijat za taj klub.sve neki alzirci,marokanci... emigranti nepismeni i oni sebe nazivaju navijacima!!! oni ne znaju gdje uopste trebaju da stoje pravi navijaci,a to je na sjeveru i jugu,ma englezi su za njih izmislili navijanje.navijaci Marseille-a sramote cijelu Francusku!!! hahahah ultras ovo je malo na tvoj racun da ti tvoji postovi budu opravdani jer si nas do sad tusio bez razloga... i nadam se da ces prestat i pustit da jos neko nesto kaze a da ne bude smoren od tebe i "tvog" Marseille-a ;) pozdrav

P.S. ovo za navijace Marseille-a je,naravno,bila sala! respect

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 09 apr 2008, 00:14

Taman krenuo da ti odgovorim, kad reko hajd da procitam do kraja mozda se covjek sali :mrgreen:
010 ISN'T JUST A CODE

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 09 apr 2008, 13:53

Pa tako reci da je sa navijackog aspekta a ne sa realnim razmisljanjem. I meni je Grbavica najposebnija i ZELJO najposebniji, najbolji, Manijaci neprikosnoveni, sve naj naj naj sve al opet ne spamam o tome hehe
010 ISN'T JUST A CODE

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 09 apr 2008, 17:20

Uredu, ali to sto ti kazes je cisto sa navijackog aspekta.I ne bih imao nista protiv, da ti nisi ismijavao druge navijace i klubove.

kakaljin
Kontakt:

Post Postao/la kakaljin » 09 apr 2008, 19:29

Com_ultras_MARSEILLE je napisao/la:zato sto siporedio bayernove navojace sa marseillovim , a to je tolko bilo glušo porediti bilo koje njemacke navijace sa marseillovim
Pa zar ovdje nije tema najbolji navijaci, Normalno da se trebaju svi navijaci na svijetu porediti jedni sa drugima.

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 09 apr 2008, 21:01

Com_ultras_MARSEILLE je napisao/la:zato sto siporedio bayernove navojace sa marseillovim , a to je tolko bilo glušo porediti bilo koje njemacke navijace sa marseillovim
Hajd molim te pokazi mi taj post gdje sam ja uporedjivao navijace?Nemoj da mi prebacujes nesto sto nisam uradio,

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 10 apr 2008, 00:03

Com_ultras_MARSEILLE je napisao/la:joj ljudi dragi ne davim ja nikog ja samo kazem ono sto jeste a i vi bi ste sve to sami znali da u nas neko prenosi n adrzavnoj televiziji francusku ligu j anikog ne smaram samo branim svoj klub kojeg volim ko sto svi branite ja ne dam da niko bude bolji od marseillea i uvijek cu to braniti i ja nikad necu moci reci onaj klub je bolji od mog ili oni navijaci su bolji do nasih nikad nikad da je moj klub u trecoj ligi on ce z amene uvijek biti najbolji u Evropi ja NIKAD NIKAD NIKAD NECU RECI ONAJ JE BOLJI ILI ONI SU BOLJI OD NAS DA NE ZNAM TI KOLKO SE RASPO MARSEILLE

onom kome se ne svida sta j apisem neka samo preskace i ne cita ko vas tjera da citate kome se cita nek cita

1. NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA: ZINEDIN ZIDANE
2. NAJBOLJI KLUB OLYMPIQUE DE MARSEILLE
3. NAJPOSEBNIJI KLUB OLYMPIQUE DE MARSEILLE
4. NAJBOLJI NAVIJAČI KAD SE SVI ASPECTI UZMU O OBZIR(ORGANIZOVANOST, BAKLJADE ,KOREOGRAFIJE,NAVIJANJE, TUČE, GOSTOVANJA, KOREOGRAFIJE NA GOSTOVANJIMA , BAKLJADE NA GOSTOVANJIMA,NIKAD ISPOD 3000 NAVIJAČA NA GOSTOVANJIMA ) I SABERU SU NAVIJAČI MARSEILLEA
5. NAJBOLJE SKOLA FUDBALA JE U MARSEILLEU DOSAT VELIKIH FUDBAČERA KARIJERU SU POČELI ILI SE RAZVILI U IGRAČA U MARSEILLEU
6. NAJPOSEBNIJI STADION PO SVOM IZGLEDU TRIBINA VELEDROME

ovo sve je meni najbolje i niko i nikada me neče ubjediti da je neto bolje od toga , svako ima svoje msiljenje ovo je moje mišljenje i ja ču uvijek govoriti vako a kome se ne svida neka ne cita moje postove
E care vidis ,ja i ti se nikada nismo svadjali vrijedjali,raspravljali smo normalno ali moras postovati i druge da bi tebe neko postovao,ti tako mislis i ja to postujem ali ne omalovazavaj necije misljenje jer postovati te niko nikada nece..... ;) ;) pozdrav
AMAR OSIM!!!

kakaljin
Kontakt:

Post Postao/la kakaljin » 15 apr 2008, 16:13

Com_ultras_MARSEILLE je napisao/la:kad geldam ovaj klip i jos neke klipove trnci me hvataju a jednom i suze me uhavtile sto ne moguda budem medu njima je... ti zivot

http://www.dailymotion.com/relevance/se ... 0405_sport

Pa ja sam mislio da si ti u Marseju kako pricas da pratis Marsej i njegove navijace. Tvoje price o koreografijama i tim stvarima. Stvarno sam mislio da si stalni na tribinama Velodroma kad ono ti samo simpatizer Marseja.

Mogao bi i ja sada da pricam o navijacima Milana, MAN UTD-a, Reala, Bayerna, iako simpatisem ove klubove, ali ne mogu jer ih samo simpatisem i ne ucestvujem u navijanju na njihovim tribinama. I ako imam dvije godisnje karte od ovih spomenutih klubova :D . Pa nekada odem pogledam sa vremena na vrijeme uzivo utakmicu kada imam vremena, ali zato nisam kompetentan da bilo sta kazem o tim navijacima. Mogu samo reci da mi se svaka dobra koreografija na bilo kojem stadionu u evropi svidja jer je dobro uradjena.

Sada da se vratim temi, posto navijam za Sarajevo subjektivan cu biti i reci da su Horde zla i Pitari najbolji navijaci na svijetu :D :D

PS: Velika je razlika izmedju Navijanja i simpatisanja

Bianconero
Kontakt:

Post Postao/la Bianconero » 15 apr 2008, 21:53

Evo da malo zucnem na ovu temu!!!!Koliko sam pratio postove...ovaj Ultras-Marseille,njega je pubertet uhvatio ili zivi u nekom virtualnom svijetu.....on samo svoje brani....ne dopusta drugima da kazu svoje misljenje!!!!Cuj navija za Maseille,odnosno Francusku ispred svoje rodjene drzave!!!Haj ti buraz malo kod doktora,izvadi nalaze pa nam javi kakvi su.....a sto se tice "TVOG" Marseilla,pa tu ste vi negdje....izmedju 1-ve i 2-ge lige(Francuske).....nema vas ni na mapi a da nepricam dalje.....suvisno je!!!!

Princ
Kontakt:

Post Postao/la Princ » 15 apr 2008, 21:58

Bianconero je napisao/la:Evo da malo zucnem na ovu temu!!!!Koliko sam pratio postove...ovaj Ultras-Marseille,njega je pubertet uhvatio ili zivi u nekom virtualnom svijetu.....on samo svoje brani....ne dopusta drugima da kazu svoje misljenje!!!!Cuj navija za Maseille,odnosno Francusku ispred svoje rodjene drzave!!!Haj ti buraz malo kod doktora,izvadi nalaze pa nam javi kakvi su.....a sto se tice "TVOG" Marseilla,pa tu ste vi negdje....izmedju 1-ve i 2-ge lige(Francuske).....nema vas ni na mapi a da nepricam dalje.....suvisno je!!!!
Bravo majstore. ;) Potpisujem 100%. :mrgreen:

Princ
Kontakt:

Post Postao/la Princ » 15 apr 2008, 22:03

Com_ultras_MARSEILLE je napisao/la:samo da ti kazem da nije daba sto vas mrzim vas juvetove navijace
JUVE MRZIM VISE NEGO CETNIKE
Meni se cini da ti i sam sebe mrzis. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 15 apr 2008, 22:10

Com_ultras_MARSEILLE je napisao/la:a o navijacima takim kao sto si ti mogu dati predavanja i to besplatno ako zelis , a posebno tebi i princu koji ste pali smarsa na planetu o POZNAVAOCIMA NAVIJANJA I SAT JE TO ULTRA SCENA

E stvarno ne zelim da se svadjam ali ne kontam kako ti pises-imas li tastaturu,da li su ti izlizana slova na njoj pa grijesis slova?

Juventus
Kontakt:

Post Postao/la Juventus » 15 apr 2008, 22:16

Ma nije to, nego mozda mu je ona mini tastatura a on ima one rudarske prste pa pritisce dva i vise slova odjednom :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ukratko, jarane, za tvoje i vise za dobro nas i nasih ociju i mozgova, kada napises post potrudi se da ga procitas jednom prije nego ga posaljes jer jarane plaho te tesko citat i razumit. I onako pricas i valjas gluposti, a kad jos na to dodas da neznas ni kucati dobijes to da tvoje postove dosta raje (ja prvi) vise preskacem nego citam...

Bez uvrede 8-) 8-) 8-)
Float like a butterfly, sting like a bee!!!!!!!!!

vucko
Kontakt:

Post Postao/la vucko » 15 apr 2008, 22:22

Molim da se vratite temi i raspravi o navijacima

Hvala
Najbolje od najboljeg je uvijek najbolje

skoYa
Kontakt:

Post Postao/la skoYa » 15 apr 2008, 23:50

a sta je ovo ljudi moji sa navijacima sa ovih nasih prostora?!? kod nas ni jedan vikend ne moze proci bez incidenta,a eno u Srbiji se cak poceli ubijat,jos se dogovore gdje ce se ubijat... zalosno jebote
zasto ubijati jedni druge radi neceg ili nekog treceg?? :roll:

nane
Kontakt:

Post Postao/la nane » 16 apr 2008, 04:20

fenerbahce ima ubjedljivo najjace navijace, pogledajte malo klipove i utakmice fenera, navijaci hoce da sruse stadio, pre imba su

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 16 apr 2008, 23:24

Ubijanje ....cuo sam .A znas sto to zato sto mnogi indijanci koji nisu u fazonu pokusavaju da se dokazuju u tim situacijamam kako ti rece dogovorenim.Ako je dogovorena zna se i sta se dogovorilo,golke sake nema izivljavanja nema nozeva boksera i ostalih sranja,ali ajd reci ti to balkancu jos kompleksasu ili slicno.Tako je brate kako je kod nas je ovo kolo bilo jako zanimljivo u navijackom smislu,a cakijanja i ostale **** valjda ce proci(nekada) :roll: ..pozdrav
AMAR OSIM!!!

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.